Studentspex och eldsvådor

Idag är det Valborgsmässoafton. Kungen fyller år, och den där Carl-Gustav.. Ett skämt jag nyss fick höra av Johan. Hans systers pojkvän fyller år idag och han brukar säga så.. Alltså att han själv refererar sig till Kungen.. Ja ja..

Jag är fortfarande snuvig som fan och hostan har nog nått sin pik och är på väg neråt. Kanske tack vare etylmorfinen jag druckit..

Hade mycket tråkigt idag och när jag har tråkigt brukar jag roa mig med att fota mig själv i konstiga vinklar. Så här blev dagens session:

image30

Och sen tog jag den här:

image31

Tycker om den som fan..

Men ha det så kul alla ni som ska vara ute och grilla och ha roligt. Ta det lugnt och hamna inte i fyllecellen..
Pöss

Solsken och byggarbete

Fortfarande sjuk. Segheten är ett faktum. Solen är framme, inte ett moln på himlen och jag är en fånge i snorets våld. Ändå har jag nog lyckats få lite färg på överkroppen genom att ligga på golvet med balkongdörren öppen. Vill ju inte att byggarbetarna på huset jämte ska bländas av min bleka lekamen.

Det är tisdag och imorgon måste jag fan gå till jobbet, vare sig jag orkar eller inte. Att vara hemma en dag är skönt. Plöjde som sagt igenom lite film och serier men, andra dagen är fan bara jobbigt.. Jag har nog fått någon slags arbetsmoral mot alla odds. Herregud, vart ska det här sluta?

Nu får Johan komma fan hem och krama på mig. NU NU NU!
____________

Hittade lite gamla bilder i min photobucket.com. Håll till godo:

image26
Jag hemma hos morsan, våren 2004.

image27
Min gamla tshirt från VM i fotboll 1990.

image28
Mia, en filur och jag på Gröna Lund, sommaren 2005.

image29
Jag gör en skum min hemma hos Sandra, sommaren 2005.

Kärlek och hosta

Stannade hemma från jobbet idag. Fan vad jag hatar att vara sjuk! Det slog till i fredags kväll. På min och Johans 5månaders-dag, på Marie Laveau.. Fick akutont i halsen och ville bara dö. Men jag höll god min och drack två öl och träffade på Oskar Ekman som skröt om att han skulle dricka goda gratis-drinkar, men det kändes skönt att sitta på ett ställe där man aldrig varit i och träffa på någon man ändå varit bekant med ett tag, bara sådär! Jag saknar det.
När halsontet släppte lite var det dags för bowling. Det var hysteriskt kul trots att jag åkte på stryk. Jag skyllde i alla fall inte på "lutande bana" som sopan jämte oss gjorde. Haha, sämsta bortförklaringen till varför man är sämst på bowling..

I lördags vaknade jag upp och kunde knappt andas. Täppt i näsan, ont i halsen och slem upp i hjärnan, kändes det som i alla fall. Blöööh.. Låg bakis hela dagen sen var det dags att dra till Norra Brunn för middag och Johan Glans standup-show. Jag ville egentligen bara ligga under täcket och hosta upp mina lungor men, hey, jag var ju tvungen att äta nåt, få lite luft och Johan Glans är ju bara för underbar för att missa, så jag tvingade ut mig själv och hade en väldigt trevlig afton. Vi satt allra, allra längst fram vid scenen men det blev inte alls pinsamt för någon av oss. De vid bordet jämte fick höra att de såg ut som swingers hahaha..

Och igår köpte jag nässpray och en väska på H&M sen orkade jag inte mer. Idag är det värre för hostan har börjat komma tillbaks igen. Snodde Johans Cocillana och dog nästan. Morfin är fan bra grejer. Känner mig lite groggy fortfarande. Plöjde igenom allra sista avsnittet av Sex & The City, svenska filmen Stockholm Boogie (som var kass men härlig för man längtar efter sommaren så sjukt mycket) och till sist Amelie. Min absoluta favoritfilm tror jag minsann. Så innerligt vacker.

Något annat som är innerligt vacker är min pojkvän. Hur kunde det bli såhär rätt? Vi har setts varje dag sedan januari och tanken på att sova en natt utan honom nu känns otroligt obehagligt. Att gå till jobbet och veta att det dröjer minst 8-9 timmar tills man ses nästa gång är för jävligt. Fy fan vad jag älskar dig, Johan Ågren.. Min bästaste, finaste..
image25

Frillor och nervositet

Ikväll tar Bajen emot Elfsborg på Söderstadion. Det finns inget annat lag jag hatar mer än Elfsborg, just för att de kommer ifrån menlösa Borås. Och vi alla vet ju om mitt, alltmer växande, hat mot Borås..  Därför skrattade jag lite högt för mig själv när jag läste den bästa krönikan på svenskafans.com. Läs själva och njut (alla ni som hatar Elfsborg lika mycket som jag...)

http://www.svenskafans.com/fotboll/bajen/artikel.asp?id=232587

Annars är jag nog ganska nervös ändå med tanke på alla våra skador och diverse saker som hänt som gör att vissa inte kan vara med ikväll. Mitt hopp ligger hos "Poppen". För fan vilken bra målvakt han är!
__________________________

När jag nu sitter och läser Bajens forum kan jag inte låta bli att dra på smilbanden ännu mer. Det är ju för roligt.
Här följer två inlägg som kommenterar på krönikan, först en Guligan.....

"Namn: kockfan Elfsborg » Svara på inlägg
Hemort: Borås
Sänt: 2008-04-22 22:22:02
Hmm...Vad har frisyrerna med fotboll att göra? Nada säger jag...Ni ser ändå inte bättre ut på plan i era Ellos kläder ni köpt av oss på postorder. För gissa hur många paket det går om dagen till sthlm... "

Sedan svarar en Bajare:

"Namn: K.K.... Hammarby » Svara på inlägg
Sänt: 2008-04-22 22:31:54
kockfan

Det flyttar in minst 25.000 människor varje år till Storstockholm och eftersom de är vana att handla på postorder fortsätter de med det trots att det finns butiker i överflöd."

Hahaha, man måste älska fotbollen och kriget mellan supportrarna!

Körsbär och kärlek

Igår var årets andra riktiga vårdag. Och den spenderade jag på jobbet.
Efter jobbet åkte jag och Johan in till stan. Jag vill fota körsbärsträden i Kungsträdgården och såhär blev ett utav ungefär femhundrafemtioelva foton..

image23



Sen traskade vi över till Skeppsholmen och såhär såg Johan ut då..

image24

Världens sötaste och mest underbara pojkvän någonsin! Tack för att du finns mitt hjärta.. Hade nog inte överlevt vintern utan dig ;)
<3<3<3


PG's och menlös hockey

Har ganska nyss klivit ur sängen, tog en cigg och en kopp te av det allra bästa slag och satte mig vid datorn. Johan tog soffan och tv och satte på....hockey! Herregud. Finns det någon mer menlös sport? Eller iofs, vi kikade faktiskt lite på SM-finalen igår kväll då HV71 tog guldet. Och jag blev faktiskt lite ledsen att inte LHC tog det. Kanske för att jag saknar Linköping lite. Eller nä. Jag saknar inte Linköping. Jag saknar folket som bor där. Sara, Mike, Mia.. Och alla de andra galna skallarna.. Jag har väl på något sätt insett att saker och ting aldrig mer kommer att bli som förut. De tokiga nätterna i Ryd då vi lekte Jackass i lekparken eller våra filmkvällar med alldeles för mycket semlor/chips/godis och skumma ostbågar. Jag har halkat ifrån alla och det känns sorgligt. Jag kommer aldrig att hitta likadana vänner som den klicken som mest umgicks i Linköping 2002-2004.. Jag känner mig alldeles för vuxen nu och visst, ibland kan jag väl apa mig lite men då känns jag malplacerad för att de omkring mig inte förstår vad fan jag håller på med. Antar att man har sina olika perioder i livet. Jag ska väl inte klaga för såhär lycklig har jag nog aldrig varit som jag är just nu. Visst hade jag otroligt jävla skitkul när jag bodde i Linköping men var jag lycklig? Nej.. Inte som nu.

Äh, nog med svammel. Nu ska jag fixa nåt att käka sen är det nog dags att ta sig til systemet. Måste ju vara förberedd. Man vet aldrig vad som händer ikväll. Jiiiihaa!

Rockabilly och leveransförseningar

Sitter på jobbet. Jajjemen. Basket på radion och annars är det mest ljud från maskinerna jag hör just nu. Sjukt irriterande egentligen men jag är nog van. Nyss hörde jag en gammal och långsam låt från sisådär 50-talet kanske. Den påminde mig om den lilla underbara puben i London där jag bodde. Och jag saknar att kunna gå dit och sätta mig helt själv, kolla på fotboll och dricka billig och god öl med lemonade i, utan att bli uttittad just för att man är själv. Och jag saknar PJ och Sheila. Låten jag hörde påminde om den som jag och PJ dansade till en kväll. PJ är alltså en man i 50+åldern som låter som att det har fastnat en whiskeyflaska och ett paket cigg i halsen på honom. Och den här kvällen hann han bli utomordentligt berusad, fotbollen på tv hade slutat till hans fördel och kanske hade han kvällen innan fått ligga lite med sin fru, Sheila, för han var på ett sådant bra humör så han frågade ifall jag kunde dansa vals. Det kunde jag inte. Så han slet av mig från barstolen och visade mig hur. Det gick väl sådär med tanke på hur berusade vi båda var. Mitt balanssinne fanns i alla fall inte någonstans. Jag hade inte skrattat så mycket på sjukt länge som jag gjorde den kvällen. Ibland var London bra. Ibland var London så sjukt dåligt så att jag inte ville vara med längre. Men puben Wentworth Arms var värt hela vistelsen.

Klockan är 20:16 och jag ska försöka jobba på så att man kanske kan gå hem om ungefär en timma. Vore gött eftersom jag först måste åka hem till Solna för att hämta Johans nycklar och sen ta mig till Abrahamsberg. Suck..
Men vad gör man inte.. Vill ju inte somna ensam. Herregud..

Ja och jag tänker inte skriva någonting om derbyt igår. Förutom att det var sjukt kul fram tills den jävla straffen kom. Solna-tattare. Fy fan vad jag inte vill bo i Solna längre. Jag skäms..

Rökning dödar, bara så ni vet

Måndag igen. Kan ingen avskaffa dessa måndagar? Undrar om det hjälper ifall jag skickar ett email till Reinfeldt. Eller kanske kungen. Det är i alla fall soligt ute, dock kallt. Så ikväll blir det långkalsonger, mössa, vantar, halsduk och massa tröjor, för det är deeeeerbyyyyy!! Jag ska äntligen få gå på mitt första Stockholms-derby! Bästa Söder möter Solna-tattarna. Det kan gå hur som helst. Med tanke på hur Hammarby har spelat de senaste två matcherna. Suck... Heja Rami!

Helgen som var blev en bra helg trots en febrig och hostig pojkvän och mitt fortsatta hat mot Borås. Att träffa mina gamla vänner var fint men att träffa Mamma var nästan snäppet bättre. Nästa gång jag åker ner till Helvetet så får det bli enbart för att umgås med min ömma moder. Ska bjuda ut henne på Babbel, mmm, Ceasar Sallad.. Mmm..

I morse hade jag ett par minuter över innan jag skulle gå ut i för tunna kläder och bemöta frostkylan.. Jag spenderade dem minutrarna till att sitta och titta på Johan när han halvsov. Det är fan totalt otroligt hur kär man får lov att vara. Har umgåtts med honom hela veckan, två sjuklingar som bara legat i soffan och glott på diverse tv-program, men tröttnade inte på det en sekund. Visst, jag var rastlös, men jag blev aldrig trött på Johan eller kände att jag ville vara ensam, som man ibland kan göra när man känner sig helt sjuk, uppsvälld, pms:ig och äcklig.. Det är rätt gött faktiskt ;)

Och jag struntar i alla bittra människor som antagligen sitter och halvspyr just nu men, jag kan inte hjälpa det. Jag måste få skriva av mig annars spricker jag. Wendela är äntligen lycklig, det tog sin tid men ack, det var fan värt väntan...


Leif G.W Persson

Jag har egentligen inget intressant att säga faktiskt. Känns mest som att jag har gröt i huvudet och överkokt spagetti till ben. Min kropp skriker feber men termometern piper 36.7. Ögonen svider och munnen är torr. Känner mig helskum. Ändå kände jag mig tvungen att gå till jobbet igår men gav upp efter 4 timmar. Hade noll koncentrationsförmåga. Och min stackars, ynkliga pojkvän har också legat hemma, med närmare 40 graders feber nästan hela veckan. Jag hoppas verkligen att allt blir bättre imorgon, en bussresa till Västsverige och det ska bli väldigt skönt. Mest ser jag fram emot att träffa mamma. Jag saknar henne jättemycket. Det är tråkigt att inte kolla på Formel1 med henne längre. Sitta i soffan på Alideberg och skrika, skratta, klaga, hoppa upp och ner vid varje depå-stopp och vara tillåten att röka i vardagsrummet. Well well, nu får jag i alla fall gå och kolla på Hammarby när de spelar på Söderstadion. För dammit, jag bor i Stockholm nu. Wohoo!

Nä nu ska jag fixa ännu mer te och sätta mig ner i soffan igen.
Och ja just det, jag älskar Johan. Som fan <3

image22

Tidsfördriv.

Tidsfördriv is the shit. Iofs har jag väl en hel del att göra idag. Jag måste till exempel slänga mig i duschen snart, samtidigt som jag egentligen vill se kvalet i Formel1 nu. Men å andra sidan så ska vi åka ut till Heron City där en alldeles äkta formel1-bil står. Sweeet.. Sen ska jag handla öl och hitta något att ha på mig till ikväll. Det lär ju ta sin tid också. Och där emellan ska jag hinna pussa på mitt hjärta så mycket som möjligt. Han är det finaste som finns just nu när han ligger i soffan med keps och luva på sig och tittar på Ice Age..
Mmmmm...
Här följer mitt tidsfördriv...

10 favoriter:
Färg: Rött. Svart. Turkos. Rosa.
Mat: Nudlar. Med små vegetariska vårrullar.
Band: Alkaline Trio
Film: Little Miss Sunshine.
Bok: När Oskulder Kysser - Per Hagman.
Sport: Fotboll, Formel1, skate.
Årstid: Sommar dammit!
Veckodag: Fredagkväll.
Glassmak: Pistage.
Tid på dygnet: Kväll.


9 för tillfället:

Humör: På gott humör. Solen skiner, det är vååår!
Smak: Ostfralla.
Kläder: Byxor och tröja.
Bakgrund: En bild från Everything is Illuminated.
Nagellack: Ljusljusljusrosa.
Tid:  12:52
Omgivning: Johans vardagsrum.
Irritationsobjekt: Magont.
Tankar: Röksugen.

8 första:
Bästa vän: Anna Carlsson. Eller var det Jerry Yliaski?
Screen name: xwendelax
Husdjur: Nån jävla kanin säkert.
Piercing: Läppen.
Förälskelse: Min granne Martin.
Musik: Beatles antagligen.
Bil: Radiobilar på Liseberg hehe..
Kyss: Philip hette han.

7 senaste:
Mat: Frallor.
Dryck: Världens godaste te.
Biltur: Alvik - Abrahamsberg.
Kyss: Några minuter sedan.
Spelad låt: Love Stoned - Justin Timberlake.
TV-program: South Park.
Film: Little Miss Sunshine.

6 har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nä.
Brutit mot lagen: Jorå.
Blivit arresterad: Uhm...
Badat naken: Ja.
Varit med på TV: Japp.
Kysst någon du inte känner: Har inte alla det?

5 nej tack:

Kläder: Guldtights.
Mat: Blodpudding/lever/you name it.
Musik: Country.
Dryck: Whiskey.
Personlighetsdrag: Öööh..

4 saker:

Du gjorde igår kväll: Jobbade, åkte bil, tittade på film, pussades.
Du kan höra just nu: Ice Age på tv'n.
Du inte kan leva utan: Johan.
Du gör när du har tråkigt: Hänger på msn.

3 personer:
Du kan berätta allt för: Sara, Sandra, Johan.
Du tycker om: Johan, Sara, Mamma.
Du inte gillar: Äsha.


2 val:
Kaffe eller te: Det beror på.
Vår eller höst: Vår dammit!

1 önskan:
Att Kimi tar pole position i Formel1-loppet idag och dessutom vinner.


TGIF och mtv-hetsen


Jag har fastnat i något slags mtv-träsk. Herregud. Det började med att man slökollade Laguna Beach när det visades på tv. Sen började the Hills men det var inte alls lika intressant. Eller..?  Efter långa, ensamma dagar i London utan tv börjar man bli desperat och börjar söka nöjen på internet. Och med nöjen menar jag tv-serier eller filmer. Nej, inte porr. För fan.. Tillgängligt fanns ett par avsnitt av the Hills. Äh, tänkte jag, kan väl lika gärna glo lite. Jag följde ju nästan Laguna Beach. Och hejochhå, då var jag fast. Kollade hela säsong 3 hemma hos Johan förra helgen (hans uppkoppling är bättre än min..) och nu sitter jag här och blir galen om de inte släpper nästa avsnitt snart. I min långa väntan kollade jag runt på andra serier som vårt kära mtv har producerat och hittade A Shot at love with Tila Tequila. Hahahaha.. Jorå. En bisexuell brud som ska dejta både killar och tjejer samtidigt och jisses vilket jävla liv. Har sett ett avsnitt och undrar nästan varför man egentligen blir attraherad av killar. Den konkurrensen som uppstår mellan vuxna (?) män är äcklig!

Äh, jag bara babblar.
Börjar 15:00 idag och fan va skönt det är då. Hinner jag se det nya avsnittet av Hem Till Gården innan jag drar. Peppen. Kanske hinner jag till och med in till Söder för att kolla upp tatueringstid.. Det är dags nu. Jag måste!

One with the underdogs


Nej men nu har jag ju inte skrivit på jättelänge. Skandal! Å andra sidan känns det inte som att jag har något intressant att skriva ner heller. Dagarna rullar på, jobbet är en plåga att gå till när det äntligen blivit finare och varmare väder, jag är fortfarande kär och glad. Sa det till Johan igår att herregud, jag har nog inte varit riktigt förbannad på 4 månader. Haha.. Inte undra på att man känner sig lustig ibland och bara vill sitta och gråta i ett hörn. Man kan väl inte vara glad hela tiden? Eller kan man det?

Sen sa jag ytterligare en sak som jag inte sagt förut, att jag längtar ner till Borås. Vi åker ju dit den 11 april, för att fira Mickis 25årsdag. Men det är nog inte Borås jag längtar efter. Det är självklart mina vänner.

Och här sitter jag i en lägenhet fylld med dammråttor i hörnen och nyser. Har precis smällt i mig några pannkakor och kan nu inte röra mig. Tur att Hem Till Gården går på TV då. Fast det är snart slut och när det är slut måste jag resa på mig för att göra mig i ordning inför jobbet. Blöööh.. Hatar att jobba kväll. Har ju inget liv. Och så saknar jag Johan extra mycket hela kvällen.. Hmmm...

Man Utd vann första kvartsfinalen mot Roma igår. Det var en fröjd. Även fast jag kände det innerst inne att de skulle vinna så är man ju självklart nervös. Nu är det bara en match till mot svinen, och det är en hemmamatch. Klart dem vinner då också!
Vinst för Bajen blev det ju i måndags också. Sweet. Ett självmål av Ljungskile men ändå. Ingen blev gladare än jag som satt och lyssnade på radiosportens tjat i två timmar. När ska egentligen den här jävla hockeyn ta slut? Evighets-slutspelet från helvetet!
___________________________________

15:55

5 dagar kvar till Bajens hemmapremiär i Allsvenskan. 10 551 biljetter sålda. Jag köpte min igår. Jävligt sent ute tydligen för jag fick plats på västra läktaren, dvs kortsidan. Iofs är den nära klacken så lite stämning får man nog.
Det blir mitt andra besök på Söderstadion och hur det än går så vet jag att jag kommer gå därifrån helt nöjd över att säsongen har börjat och jag får i alla fall se mitt favoritlag spela live, känna pulsen från klackens hejarop och se alla dessa nyanser av grönt runt hela planen.
FORZA BAJEN!
image20
Rami drar igång ramsan efter matchen. Fan detta känns bra alltså..

RSS 2.0