Specialordrar och patiens

Sitter på jobbet igen då efter gårdagens sjukdag. Det finns inte mycket att göra här. Som vanligt på förmiddagarna. Men idag är det våldsamt lite att göra. Så jag läser Alex Schulmans blogg och fnissar lite för mig själv då och då. Jag gillade inte honom för något år sedan. Jag vet inte varför. Det var väl mest så att man bara skulle hata honom. Nu förstår jag inte varför. Hur har jag kunnat missa allt bra han skrivit/sagt/gjort? Alex Schulman har gått och blivit min nya idol.

Det är den 25 juni idag. Min kusin fyller 20 år. HERREGUD! Vad hände? Vad hände med den lille knubbige 7-åringen som sprang omkring utan byxor och skrek Ronny & Ragge-citat? Han växte upp, köpte finskor på Myrorna och vill nu tatuera in ett ganska kristet citat på armen istället. 20 år. Nu får han själv köpa alkohol på Systemet. Jag vill inte veta hur hans lever kommer att se ut om 5 år. Men grattis käre kusin! <3

Det är även det här datumet som ligger mig varmt om hjärtat. För 7 månader sedan frågade jag chans på världens bästa kille och han sa "självklart". (Det här med att fråga chans är väldigt underskattat egentligen. Man dejtar, man vill ha ett förhållande men vet inte vart den respektive står någonstans. Fråga chans! Bästa grejen...)
7 månader känns som flera år, fast på ett mycket bra sätt. Jag känner mig trygg med Johan. Inte särskilt nämnvärt svartsjuk heller, som till skillnad från typ ALLA tidigare förhållanden. Det är skönt, allt flyter på, vi gör roliga saker tillsammans och även vardagslivet fungerar. Från och med igår är vi även sambos på riktigt och det känns otroligt bra också! Är lite nojig ibland, mina tidigare sambos har väl inte direkt funkat så det är klart man är nervös och lite avvaktande. Och särskilt när man flyttar in hos någon som redan har bott där ett tag och har sina grejer på sin plats. Får mina saker verkligen stå här? Ni vet.. Såna tankar. Jag ska försöka vänja mig av vid dem så snabbt som möjligt.

I alla fall. 7 månader. Fortfarande sjukt kär. Idag  blir det att fira på Gröna Lund! För första gången ska jag åka någonting på Grönan.. Bergochdalbana. Kärlekstunneln. Lustiga Huset. Bläckfisken. Så får det bli.. Vågar inget annat..

Jump jump

Det är midsommardagen och jag är ett vrak. Johan är värre. Bilen är fortfarande i Kristineberg och jag är så chokladsugen att jag snart börjar ringa på hos grannarna och fråga ifall de har någon över. Chips vill jag ha också. Hoppas att min man orkar ta sig ut i skitvädret för att glädja en bakis-ilsken chokladberoende stackare...

Midsommarafton var bra. Åt god mat, drack öl och tuttifrutti-spritdrink och det blev en trip till Vasaparken efter ett tag. Saknade att hänga med "egna" vänner så det fick bli så.. Inget ont om Johans vänner. De är grymma. Men, ni vet.. Man behöver sina vänner liksom. Och det var roligt. Hoppade mest studsmatta och snackade skit. Det var niiiice.
När jag kommer tillbaks till festen runt halv ett så är Johan totalt dyngrak och somnar i någon säng. Jag ringer taxi, åker hem och väl hemma så däckar Johan på toaletten. Hahaha.. Jag lyckades dock få in honom till sängen igen efter många om och men..

ME WANT CHOKLAAAAD!

Kolla mina ursnygga bilder på:
http://stupidkid.bilddagboken.se

Smakprov:

Små grodorna..

Då var det midsommar då. Som vanligt är jag bitter och tycker att tiden går för snabbt och nu blir det bara mörkare och snart är det ju fan julafton också. Ush.. Dagen har hittills bjudit på en god frukost i gott sällskap i form av min trötta pojkvän. En maskin tvätt har jag hunnit med samt hänga den på tork ute i det mediokra väder som tagit över och kanske gjort mig något mer bitter. Och sedan har jag spelat Alkaline Trios nya skiva 2 gånger. Den är F Ö R bra. Herregud.. Matt Skiba är min Herre Gud.. Snart ska jag kasta mig in i duschen och raka benen och försöka att inte raka direkt över mitt elaka myggbett som enligt min moster mer ser ut som en röd, konstig tatuering. Efter det så ska jag bestämma kläder. Vilket också är sjukt svårt. Jag har ju inga direkta sommarkläder. Så jag skiter i att klä upp mig. Det får bli svarta jeans och min MLIW-tisha. Klä upp sig gör man bara på Lidingö. Här är det fan punk som gäller.
Midsommaraftonens bravader ska hållas hus i Kristineberg. I Kristofers föräldrars lägenhet som ligger fint vid vattnet. Bara jag slipper bada och visa mig i min nya bikini så är det lugnt. Jag kan dricka öl och skratta åt de andra som hoppar i istället.

Nä.
Nu ska jag ta tag i det här.
Glad midsommar på er!

..all sömn i världen

Ville bara passa på att skriva det här innan den här underliga dagen är slut att Johan Ågren är fan den bästa pojkvännen man kan ha. Så det så.



"Du går före all sömn i hela världen"
[ Och de orden betyder mycket från en som är trött mest hela tiden, hehe.. Love ya babe! ]

Smuts och äckel

Då har man avverkat ännu en festival. Den 7e och absolut sista Hultsfredsfestivalen i ordningen. Med ett avbrott på 4 år kände jag att det kanske vore festligt att åka dit igen. Och det var det ju. Folkparkens musik och festligheter bjöd på ett par guldögonblick men för det mesta, om jag ska vara ärlig, så var det faktiskt bara misär. Vädret var schizofrent. Ena sekunden dödsvarmt och andra var det iskallt. Ett tag haglade det till och med. Dammet var ett bestämt faktum när leran lyste med sin frånvaro. I alla fall på de stigarna och vägarna jag gick. Tältgrannar har jag alltid haft otur med och varför skulle det här året vara annorlunda. Ett gäng mycket unga tjejer bredvid oss hade uppenbarligen åkt ner för att se Takida. (Ett band jag gärna skulle vilja slippa höra på radio varenda dag). Och de var inte blyga med att visa det heller. Versen till hiten skreks om och om igen, varvat med korkade kommentarer som bara en 2000-talets ungdom kan slänga ur sig. Jag var 26 år och sov med öronproppar.
Det som var roligt var självklart att se de band man hade sett fram emot, att träffa ett par goda vänner från förr och att vara full och lycklig första kvällen. Vi åkte hem redan på lördagen, efter att matchen mellan Sverige och Spanien hade visats på 3 stora bildskärmar framför ett fullsatt Hawaii. Och behöver jag säga att det var skönt med en lång dusch och att lägga sig i en varm säng? Fy fan, det finns ingen bättre känsla! Så nej. Nu får det vara nog med festivaler. I alla fall sådana som håller på längre än 1 dag. Och om jag nu mot all förmodan skulle åka ner ett år till, så ska det fixas hotell först. Och backstagepass med alla förmåner!

Bilder finns att beskådas på:
http://stupidkid.bilddagboken.se

(Ett plus till är att jag tog några foton som jag blev bra nöjd med!)

Schweinsteiger och dem andra

Nu jävlar är EM igång. Känns skönt att veta att det är fotboll på tv nästan varje dag ett tag framöver. Sen kanske inte all matcher är intressanta men vafan, det är fotboll. Bäst var matchen mellan Portugal och Turkiet, då Portugal vann. Såklart. Då blev jag glad! Imorgon spelar Sverige och då blir det väl kalabalik överallt. Jag tror inte ens de går vidare ur gruppspelet. Men det får väl stå för mig. Jag skiter i vilket. Eftersom England är borta så är det Portugal som vinner. Och försvinner dem så är det Frankrike man hejar på.

Annars är det vecka 24 nu. Om 4 veckor är det semester. Det är jag evigt tacksam för. Är sjuk trött på jobbet nu..
Så på fredag blir det Hultsfred. Ska affischera åt Bad Taste Records. Skönt med backstage, vattentoaletter!! Det är fan ett måste. Och så blir det tysta campingen eftersom jag är gammal och inte orkar med potpurri av indiepop och punk hela natten, samt fulla as som snubblar över och snor tältpinnar och dylikt.
Och veckan efter det jobbar man 4 dagar sen är det midsommar. Har inga direkta planer men jag skiter i vilket bara jag får käka god mat, få sol på mig, kanske ta ett dopp i det kalla vattnet och umgås med min bästa så är jag nöjd!
Och veckan efter det blir väl soft..

Just nu sitter min finaste baby i soffan med kepsfrisyr och med en väldigt koncentrerad min. Vi har lånat Mario Cart på Wii av hans lillebrorsa. Det är sjuuuukt kul och snart vill jag spela. Ska bara prata av mig med Candra först. Gud vad jag saknar mina bästa Boråsare.. Ni vet vilka ni är.. Och ni andra kan ju dra nåt gammalt över er och växa upp. Har ingen lust att umgås eller prata med omogna egoister som inte har någon empati i kroppen. Jag är förbi sånt. Den tiden i mitt liv när jag orkade umgås med martyrer är förbi.. Yup.

Rosa fluff

Jag behöver mer rosa i mitt liv tror jag. Funderar på att bygga om en av garderoberna hemma till ett litet rosa rum där man kan krypa in och känna sig liten igen.. Så slipper Johan den hemska brud-färgen också.. Hehe...

Annars sitter jag på jobbet och har sjukt tråkigt. Ensam alldeles just nu i alla fall. Ett stoooort plus är i alla fall att det är Torsdag och tack vare Nationaldagen imorgon så är vi lediga. Wohoo! 3 dagars ledighet.
Men som sagt, jag har tråkigt just nu. Och när jag har tråkigt gör jag sånt här:

 
Har på mej just nu: Svarta leggins, svart klänning och en missfärgad kofta (ja det är kallt på kontoret..) 

Trött på just nu: Jobbet och allt vad det innebär. Samt ryggen.. 

Glad över just nu: Att det är torsdag! Och så blir jag glad när jag ser den rosa flamingo-pennan som står framför mig.

Förtretad över just nu: Att min solbränna tar för lång tid på sig att utvecklas. Seriööööst.. Det blir att pressa och steka i helgen.

Längtar till just nu: Hulstfred, semester, och alldeles just nu längtar jag tills imorrn bitti då jag vaknar och inser att jag kan sova vidare och mysa med Johan massor hela dagen..

Osäkert just nu: Semesterresa??

Dötrökigt just nu: JOOBBEEEET!

Småplan just nu: Har inga småplaner. Hade igår då Åsa peppade mig till att tatuera mig. Men, jag väntar till efter sommaren.

Sugen på just nu: Öl och grillat. Plus en filt på nån brygga/klippa bredvid min baby..

Va eee detta?

Alltså, nu får det fan vara nog!
Jag orkar inte hamna i en depression igen. Det får bara inte hända.. Jag känner mig helt apatisk. Orkar inte vara rolig på jobbet eller prata om saker och ting. Jag liksom lyssnar inte.. Och det har antagligen blivit femhundrafemtioelva fel i registreringen också. Fuck it.. Jag pallar inte. Måste söka nytt jobb som en tok under sommaren. Men vad fan vill jag göra?! Vad kan jag?! Ååååh.. Jag vill gå hem. NU!

Jag är aldrig nöjd

Vilken skitdag det här också blev.
Igår var det måndag. Mitt livs värsta PMS-dag. Det slog till och med lördagens anfall. Dessutom fick jag på kvällen igår reda på att en god vän till familjen har gått bort. Då började jag naturligtvis gråta igen. För fan.. Det är nu det börjar. Det är nu nära och kära kommer falla ner som käglor och bara dö. Jag vill inte bli gammal. Jag vill inte dö. När jag var liten hade jag ångestattacker på natten när lampan släcktes och jag kunde inte andas när jag tänkte på hur man en gång ska firas ner i jorden, liggandes i en trång kista. Jag får fortfarande lite andnöd när jag tänker på det. Ändå så är det ju sååå naturligt. Kan alla sluta säga så? Bara sluta.. Jag vill inte dö.

image35
Måste jag dö, så vill jag dö före dig.

Brygghäng och talangjakt

Då var det söndag, helgen är slut om x antal timmar och det är sorgligt.
Men helgen har ändå vart bra. Fredagen handlade om stress och öl samt konsten i att gå hem tidigt från krogen.
Trädgården var ändå hur mysigt som helst och jag hoppas det blir fler kvällar där.
Igår mådde jag mycket konstigt. Började gråta helt utan anledning och det ville inte sluta. Till sist kom jag på att det var för att jag saknar mina vänner. Att kunna ringa upp dem och säga "hej, nu lägger vi oss i parken och röker ett helt paket och snackar skit". Det är första gången sen jag flyttade upp som jag känner mig ganska ensam. Visst har jag ju Johan men man behöver väl sina egna vänner liksom.. Jag hoppas någon av dem får tummen ur och flyttar upp snart också ;)
På kvällen blev det pizza, godis och en sjukt bra film. Control. Historien om Ian Curtis i Joy Division och den är klart sevärd. Snygg, bra och intressant.

Idag ska vi ta oss till Kristineberg där Kristofer bor, ligga på bryggan och lapa sol. Sedan blir det nog antagligen fotboll på TV också. Skulle få gå och se skiten live men jag känner att jag inte orkar det.. Det kommer nog fler landskamper..

Småkollade på finalen av Talangjakten på tv4, tror jag.. Och en liten skitunge som sjöng My Heart Will Go On vann.. Herregud.. Jag ville bara dra täcket över huvudet och glömma att det finns en värld utanför.

image34
Jag och Johan utanför Trädgården.. <3

RSS 2.0