I manage!

Min favoritreklam kommer nog aldrig att visas igen. Den för Coca Cola Zero där en dumpad kille tvingas möta sitt ex i en affär, sen tar han en klunk av drickan och en het brud kommer fram och sen lyfts dem upp ur taket med hjälp av en helikopter. Det roliga i allt det dåliga är hans svar på exets fråga: I manage! Jag vet inte varför jag tycker att det är så roligt. Jag måste ha blivit tappad i golvet när jag var liten.

Idag är det fredag. Yey! Har inget att göra direkt. Förutom att jag nu efter Hem Till Gården ska städa lite då Johans kompis antagligen ska sova på soffan.. Funderar på att dra iväg till Solna C och köpa synål och tråd. Ska börja med korsstygnskonsten nämligen och min nål har gått sönder.. Sen måste jag köpa en kort att skicka till min far som fyller år i morgon. Det är mycket nu, hehe..

Och imorgon ska vi till Uppsala för att fira Johans pappas födelsedag. Ska bli trevligt!
_____________________________

Fy fan vilket jävla höstväder. Snart minusgrader, regn, blåst..
Men, vill man vara pysslig och även skicka födelsedagskort till farsan så får man väl stå ut.
Hej vinterjacka och raggsockar....

Helvetesbakfylla.

Seriöst så jävla sjukt dåligt jag mår idag! Men jag hade väldans kul igår. Försöker att tänka på det när det känns som att magen ska implodera och hjärnan verkar checka ut.
Mötte Jonas hemma hos hans vän på Söder, drack två öl jag köpte på Systemet. Efter det var det dags att gå, mötte Robert utanför porten och vi gick till en närliggande pub. Där drack jag en öl. Tog sen bussen till Gullmars för att gå mot Söderstadion och kolla fotboll! Kära Bajen vann med 2-1 och under matchens gång drack jag 2 folköl..
Efter matchen bestämde jag mig för att gå med Jonas till en skotsk pub i Gamla Stan och kolla ännu mer fotboll. Där drack jag en stor stark och senare en Strongbow. Mm, fan va gott det är. Hade nästan glömt det..
Och efter bra resultat i fotbollen (3-0? till Celtic och 4-4 i Arsenal - Tottenham-matchen, YEAH!) så försökte vi ta oss in på Baba på Mariatorget, men med bara 18åringar framför oss i den långa kön bestämde vi oss för att gå till Southside istället, där det blev ytterligare en Strongbow. Puh... Lot's of alcohol.
Efter det fick det vara bra, Jonas försvann runt hörnet i dimman och jag väntade i 3 minuter på bussen. Fick sen lite smått panik för jag visste inte vart bussen gick eller hur jag skulle byta för att komma hem till Abrahamsberg så jag gick ut i gatan och stannade en taxi. Kändes lite som i en film faktiskt. Kom hem till slut, gick och lade mig men det tog inte lång tid innan jag fick gå upp och spy lite. Mycket, mycket längesedan jag mådde så dåligt av att dricka alkohol. Shit..

Nu vill jag mest bara ligga och smått avlida i soffan. Och ja. Det var det...

I've had the time of my life.

Det är lördag, det är den 25 oktober och idag har jag och Johan varit tillsammans i 11 månader!
Jag ska inte säga 'det trodde jag aldrig' för jag har aldrig tvekat över att det skulle hålla såhär länge. Nja, nu är väl 11 månader inte så jävla länge, men för mig! Mitt längsta förhållande varade i 11 månader och ungefär 20+ dagar..

Det har definitivt varit de 11 bästa månaderna i mitt liv, de senaste året har varit underbart, galet, roligt, spännande, fint.. Jag älskar Johan och Johan älskar mig. Kan det bli bättre?
______________________

Just nu spanar jag fotboll. Everton - Man Utd. Jag litar på vinst för det sistnämnda laget och jag ska strax gå ut på balkongen, ta en cigg och öppna dagens första öl. Kan iofs bara dricka en öl för de resterande fyra ska jag ta med till Bea ikväll och dem ska vi dela på. Eftersom vi båda är för slöa för att ta oss till Systemet... Suck..

Så, vinst för United, fest ikväll, solen kikade fram precis.. Det blir nog bra..
______________________

Här får ni bildbeviset på att Freddie fick krog i ögonbrynet och näsan. Stackarn..

Idol-hysteri.

Som sagt. Sitter hemma. Är dödsmätt på chips och spanar lite halvt på Idol. Snälla, denna hysteri!! Det är helt befängt! Kids i åldern mellan 8-18 sitter i publiken och skriker halsarna hesa pga ett gäng mediokra nickedockor. Det finns EN som går emot strömmen och gissa vem som hoppas på att han inte ska vinna Idol. Jo jag..

Den värsta deltagaren av alla, som tydligen verkar mest populär med tanke på skriken, är lille Johan. Jag förstår verkligen, verkligen inte hur han har kunnat bli såpass populär som han är. Herregud. En liten spinkig sak från mellanmjölksverige vars armar ser ut som en 5årings och rösten har väl ännu inte sparkat igång än. Ett barn är han. Dåligt uttal, kass engelska, ingen taktkänsla, ingen sångröst, ingen koordination i kroppen. Undrar vad småflickorna ser i honom? Kan det vara det stora håret som är så inne just nu? Nä, jag vet faktiskt inte. Men jag vill inte vara en del av det. Därför stänger jag nu av Idol och återkommer när TV4 hittar på något bättre.

Sex och staden.

Dagen började inte alls särskilt kul när jag sa hej då till Johan som ska vara borta till söndag eftermiddag.. Fiskeresa till Åland minsann. Fick ett mms innan, en bild på Freddie som hade blod i halva ansiktet efter att en krok fastnat i ögonbrynet. Fy fan, det kunde ju varit ögat. Farligt med fiske..
Efter frukost och Hem Till Gården åkte jag till Vällingby för att lämna tillbaks en ful kjol och efter besök i ett gäng affärer åkte jag hem med en rea-klänning från H&M. Den är svart med blommor på och hur söt som helst. Jag gillar't! En kasse öl blev det också och väl hemma i Abrahamsberg igen så bestämde jag mig för att hyra film och köpa chips. Så eftersom jag bara sett Sex & the City-filmen på taskig kvalitet på datorn så fick det bli den. Peppen!
Nu kollar jag Beverly Hills efter det Ensam Mamma Söker, efter det Idol sen blir det film. En riktig tönt-kväll för min del. Man får passa på när karln är borta, hehe..
Fast jag saknar honom sjukligt mycket och det ska bli riktigt hemskt att somna i den stora sängen utan honom i två nätter. Ush ush..



Älskar dig SÅÅ mycket..

Regrets..

Jag brukar alltid tänka att jag inte har någon som helst ånger i mitt förflutna. Det är inte helt sant. Det finns en del saker jag ångrar. En stor händelse har jag kommit över och det är nog det bästa som kunde hänt mig. Sen finns det en händelse till och den utspelade sig för ett år sedan, ungefär. När jag flyttade till London. Eller, nej, det ångrar jag inte.. Det var väl mest anledningen till varför jag flyttade som jag ångrar. Den där jävla människan.. Jag ångrar honom. Så djupt mycket.

Fick ett mail idag från ovannämnde herre och det innebar helt enkelt att jag är skyldig Intrum Justitia i London en summa pengar, och det har idioten inte nämnt förrän nu... Och för några sekunder blev jag orolig för hans skull. Att om jag inte betalar snarast så kommer kronofogden att komma hem till honom och ta hans grejer. Men herregud, varför skulle jag isåfall bli ledsen över det? Egentligen borde jag strunta i att betala räkningen och åka till London för att se hans min när de bär ut alla hans gamla, värdefulla skateboards.. Haha, som jag skulle skratta! Han är inte vatten värd ens.

Nej, jag ska betala räkningen. Sedan hoppas jag att jag blir kvitt herr Instabil, för resten av mitt liv.
____________________________

20:16

Sitter hemma, som jag har gjort hela dagen, väntar på att matchen mellan Man Utd och Celtic ska börja. Jag hoppas på Man Utd, såklart. Än har inte min kärlek för England avtagit, även om det kanske borde göra det med tanke på hur mycket jag hatar svinet på Burdett Road..
Min älskade Johan ligger och sover. 2 avsnitt av Prison Break, säsong 3, sen däckade han. Känns tråkigt men å andra sidan vet jag hur trött man blir efter att ha jobbat 8-9 timmar en dag. Men det känns lite extra i hjärtat en dag som den här. Jag känner mig deppig, slutkörd (psykiska problem är nästan lika utmattande som fysika arbeten), ensam som få och världen är uppenbarligen emot mig idag. Mitt ansikte har fått besök av 5000 härliga finnar som gärna förökar sig lite för snabbt. Alla rengöringslödder och krämer i världen hjälper inte.. Jag saknar mina upptagna vänner och jag är trött på att åka runt i Sverige och hälsa på. Dels för att jag inte har råd och dels för att jag inte orkar..

Blääääh, jag hatar mig själv när jag är såhär gnällig!

Persbrandt och jag.

Sitter ensam hemma och dricker öl. Patetiskt kanske? Näe.. Väntar på att Marsha ska ringa så vi kan åka på en fest. Har redan druckit 3 öl och är inne på min 4e. Slö-kollade Man Utd-matchen som de vann med 4-0. Som vanligt missade jag massa mål men jag såg det första. Yey!

Så här är jag nu, och kan inte bestämma mig vad jag ska göra med håret..


Hörs imorrn!
<3

Emmerdale.

Det är onsdag. Är det onsdag? Ja, det är nog onsdag, vi säger så. Fan va tiden går långsamt. Idag har jag vaknat, tittat på Hem Till Gården, ätit frulle.. Ja, that's it. Fotade lite också i ren tristess..





1: En vinylskiva med Whitney Houston. Johans..........
2: En liten den av vardagsrummet med min tavla äntligen uppe på väggen!!
3: Jag ställde in alla dvd's och böcker i det lilla skåpet. Much better.
4: Ett överfyllt askfat. Jag är lat.
5: Höst.
6: Byggområde. De börjar 06:55 på dagarna och slutar runt 19:00-ish på kvällen. SUCK!
7: Jag. Posören.
8: Jag och min tattoo. Iiih!

We are the robots..


<3 <3 <3
_____________________

Städ och fixdag. Nu är jag trött som ett as, armen ömmar, sugen på choklad, är trött på att tavlan bara står i soffan, den SKA upp idag! Sen saknar jag Johan sjukt mycket. Drömde inatt att han bröt vår förlovning, sen snodde jag någon annans pojkvän som hämnd och blev senare jagad av Spencer i the Hills. Sjukt.. Fast Johan drömde ju iofs att Sara var en zombie och hånglade upp Johan fastän han inte ville och bredvid stod jag och slog honom. Haha.. Vad är detta??

En bomb i stan..



ÄNTLIGEN!
Den nya, fina, lila roboten är på plats. Den gamla ska få en sweet rosa nyans i slutet av januari. Uuh, ännu mer väntan.. Men det blir det värt, lätt..

Har vart i Solna ikväll och käkat med JohanL och min Johan. Det blev thaikäk och lite öl, det var nice. Aset (JohanL) åker till Florida imorgon. Behöver jag säga att jag är avundsjuk?? För fan.. Själv sitter man hemma i en sunkig (jag SKA städa någon gång..) lägenhet med regn piskandes mot rutan. Fy fan...

Bad Cop, No Donut.

Idag är det söndag. Kimi Räikkönen slutade som trea i Japans Grand Pri-lopp (formel1), vi har ännu inte städat lägenheten, Johan har inte ont i halsen längre och vi har varit i Nälsta och käkat hos Johans underbara familj. De må vara högljudda, men ack vad jag tycker om dem!

Imorgon är det äntligen dags för en ny tatuering!! Har väntat sedan juni, eller juli kanske det var. Länge hur som helst! En andra robot ska pryda min vänstra arm och kanske blir båda ifyllda med lite färg den här gången, beror på vad det kostar. Iofs har jag inga planer resten av den här månaden så jag kanske kan ta ut lite mer än vad jag har tänkt.
Jag är i alla fall sjukt peppad och det pirrar sådär härligt i magen..

Annars ser jag fram emot den 29 oktober. Kent släpper sin samlingsbox och jag tror minsann jag ska förhandsboka den. Fast jag kanske väntar tills min sista lönespec kommer.. Har ingen aning om vad jag får ut.



Favorit i repris. Johan i lugg. Sweetie..

Ett år och en dag, och 14 - 8..

Det blev en middag ute igår i alla fall. Det blev dock inte tapas, inte heller grekiskt som jag bokade bord för. Det blev helt enkelt käk och god öl på Bishop Arms. Lugnt och stillsamt i underbar brittisk miljö. Perfekt. Min andra hälft var sjuk och hade ont i halsen delux men offrade sig för min skull. Kan man ha en finare pojkvän? Så eftersom han gjorde det för mig så låter jag honom sova hur länge som helst idag. Får väl väcka honom i tid till matchen senare. Drömde förresten om det. Att Portugal spöade Sverige med 14 mål mot 8. Hahaha...
England spelar idag också. Mot Kazakstan. Om inte England vinner så ska jag äta upp min högra, vita sko.


<3 <3 <3
________________________________

13:35

Johan sover fortfarande. Jag undrar hur länge han kan sova.. Antagligen hela dagen om han inte blir störd. Jag har varit likadan. Jag minns när jag bodde själv i Borås, lade mig mellan ett och två på nätterna och kunde sova till fyra-tiden dagen efter om inget väckte mig. Tokigt. Nja, han får en timma till. Sen vill jag ha sällskap.
Jag är väldigt sällskapssjuk tror jag. Det är skönt att vara ensam, ibland. Men efter några timmar blir det också tråkigt. Så därför är jag ganska nervös, eller, inte nervös.. Mer att jag fasar för att vara ensam nästnästa helg och helgen efter det, då Johan ska iväg på först en fiskeresa till Åland och sen på en festhelg i Uppsala.
Jag får väl muta mina vänner att komma upp och roa mig. Eftersom pengarna inte direkt rullar in.. Och på måndag kommer jag spendera mina sista ören på min tatuering! Woooohoo! Äntligen. Det kommer inte bli stort. Men jag vill bara känna nålarna mot huden igen. Mmmm... Njutsam smärta..


Ett helt år!

Yes. Det är den 10 oktober idag och det betyder att jag bott i den här underbara staden i ett helt år! Och vilket år det har varit.. Jag har nog aldrig trivts så bra någonstans så som jag trivs i Stockholm.. Staden, lägenheten, pojkvännen, allt är perfekt!
Well, förutom att jag inte har ett jobb just nu. Funderar på att börja plugga. Behöver ju matte A (ja, jag är kass) och lite annat. Så varför inte? Surt dock att leva på CSN igen, men, om en utbildning kan leda vidare till ett bra jobb så kanske det är värt det.. Vi får se. Just nu är jag lite förvirrad på den fronten.

Skönt med fredag. Vi får väl se vart det bär av ikväll. Eller om min kära, hårt arbetande karl är för trött. Man vet aldrig....

Bilder jag tog förra året, när jag bodde på Åsögatan..

två - noll

Jag tror faktiskt att Portugal kommer spöa Sveriges bleka trupp i morgondagens möte på Råsunda. I alla fall så hoppas jag det. Och även om jag inte håller på Sverige och stöttar dem så hoppas jag att Petter Andersson får chansen att spela och visa upp att han är en av Sveriges allra bästa spelare. Jao..
Sen kan media dra åt helvete. Det här är bara pinsam journalistik:

http://sport.msn.se/news/1930815/sveriges_hopp_-_snygga_brudar
_______________________

Annars är jag inte på topp idag. Någon sitter i huvudet med stora hammaren och bankar, benen känns som överkokt spagetti och magen kurrar hela tiden. På svenska: jag är bakfull.
Jag och JohanL var ute igår igen, jag gillar sunkhaken på Fridhemsplan. Fast lite farligt då ölen bara kostar 30:-
Det blev en mindre än förra veckan dock och det var väl lika bra.

Nu ska jag spana klart sista halvan av Hem till Gården, sen Oskyldigt dömd som Johan spelade in åt mig igår. Sweetie.. Ush vad jag saknar honom idag. Hoppas tiden går snabbt fram till fyra..
_______________________

Ok. Jag måste ha ett jobb. Så att jag kan spara ihop till:

http://www.blocket.se/vi/18504173.htm?ca=11_s
_______________________

22:28

Då är den här dagen snart slut. Härligt.
Johan kom hem till slut och var sitt vanliga trötta jag. Han gick och lade sig för en timma sedan. Känns lite trist att sitta uppe utan honom, men jag är inte jättetrött. Så jag kikar på restauranger som kan vara värda att besöka imorgon kväll. Hittade ett tapas-ställe som verkar pepp! Jag är väl en av få som inte har ätit tapas än..

Nu blir det dålig film på 6an och mina sista droppar Pepsi.
So long...

Insomnia.

Klockan är just nu 07:45, det är med andra ord ganska tidigt, i alla fall för mig som är arbetslös och som skulle kunna ligga och sova hur länge som helst. Bara det att jag inte kan sova. Och det har pågått sedan i söndags.. Det tog mig närmare 3 timmar att somna i natt efter att jag gått och lagt mig. Tyckte Johan var överallt fastän han bara låg och kramade mig som han brukar göra. Den nyfödda ungjäveln på andra sidan väggen skrek i tid och otid. Madrassen kändes ena sekunden för hård och andra för mjuk. Bilarna utanför kändes som att de körde genom rummet. Har vissa minnen av en dröm jag hade, så något måste jag ha sovit. Men det kan ändå inte varit mer än 2-3 timmar. Så nu testar jag att gå upp tidigt, ska vika tvätt, städa lite, sen eventuellt träffa Micke och ta en fika. Så hoppas jag på att vara dödstrött ikväll så jag äntligen kan få sova normalt!

Igår kväll gick jag ner till Marsha för att dricka te, äta kakor och spela TP. Och det var precis vad vi gjorde. Bara det att jag är sjukligt kass i sällskapsspel. Ush! Men det var roligt ändå och jag hade en schysst kväll. Känns fortfarande lite tokigt att göra saker och träffa människor utan att Johan är med. Men det är väl en vanesak. Nu har jag i alla fall träffat en bra brud som har snälla och roliga tjejkompisar. Och har jag tur så får jag kanske vara med på ytterligare en tjejkväll..
______________________

08:41

Nu har jag skummat igenom de mest besökta bloggarna på www.blogg.se och kan lätt konstatera att ingen av dem var för mig. Modebloggar står mig upp i halsen, fy fan vad tråkiga de är! Nu påstår jag ej att min blogg skulle vara så himla intressant. Jag har inget jättespännande liv. Men jag skriver i alla fall inte som en 14åring. "Typ, ba, kjamizz, mäh hallååå".

Back to the 90's..

Sitter i fåtöljen som jag dragit fram till bordet där datorn står. Den är skön att sitta i när man inte orkar släpa datorn till sängen eller soffan. TV4FILM visar Bodyguard, till min fåniga förtjusning. Jag gillade den filmen när den kom ut någon gång tidigt 90-tal. Och har väl inte sett den sedan kanske dess. En seg saga med en seg Kevin Costner, en nykter Whitney Houston och ett soundtrack man kan dö för. Eller inte. Jag gillar helt enkelt sån skit. Romantisk skit, that is..

Idag har jag bara suttit inne, bakfull som attans. Det blev ganska mycket öl med Johan L. igår på Fridhemsplan.. Men det var trevligt. Jag gillar att grabben håller på att växa upp. Det är på tiden.

När Johan kom hem i eftermiddags gav han mig ett kuvert som innehöll ett jättefint kort samt 500:- ifrån hans morföräldrar. Det var ett grattis till vår förlovning och jag fick en tår i ögat. Vilka underbart snälla människor! Jag har inte bara funnit världens allra bästa människa att leva med, jag fick hans underbara släkt på köpet. Jag är helnöjd.


RSS 2.0