Toalettproblem.

Varför blir det ALLTID så att när Johan ska duscha, då blir jag kissnödig? Även om jag inte vart det en minut innan han klev in så blir jag det direkt när jag hör att han drar för duschdraperiet.
Mycket märkligt.

Idag har varit en dag som liknar gårdagen. Varmt så in i helvete och jag har inte orkat göra mycket mer än att sitta vid datorn eller att lägga pärlplattor. Jag har nu kommit på att man kan göra örhängen också! Prima!

Senare ska vi åka till Rissne och hämta ett par fåtöljöverdrag som min mor har köpt på Blocket. Smidigt för henne att vi bor ganska nära och kan göra henne den tjänsten. Jag gör allt för min kära mor, som idag ska säga upp sig från sin post som ordförande i hennes bostadsrättsförening. Vilken enligt henne kommer att bli ett sjukt ståhej då ingen vill att hon gör det för alla andra är lata idiotiska nickedockor. Fy fan, mamma har lagt ner så jävla mycket tid åt att fixa trappuppgångar, lägga nya gräsmattor, fixa med blommor och växter, putsa fasaden, hålla möten osv, utan lön.. Hon får en bonus varje år på nästan ingenting. Och förutom alla dessa uppgifter så ska hon dessutom stå ut med att grannarna ringer på hennes dörr när som helst på dygnet eller terroriserar hennes telefon så att hon ska försöka lösa deras problem med saker "hej jag har råkat bli utelåst". JAMEN RING TILL LÅSSERVICE DÅ DIN LATE JÄVEL! Jag blir så arg.. Nu ska hon ju då äntligen sluta och jag hoppas för hennes skull att hennes stressiga liv blir lite bättre.
_______________

Resultat hittills:



De små fyrkanterna och ringarna är örhängen! Och hjärtat nere till vänster gjorde Johan till mig. Sötis..

Pearl maniac.

Herrejävlar vad varmt det är! Det är väl ganska tokigt att man klagar hela våren på att det inte är tillräckligt varmt, och nu när det äntligen är så jävla varmt då är det för mycket. För när jag klagar då menar jag inte att jag vill att lägenheten ska förvandlas till bastu och att det enda man kan göra är att ligga/sitta helt still för att klara av dagen, tills det blir svalare runt 7-tiden och man faktiskt då kan utföra sysslor. Puh.. Jag klarade med nöd och näppe att bära ut frukosten från kylskåpet till bordet. Kaffe var ett stort NEJ. Ge mig hellre en go smoothie eller iskall milkshake. Eller isté. Mmm..

Det är måndag och som vanligt ska denna dag börja som ett helvete. Jag vaknade väl runt 10 idag kanske och då hade jag drömt att Johan hade dumpat mig och jag hade väl börjat dejta en gammal flamma jag hade för några år sedan. Men det var ju inget vidare. Jag saknade bara Johan hela tiden.. Ush det var jobbigt. Sen vaknade jag och drog en lättnadens suck när jag insåg att det bara var en dröm, som vanligt. Sen skickade jag ett sms till Johan och skrev att vi MÅSTE leva med varandra tills vi dör! Han svarade "självklart, vi ska ju bo på Kreta när vi blir pensionärer". Jag längtar lite till pensionen..

På fredag blir det galej i Abrahamsberg. Mina två bästa flickor kommer hit och då blir det öl/vin/tequila?! och bad och andra festligheter! Wohoo!

Just another sunny friday.

DAGENS KLÄDSEL: Prickig kjol från Monki och min nya bikiniöverdel. Trosor också. Fula..
DAGENS FRISYR: Ostylad som bara den! Senare får det bli tofs samt håret bakåt.
DAGENS HÄNDELSE: Att Michael Jackson har dött är det väl fan ingen som har undkommit. Tjöta..
DAGENS LÅT: Jag har en känsla av att dagens låt än en gång kommer att bli Friday I'm In Love med the Cure.
DAGENS VILL HA: PÄRLPLATTOR! Och pärlor. Och tejp. Och senare en stor jävla Cuba Libre!
DAGENS PLANER: Åka till Swahili Bob's med JohanL, sen hitta till Panduro någonstans.
DAGENS SAKNAD: Meh, Johan såklart. Alltid.
DAGENS MISSLYCKANDE: Kaffet blev inte så jävla gott du..
DAGENS LÄNGTAR TILL: Nästa fredag då mina bästa kommer hit! Samt till slutet av juli. Bröllop sen Rivieran. Mmm..
DAGENS TÄNKER PÅ: Min mage. Kan den inte bara sjunka ihop av sig själv? Bah..
DAGENS VILL SE: Twilight. Ja faktiskt. Har inte alls varit sugen förrän just nu. Men jag tycker fortfarande att han är överskattad. Snubben som alla tycker är döööödshet. 
DAGENS DUMMASTE: Att jag gick upp klockan 07:30. Varför?
DAGENS TRÅKIGASTE: Ingen online på msn förrän vid elva, tolv. Tydligen..
DAGENS ROLIGASTE: Det kommer bli jävligt roligt att se England spöa Sverige i U21-EM ikväll, ha ha ha..
DAGENS FINASTE: Johans rygg. Brunbränd och fin!
DAGENS FAVORIT: Echinagard.
DAGENS KÖP: Ingenting än så länge.
DAGENS GODIS: Äggmacka. MED anledning, hehe..
DAGENS HUMÖR: Än så länge ganska hyfsat.
DAGENS AVSLUT: Because I'm dead, I'm dead, you know it!

Black or white.

Jaha.
Surfar in på aftonbladet.se och möts av en gigantisk bild på världens kanske mest kända människa, fast nu är han död, står det. Min första tanke var "oj vad alla ska bli sura nu som inte får se hans sista turné". Ganska hemskt att det är det första man tänker. Jag lyssnade lite på Michael Jackson när jag var yngre. Har alltid tyckt om Bad och Thriller. Men mer än så är det väl inte. Jag har alltid trott att han varit skyldig till pedofili, jag har hånat karln för sina oförskämt dåliga plastikoperationer. Och nu är han död så nu får man inte håna honom längre. Nu ska alla gråta och köpa ännu fler av hans skivor och bla bla bla..
Jag har alltid tyckt att Michael Jackson varit totalt överskattad. Och det kommer jag alltid tycka. Men ja, RIP för fan..
____________________

Förresten, till något helt annat.. Ett av Sveriges mest pinsamma tv-ögonblick MÅSTE ju ändå vara när Benjamin och Marie Picasso förlovar sig inne i Big Brotherhuset! Stackars söta Marie har inget att säga till om när storebror fixar röda ballonger, rosenblad och levande ljus på vägen till jacuzzin och med champagne på kylning, och Benjamin drar fram ringar ur en liten ask, framför tusentals tittare. Och sen, som om all den skiten inte var nog, efter att de har satt på varsin ring så spelar storebror "bröllopsmelodin" ur högtalarna. PIIIIINSAAAMT!!! Fy fan..
Jag tycker min och Johans förlovning var precis lagom. No big fuzz. Bara han och jag och månen på Kreta. Jag i min Hammarby-tisha och Johan i sin kepa. Lovely.. Snart ett år sen. Sjukt.. Fast bra!

Moduler.

Hälsostatus: Nyser ofta annars helst ok!
Livsstatus: Underbart idag. Sol och firar 19 månader med Johan.
Bokstatus: Försöker läsa "Vänninan" av Eva Franchell. Mycket intressant!
Filmstatus: Det är dåligt med film när det är fint väder. Ska se Slap Shot i dagarna..
Musikstatus: En salig blandning på Spotify. Det som går runt mest är gamla Blur och gammal hederlig skatepunk a'la No Fun At All.
Dagens klädstatus: Så lite som möjligt. Bikiniöverdel och trosor..
______________________________

Wööh! Jag är inte bakis! Hehe.. Fast det trodde jag inte att jag skulle vara heller. Drack fem öl igår, åkte hem hyfsat tidigt, hällde i mig cola zero och vatten när jag kom hem och eftersom värmen i den här lägenheten inte är nådig så lär jag svettats ut en hel del alkohol ur kroppen inatt!

Solen skiner som fan, inte ett moln i sikte. Jag dricker kaffe, har skrivit ut hela modul 4 på papper och ska nu dra fram madrassen framför balkongdörren och lägga mig för att läsa den och förhoppningsvis få lite sol på mina bleka ben.. (Modul 4 är alltså en del av min behandling, de kallar de för moduler..)
Apropå ben. Jag blev positivt överraskad igår när jag stod utanför Carmen och rökte. En ung tjej gick förbi i sällskap med två killar. Hon kanske var i min ålder, kanske något år yngre. De hade snygga kläder på sig, typiskt Söderfolk. Och jag brukar inte tycka om Söderfolk, inte "hipsters" i alla fall. Dö.. Så andledningen till att jag blev glad var att tjejen hade jättekorta shorts på sig som avslöjade hennes mulliga lår med ganska så mycket celluliter på! Det kändes som en befrielse! Vafan, om hon kan gå runt sådär så kan väl jag? Och jag har inte ens lika mycket celluliter som hon hade! Nu tror jag ju inte att jag kommer rusa in till stan och köpa ett par shorts direkt idag. Jag ska gå några promenader till först. Så att jag hittar några sköna som passar.

Men alltså ja, de flesta tjejer har faktiskt celluliter, mer eller mindre. Till och med Paris Hilton har det. Nu vet ni det grabbar..
________________

Idag är heller ingen vanlig dag utan idag firar jag och Johan 19 månader! Det låter väldigt lite, det känns väldigt länge, men inte tillräckligt länge. Jag önskar att min tid med Johan aldrig tar slut. Jag vill leva med honom tills jag tynar bort. Aldrig missa en sekund..
Jag älskar dig min finaste, älskade..

Penny lane.

Vilken tur man har egentligen, att jag lyckades hitta en underbar kille som dessutom har en underbar familj! Jag sitter i min tristess och kollar på Momma's Boys på datorn och en utav mammorna är så sjukt vidrig! Hon vill inte att hennes son ska dejta svarta eller judiska tjejer. Aldrig nöjd liksom. Nu är det ju bara ett tv-program men man ska ju veta att det faktiskt finns sådana idioter i verkligheten också. Och jag bara ler för jag har fan världens bästa "svärmor"!  (Kan man säga svärmor när man "bara" är förlovad eller är det bara för gifta människor?)

Solen skiner, det är varmt deluxe i lägenheten. Tänkte ta en promenad senare idag men JohanL hörde av sig och ville ta en öl i stan, så jag skjuter faktiskt fram promenaden till imorgon. Då jag även ska tvätta handdukar och lakan. Wohoo! Fun day! Men min belöning imorgon kväll får bli jordgubbar och melon. Har jag bestämt.

Varför i helvete finns inte Beatles på Spotify? Jävla fånigt..

En bild jag gjorde igår. Jag lär mig!



Jag kommer (inte) hem till sommaren igen.

Min statistik på bloggen har rasat märkvärt och jag undrar ifall det är för att solen har kommit fram eller för att jag helt enkelt är totalt ointressant. Och visst är det äckligt att jag påpekar att mina läsare har sinat? Fy fan, jag lovar att jag inte ska bli en sån där blogghora i alla fall. Som raggar läsare genom att skriva kommentarer på "mer kända" bloggares inlägg. Ush..
Jag skriver mest för min skull. För mitt minnes skull, that is.. Men också för att jag tycker om att få ut tankar i skrift. Jag tycker om att skriva. Så, så är det.

Idag blev jag lite nedstämd faktiskt, när jag loggade in på Facebook och en tjej hade lagt upp en video med Gatans Lag (tryck HÄR för Myspace-sida) och låten Kommer Hem. Och videon visade bilder på bandet, deras vänner och Borås. Och gud vad jag saknar att ligga i Stadsparken med en cigg i ena handen och en penna över ett korsord i den andra. Med goda, fina vänner runt omkring mig. Alltså, jag saknar mina vänner. Här i Stockholm känner jag mig ensam. Jag har ingen lust att lära känna människor längre. Jag känner mig bara tråkig och otillräcklig. Äcklig och ful efter fler och fler extrakilon som jag aldrig orkar promenera bort.

Är det måndag idag eller? Vad fan hände? Jag tycker inte om att må såhär dåligt. Nedstämdhet. Bläh..

INSANE!

Nej, jag åkte in Insane. Inte heller Jetline för den var avstängd, så jävla typiskt! Så vad kunde jag åka? Vilda musen blev det. Och Lustiga Huset. Och Blå Tåget. Jag är en jävla pussy när det kommer till åkattraktioner.. Hur kan man gå från nästan helt orädd till livrädd på bara några år? Antagligen för att man blivit vuxen och läser tidningar och kollar på nyheterna varje dag och se all förödelse i världen. Och istället för att ta ett djupt andetag och njuta av den där sköna känslan i maggropen, som man får av t.ex bergochdalbanor, så tänker man "nej men gud, jag DÖÖÖR om jag sätter mig i den där saken".
Rädd för att vagnen helt plötsligt ska flyga ur sitt spår och man slår huvudet i asfalten och dör på fläcken. Rädd för att hela skiten ska rasa ihop. Rädd för att den ska gå sönder och stanna allra längst upp så man får klättra ner.
Gud vad fjantigt. Dör man så dör man. Eller ska man strunta i sånt där och njuta av livet på fast mark istället? Ja, jag dör nog hellre av att sätta en bit Centerchoklad i halsen medan jag njuter av utsikten över Södermalm..

Men jag tycker nog allt att min bild på Insane blev väldigt fin:



HELP!

God middag på er. Jag har nu gått med i en tävling. Den enda tävlingen jag orkar hålla på med för att priset är finfint!
En splitterny kamera, och jag vet fan ingen som mer förtjänar en ny, fin kamera än jag! Så, hjälp mig nu för fan kompisar.. Gå in på den här adressen:

http://www.sverigesbastaminne.se/#/Bildgalleri

och rösta på bilden "Shake that face". Fast tycker ni att "Ändernas baksida" eller "Pamela Anderson goes white trash" är roligare så kan nu rösta på dem också. De är mina bilder alla tre.

Fan va snälla ni är ;)

Whoopsi daisy.

Nu är det måndag igen! Fastän det aldrig är en ny dag förrän jag gått och lagt mig och vaknat igen. Så, det är fortfarande söndag för mig. Idag har vi inte gjort många knop. Jag fastnade framför Momma's Boysmaraton på tv3 och Johan körde lastbil (dataspel). Sen kollade vi på Rock'n'rolla som vi hyrde förra söndagen men fick ha i en vecka, vi är lite tröga här.. Den var bra, jag gillar Guy Ritchies filmer. Snygga. Och att han, liksom jag, älskar London gör inte saken sämre.
Efter filmen åkte vi ner och lämnade den och stannade vi grusplanen nästa uppe vid oss för att sparka lite boll. Fy så längesen.. Jag dog efter en halvtimme och min vrist gav upp. Den svullnade upp lite och kändes bortdomnad. Jag kan fortfarande inte böja foten uppåt utan att hela smalbenet skakar, det liksom går inte! Äckligt som fan!

Nu har jag sagt godnatt till min älskling som måste sova för jobbet väntar tidigt imorgon bitti. Själv funderar jag på vad fan jag ska göra uppe. Orkar inte kolla på en hel film.. Jag kanske ska ladda ner lite Momma's Boys? Jag såg ju inte alla idag. Hmm..

Imorgon ska vi fira Johans lillasyster Elin som fyller 9 år. Hela gänget ska till Gröna Lund och härja och Johan ska tvinga mig att åka Jetline. Den är fan scary men jag älskar ju bergochdalbanor! Dem som inte går upp och ner dvs.. Gillar inte att sitta fastspänd med överkroppen. Så det blir väl den vanliga och Lustiga huset som gäller för mig imorgon. Och Kärlekstunneln. Och fish'n'chips!!

Annars, lite midsommarbilder:

Bella och Nicklas hund Jettie:


Johan provar ett par läsglasögon.


Jettie igen. Skäms?


Johan och Jettie.


Syskonen Robert och Bella.


Nicklas, Clara och Daniel var osociala ett tag och spelade kort..


Senare blev Henk och Johan tokiga och började dansa..


Henk.


Bella.


Nicklas och Jettie.






I must break you!

Haha, fan vad roligt det var att logga in på Facebook idag och se allas bakfyllekommentarer. I går handlade allt om pepp, öl, fotboll, sill, partytält, nubbe, finklänningen och allt annat som hör midsommar till. I dag var det inte lika roliga miner. "Alkohol borde förbjudas", "...har sett bättre dagar" osv..
Jag mådde inte så bra när jag vaknade upp i morse. Men efter två alvedon, 5 glas vatten och lite slumrande till Formel1-kvalet i soffan så mådde jag lite bättre. Inte alls så som jag trodde att jag skulle må när jag igår satt och smuttade på fruktdrink efter fruktdrink. Det var en mysig kväll igår, trots regn. Vi hann i alla fall grilla. Sen vart det matkoma och efter desserten kom spriten fram och då var det liksom kört. Jag och Johan sov hos Johans morsas hus vilket låg alldeles runt hörnet från det huset vi festade i. Perfekt. Kom i säng vid halv 5 kanske? Minns inte riktigt..

Nu är jag hemma, Johan har åkt i väg till en ny fest (nykter ska han vara dock. Bra där) och det var sjuuukt skönt att byta om till myskläder. Jag ska snart duscha och sen ska jag kolla på Rocky IV.

Det här motivet tryckte jag upp på en tygbit och gav till mitt hemska ex i London. Jag hoppas han har slängt den. Han förtjänar inte nåt så vackert som Ivan Drago på sin jacka..



Å grilla!

Godmorgon alla! Det är midsommaraftons dag, klockan är cirka 11:40 och temperaturen ligger på 18,9 just nu. Det är växlande molnighet och det ser ut att blåsa en del. Visst är det underbart att bo i Sverige?!
Jag som trodde att det bara var Borås som blev terroriserat utav regn varenda midsommar, men det visade sig nu vara fel.
Igår ringde min kusin och skröt om strålande sol och stek på stranden. Han befann sig i Halmstad. Det kanske är där man ska vara.. Fast helst inte. Per Gessle kommer ju därifrån. Jag bad min kusin att leta upp hans hus och bajsa i trädgården. Det skulle inte förvåna mig en sekund om han verkligen gör det. Tokiga unge!

Senare beger vi oss till Nälsta. Innan dess ska jag duscha, fixa mig iordning (blir inget fancy idag.. orka..), skära till mina grönsaker och lägga dem i marinad. Det var väl det. Kommer nog bli en trevlig kväll, inte för mycket folk och långt bort från stadens alla ljud och oljud. Skönt.

Nytt och fräscht.

Jag är en sån människa som är rastlös ända in i själen. Så alltså gjorde jag om min blogg igen, för ungefär 10e gången det här året. Aldrig nöjd. När det gäller design. Saker jag faktiskt ÄR nöjd med i livet:

1. att jag flyttade till Stockholm och blev kvar.
2. att jag träffade Johan och blev kär och det var besvarat.
3. att jag fortfarande är den jag är och inte har fallit i "hipsterträsket" och går över lik för att flytta till Söder...
4. jag trivs med andra ord utanför tullarna och det är jag nöjd med.
5. att jag tar tag i min sjukdom och inte bara låter mitt huvud vara uppfuckat.


Saker jag är mindre nöjd med (varför har jag en känsla över att den listan kommer bli längre?):

1. att mina kläder har krympt, för att jag har blivit större.
2. jag saknar mina vänner och hade helst sett att de flyttade med mig till Stockholm.
3. att jag sjabblade bort mitt jobb. (Men jag tar ju tag i mitt problem nu så..)
4. att min självdisciplin är nere på noll. Till och med under noll.
5. ja, mitt självförtroende också. Det är kass.


Jag skar ner de dåliga sakerna till 5 stycken. Inte illa!
Ikväll blir det inhandling av mat till midsommar. Det blir inte Hammarby Sjöstad, det blir Nälsta istället. Hus, grill, öl. Gött.
Och peppen är total för Jenny har bestämt sig för att följa med upp till Stockholm 3 juli! Yey!

Svett.

Jag är nu lite stolt över mig själv som fick mitt feta arsle upp ur stolen och tog en rask promenad i det fina vädret. Dock gick jag inte så jättelångt men ändå! Jag kom ut ur lägenheten, fastän jag kände mig helt yr och ganska motvillig till det hela när jag gick runt hörnet på huset. Men med bra musik i lurarna kan man gå långt.

Jag hoppas vädret kan hålla i sig i alla fall över midsommar. Och tills dess, så jag kan gå fler promenader och känna mig till freds med mig själv på fredag. Det handlar ju bara om att övertala hjärnan som innerligt besämt sig för att jag ska bli försoffad på riktigt.

Och jag hoppas att vädret blir fint den helgen min darling Sara kommer hit, dvs helgen 3-5 juli! Jag längtar så jävla mycket. Saknar ju mitt lilla yrväder till vän.. Och om vi lyckas få hit Jenny från Örebro också vore ännu roligare!

Nu ska jag skala två morötter och käka upp dem, kanske kolla lite tv.. Tills min karl kommer hem så jag kan krama och pussa på honom. Mmm...

Nörd.

Jag fick inte mina filmer idag. Antagligen försökte brevbäraren trycka in dem genom brevinkastet men jag var korkad och bara väntade ut honom istället för att gå och öppna dörren och ta emot paketet själv. Först när jag hörde ytterdörren två våningar ner kopplade min hjärna att jag borde öppnat dörren. Nu måste jag ju vänta till klockan 15:00 imorgon och gå ner med avin till videobutiken för att hämta dem. Om jag får avin imorgon dvs. Och vafan, så jobbigt är det ju inte att gå dit. Bara jag som är äckligt lat. Johan fick sitt nördspel i alla fall. Och med sig hade han en ratt + pedaler när han kom hem från jobbet. Ja, ratt till dataspel that is.. Så han satt och spelade några timmar här innan. Totalt meningslöst. Bara köra runt i Europa liksom. Bah..

Daniel var här tidigare och skulle trixa med något sim-kort med ett program på som Johan ska prova några dagar. Det blir tydligen midsommarfirande hos honom och Clara på fredag. INTE lördag, som jag och tydligen många andra också har fått för sig.
Knytkalas i Hammarby Sjöstad. Låter fint. Ska se till så att Johan inte dricker en flaska sprit och däckar, som han gjorde förra året. Ja jävlar...


KLICK


Cheese bikes and bowling.

Slapp dag idag, minsann. Låg i soffan ända till fyra-tiden då vi gjorde ett ryck och tog oss till Kista C. Johan ville köpa en dataspelsratt till ett spel han köpte förra veckan. Euro Truck Simulator heter det. Fy fan! Det går alltså ut på att köra en lastbil runt i Europa och lämna/hämta släp. Trååååååkiiiigt! Fast jag köpte tre filmer på discshop i fredags som förhoppningsvis kommer imorgon, så han kan gott spela lite så jag får tv'n för mig själv. Notting Hill köpte jag bl.a. Jag älskar brittiska, löjliga, romantiska komedier. Särskilt som utspelar sig i London och innehåller Hugh Grant.
Utöver den köpet jag en gammal 80talsrulle med Madonna, Desperately Seeking Susan. Vad jag kommer ihåg så var den väl inte jättebra men vafan, 3 filmer för 99:-, utbudet var inte tokstort. Och den tredje är den näst bästa, Slap Shot! Jag gillar ju inte hockey va, men den filmen är fan klockren! Slagsmål mest hela tiden, roliga frisyrer och galna karaktärer! Yey!

Johan gick och lade sig för ett tag sen och jag sitter här och funderar på ifall jag ska kolla på ett avsnitt av Sex And The City eller joina honom i sängen. Jag känner inte för att ligga och stirra på en mörk vägg i två timmar. För så kommer det bli, jag är inte trött än. Och så kommer jag sova till elva imorgon och gå upp precis så jag hinner göra en kopp kaffe innan Hem Till Gården börjar. Jag känner mig som en jävla pensionär!
Suck...

Saltkråkan.

Utanför fönstret är det värsta Boråsvädret. Det har regnat konstant sen i fredags nu, lagom roligt.. Det känns påtvingat att sitta inomhus och bli försoffad framför dålig TV. Jag kan i och för sig inte komma på något jag skulle velat göra ifall det hade vart fint sommarväder. Kanske dra in till city och käka glass. Kanske.

Igår var vi och kollade på Hammarbys talanglag på Söderstadion då de mötte Spånga. Bajen vann med 6-1 så det vägde upp det faktum att det såklart regnade och blåste. Efter det drog vi hem, lagade middag, kikade på TV osv innan vi skulle möta Patrick och hans tjej Emelie på Söder. Vi drog till en ganska mysig pub på Götgatan och alla drack två öl var. TVÅ! Sen åkte vi hem. Herregud, jag kände mig väldigt vuxen må jag säga. Å andra sidan väldigt skönt att inte vakna upp och må som en hemlös skunk hela dagen.

Om 3 veckor (ey, MINDRE än tre veckor!!) kommer Sara darling upp till storstan igen. Vilken pepp! Jag ska bara be några snälla böner till vädergudarna så de fixar schysst grillväder tills dess. Vore schysst att bara dra ut någonstans, med Johans nya, snygga bordsgrill och dricka några fina öl. Gärna någonstans med utsikt. Men man får väl inte vara för kräsen liksom. Den soliga dagen jag drömmer om känns väldig avlägsen nu när jag tittar ut på helvetesregnet som obarmhärtigt piskar vårt balkonräcke.

Denna dag, inte ett liv. Som Farbror Melker skulle sagt..

Skit bajs helvete.

Jävla dag.
Det blev ingen promenad. Jag fick acceptera min ångest och låta den försvinna sakta men säkert på hemmaplan.
Genast när Johan klev innanför dörren och jag visste att han skulle säga "ska vi åka iväg direkt?" (för att promenera) fick jag tårar i ögonen och benen kändes bortdomnade. Tankarna i huvdet flög runt snabbare än kolibris och självförtroendet (det lilla som är kvar) försvann helt. Jag såg mig själv i spegeln och bröt ihop. Jag ville inte visa mig ute, jag ville knappt att Johan skulle se mig. Det är svårt, när det blir så. Jag vill bara försvinna ner genom golvet, eller bli en liten fläck som ingen ser. Men så sitter han där, mannen jag älskar och som älskar mig minst lika mycket tillbaka, och han håller om mig, säger att allt blir bra och att det inte gör någonting om jag misslyckas ibland. Han älskar mig. Och jag kan fortfarande inte komma på tillräckligt många ord för att beskriva hur mycket jag älskar honom.

Den här depressionen verkar sitta hårdare nu när jag läser om allt och får övningar. Jag läser saker som jag har känt men som jag trodde att jag verkligen var ensam om! Men jag är ju inte ensam!! Och det borde kännas bra, antar jag, men det känns faktiskt som motsatsen till bra.
Jag får helt enkelt acceptera att jag inte kommer att bli fit till beach -09, jag kan inte stressa fram motivationen till att ta promenader och till att träna. Stressar jag fram det så är chansen skyhög att jag trillar ner direkt igen.
Nej. Det finns ju baddräkter............ Blöh..


I'll stop the world and melt with you..


This sad bouqet.

Lyssnar på en gammal the Arklåt och tänker på Mia och Mariette och våran the Ark-hysteri i slutet på 90talet. Ja herrejävlar.. Undrar när min extrema obsession för nostalgi ska försvinna? Antagligen när mitt värsta huvudbry är borta. Depressionen.. Bah.. Idag har jag läst om hur man ska bete sig när man skjuter upp saker. Att dela upp sina uppgifter var ett exempel. Så om jag nu ska gå ut och gå, vilket är en negativ förstärkning, vilket innebär att jag gör det bara för jag känner att jag måste, det är alltså inget roligt, då ska jag dela upp detta i små delar. T.ex, nu lyssnar jag på musik som peppar mig att få igång hjärnan. Nästa steg blir att tvätta håret (jag tänker fan inte gå ut och se ut såhär i håret, även om jag bara ska motionera) och efter det tar jag på mig träningskläderna. Sen tänker jag sätta mig vid datorn igen, spela någon mer peppmusik för att sedan ta på min skorna och gå ut. Det är väl så det får se ut en tid framåt. Huvudsaken är ju att jag kommer ut överhuvudtaget!

Yepp.

Bye, bye Ronaldo!

Herregud!
Real Madrid är tydligen ett av världens mest desperata fotbollslag. Jag tycker bestämt inte att Christiano Ronaldo är värd 80 miljoner pund dvs 957 320 000,00 SEK. Hade det varit inför förra säsongen, 07/08, så kanske jag hade hållt med men inte nu! Jag är nog bara glad att han lämnar United. Snubben må vara en fröjd att titta på men alla konstlade dyk ner i gräset och slöa försök till anfall har gått mig på nerverna det senaste året. Ja, han kan göra mål och han är grymt jävla teknisk. Men vad gör det när man är lat och vill agera filmstjärna? Äh, jag önskar honom lycka till och flinar med en undran på vad Man United kan göra med 80 miljoner pund. Mmm mm mmm...

Bye bye, sweet back..



OK.

Ok, alla som har skrivit och sagt att jag ändå ska ge pilates en chans till säger jag NEJ. Eller ja, kanske när jag har blivit av med min mage. Det är verkligen den som tar emot! Jag skojar inte nu alltså.. DET GÅR INTE! Det är inte bara så att jag ger upp bara för att det var lite jobbigt. Ehm, sån är jag inte. Utan det är fan omöjligt. Jag testar med nöje igen när jag bantat ner magen.

Så.

England vann med 6-0 över Andorra ikväll. Wohoo, peppen! VM är nära nu. Jag längtar.

Ah, och för er som inte kollar min bilddagbok med jämna mellanrum, här har ni några bilder från gårdagen:

Utsikten från vår trevliga plats på Debaser.


Min Hallon Mojito som var väldigt smarrig.


Åsas Strawberry Daiquiri.



Åsa med sin drink.


Gustaf Skarsgård, han i mitten som liksom sitt/står.


Åsa visar sina bästa sidor på Tbanan hem.



Regn regn regn.

Det är skönt att det regnar ute idag. Det ger mig ett lugnt huvud. Fast Com Hem gör mig förbannad. Det kan inte ens regna utan att deras skit ska paja. Så nu funkar inte internet i vardagsrummet. Får nu ligga i sängen och sno andras uppkopplingar. Det funkar ju. Fast det funkar inte att gå in på min internetbehandlingsida. Fuck.. Det får väl vänta några timmar..

Jag och Åsa hade det jättetrevligt igår! Vi började med en öl på Teodoras, på Fridhemsplan. Sunkigt och härligt. För det var ju sagt så, att vi inte skulle klä upp oss. Och det gjorde jag inte heller. Sen kom Åsa på den briljanta idén om att åka in till Söder i alla fall. Fan.. Ja ja, vi gick till Debaser i alla fall. Inget sånt där klä-upp-sig-ställe direkt men ja ja.. Vi haffade en av de roliga fåtöljerna. Har alltid velat sitta i en sån men det har alltid varit upptaget. Folk är som gamar. Men nu lyckades jag! För att fira att min skatt kommit tillbaks till mig så köpte jag en hallon Mojito. Inte lika god som vanligt då bartendern uteslöt sockret, men dock fortfarande god! Sen blev det två öl där också innan det blev FÖR kallt och vi inte orkade mer.
Vi såg Gustaf Skarsgård också. Han var snyggare i verkligheten än på film.
(Bilder kommer upp när det vanliga internet fungerar..)

Nu ska jag kolla på Dirty Dancing, tror jag.


Ett verkligt misslyckande.

Nej. Pilates var inget för mig. Första övningen gick bra. Andra gick åt helvete, tredje också. Jag gav upp. Pilates är säkert bra, för de som redan är smala och starka. Men för mig och min mage är det nog bättre att jag sysselsätter mig med något annat. T.ex promenader. Det är väl det enda jag kommer att få göra de närmsta veckorna. Satans, jävla promenader som jag aldrig kommer iväg på. Tack världen, att just jag skulle få den här jävla sjukdomen de kallar depression! TACK!

Misslyckande.

Nu har jag kommit igång med min behandling på riktigt. Jag har planerat in vissa aktiviteter för en vecka framåt. Små saker som att se mitt favoritprogram på TV, laga en god middag, ta en promenad, inte missa fotbollen imorgon osv.
Och idag klockan 13-14 har jag planerat in pilates hemma. Har efter tips från Candra laddat ner ett pilatesprogram som jag snart ska testa. Men jag känner inte alls för det. Jag vill träna, jag vill kunna få på mig de där byxorna och den där klänningen men jag kommer aldrig till skott! Och nu fick jag en känsla i kroppen som jag aldrig kunnat sätta fingret på vad det är innan. Det är rädsla! Jag är rädd för att fixa fram en filt på golvet, trixa med datorn så att jag ser själva programmet och sätta igång. Jag är rädd för att börja för jag är ännu mer rädd för att misslyckas.. Som jag alltid gör när jag en gång ger mig fan på att träna och försöka tappa de där envetna kilona på magen. Jag är peppad de första dagarna sen ger lusten upp och jag återgår till soffpotatis. Och får därmed ångest över det och så går det runt, runt, runt..
Jag hoppas innerligt att jag ska komma in i det här planeringstänket och verkligen fortsätta med det. Jag hoppas att det kan hjälpa. Och nu ska jag fan lägga mig på en filt på golvet och köra skiten ur mig själv. Ehm, med pilates alltså, inget annat.

Viva la 80tal!

Haha.. Sjukt.. Jag sitter och googlar filmomslag till mina bästa 80talsfilmer. Precis då visar de en trailer på tv400 för deras 80talstema de ska köra snart. Fint. De läser mina tankar. Fast de allra bästa är inte med på deras maraton.
Här är mina bästa:





 

 



Samt Top Gun, Back to the future I, II och III, the Goonies, Karate Kid I, II och III samt en massa, massa andra. Jag älskar 80talsfilmer!

Hej och hå.

Då var jag klar med del 2 i min behandling. Jag ska nu börja planera min dagar, veckor, månader. Herreminjeee.. Hur ska det gå? Jag som ALDRIG har planerat något i hela mitt liv. Inte ens när jag ska åka utomlands planerar jag något. "Jaha, vi åker imorrn, ja då kanske jag ska börja packa". Ungefär sådär. Och jag har ju ingenting att planera in så jag får hitta på aktiviteter att skriva in. De ska dessutom vara saker som jag tycker om att göra. Så jag ska numer alltså planera in när jag ska fotografera. Så jag skrev in "fotopromenad, onsdag 10/6, kl. 14-15". Fy fan. Men men, vill jag bli frisk så antar jag att jag måste göra detta..

Helgen var kul!
I fredags satt jag och Johan i soffan, drack några öl och kollade på Ocensurerat och sen Big Brother. Underbar tvkväll, haha.. I lördags åkte vi på 50årsfest till Johans familjs grannar. Det var en stor fest, gigantiskt partytält på trädgården, DJ, tokgod mat, runt 100 pers (?), nästan alla var utklädda (60-70talstema), lekar, alkohol, underbara tårtor.. Sen tog jag, Johan och Markus en paus för att kolla fotbollen. När vi kom tillbaks var tältet tomt på folk (förutom en man som satt avdäckad på en stol) och de flesta hade gått in i huset. Antingen för att konversera i köket eller för att dansa i källaren. Jag dansade helst. Framåt småtimmarna fick jag mensvärken från helvetet och ville åka hem. Men över lag så var festen lyckad och jag har bestämt mig för att försöka baka egna biskvier någon dag. Mmmm..

Nu ska jag ta en dusch, lägga in värmedynan i micron sen lägga mig i sängen och kolla film.

Några bilder från helgen:



















Pssst..

Jag orkar inte skriva något längre här just nu men jag ville bara skriva att jag älskar Johan Olof Rosenlind Ågren så mycket att det gör ont i hjärtat när jag tänker på att han ska vara borta från mig 8 timmar om dagen i 5 dagar. Som han alltid är. Och det är fan skitjobbigt för jag vill vara nära honom konstant!


Wohoo!

Mjo, jag är fortfarande bitter efter gårdagens tankar. Bläh! Idag är det fredag och då brukar jag i alla fall må lite bättre, för då vet jag att jag får umgås med min bästa så mycket som möjligt. Det allra bästa är lördagmornar. Att vakna och inse att Johan fortfarande ligger bredvid mig, rulla över på hans sida, kramas och sen somna om i hans famn. Finns absolut inget bättre!

Igår på min shopping spree föll jag faktiskt för reklamens hjärntvättande. Jag köpte Max Factor, False Lash Mascara. Provade den nu och javisst, den är helt ok. Gör inte fransarna lika klumpiga men något mirakel som att fransarna skulle bli lääängre, har jag inte märkt av. Naturligtvis. De kan ju inte bara växa 5mm bara för att jag smetar på en svart gegga på dem. Jävla ljug.

Annars kan jag inte hitta ett enda klädesplagg som matchar till min nya kjol. Suck..


Prickarna är lila, gulbruna (eller orange kanske..), gröna och blåa. Och själva kjolen är typ cremevit. Tips?

Nu kom Johan hem. Jättetidigt! YEY!

Fat ass.

Fan vad less jag blir!!
Jag köpte en ny bikini idag. Och jag trodde att jag köpte en storlek mindre än vad jag egentligen har. Men det gjorde jag inte. Så jag blev lite sur, för man får ju inte byta underkläder..
Men strunt i det. Nu är jag sur för att jag har en jävligt konstig hjärna, eller, nä. Det är samhället som är jävligt skruvat helt enkelt och det är samhället som har straffknullat min hjärna.
Såhär ligger det till:
Jag är inte fet. Jag är i och för sig lite överviktig, enligt samhällets kriterier, dvs BMI. Jag har celluliter på låren, både fram och bak. Jag har en väldigt bred, otränad cellulitrumpa och min mage har 3 "bilringar" varav den nedersta är störst och pga den får jag inte på mig vilka byxor som helst. Jag har dragit in magen ute bland allmänheten sen jag var 14! Nu har jag till och med fått mindre celluliter på överarmarna. Och pga all reklam på tv, på radio, på internet, ute på stan, i affärer, tidningar och SKIT så blir jag ledsen när jag ser mig i spegeln. Jag får ångest när jag tänker på att jag ska visa mig halvnaken på stranden i Nice i sommar, bland tusentals människor och bland vänner. Vänner som inte alls är ens i närheten av feta eller överviktiga. De har säkert egna komplex men jag måste nog säga att den som blir mest utsatt för utstirrning eller glopord är självklart, den överviktiga.

Och nu sitter jag här, efter en dag på stan i regn och rusk. Jag har inhandlat fina sommarkläder som jag trivs i och tycker är fina! Jag har ätit en god middag och tittat på en rolig film. Jag har kramat på min älskade Johan och pussat honom godnatt. Nu går mitt "bli trött"program på TV och jag tänkte lyxa till det med en öl som jag köpte på systemet tidigare. Men då får jag ångest för det. För att det är tokmycket kalorier i öl och det får man större ölmage utav.
Jag kan inte ens dricka EN öl, utan att få in dessa sjuka tankar i huvudet. Varför?! Ååååh..
Ska inte jag kunna få visa mig i min underbart söta bikini i sommar, utan att känna mig som ett äckel som förstör andras semester? Seriöst.. Jag orkar inte med mig själv. Eller samhället. Jag emigrerar till en egen ö. (Ska försöka hitta en spindelfri..)

HEY HO, LET'S GO!

Yes, äntligen har jag fått mina väl efterlängtade pengar på alfakassan! Inte alls så mycket som jag hade fantiserat om men vafan, det räcker till räkningar, lite nya kläder, några öl någon gång och så vidare. Jag är nöjd. Nu kan jag ju faktiskt köpa egna cigaretter och egna frimärken. Jo då.
Jag tänkte nu åka in till staden, i regn och rusk (utan paraply för det lär ju blåsa bort ifall jag slår upp det), ta ut pengarna från Swedbank, gå till Nordea och sätta in dem där, sen shoppa loss på Monki! Yeey! Funderar på att köpa en ny bikini. Med en storlek mindre på trosan än vad jag brukar ha. Så jag kan ha den som "morot" när jag bestämmer mig att börja pilates-grejen. Hmm, ja kanske det kanske!

Jag kan ju inte påstå att jag är dödssugen på att gå utanför dörren nu. Uuuuh, men hey, har man pengar så har man!
Annars är jag lite pepp på lördag. En gammal vän, som jag tappade bort på vägen i mitt kaotiska Boråsliv, ska antagligen upp till storstan på lördag och då hoppas jag att hon och sin man har lite tid över för mig! Jag tittade på gamla foton igår, som jag också skrev, och hittade en massa härliga fyllo-trägårn-bilder på oss. Jag saknar henne och jag är så ledsen över att det blev som det blev med allting. Så dumt och omoget av oss båda. Men fan, nu har man växt upp, känner väl sig lite tryggare med tillvaron. Hon verkar må bra! Och det gör mig glad. Se, jag har faktiskt empati..


Världens godaste frukost. Galiamelon och hackade nötter. Och kaffe såklart. Mmmm..



Ze check!


Mariette och jag på Trägårn. Vårt andra hem..


Jag undrar vad jag tänkte på när jag skaffade den här hårfärgen?!


Mjorå.


Precis ny.

När man sitter framför Spotify kommer man aldrig på något man vill lyssna på. Men idag hände det! Jag letade upp Brand New och har just nu värsta nostalgitrippen. Som vanligt, jag är väldigt nostalgisk av mig..
Jag kommer ihåg att jag lyssnade på deras skiva Deja Entendu konstant när jag jobbade i kiosken på Borås Djurpark. Skivan är för evigt förknippad med sockervadd, korvmedbröd, godis, mjukglass, strössel och popcorn. Skrikande ungar, kameler och getingar. Bakfyllor, ångest, regn och tristess.
Men ändå älskar jag den skivan. Älskar sångarens röst. Så den här sommaren ska jag försöka förknippa den med bra saker!

Såhär såg jag ut när jag satt i kiosken och lyssnade:


Hittade lite annan skit också när jag grävde bland gamla foton..

Oscar, mammas hund, som var en hemskt jobbig hund men nu saknar jag honom jättemycket!


Jag saknar även mitt blonda hår. Tokmycket! Men frågan är om det någonsin kan bli lika snyggt igen?



Jag på Trägår'n. Tror det är Mark som tar fotot. Uttråkad är jag. Dött än sålänge på dansgolvet.


Jag och Saskia i Utrecht, då jag och Sandra stannade där och hälsade på några dagar på vår hemresa från Belgien.


Min brat-kusin, hahaha!



Duktigt!

Nu har jag tragglat mig igenom den första av 10 avsnitt i min behandling. MYCKET text men till slut så blev jag intresserad av vad som stod istället för att bara vilja ta mig igenom det så fort som möjligt, och då gick allt mycket lättare!
Nu väntar jag faktiskt med spänning på vad nästa avsnitt har att erbjuda!

Jag säger till mig själv: BRA GJORT VENDELA! Jamen tack så mycket Vendela!

H E L P ?

Det regnar och jag kan bara tänka på Orups gamla dänga, Regn Hos Mig. Jag kanske måste hitta den på Spotify?
Ja jo, det regnar, till skillnad från igår då solen aldrig har lyst så starkt. Jag försökte sola mina ben genom att lägga mig på en madrass precis innanför balkongen, skitbra! Bara det att madrassen blev väldigt varm att ligga på och det fläktade ingenting. Så jag gav upp. Försökte istället läsa igenom den jävla KBT-skiten. Fortfarande inte klar med första texten (som skulle lästs ut i fredags, så att jag kunde få en ny) och det är så sjukt tungt. Men jag ska fixa det! Ska bara kolla Hem Till Gården först..

Annars drömmer jag mig bort till varmare länder. Jag vill åka tillbaks till Kreta. Det var en av de bästa veckorna i mitt liv! Ligga på stranden bredvid människan jag älskar, dricka en kall öl, äta en chokladcroissant och ta ett dopp i det vackra havet då och då.
Mmmm..





Girly girly shit.

lyssnar på just nu: Tv'n. David Letterman Show. Värdelöst, ska snart sova..
favoritcafé: Har inget i Stockholm, fastän café Fåtöljen på Götgatan har världens godaste pastasallad!
favorittidning: FOTO.
största som händer i sommar: Antagligen Nice-resan i juli. Och naturligtvis Candra och Peters bröllop. Samt att jag och Johan firar ett år som förlovade! Yey!
favoritplagg i garderoben just nu: Min för stora tshirt från Monki.
längd: Jag är etthundrasextionenochenhalv centimeter lång.
byter gärna garderob med: Om jag vore lika petit skulle jag vilja byta med Lauren Conrad i the Hills.
vanligaste färgen på mina kläder: Svart. Konstigt va...
i sommar kommer jag gå klädd i: Klänningar och annat från Monki. Ska köpa en helt ny garderob där tror jag.
men absolut inte i: Skyhöga klackar och kortkorta shorts.
jag doftar: Nivea duschcreme. I think..
min yngsta kusin heter: Har en enda och han heter John och är bra.
favoritmodellen just nu: Alltså, jag har ingen favorit. Fast jag tycker att Alison borde vunnit senaste Top Model..
så många skor har jag: Har inte räknat på ett bra tag nu. Mellan 10-15 par..
sminktips till allmänheten: Se till att INTE se ut såhär bara, så är det nog ganska lugnt...
du trodde att han skojade när han sa: inte fan vet jag?
om du just nu fick välja ett plagg/ett par skor utan att betala, vad skulle du välja?: Jag skulle välja den nya rosa adidasjackan samt ett par nya, vita Converse.
senast utlästa bok: Änglar och Demoner. TUUUUUSEN gånger bättre än filmen..
på rasterna i skolan: Hängde jag omkring lite överallt, rökte lite, åt lite godis, flamsade..
mitt rum kan beskrivas som: Det rummet jag sitter i nu, dvs vardagsrummet, är ganska stökigt och dammigt. Men snyggt.
mig själv med tre ord: Kort. Snäll. Tatuerad.
jag tränar: Alldeles för sällan. Aldrig med andra ord.
jag ville bli när jag var liten: Äldre. Eller jag vet inte.
linje på gymnasiet: Skit-estetisk linje. Uh.. Ångrar mig..

RSS 2.0