Zlatans mamma är en pappa!


Fotbollshysterin är igång. Allsvenskans alla fans snackar om frälsare för sina lag och vem som vinner hela skiten och vem som åker ner i de lägre divisionerna. Själv blev jag galet orolig igår faktiskt. Med bara 4 dagar kvar till premiären beskådade jag ett satans glåmigt och trött Bajen på Söderstadion igår.
Varenda passning gick åt totalt fel håll och det var tydligen mer lockande att passa egen målvakt än att lira framåt. Vet inte vad Tony Gustavsson satt och funderade på på andra sidan planen, men jag hoppas han kommer att hitta på något sätt att fixa det här.. För om de spelar som de spelade igår, så vet jag inte om de ens kommer hamna ovanför strecket i år. Men äh, jag har ändå hoppet kvar och jag litar på Tony och pojkarna. Forza Bajen!

Annars då...? Jofan. Det är onsdagen den 26 mars idag och det känns som att jag har glömt någons födelsedag förra veckan. Ifall jag har det så förlåt mig, jag har absolut ingen tidsuppfattning längre. Det är fortfarande iskallt ute (och behöver jag säga att jag inte kände varken tår, näsa eller händer igår på Söderstadion..) och jag undrar ifall det någonsin kommer att bli varmare. VÅÅÅÅÅR! Kom igen nu då. Allsvenskan börjar ju snart. Det måste vara varmt då. Det måste..

Annars då...? Jomen jag och Johan firade 4 månader igår. Galet. Känner mig fortfarande nykär och blir fan mer och mer kär för varje dag. It's craaaazy.. Det var sjukt svårt att gå upp i morse. För hur kan man lämna den finaste människan man vet, för att gå ut i kylan och frysa ända tills man går och lägger sig igen? Uuuh, nej det var svårt. Dessutom hostade jag så mycket att mina lungor nästan smet ut genom munnen.

Annars då...? JAAAAmen jag har ju äntligen äntligen äntligen fixat en laptop!!
SEEE, så fin den är:
image19
Jag behöver inga barn. Ge mig en massa elektroniska prylar så klarar jag mig. Seriöst..

Nu ska jag gå och inhandla en baguette på jobbet. De är goda faktiskt. Och dricka min hallonjuice, från Brämhults såklart.


Snö/regn/snö/sol/snö/tö?


Det snöar i Solna. Antar att det snöar lite varstans i resten av Stockholms län också faktiskt. Inte mycket snö, och det lägger sig inte ens. Förutom på taken ser jag nu. Och i hörn och på konstiga ställen på bilar. Men inte på gator och trottoarer. Skönt. Jag vill inte ha snö och vinter nu. HEY, två månader för sent. Det bara går inte. Jag vill ha sol och värme och gröna löv och mjuka gräsmattor och barfota på varm asfalt och en Magnum Mandel och en bänk vid vattnet och en öl på uteservingar på Söder. Jag vill ha varma nätter. Att bara gå hem i tshirt efter en natts klubbande. Se soluppgången på väg hem, dricka tre liter vatten, gå och lägga sig, vakna svettig men det gör inget för att då kan man bara ta på sig shorts/kjol och ett par tofflor och gå ut en stund och svalka sig med saft i skuggan.
Seriöst. GE MIG SOMMAR NU!

Annars är det onsdag. Min rygg är fortfarande inte bra. Jag borde ringa CSN men det bara gååååår inte. Tror min telefonfobi har kommit tillbaks. Det är inte bra. (Nu lyser solen). Jag måste skärpa mig. På riktigt.
Jobbar kväll den här veckan. Mindre bra, eftersom the High Hats lirar imorgon. Ska fråga mina underbara kollegor ifall de kan gå med på att på något sätt fixa det där. (Nu regnar det samtidigt som solen lyser).

Påsken börjar imorgon. Och jag har fortfarande inte köpt den bästa tshirten av alla.. Något i stil med det här:
http://stupidkid.bilddagboken.se/p/show.html?id=40445729&directlink=1
Så kristen är jag. Haha..
Satt på jobbet igår och kände mig lite ledsen att jag inte blir i Borås över påsk och inte kan äta påskmiddag och allt som man nu gör på påsk med familjen. (Ja vad fan gör man egentligen? Bara umgås kanske. Men det är inte fy skam, shit vad man uppskattar sin familj när man så sällan träffar dem..) Sen ringer Johan och undrar vad jag gör i påsk. Ja, ingenting, svarade jag och då sa han att jag blev bjuden hem till hans familj på påskmiddag. Guu så sweet. Då kändes allt mycket bättre igen. Johans familj är rolig. Lite högljudd och det är mycket som händer och sker hela tiden men det är bara roligt!

Nuuuuu ska jag göra mig iordning inför jobbet. Blöööh.. Skulle hellre vilja sitta hemma i soffan och analysera vädret. Typ.

Relax, don't do it

Radion är igång på jobbet. Jag hatar det och trycker istället i mina hörlurar i öronen, så långt det går, så allt annat ljud blockeras och det bara är min min min musik som går att höra. Just nu är det Regina Spektor. Hon är underbar.

Tänkte på en sak precis. Man borde kunna komma på en uppfinning som gör att man kan spela in sina tankar när man sitter på t.ex tunnelbana eller buss. För jag kommer alltid på smarta saker att skriva om och diskutera när jag sitter på kollektiva färdmedel. Men glömmer jämt av dem när jag väl sätter mig ner och ska skriva min blog, dagbok eller dylikt. Fan också.. Samma sak med oförglömliga tillfällen då man inte har en kamera. Vore det inte schysst att installera en kamera i ögat, så om man blinkar extra hårt så tar man bilden. Sweeet.. Jag längtar till framtiden och dess potentiella uppfinningar.

Igår var en mycket seg dag. Tandläkarväder som någon av Johans kompisar så fint beskrev det en gång.
Efter jobbet rusade jag till Hammarbys supporterbutik för att köpa ett armband till Johan som en överraskning. Han slet nämligen sönder sitt gamla i förrgår. Och jag tyckte lite synd om honom.. När jag väl var där kunde jag inte låta bli att köpa en Bajen-tisha också. Den hängde där och såg så vacker ut, den nästan talade till mig, skrek med ljust röst: KÖÖÖP MIG! Så jag köpte den och här sitter jag nu, stolt och grönvit.
När jag sedan kom hem till Johan, fått lite mat i mig och den dagliga dosen av Americas Next Top Model, blev jag dödstrött och ryggen höll inte för att ens sitta ner. Så det var bara att höra av sig till Mike, säga "sorry men.." och gå och lägga sig istället. Somnade ungefär 21:30. Galet tidigt. Men det var sjukt skönt att vakna upp INNAN alarmet i morse, vid ca. 05:20.....

Ikväll kommer Sara och Örnsch. Behöver jag påminna er om hur peppad jag är??

I'm gonna blow myself to pieces..

..and I'm gonna run into a wall.

YEAH, the High Hats kommer till Stockholm! Nu blev jag ännu mer peppad än vad jag redan är. Spelning ikväll, sjukt pepp inför helgen och dessutom kommer galna Boråsare upp nästa vecka. Sweet..
Så har ni inget att göra den 20/3 så gå till Debaser Slussen kl. 20:00!

Mjäkiga män

Igår var jag sjukligt trött. Efter en tuff dag på jobbet åkte jag hem, gjorde pannkakor och tittade på O.C-reprisen. Ger big ups till Kungsörnens Pannkaksmix i påse. Den är sweet. Adderar man även lite sojamjölk blir det extra fint!
Efter det och en liten Snickers som jag hänsynslöst stal av Johan, åkte jag hem till densamme för att pussas och titta på fotboll. Det blev Champions League, Inter tog emot Liverpool på hemmaplan och jag kände på mig att det skulle bli en bra match. Vilket det blev. Trots att planen tydligen var hal, alla halkade runt som att de spelade iförda balettskor. Dessutom är fotbollspelare de mest mjäkia idrottsmännen i världen. "Oj, jag ramlade på rygg, nu fick jag ont i pannan"?!? Eller "oj, han nuddade lite lätt med sin fot på mitt lår, vad ont jag fick i ankeln".. Jag är trött på alla filmningar och onödiga fall bara för en frispark. Och när de slänger sig i målområdet vill jag bara stänga av tv'n och gå och lägga mig. Sjukt löjligt.

Idag är det onsdag. På agendan är det jobb till tre, halv fyra kanske för att jobba in lite tid.. Sedan är det fika med Marsha. Sen ska jag fråga Johan om jag får tvätta lite grejer hemma hos honom. Min tvättstuga är fullbokad och dessutom äcklig, liten och dålig. Plus att den ligger jämte en klubb dit swingers går.. Kul..
För imorgon hinner jag ingenting. Då blir det att förhoppningsvis möta upp med Mike och resten av Lions Den för att sedan se dem plus några andra band på 44an. Peppen är hög. Har inte vart på 44an sedan jag flyttade hit. Och på fredag kommer ju mina älsklingar hit! Wööööh! Det ska bli det bästa på länge!

Nu ska jag äta min torra macka från Pressbyrån samt dricka en kopp kaffe utan smak. Automatkaffe is the shit. Bokstavligt talat..

10:32
Jag är tydligen kortast i världen.
Hittade ett foto från Bajens träningsmatch i lördags. De som syns i den röda ringen är från vänster: JohanL's mamma Anitha i orange jacka, JohanL, Johan och jag, precis jämte.. Kortast..
image18

Painkillers deluxe

Jaha. Andra besöket hos osteopaten idag då. Det värsta hittills.. Hon knäckte samma ben som förra gången men nu använde hon dessutom akupunkturnålar i ryggslutet. Det gjorde inte ont då, men NU. Shit.. Jag vet inte om jag ska stå upp eller ligga/sitta ner. Fy fan alltså. Och inte en värktablett så långt ögat når. Tur att Johan kommer hit snart och kan förse mig med dessa härligheter.

Helgen var annars helt ok. I fredags firade jag Hammarbys födelsedag på Carmen med lite för mycket öl. Och i lördags gick jag på min första träningsmatch för bajen.. De spöade SIrius med 1-0 och det kändes bra fastän vinden var iskall och mina fötter blev till isblock. Inget bra att stå utomhus i kyla iförd ballerinaskor. Note to self: varmare kläder nästa gång! Dammit..

Efter det drog jag och Johan in till stan och han köpte nya Vans plus en tröja som passade honom så perfekt att jag tror jag blev ännu mer kär i honom. Om det nu är möjligt...
Sen efter en stor jävla pizza blev jag sjukt illamående och magen kändes som att den skulle implodera vilken sekund som helst. Så festen hos Peter fick Johan gå på utan mig. Efter en timma började jag dock känna mig bättre, fixade mig lite, drack två öl och sen stack jag in till stan, till Debaser dit pojkarna drog.
Det var trevligt. Mest trevligt var nog att jag pratade med Johans kompis Jonnys flickvän, Marsha. Hängde ni med? Hehe.. En norsk tjej som jag träffat en kort stund förut. Men hon verkar grym på de flesta sätt och nu bestämde vi att det får bli en kaffe på Fridhemsplan på onsdag. Ska bli skönt. Har ju inga tjejkompisar i Sthlm. Förutom mina härliga arbetskamrater dock..

Nä. Nu orkar jag fan inte sitta upp längre. Får testa att ligga ner en stund.
Tjo.

Hammarby IF 111 år!

Jomen. Hammarbys födelsedag skall firas på allra bästa sätt. Dvs: öl och gott sällskap på Söder ikväll!
Dagen till ära tog jag på mig min fina bajen-halsduk när jag åkte från Johan. Hade jag åkt från Solna är det nog tveksamt ifall den hade åkt på. Jag vill inte ha fönstrena sönder i vår/sommar.. Jag vill så gärna strunta i det. Att stolt gå runt med min grönvita halsduk i AIK-land.. Men jag vågar inte. Speciellt inte när jag bor ett stenkast från Råsunda heller. Plus att jag är tjej. Det är vidrigt att behöva säga det. Men m a n  v e t  j u  a l d r i g..

Fortfarande snorig som få. Nös säkert 7 gånger under bussresan till jobbet. Det kliar i näsan konstant. Inget roligt alls.. Min rygg känns något bättre idag. Men fortfarande inte bra. Därför ska jag på återbesök hos osteopaten på måndag förmiddag. Ytterligare 600:- men det är det nog fan värt alltså.
Och nästa fredag kommer mina älsklingar hit och hälsar på! Herregud så peppad jag är. Sara och Örnsch. Mina kumpaner i misär, mina bästaste vänner i världen. Ååååh.. <3 <3 <3

Snor och sånt

Sitter just i detta nu hemma hos Johans i hans färgglada fåtölj vid datorn. Solen skiner ute och jag blir peppad på en promenad någonstans. Men jag är mycket tveksam till att jag orkar göra något så pass ansträngande just nu. Det enda jag orkar är ungefär att gå ut i köket, göra te och gå tillbaks till soffan i vardagsrummet och glo på skit-tv. Ja, förutom Hem Till Gården då. Där snackar vi brittisk kvalitets-tv. Minsann..

Mina svarta byxor hänger på tork. Jag tror i och för sig de är torra nu. De har hängt där sedan i söndags.. Jag bävar inför stunden då jag måste kränga på mig dem. Jag vill inte veta hur mycket jag gått upp i vikt de senaste veckorna.
 (Nej, jag har ingen våg, jag kör med jeans-måtten).
Därför har jag nu på mig mina ljusa Cheap Mondayjeans som jag egentligen hatar men de är bekväma och är jättestora i midjan så det liksom känns att man är smalare än man är..
Ja, Im a retard. Tydligen.
Igår pratade jag, Nathalia och Moa än en gång om att börja simma tillsammans. Det sade vi redan i början av Januari. Nu är det den 6 Mars. Fan va snabba vi är.. Jag får dock ångest över tanken att behöva visa mig offentligt i baddräkt. Mina celluliter på låren har gått från ok till NOT ok.. Samtidigt blir jag förbannad över mig själv när jag tänker sådär. JA, jag har celluliter och JA, det ser för jävligt ut. Kanske till och med lite äckligt. Men åtminstone kommer jag ju försöka att få bort dem, i alla fall minska dem, genom att börja simma. Och varför ska jag då hindras av att behöva visa mig i baddräkt i en simhall fylld av fjortisar utan underhudsfett om jag nu går dit i syftet att minska mitt? Äh, jag är bara löjlig. Alla har celluliter. Till och med Victoria Silvstedt. HA!

Fotboll och morotsbröd

Jag är förkyyyyyld. Det är synd om mig. Både ryggproblem och förkyldning. It sucks.. Jag skyller på Johan, att han smittade mig. Han blev förkyld först, hehe.. Fast han är sjukare än mig, ligger hemma nu och sover antagligen. Stackarn.. Vill hem till honom och ge honom massa kramar..

Igår mötte Man Utd Lyon i åttondelsfinalen i CL. Vi vann! Och när jag säger "vi" så menar jag Manchester United såklart.. Den här mannen sparkade in 1-0målet och det blev det slutliga resultatet efter en grym match!
image17
Christiano Ronaldo. Sjukligt begåvad spelare.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Jag är ganska röksugen så jag återkommer senare..

Vicks Fruity Fresh och Brämhults.

Min diet för dagen.
Brämhults hallonjuice (som är gudomlig och finns att hitta nästan överallt i Stockholm. Till skillnad från Borås där den alltid är slut eller så finns det kanske ingen efterfrågan för den. Märkligt.) och Vicks halstabletter. Känner nämligen av ett mindre halsont och det irriterar mig. Huvudvärken är på G och min bleka kropp känns nedfrusen. Dessutom har jag ont nästan överallt. Fick ju hela kroppen justerad igår av osteopaten. Nacke, bröstkorg, höftben och rygg knäcktes och aaah, ljudet är ju så underbart.. Nja.. Nu kan jag i alla fall stå rakt utan att vagga omkring. (Mitt ena ben är längre än det andra. Eller kortare. Vafan vet jag. Men nu är det normalt..)
Så inga tunga lyft och ingen större ansträning för ryggen den närmsta veckan.

Bilddagboken är så jävla bra att ha. Jag kan tänka ibland "hmm, undra vad jag gjorde för exakt ett år sedan". Då är det guld att kunna gå tillbaka och kika. Till exempel, den 4e mars förra året var jag i Linköping, satt och fikade på Cioccolatta med Sara och hatade att jag skulle åka tillbaka till Borås samma dag.
Så här såg det ut:
image16

Jag saknar Sara. Så fruktansvärt mycket. Jag hoppas innerligt att allt ordnar sig och att hon vill komma hit nästa helg. Sara, Örnsch och jag i Stockholm. Kan det bli bättre?

Violent and Grey

Sitter på jobbet och lyssnar på the Hope Conspiracy. Det var längesedan. Jag tror Endnote precis hoppade upp på topp 15 på min lista över bästa album ever.. Låten For Love. Aaaah.. Underbar..

Jag har ett blåmärke på min hand. Ett på min arm och otaliga stycken på mina ben.
Varför får jag så mycket blåmärken?? Slänger jag mig i trappan i sömnen? Jag förstår inte. Galet irriterande.
Och myggbett den senaste veckan. Någon mer som har drabbats av de små djävlarna redan?

Klockan fyra idag är det dags. Äntligen. Ryggdoktorn.. Om jag nu får behandling direkt vet jag i och för sig inte. Det stod på deras hemsida nu att första besöket är konsultation. Seriöst.. Ska jag betala 650:- för att sitta och prata om att "nej jag motionerar inte regelbundet" och "ja jag röker och äter hyfsat mycket skräpmat" och "ja i min släkt har vi haft både struma och hjärtbesvär". Och sen få veta att "ja, du behöver behandling för din rygg, det blir återbesök och ytterligare 600:-".
Fuck it. Jag vill ha hjälp IDAG.. Annars går jag väl till någon annan. Det borde finnas akut osteopat-hjälp..

Annars känner jag mig lite småförkyld. Hoppas det inte blir värre bara. Finns inget värre än att ha riktigt halsont..

Töntiga punchlines och rastlöshet.

Såg Evan Almighty igår (och idag för Johan somnade i soffan igår när vi börjat kika på den..).
Jag är ju ett stort fan av Steve Carell. Hävdar fortfarande att hans bästa roll hittills är i 40 Year Old Virgin. Klockrent.
Evan Almighty skulle kunnat ha varit mycket bättre om det inte vore för den sliskiga amerikanska moralen och sjukligt tråkiga punchlines från Evans kollega i filmen. Suck..
Nä. 3 av 5 möjliga. Kanske till och med 2.5...

Nu ska vi åka till Naturhistoriska muséet. Jag skulle hellre vilja ha en tatuering. Men orka leta söndagsöppna studios..

all my friends, they say they wanna conquer the world today
they got so many dreams to catch and many things to do but me, i'm not the same
i only have one single aim yeah only one thing's on my mind and that is you
cuz all i want is to be with you it's all i want
it doesn't really matter what we do cuz all i want is to be with you
i could be sick, poor, old, or blind don't care as long i have you around
no my condition doesn't count as long as i'm with you

<3<3<3

RSS 2.0