80s.

En aning bakis är jag minsann. Gårdagen var nice. Pernilla kom över redan vid två, Johan skjutsade oss till Vällingby där vi köpte det sista inför halloween och lite käk. Sen tog det väl ett par timmar att fixa sig. Våffla hår tar längre tid än man tror, särskilt när P har så sjukligt tjockt hår. Phew, men det var väl värt det, resultatet blev grymt!
Drog till Farsta och möttes av en sailor girl och en blottare. På festen fanns även en svininfluensa, en polis, två tärningar och en muslim. Alla hade inte förstått det här med utklädnad, vilket var lite tråkigt..
Vi drog från Farsta vid tolv, halv ett. Skulle möta Gustav på en klubb på Söder men när vi kom fram hade de gått vidare. Frusen och full, det blev fyllekäk på Donken och sen taxi hem.

Idag är det lördag, jag har huvudvärk, kollar på True Blood, ska snart växla över till SF-kanalen som visar Sällskapsresan 1, 2 och 3 på raken. Härligt. Johan sover, jag saknar honom.. Ska väcka honom snart med en puss eller fem.. Och så ska jag dricka kopiösa mängder te. TJO!



Ge mig ett T! TE!

En heldag på stan med min partner in svett, på jakt efter bodys och leggings. Vi hittade allt vi ville ha. Jag hittade mer än jag ville ha. Kom hem med ett par glansiga, rosa leggings som satt som en smäck men tyvärr visade de lite mer än vad jag hade tänkt mig. Jag är nämligen ganska rikligt utrustad med kvinnans näst värsta fiende, celluliter, på låren. Så, nej. Imorgon blir det att byta till något som ja, inte sitter riktigt lika "som en smäck"..
Pernillas outfit är helt grym! Vi kommer vara så sjukt snygga imorgon hahaha.. Det ska bli kul, spännande också. Jag känner ju bara värdparet på festen vi ska till. För ett halvår sedan hade det varit otänkbart för mig att gå på en fest där jag bara känner två pers. Men nu jävlar! Nya tider för Vendela.

Annars sitter Linda Rosing i SVT's studio och deltar i Debatt tillsammans med läpp 1 och läpp 2. Hennes läppar alltså, de lever sitt egna liv, eller så har de dött i hennes ansikte. De dog av chock, därav den svullna uppsynen.
Jag vet inte vad jag skriver om, vad jag vill ha sagt är att Linda Rosings läppar är det fulaste jag vet. Överläppen är ganska mycket större än underläppen och vem i helvete sa att det var snyggt? Bobby? Helvete.. Försvinn ur media för alltid!

Förresten, när blev Emil Johansson snygg?


Total pain.

Här sitter jag med ett blåmärke längst ner på min rygg. Det var där min kiropraktor tryckte för allt han var värd. Det ska tilläggas att det området han tryckte på har varit ömt i flera år och om någon ens petar där så gör det ont. Jag skrek rakt ut, svärord till höger och vänster, tårarna sprutade så hela bänken blev svart av mascara. Inklusive jag tydligen eftersom han efter behandlingen tyckte att jag nog vill ta en titt i spegeln innan jag gick ut..
Efter de hemska minuterna av total smärta, knäckte han till rygg och höfter och vips så var mina ben lika långa och med det följde en hemsk yrsel. Men ändå, det går framåt! Nu ska jag dit 3-4 ggr till och knäcka. GÖTT!
Och jympan fick jag fortsätta med, wohoo, men inte idag.
Snart ska jag bege mig inåt stan för att möta upp Pernilla. Vi ska kika efter något att ha på oss på fredag. Kan sluta hur som helst.

Ååååååååka tvärbana!

Bubbelbadkar? Ja tack.

Då var det dags. Om ca en och en halv timma får jag min dom. Får jag fortsätta med jympan eller inte? Hur många behandlingar behöver jag? Vad är det egentligen för fel på mig?

Kollade mitt saldo och såg att min kära "svärmor" har satt in pengar åt mig. Hon är underbar! Nu kan jag köpa min lilla halloweenutstyrsel som jag ska ha på fredag. Och har Micke och Carro tur, ja då blir det även en inflyttpresent..

Har minsann lite träningsvärk från gårdagens djävulspass. SKönt. Då vet jag att det var tyngre än de vanliga passen. Äh, jag pratar bara strunt. Ni får en idolbild på mig istället, vassego:



You disgust me!

Haha, såg ni de vidriga små idioterna med ihåliga hjärnor på 8'an kl 21? Ush vad pinsamt. Den enda som kunde säga mer än en mening i taget var Kissie men det kom väl inget vettigt ur den botoxpumpade käften i alla fall.
Jag bara önskar att Aschberg kunde tagit upp Dessies tjockisinlägg när Edward Blom äntrade studion.. Det hade varit underhållande TV, att få se den lilla, lilla putmunnade tjejen försöka rättfärdiga sina vidriga och korkade uttalanden.
Men nä då. Så kul fick inte jag ha det.

Imorgon ska jag till en kiropraktor och jag är lite nervös. Tycker det är sjukt skönt med kotknäckning och massage, men det är mindre kul att strippa ner till bara trosor och bh.. Är ju inte bruden med självförtroende längre. Äh, bara att bita ihop och hoppas på det bästa, att jag blir bra i ryggen någon jävla gång!

Annars letar jag efter en fluffig, balettliknande kjol i någon stark färg, rosa eller blå eller grön.. Tips? Billig ska den vara också. Runt hundralappen helst.


Blöh

Hej jag har tråkigt och är TRÖTT.


Vad har du för mobil?
-
En Sony Ericsson som är värdelös.

Vad är det bästa med att blogga?
- Att jag har något att göra ibland.

Vad föredrar du, fest eller myskväll hemma?
- Det beror på vilket humör jag är på. Fest är kul men myskväll hemma med min fina karl är också nice!

Någon specigel musik smak ??:)
- Just nu lyssnar jag mest på the Plan, Fall Out Boy och som vanligt Alkaine Trio.

Hur lång är du?
- 1.61! ;)

Dricker du?
- Ja.

Röker du?
- Ja. Men mycket mindre än förr i tiden. Duktig är jag!

Hur många har du på msn? :))
- Jag har fan ingen aning.

Vilken årstid tycker du bäst om och varför?
- Sommar. Varmt och fint. Och ljuuust!

Hur många läsare har du per dag?
- Det varierar. Typ mellan 5-30.


Vilka bloggar läser du?
- Sen länkarna här bredvid.

Vilka länder har du varit i?
- Danmark, Norge, Island, Frankrike, England, Tyskland, Schweiz, Österrike, Spanien, Andorra, Italien, Grekland, Holland och Belgien. Och Sverige då såklart..


Vad har din tandborste för färg?
- Regnbågsfärger. GAY!

Om du visste att du hade en dag kvar att leva vad skulle du göra?
-
Supa mig tokfull på en pub i London sen hoppa från London Bridge.

Har du något husdjur? :)
-
Näe.

Har du någon kille?
- Ja.

Favoritmat?
-
Vegetarisk lasagne.

Vad skulle du ta med dig till en öde ö?
-
En båt.


PUCKO

Jag erkänner, jag läser fjortisbloggar. Mest för att få mig ett gott skratt men det brukar mest bli så att jag tycker synd om dem eller så skäms jag för deras skull så till den milda grad! Ibland blir jag irriterad och vill säga dem ett par sanningens ord men ångrar mig och tänker "äh, de växer väl upp snart de också".
Ikväll ska i alla fall en utav dessa ihåliga idioter medverka i Aschberg på TV8. HERREGUD! Det måste jag se.

Annars är det två timmar kvar tills jag ska plågas på Friskis&Svettis golv än en gång. Ett medelpass har Pernilla tvingat med mig på. Shit.. Tror det blir soffläge resten av dagen sen, oh yes..

Förresten, Johan, jag tror jag har hittat din julklapp:



FÄST.

Kom ju på att det är halloween i helgen och att jag (förhoppningsvis min karl också) ska på en fest hos Carro och Micke. De har inflyttnings/halloweenfest och då är utklädnad ett måste tydligen. Fan. Vad gör man om man är utfattig och fantasin har gått på semester? Har ni några bra tips?
(Och då menar jag verkligen F A T T I G..)

Var jag vältränad och snygg skulle jag fan gått som Eva och Johan skulle få vara Adam...

Duuude!

Måndag. Grått. Kallt. Tidigt. Jag vaknade för en halvtimma sen utav att telefonen ringde. Det var en kvinna från Runö som ville säga att kursen ikväll är inställd pga att läraren är sjuk. Det var ju, kul.. Inte alls. Med tanke på att det bara är 3 gånger kvar.

Well, helgen var slapp och skön. Förutom det hysteriskt jobbiga spinningpasset i lördags förmiddag. Efter det låg jag i soffan hela dagen, surfade på nätet och kollade film.
På kvällen kom Kristofer, Rickard och Martin hit. De hade hyrt två filmer och köpt smågodis för över 100:- tror jag minsann. Herregud..
Filmerna var braaaa.. En var ett brittiskt drama som handlade om hur en 24årig man acklimatiserar sig i det riktigt livet efter att ha suttit i fängelse i mer än halva sitt liv. Tragisk, men fin.
Den tragiska, fina upplevelsen kan ha förstörts något eftersom vi innan den kollade på Tropic Thunder, som kan ha varit den bästa actionkomedin jag någonsin sett! Robert Downey JR gör en fantastisk roll och sen gillade jag Tom Cruise också, haha.. Ja, vill ni skratta ordentligt någon kväll så hyr den!

Igår var det en tragisk dag för fotbollen. Bajen torskade mot råttorna och Man Utd torskade mot Liverpool. Fan. Så vi säger inget mer om det.
Det bästa med gårdagen var att jag och Johan firade 1 år och 11 månader. <3 <3 <3

Jag har ny design. Igen. Den tidigare var liiite för färgglad för min smak. Just nu. Så den här får duga så länge..

Nu ska jag iväg och träna. Jympa sen lite styrketräning efter det. Sweetness.


Tropic Thunder




Spinn on..

Lördag idag. Klockan är typ två och jag har hunnit med träning och inhandling av diverse baktillbehör. Känns bra!
Nu sitter jag i soffan och njuter av en kopp vaniljte, det är iofs skit på TV men om två timmar ungefär börjar Sällskapsresan på Canal+ SF! Hell yeeeah!
Kvällen ser ut att bli tråkig. Johan ska iväg och kolla film eller nåt med två polare och jag har inte bestämt mig för vad jag ska göra. Har ju ändå ingen att umgås med. Och inga pengar. Och nu ingen öl eftersom jag planerade att köpa det ifall Jonas ville hänga med mig. Men han är i Göteboooooorg..
Äh, jag kan dricka upp mitt äckliga vin hemma och kolla på svensk film hela kvällen.
Sällskapsresan - Snowroller
Bert - Den siste oskulden
Kocken
Adam och Eva

Kan bli fint..

Träningspasset var det värsta jag gått igenom tror jag. Helvete! Spinning var myyyycket jobbigare än jag hade föreställt mig! Men jag ger inte upp än. Har ett pass inbokat på tisdag och folk säger ju att det är mycket effektiv träning. Nu ska fettoarslet och fettolåren BORT!! Bort bort bort..




You gotta love Lily Allen.. När folk har förebilder som tunnisar som Kate Moss eller Paris Hilton så skulle jag jubla om jag kunde likna Lily Allens kropp.. Former, brudar, det måste finnas former!!



MÄNS.

Fy fan vad jag känner mig svullen. Till och med min oversized tshirt som jag brukar träna i känns tight. Det finns bara nackdelar med att ha mens. Eller nej, fördelen är ju att då vet man att man inte är gravid i alla fall. Phew! För det är inget jag tänker bli inom en snar framtid. Efter Hem Till Gården på 4an så kommer typ nyheterna sen trav och sen ett program som handlar om kvinnor som föder barn. Och slö som jag är orkar jag inte gå till bordet för att ta upp kontrollen och stänga av, eller byta kanal. Nej då, jag sitter där och lider och hör dessa kvinnor skrika som att de blir torterade. Å andra sidan, det är väl en form av tortyr? Min åsikt..

Jag svettas som en finne i en bastu redan och smärtan i magen är ganska olidlig. Jag hoppas verkligen att jympapasset kommer råda bot på det. Ååh jag hoppas.
Jag är grym förresten, kl 17 idag kommer jag ha avverkat 12 jympapass den här månaden! Synd bara att jag inte märker någon skillnad. Får se ifall spinning är mer effektivt. Börjar med det imorgon! Wohoo!


Jag saknar dig brudjävel!!!! Jag önskar dig all lycka i Göteborg, jag kommer snart ner och härjar runt med dig!


Bloggbloggbloggblogg

Ny design. Tänkte att om jag gör en somrig bloggdesign så kanske man inte faller lika lätt in i höstdepressionen. Eller...?

Det tar aldrig slut..

De där jävla drömmarna alltså.
Hans händer runt den där tjejens midja, hans händer överallt.
Mitt hjärta som slutar slå några sekunder för att sedan bli arg och försöka slå honom.
Samma nedstämdhet och förtvivlan när jag vaknar och det släpper inte på hela dagen.

Jag förstår verkligen inte! Jag litar på Johan, men i mina drömmar är han otrogen mot mig mest hela tiden. Är det ett tecken på att man verkligen inte ska lita på någon? För jisses, gudarna vet att jag inte blivit så jävla schysst behandlat i mina tidigare förhållanden. Är det här med rädsla för att bli dumpad så stor att jag förnekar det i vaket tillstånd men släpper ut känslorna i mina drömmar?

JAG ORKAR INTE MER!

jesus christ?!

Nu är det fritt fram för homosexuella att gifta sig i kyrkan! Bra där, utveckligen går framåt även i Sverige. Men jag undrar dock bara, vilka homosexuella skulle egentligen VILJA gifta sig i en kyrka?
Kyrkan som är symbolen för guds hem och samlingsplatsen för miljontals kristna, kristna människor med hemska fördomar som t.ex att homosexuella är satans påfund och de är onormala bla bla bla..
Om jag var homosexuell skulle jag bojkotta kyrkan, även som hetero har jag gått ur skiten för längesen och vill aldrig ha något med kyrkan att göra.


Den förlorade symbolen.

Nu kom jag på en till bok som jag önskar mig i julklapp eller kanske födelsedagspresent,
som faktiskt släpptes i Sverige idag,
THE LOST SYMBOL, av Dan Brown.
Ja, jag gillar tydligen hans böcker..

Kollar återigen på gamla repriser av Big Brother. Hahaha, den där jävla Benji alltså.
Det bästa är när han kommer på att han inte är en sådär bra sångare som han tror att han är.
De håller på att spela in en Big Brotherlåt och när Benji pratar med producenten säger han såhär:
"Alltså det låter inte alls bra när jag hör mig själv i hörlurarna".
Nä. Det kanske beror på att du INTE KAN SJUNGA!

Ååååh..

Surprise, I'm lazy..

Det där med överraskningar höll ju en dag.
Idag har jag bara koncentrerat mig på att göra ett snyggt och moget CV för att sedan skicka iväg det till 10 utvalda företag i hopp om att någon av dem kanske kan prioritera mig. För en gångs jävla skull.
Jag är sjukt less på att bara gå hemma nu. Känner mig som en dålig hemmafru som hela tiden borde städa, diska, laga mat, fixa blablabla.. Det är inget för mig. Eller, visst kan jag städa, men det är inte särskilt kul när det hela tiden känns som att det är min lott i livet just nu, tills jag skaffar mig ett arbete.

Jag hade tänkt att baka. Men luften gick ur mig framåt eftermiddagen och jag blev en zombie som mest oroade sig över sin rygg och blev en sån där hemskt hypokondriker och tänkte hela tiden cancer.

Tänker i alla fall gå och träna imorrn. Gör det ont i ryggen får jag väl ta det lugnt helt enkelt och känna efter vad jag pallar och inte pallar. Men jag vägrar sitta still hemma. Heeell no!
Sen kanske jag bakar på fredag, eller imorrn på dagen. Ska även försöka få tag på antingen vårdcentral eller kiropraktorn som Micke tipsade om. Hoppas mer på det sista..

Till sist vill jag bara säga att Johan, du är den mest fantastiska människa jag träffat.
Dina kramar när jag är ledsen ger mer än vad du tror.
Älskar dig.. <3 <3 <3

99 problems..

Hmm, nog för att det är jävligt skönt att ha tvättmaskin i lägenheten. Men ska det verkligen ta 4 timmar för EN tvätt att bli klar?? Först tvättades det i typ 2tim och nu torkas det, 1½ tim and still going strong. Sjukt..

Annars har jag ont i ryggen mest hela tiden. Funderar på att ringa vårdcentralen imorrn bitti och höra vad de tycker att jag ska göra. Antagligen kommer den polska skitläkaren skriva ut smärtstillande och säga till mig att röra på mig mer. Som de alltid säger. "Rör på dig, jogga, promenera, styrketräna, rööööör på dig".
Ja. Jag vet att jag är överviktig, men motion kan väl för fan inte vara svaret på allt! Jag har dessutom en sne rygg så jag vill ju gärna veta hur jag ska gå till väga för att inte belasta ryggen fel.
Och eftersom jag inte har cash nog att gå till en privatläkare så, what the fuck to do???


3 years suicide.

HELVETE HELVETE HELVETE.
the Hope Conspiracy spelar på 44an i januari, biljetterna är redan släppa och jag har inga pengar.
Please kill me now?
Och hur fan ska jag få råd till julklappar i år?
Det är ju som att man vill gräva ner sig. Seriöst..

Dreams sucks.

Efter att Johan pussat mig hejdå i morse så började skitdrömmarna igen. Ska det vara såhär varje gång han går till jobbet alltså?
Drömmen var såhär, att jag och Johan skulle tillsammans med Olivia från the City, gå på spelning i huset mitt emot där vi bor, fast huset var mycket större och spelningen höll hus på taket. Johan började snacka med trummisen och jag drev mest omkring. Nykterist var jag också tydligen.
Senare på kvällen så kom Jenny dit, jag irrade omkring och letade efter min kamera eftersom jag ville fota världens grymmaste solnedgång. Hittade kameran, drog med Jenny utomhus, hittade då Johan snorta kokain tillsammans med bandet, dessutom snorfull. Jag fick ingen kontakt med honom och gick därifrån.
Lite senare ändå hittar jag honom sittandes på en enorm gunga som svingades mellan husen, utan skyddsnät. Jag fick till slut ner honom därifrån men då valde han att prata med en random brud och jag blev ledsen. Sen skyndade han sig iväg, som att han inte ville att jag skulle hinna efter, men det gjorde jag.
Då började han klaga på att jag inte borde satt på mig den där skjortan för att den var för utmanande osv. Fick rådet av tjejkompisar att gå hem och vänta tills klockan blir 6 på morgonen, hade han inte kommit hem då, skulle jag ta mitt pick och pack och dra.
Sen vaknar jag av att svärmor ringer. Puh.. Jobbig jävla dröm!
VARFÖR drömmer jag alltid att Johan totalignorerar mig? Det är fan det sista han gör i verkligheten! Sjukt.. Mycket sjukt..

Mixtape.

Ja nej men vad trevligt. Den här gjorde jag nyss i Illustrator. Jag lär mig, sakta men säkert..
Nu vettefan varför det blev en svart kant på högra sidan men, ja, som sagt. Ej fullärd. Än..


SURPRISE!

Jag funderar på det här med överraskningar. Är det bara för folk med pengar? Tydligen. Man kan ju överraska någon med en god middag eller, med nybakat bröd om man nu har råd till ingredienserna..
Well, läste en blogg på Friskis Community (ja, jag är med där, lätt att hålla reda på hur mkt man har tränat osv) och hon som ägde bloggen skrev en må-bra-lista inför hösten/vintern. En saker var ju självklara, t.ex tända ljus, baka, ta fram raggsockarna. Sen skrev hon att man skulle "vrida upp kärlekstermometern". Förslagen var "..bio, överraskningshångel, middag, ett vackert vykort, fest... du väljer själv metod".
Och det är fan sant, det behövs mer överraskningar. Speciellt i ett förhållande. Så fr.o.m imorrn så ska jag börja överraska mera! Hur fan då vet jag inte. Men jag ska försöka.
Överraskningar är ju jävligt kul!

[Förresten, Icas senaste är fan det bästa på länge. I looove it!]




Yäääh.

Jävla härj är vad det är som pågår utanför köks- och sovrumsfönstret. Det hackas bort asfalt och borras hål. Eller nåt, vad fan vet jag om byggarbeten? Men det låter högt och väldigt irriterande i mina öron i alla fall, och då är det aldrig bra. Jag trooor att de ska bygga in trottoaren en aning så att busshållplatsen får plats, men helvete, det har inte varit några problem som helst där på snart 2 år! Så varför göra om NU? De kan väl koncentrera sig på vårat badrum istället som ser krigshärjat ut..

Ska snart dra och träna, tidigt idag! Men ja, skönt att ha det avklarat, så kan jag åka hem, äta lunch, kolla på nya Gossip Girl och softa lite innan jag ska iväg till kursen igen.
Note to self: TA MED ANTECKNINGSBLOCK DEN HÄR GÅNGEN!!



Räven raskar över isen..

Önskelista till jul:


Namnhalsband a'la Carrie i Sex And The City. SE HÄR!

Tshirt från Monki. SE HÄR!

En klocka från KNOKK. Vilken färg vet jag inte. Antingen rosa eller svart. Eller grön. Hmm.. SE HÄR!

Hoodie från Interpunk. SE HÄR!

Tisha från Interpunk. SE HÄR!

Muffinsform från Claes Ohlsson. SE HÄR!

Böcker från Adlibris. SE HÄR, HÄR och HÄR!

Biljett till Kent. SE HÄR! Vad som nu finns kvar i Stockholm eller i närheten.

Ja, de var väl en liten lista. Får väl se vad Tomten kommer med om ett par månader.

Till sist..

Nu ska jag sluta skriva för idag.

Ville bara säga det att Sanna Lundell bor på Södermalm OCH Ingarö, uppger hon på sin blogg.. Som bekant så är hon tillsammans med Mikael Persbrandt och för några veckor sen så beslöt familjen Rosenlind (Johans familj) att behålla ett ärvt hus, som ligger på just Ingarö. Så vem vet, kanske man får se herr Persbrandt på Ica där någon dag. Sweet!



Dagens humör: Otålig. Jag saknar ju min man och vill bara att tiden ska gå..
Dagens borde: Träna. Men jag sov så jävla dåligt så jag orkade inte.
Dagens frisyr: Ostylat från tvätten igår. Med andra ord: jävligt hemskt.
Dagens klädsel: Mjukisbyxor och slapp tshirt.
Dagens planer: Sova och vänta.
Dagens materiella vill ha: Pengar.
Dagens längtan: JOHAN!! Såklart.
Dagens fundering: Ska jag dricka upp Johans sista öl som står på balkongen också?
Dagens beroende: Kinapuffar.
Dagens tråkigaste: Att Johan inte är vid min sida.
Dagens roliga: http://www.youtube.com/watch?v=2T_obaO46Bo
Dagens låt: Mon Amour - The Plan.

Ikväll är jag en narcissistisk vinhagga.

 

"Oppps" heter det här fotot. Är man smålullig får man lov att vara 14 år igen.
[Och ja, jag har ett bränt finger. Jävla ugn.. Mina naglar är iaf 100% äkta. HA!]

 

JAG SAKNAR MIN MAAAAN!!


Ikväll är jag en vinhagga.

Hur kan klockan bara vara 21:53? Driver Fröker Ur med mig? Eller hånar tiden mig för att jag är en sån jävla toffel?
Isåfall kan tiden dra åt helvete för att vara en toffel är det bästa jag gjort i hela mitt liv.

Cock..

22:30, Cocktail på TV. Fan va bra.. Jag tycker faktiskt Tompan är snygg i den filmen. Sen så är ju 80talsfilmer bra delux också.

Imorrn kommer mannen min hem! Wohoo! Dagarna är ok, men på kvällen blir det olidligt, särskilt när man ska till att somna, släcka lampan och krypa ner under täcket utan att det ligger någon på andra sidan och som lägger armen om en.. Det är hemskt. Jobbigt. Läskigt. Jag är ju så jävla mörkrädd också..

Satt och pillade lite i PS tidigare. Resultatet är bilderna nedan, som ni får klicka på, så blir de större. Magiskt va?




Från Monaco och Nice i somras.


Host host..

Alltså, det här Blog Awards.. Vad ska det vara bra för när de som kommer vinna är några bortskämda jävla snorungar som varken kan stava eller redigera bilder på rätt sätt. Allt är bara ytligt, ytligt, ytligt. Jag mår illa.
Såg den där Kissie på TV400 nu. Hon ser ut som en påse skit.
HA, nu var jag också ytlig. Tror ni jag kan få en nominering?

Shoop shoop.

Nu ska jag skriva några rader om Idol sen släpper jag det. OK?

För det första, Idol är skit. Ren skit. Så varför tittar jag på det? Jo för att man "måste ju hänga med". Eller nåt. Det finns förresten inget annat sevärt (enligt moi) på tv vid den tiden..
Jag förstår mig inte på svenska folket, det har jag aldrig gjort och kommer väl aldrig att göra heller. Och jag litar inte på ett folk som svimmar, gråter, skriker hysteriskt när de ser Johan Palm på scen. Det är för mig helt ofattbart.
Nu sjöng årets Idolgäng We Are the World som slutkläm på kvällen och när den unge herrn [Rabih Jaber] med den mest meningslösa rösten någonsin tar ton börjar småbrudarna att skrika. Varför? BUT WHYYYYYY??
Jag förståååår verkligen inte..
Erik ska vi inte ens prata om. Är han bra? Nej men, verkligen, är han det? Han ser ut som en lite nykristen gremlingliknande tumapa. Blöh!
Nej, det finns ingen favorit i årets Idolgäng, inte hos mig i alla fall. Fast, den där lille Nicklas är helt bedårande söt.

Så, nog om Idol.
Nu blir det gammal härlig 90talsnostalgi, Mermaids. Aahh..

welcome to miami.

Efter att ha fått i mig god mat i magen njuter jag av ett glas vin med hallonsoda, medans jag kikar på Färjan som jag missade i måndags. Träningen i eftermiddags gick bra. Jag blev svettig, trött och tomatröd i ansiktet, som vanligt, men känslan efter ett pass är så sköööön! Jag känner mig stolt över mig själv och det är den bästa känslan av alla.

Har tränat en månad nu, inte varje dag men i snitt kanske 2-3 pass i veckan. En månad och det händer ingenting, men jag vet, det tar tiiiiiiid.. Synd bara att jag har så jävla pissdåligt tålamod. Det är ju NU jag vill köpa söta, fina höstklänningar i storlek 38 och en fin vinterkappa som sitter schysst. Ääääh, det är bara att fortsätta, jag SKA nå mitt mål. Jag SKA!


En av mina favoritfotografer, Alexander Bergström, har tagit detta foto:

Gräsänka.

Johan drog för en timma sen ungefär. Sängen blev helt plötsligt jättestor och jag gick upp. Kunde inte somna om heller pga byggarbetet precis nedanför fönstrena som dessutom inte är speciellt bra ljudisolerade. Inte alls faktiskt.

Jag läser en blogg som tillhör en tjej vars pojkvän är utomlands, i flera månader. Jag skulle aldrig klara av det. Det känns fånigt jobbigt när Johan är borta över kvällen bara. Och folket säger "men du måste ju hitta dig själv, kunna vara självständig, allt cirkulerar inte bara kring en karl".
Jag har hittat mig själv, för längesen. Jag har varit ensam nog i mitt liv, vad är det som är så fel med att verkligen älska någon så mycket att man aldrig vill vara ifrån den personen? Det behöver inte betyda att jag är en svag kvinna som inte klarar mig själv, haha, gud vet, jag klarar mig själv.
Det är bara så illa att jag har hittat min själsfrände. Och den dagen du hittar din,  så kommer du att förstå, att vara ifrån varandra i 72 timmar är det värsta som finns..
[Jag beundrar verkligen tjejen vars pojkvän är bortrest, i flera månader! Distance makes the heart grow fonder, eller vad säger man?! ;) ]

Nyförlovade 25/7-08

Dom packa byxa och tröja..

Ush. Den här dagen började inte alls bra. Arbetsförmedlingen kan göra vem som helst deprimerad. Men det var ganska smärtfritt i alla fall. Efter det gick vi runt på jakt efter en mössa till Johan. Han hittade en jättefin på Stadium och den jag ville köpa kostade 499:-
FÖR EN MÖSSA! Fy bövelen.. Men den var fin, det var den..
Efter det blev jag deprimerad eftersom det blåste och var svinkallt och jag har bara mitt lilla löv till jacka på mig när jag egentligen borde ha världens tjockaste. Den tjockaste jackan jag har som hänger hemma går liksom inte på mig längre. Eller jo, men då kan jag bara ha en tshirt under annars ser jag ut som Michelingubben precis innan han spricker. Not attractive.. Får väl se vad ett par månders träning till kan göra. Fastän jag skulle behöva jackan redan NU. Sviiinkallt ju (både inne och ute..)

Näe. Deppig som fan över saknaden av pengar satte jag mig i soffan när jag kom hem och övervägde att inte gå och träna, vilket ändrades när jag läste en kvinnas blogg på Friskis community, vilken kämparglöd hon har då! Varför kan inte min motivation vara sådär stark? Jag är en svag individ, som i helgen drack alldeles för mycket öl för mitt eget bästa och dagen efter åt jag upp resterna från chipsskålarna och drack upp 1½ liter fruktsoda, själv. Senare på kvällen åt jag en halv, stor påse Kinapuffar. Ush ush..
Men, trots all den skiten jag fick i mig i helgen så gick passet idag riktigt jävla bra! Jag var inte lika utmattad efteråt och under själva passet tog jag i mer och mer hela tiden, ända fram till stretchningen. Skööönt. Då kanske det är dags att trappa upp snart, till medelpass. Hua, vi får väl se..


Ett rum i en stuga på Ingarö.

Kanackas.

Herregud vilket jävla fylleslag det blev i lördags. Det blev en fin uppslutning till min lilla fest, sammanlagt typ 12 pers trängdes i soffan för att kolla fotboll. Men sen flyttade vi brudar ut i köket och det blev vilda diskussioner om bl.a huruvida man kan ha sex med någon som har stomipåse....
Vid 22-23tiden drog vi vidare till Sumpan, till den nya rockklubben som var helt tom på folk. Det var vi (minus Sandra och Bea) och kanske 5 pers till. Så vi gick till Garbo istället och här någonstans försvinner mina minnen. Tydligen så dansade och dansade och dansade jag hela tiden och var jätteglad! Enligt Pernilla.
Mina foton i kameran vittnar om dubbelhaka och synlig mage emellan knapphålen på klänningen. Herregud. Fr.o.m imorgon blir det träning för hela slanten den här veckan. Jag längtar tills jag mår bra igen, gårdagen gick ut på att hålla mig vid liv i soffan. HELA dagen. Har nog aldrig mått så dålig efter en utekväll och jag mår lite bättre idag men det känns fortfarande ganska ostabilt.

Snart ska jag och min arbetslöse man (han börjar nytt jobb om en vecka) åka in till Odenplan för att möta Mariette och hennes karl som har vart i storstan sen i lördags. Ska ta en fika någonstans, mycket trevligt!

Här är ett foto från lördagen som jag tyckte var lite spexig. För de andra bilderna är mest bara hemska.


Mrs Clean.

Alltså, ju mer jag stirrar på min illustrering av Jenny i förra inlägget så blir jag mer och mer o-nöjd. Jenny ser hysteriskt nykristen ut! Vilket hon verkligen inte är. Världens bästa Jenny..
Men bilden får vara kvar ändå. Hon kanske blir något smickrad, vem vet..

Solen skiner, det är fredag, det är Johans aaaaabsolut sista dag på hans SKITjobb han haft i snart tre år. Eller, är det tre år? Hmm, nje, två va? Shit, jag har ingen koll.. Det beror nog på min nikotinbrist som börjar visa sig nu. Huuaa..
Städning på schemat, just det. Fan va tråkigt. Jag vill inte. Men å andra sidan kan jag inte sitta framför datorn hela dagen, IGEN. Nä, nån jävla måtta får det va.
Nu ska jag ta en cigg sen fan, blir det städa av!

Hey Ho.

01:55 är klockan och jag undrar varför jag fortfarande är vaken. Uuuh.. Suttit och knåpat med Illustrator i ett par timmar. Gjorde den här på JENNY:



Blir ju lite trist då jag inte lärt mig hur man skuggar osv. Och jag orkar inte med tutorials eller långa texter på internet. På måndag ska jag lära mig i praktiken direkt istället. Väntar tills dess.

Imorgon ser dagen ut såhär:
Vakna, kolla mailen, käka frukost och kolla Hem Till Gården samtidigt. Hänga framför datorn, söka jobb, pilla med Illustrator, städa (dammsuga, damma, plocka, putsa badrummet), lämna över min sålda Stringhylla till köparen (YEY!), äta någonting (antagligen left overs från idag), idka snusk med min heta karl sen få lite sömn innan lördagens träningspass och resa till Ingarö begins. Och senare på kvällen blir det FÄÄÄST! Sweet. Längesen jag var kanackas nu..
Okej men. Nu måste jag faktiskt slita mig. Det är ju inte så att jag skriver på en spännande roman liksom. God natt! TJO!

Shoreline.

Åh jag såg precis Broder Daniel Forever, dokumentären som nu har visats tre gånger på SVT. Fan vilken nostalgi som sköljde över mig när jag hörde låtar som "No time for us" och "When we were winning". Som Henrik Berggren sa i slutet av dokumentären, att det var ingen som vågade stå upp och säga att det tyckte att BD var bäst. Så var det väl för mig lite också. Nu var de aldrig mitt favoritband, men visst, jag äger två skivor och jag kunde lyssna på Saturday Night Engine-skivan för att nästa timma lyssna på Refused. I hardcorescenen på den tiden var det inte coolt att lyssna på något annat. Nu har jag sett många gamla kids som erkänner sina pinsamma synder. Och jag kan till och med öppet säga att jag tycker om Justin Timberlake som fan. Det är skönt att växa upp ändå.

En sak jag inte tycket om med dokumentären var när de filmade fansen under deras sista spelning i Göteborg. De grät, visst, det är sorgligt när ens favoritband lägger ner och när man tänker på att det egentligen var en hyllningsspelning till Anders Göthberg, gitarristen som tragiskt nog hoppade från en bro för att han av någon anledning inte ville leva längre. Men, kunde inte han som filmade alltihop sikta in sig på någon som kunde texten i alla fall? Det värsta jag vet är när människor på spelning försöker sjunga med i en låt de absolut inte kan. VARFÖR? VA?

Jag kommer fortfarande ihåg vad jag gjorde den dagen då jag läste att Anders Göthberg avlidit. Jag satt på jobbet och käkade en frukostmacka, drack blaskigt jävla kaffe och muttrade över vädret. Och fick syn på rubriken. Jag var inte alls på humör på jobbet den dagen.

Kom på en sak, jag äger fan en BD-tisha. Haha, den ligger i min gamla tvättpåse och skräpar. Den är stor och mörkblå, riktig gammal relik nu.. Tror jag köpte den -98. Ja jävlar..

Här är i alla fall mina favoritlåtar med BD:

Luke Skywalker var första låten jag hörde med BD och jag tyckte de var dumma i huvudet. Men den är rolig!

 

 

Shoreline. Underbar. Textraden "Oh this town, kills you when you're young" blev en favorit då man associerade det med Borås..

 

Work. En självklar danslåt på Trägår'n i Borås då det begav sig..

 


Bonde söker identitet.

Haha, var bara tvungen:



Jag tycker att Ingrid-Marie i Skåne ser lite väl maskulin ut. Vad tycker ni?

Big Braaaaader..

Blöh.. Jag är seg och har huvudvärk. Beror antagligen på vätskebrist samt för mycket häng framför datorskärmen.. Men jag kan fan inte slita mig från Illustrator. Det är såå kul!
Denna tycker jag blev bra, gjorde den ganska nyss:



Föreställer min kusin John, och han blev också nöjd och har den numer som pres.bild på Facebook :D

Idag blev det träning, utan min partner in svett.. Men det gick bra. Jävligt tufft var det idag. Sista konditionspasset var för jävligt men jag gav inte upp! Hela tiden hade jag min bikini i tanken, hur snyggt den kommer sitta nästa sommar. Så det är bara att kämpa på! Imorgon ska jag ta mina mått och se om det hänt något sen förra veckan. Håll en tumme för mig, OK?
TJO!

Tjockis.

YES! Jag har sovit, HELA natten! Gud va skönt.. Minns inte ens när Johan gick i morse [han brukar alltid väcka mig och ge mig en puss innan han går]..
Nu sitter jag och läser tjockisbloggar. Alltså, människor som bloggar om hur de går ner i vikt. Och jag mår dåligt.. Alla är så jävla duktiga, har gått ner 15-16 kilo och räknar points samtidigt som de promenerar på lunchen och tränar 4-5 gånger i veckan eller har den där spärren att säga nej när någon bjuder på godis/choklad/bullar.
Jag känner hela tiden hur min spärr försvinner, alltså jag är så sjukt sockerberoende!
Johan köpte någon slags turkisk efterrätt igår, som innehöll choklad och de små godsakerna smällde jag i mig igår kväll och fick råångest senare. Varför? Varför kan jag inte vara duktig som alla andra och bara hålla mig borta? Ska det krävas ett totalt sockerfritt hem för att få mig att gå ner i vikt? Sinnessjukt.
Och idag är jag helt opepp på att träna. Det jobbiga är inte själva träningspasset utan vägen dit. Blöh.. Fastän det inte är långt alls! Jag är ta mig fan latast i Sverige. Ush!

Jag menar, herregud! Jag vill inte se ut sådär längre.. Blääääh..



Rollercoaster.

Näe, det blev inget In Designplugg idag, vi började tydligen med Illustrator, troligen bäst så. Det var mycket intressant, jag lyckades få till en mycket färgglad och skum illustration av Johan, såklart, min favoritmodell.. Funderade på att bespara er detta hemska första försök till konst på dator men, äh.. Fuck it, här är den:



Visst fick han en fin hudfärg? Oooh ja.. Äh, tiden går alldeles för snabbt när man sitter och funderar, gör fel, gör om, tar en rökpaus för att fundera på saken, gör om och gör fel och gör om igen och när man till slut har börjat om för 4e gången och känner sig peppad, då tar tiden slut och man får snällt vänta tills nästa vecka innan fantasin får flöda igen. Nej, det måste man inte. Men jag är inget bra på det här med nedladdning, så jag får i alla fall vänta tills Johan kommer hem imorrn eftermiddag så han kan hjälpa mig.

Träna imorrn. Kl. 16. Själv. P ska plugga.. Men det är lugnt, var ju själv när jag tränade på Hornstull, så det är lüüüügnt.. Får väl se om mina knän håller hela passet. Iiik!
_________________________

Lyssnade precis på Kents nya låt, Töntarna. Bättre än jag trodde. Jag var nästan rädd när jag tryckte på play men, näe, svängigt men det låter fortfarande vackert som bara Kents musik kan..
Lyssna HÄR.

T.R.Ö.T.T

Jag är sjukt trött. Men jag hatar att gå och lägga mig på dagen. Så jag får väl vara trött då.
När jag gick och la mig igår fick jag en hemsk halsbränna. Sen efter det mådde jag illa så fort jag blundade och ibland när det kändes lite bättre och jag precis var på väg att somna så högg det till i bröstet och jag blev klarvaken efter en känsla av strypt lufttillförsel. Så jävla äckligt! Och sådär fortsatte det. Låg och stirrade upp i taket och på klockan hela natten. En halvtimma efter att Johan gått tror jag att jag somnade en stund. Men vaknade efter en kvart och så fortsatte det tills halv tolv. Då gav jag upp.
Såhär var det i flera nätter när jag var sjuk och jag trodde att det berodde på hostmedicinen, men nu har jag inte druckit den på flera veckor så, vad fan är det som händer med mig?? Det är inte alls roligt...

Liverpool Bridge.

Jag tänkte gått och lagt mig för sisådär 1½ timma sen. Men jag fastnade i en Facebookgrupp angående South Bank i London och huruvida träffpunkten för skejtare/inlinesåkare/bmx-kids ska göras om till butiker eller inte.
Om jag vore politiker skulle jag ta en rejäl tankeställare. T.ex, ska vi verkligen förstöra en plats som tillför glädje och färg i den annars gråa och trista tillvaron som annars brukar vara ett kännetecken för hela Storbrittannien?
Se bara på det här:







Näe. Politiker är och har alltid varit dumma i huvudet när det gäller ungdomars nöjen. Det verkar som att de vill att kidsen ska driva omkring på gatorna och hänga utanför MacDonalds eller Pressbyrån, så att de har någonting att klaga på. Jävla idioter.

Jag saknar London förresten. Väldigt, väldigt mycket..


Cinnamon

Idag var det tydligen kanelbullens dag. Jag åt inte en enda. Fick reda på det för sent men, jag tror inte att jag hade ansträngt mig till mitt yttersta ändå för att äta en då min mage fortfarande har varit fucked up idag.
Det blev inte fest för mig då jag igår fick magknip av det värre slaget. Soffläge hela dagen/kvällen och även en bit in på dagen idag.
Dock orkade jag gå och träna kl. 18 men gav inte allt. Dessutom var det en man som spred en mycket äcklig lukt av kebab blandat med svett i hallen så spykänslorna infann sig mest hela tiden. I 55 minuter. BLÖÖÖH!

Bajen vann idag! Inte ofta man får bli glad över sånt längre. Men idag kom den mycket efterlängtade vinsten. 1-0 blev det och vi har Simon Helg att tacka för det. Ett underbart, vackert mål var det också!
Imorgon ska jag bara ta det lugnt, kolla på lite serier sen dra till kursen då vi ska börja med In Design. Mycket spännande ska det bli. Jag är så peppad! På kursen, på träning.. Aah, lovely..

Simon Helg, vilken hjälte :D

I <3 JOHAN!

Lördag förmiddag, jag gick upp halv tio (somnade vid fyra i morse kanske) och känner mig ganska fräsch ändå. Stannade hos Pernilla till två ungefär, plockade upp mannen i Sumpan med taxi. När vi kom hem kände jag mig pigg i alla fall fast huvudvärken var skitjobbig. Tog två alvedon och en halv liter vatten, sen läste jag tre kapitel ur Aldrig Fucka Upp [Jens Lapidus]. Snart klar med den. Bra. Då ska jag börja på Greven Av Monte Cristo [Alexandre Dumas] som jag fått låna av Johans morfar.. Jag älskar böcker! Och efter den har jag Män Som Hatar Kvinnor [Stieg Larsson], Brick Lane [Monica Ali], Montecore [Jonas Hassen Khemiri] och Girlfriend In A Coma [Douglas Coupland] att plöja..
Blir en fin bokhöst/vinter det här!

Gårdagen var i alla fall en höjdare. Träningen var skön, trots begynnande knäproblem. Det blev samma ledare som vi hade i onsdags så jag hängde med bra i rörelserna. Sen stressade jag hem, kastade mig in i duschen för att så snabbt som möjligt kunna dra till Solna. Det blev tacos och vin+smultronläsk. Mmmm.. Så jävla gott allting var! Jag blev tokmätt och fick ont i huvudet. Men jag höll ut. Och hade en trevlig kväll! Inte visste jag att jag var ganska bra på Guitar Hero i alla fall, haha!

Johan, min finaste älskade människa, ligger och sover fortfarande. Tror att han var mer berusad än jag igår.
Ska iväg senare och handla present till Marsha, sen tänker jag kolla lite fotboll på TV, innan det är dags att ta på sig finkläderna, gå ner till Brommaplan och fira den bästa norskan i Sverige.. Tyvärr så försvinner hon ju iväg om en vecka. Men då har jag i alla fall någon att hänga med i Oslo! [Har ju aldrig varit där..]


Sad to see you leaving..


I <3 STHLM.

Ska snart iväg till träningen, själv den här gången. My partner in svett har tydligen mycket att plugga. Men men, nyttigt för mig tror jag. Menar, 95% av alla som går dit är ju där utan träningskompis så, jag överlever nog. Det är ju inte så att jag och Pernilla står och snackar med varandra under passen ändå.

Efter träning blir det tacos och vin i Solna. Längesen jag var i Mordor nu.. Saknar min gamla etta! Fast, en tvåa i Bromma är waaay bättre! :D
Mannen min ska till Sumpan och lira NHL 2010 och det är no girls allowed. Så vi får ha våran egna brudkväll. Bella kommer över senare så det kommer bli finfint!
För första gången på länge så känner jag att jag på riktigt trivs med det mesta (kunde ju haft ett jobb med bra betalt också, men pengar är inte allt...)





Beer or not to beer? Ööh..

Seg fredag. Drack 4 öl igår tillsammans med Bea på Carmen. Senare fick vi besök av en väldigt ny bekant till Bea som hette Johannes och några minuter senare kom hans kompis Erik. Väldigt roliga killar, skrattade så jag nästa tjöt. Vi gjorde nog rätt i att dra hemåt vid halv nio. Hade jag druckit en öl till hade jag mått otroligt dåligt idag! Och det gör jag ju inte nu, så det var bra. Yes yes!

När jag kom hem, lullig och härlig, berättade jag en mycket pinsam sak för Johan som kändes skönt att få ur sig. Jag är så jävla fjantig ibland alltså! Men nu är det ur världen och nu är hemlisarna slut. Känns bra. Yes yes!

Funderar även på att ha fest nästa lördag, den 10e oktober. Då firar jag 2 år i Stockholm. TVÅ ÅR! Det är sjukt länge ju.. Fast det känns inte alls att det är så länge. Skönt dock. Jag har varit ifrån Helvetet i 2 år. Haha.. Gött..
I Borås ser det inte ut såhär:



Jag älskar tbanan samtidigt som jag hatar den. Vad skulle man gjort utan den liksom?

Det går framåt.

I stället för att köpa en våg och må dåligt varje gång man ställer sig på den, så mäter jag min viktnedgång i centimeter. Jag mätte mig första gången förra veckan och sen idag och visst har både midja, lår och höft minskat med en hel centimeter!  YEY! Det går framåt och det gör mig ännu mer peppad att fortsätta.
Idag vilar jag dock, kände av smärta i mina knän igår efter träningen och jag vill inte jympa sönder dem helt. Men imorrn är jag nog back on track igen!

Annars är jag trött, uttråkad (fast egentligen inte) och lite snorig. Jag har två nya avsnitt av Greys Anatomy att kolla på samt nya the City. Och självklart, sista avsnittet av säsong två av True Blood. Jag vill egentligen inte, jag vill dra ut på det så länge som möjligt. Fan, måste ju vänta i minst ett halvår på nya avsnitt. Blööh..


RSS 2.0