Men HELVETE!

Jaha. Skiten bara fortsätter. Har kanske inte råd att åka ner till Belgien och Groezrock, vilket knäcker mitt hjärta. Nu läste jag att Social Distortion kommer till West Coast Riot och gissa vem som antagligen inte kommer att ha råd till det heller! Aaah.. Skit..

Åker i alla fall idag! Fjällen, here I come, som sagt. Nervös är jag, drömde dåligt om snö inatt men sen fick jag en pulka och då blev drömmen en gnutta bättre. Det endaste som jag är galet missnöjd med är att jag missar mötet mellan Inter och Manchester Utd i Champions League. Damn! Hade jag mobilt bredband hade det inte vart några problem men ja, nu har jag ju inte det. Får surfta på mobilen istället..


Jag saknar min mamma...

I <3 Gunvald.

Sitter i vardagsrummet i min ensamhet, har kollat på en "Beck - Den japanska shungmålningen" (för att jag antagligen kommer att missa den på tv på söndag) och dreglat lite över Gunvald och nu kollar jag på bilder på body mods. Fascinerande. Blev lite peppad på att göra en dermal anchor men sedan började jag läsa om det och peppen avtog. Det är snyggt men, näe, det får räcka med att sticka nålar i armen istället (tatuering, inget knark).
Och nu började en låt spelas upp i mitt huvud, nämligen Start Wearing Purple. Herregud va längesedan jag lyssnade på Gogol Bordello, på riktigt, alltså en hel skiva i streck. Jag får nog fixa det till vår roadtrip imorgon. Johan, jag och Eugene på en resa upp till de mörka skogarna i Dalarna. Yeah! Om ändå Eugene kunde sitta i baksätet på riktigt med sin gitarr, sitt vilda hår, välputsade mustasch och sina långa skor.. Well well..

Kärlek.

Snöplogar och snöklumpar.

Vinst till Bajen Fans hockey i fredags med 7 - 1 mot Flemingsberg. De vann serien och alla var glada! Jag var mest stel och illamående av den anledningen att vi satt LÄNGST UPP på läktaren. Och de som varit på Hovet vet hur brant det är. Sjukt! Här är en bild så att ni kanske kan få ett hum om hur det var:



Låååångt där nere står de och tar emot pris och publikens stående ovation. Och längst upp stod jag och var livrädd. (Syns det på mina ögon kanske? Haha...)
Fast kvällen var inte BARA bra. När jag och Johan skulle knuffa oss fram i folköl-kön kände jag ett kraftigt nyp i arslet. Kul.. De första sekundrarna tänkte jag att det var Johan men, han gick ju framför mig. Och när jag vände mig bakåt såg jag bara män överallt och det kunde varit vem som helst.. Fan. Hade jag fått tag på aset hade jag givit honom en god lavett.

Efter hockeyn tog vi oss till Carmen och väntade på att AC/DC skulle spela klart så vi kunde hänga med Tobbe och Joline som var där. Vi försökte ta en öl på Bröderna Olsson men det var sjukt packat där så vi gick tillbaks till Carmen. Där det iofs var lika mycket folk men vi kunde i alla fall stå upp och dricka ett par öl.
I lördags var jag bakis. Igår var jag slö. Ett besök på Ikea utan större fynd blev det. Idag tvättar jag och imorrn draaaar vi!!
Sälen here I come!

Från Södermalm, kommer vårt lag..

Ikväll blir det hockey då ja. Eftersom Hammarby Hockey gick i konkurs förra året så startades en hockeyklubb av Bajen Fans. Och de har nu lirat i division 4, vunnit 14 av sina hittills 15 spelade matcher och ikväll spelar dem sin sita match för säsongen (och i division 4 också för den delen) på Hovet. Stort för att vara ett division 4-lag. Så det kommer bli en fest! Läste nyss att igår hade det sålts 1900 biljetter!! Galet.
Jag är definitivt inte ett stort fan av hockey men, jag gillar Bajen, jag gillar Söder, jag gillar klacken och jag gillar öl. Så jag kommer definitivt vara där. Köpte biljetter nyss faktiskt.

Annars ser det illa ut på Groezrock-fronten. Ifall jag inte kan få ta ett lån av Pappa-Banken så blir det nog inget alls. Och jag är så enormt opeppad på att flyga ner. Det är bara krångligt. Ifall jag hade körkort hade jag med glädje satt mig i en bil och kört ner själv. Men ååååh, det är ju för faaan the Get Up Kids!!! Jag ska göra vad jag kan för att ta mig dit. Yes indeed.

Gimme them bright lights, long nights.

Jag har sååååå tråkigt. Jag har kollat på Hem till Gården, the City och det finns inget nytt Gossip Girlavsnitt att ladda ner. Jag skulle ju kunna plocka undan lite i lägenheten. Typ strumpor som ligger på golvet eller flytta skräp från databordet till skräpkorgen i köket. Eller så skulle jag kunna läsa en bok, fixa med en scrapbook, titta på en film, ta en cigg. Men inget lockar. Jag sitter här som en apatisk liten degklump och orkar inte göra ett skit.

The Bronx igår var helt okej. Inte min påse chips direkt men, jag gillar sångarens röst och ja, hade det varit på Debaser Slussen så hade jag nog uppskattat det mer. Tyrol var en schysst ställe, men lite för stort för ett sådant band. Och ljudet var sämst. För mycket bas. Förbandet var ännu sämre än ljudet. Två killar, en med gitarr och en på trummor. Fy fan, jag skämdes emellanåt för det var så kass. Kommer inte ens ihåg vad de hette.
Jag fick ungefär ett eller två bra foton. Det var inte min fotokväll igår helt enkelt.






Göteborg. Bra eller anus?

Sitter och funderar på allt och inget. På vad jag ska ha på mig ikväll då det vankas punkrock på Tyrol. På vad för slags ram jag kan köpa för att sätta upp min fina Something To Write Home About-vinyl på väggen. På vilket humör Johan kommer vara på när han sätter foten innaför dörren. På hur storstadsfolk är ovilliga att resa någonstans. Jag tänker då mest på Göteborgare, Stockholmare och Malmöiter. De liksom trivs där de är, känns väl onödigt att åka till en annan stad kanske. Jag tror nog att Göteborgare är de som är mest ovilliga att resa. De gillar sin lilla storstad, de är stolta över sin Feskekörka och sin Aveny. Jag har alltid kallat Göteborg för mitt andra hem, eftersom Borås bara ligger 6 mil därifrån så har det lätt blivit så att man åkt dit och festat/shoppat/fikat istället för att tvinga fram saker att göra i lilla staden. Men är Göteborg verkligen så imponerande? Jag tycker nog fan inte det. Visst är det vackert i Göteborg! Avenyn är skön att promenera på, mysfaktorn är skyhög i Haga och de få pubarna på Andra Långgatan är fyllda med tuffa och hippa ungdomar. Att Göteborg är en kuststad är ett stort plus och att det rinner vatten genom staden. Men nej, trots att jag ibland längtar dit så är det väl mest minnena som drar. Själva staden har inte så himla mycket att bjuda på egentligen. Man tröttnar snabbt, folket är lika dryga som Stockholmare när det kommer till kritan om än inte värre, en kuststad javisst, men då är Stockholm 1000 gånger vackrare.
Malmö har jag bara varit i två gånger så det kan jag liksom inte säga något om. Förutom att det ligger så off. "Nära till Europa" säger dem, Malmöiterna, men jag tycker inte man kan ha det som anledning till att Malmö är en bra stad.

Nu har Johan snart slutat, jag har suttit i den här stolen 80% av min vakna tid idag så det är dags för ett ryck. En dusch och sen detta eviga klädval. Fy fan..


I <3 this.

Detta kan vara det roligaste jag sett på sjukt länge.



Jag kommer ihåg när jag såg riverdance för första gången. Jag, min mor, min syster och min mormor satt hemma i mormors gamla hus och hade tråkigt. Min syster utbrast plötsligt: vill ni se världens häftigaste grej?!
Ja, svarade väl vi. Och på rutan visades ett gäng män och kvinnor iklädda svarta byxor/kjolar och vita skjortor. Helt plötsligt börjar musiken spela och dessa män och kvinnor börja härja loss med benen. Armarna hängde stelt längs med sidorna på kroppen och benen kastades till höger och vänster, upp och ner. Det såg inte klokt ut.
Jag tittade på mamma och där brast det. Vi började skratta som aldrig förr! Tårarna sprutade och om jag inte minns fel så var jag väldigt nära att faktiskt kissa på mig.
Jag och min kära mor kan absolut inte se riverdance längre. Det är för roligt.

Ladies week.

Idag har jag legat i soffan och klagat. Mensvärk, som inte nog med att den plågar mina stackars äggstockar och livmoder, den ska även sätta några raka högrar mot mitt ryggslut också. Tack för den.. Dessutom när jag var dödssugen på popcorn (salt eller choklad är det enda jag vill äta under dessa olidliga dagar) så råkade jag hälla över lite grillkrydda och så var det förstört och jag fick ytterligare något att vara sur över. Skall väl tilläggas att jag en gång för många år sedan tyckte att grillkrydda på popcorn var sjukt gott. Antar att smaklökarna förändras ju äldre man blir? Och så är det ju måndag idag. Bara det är en anledning att vara sur.

Jag fick i alla fall min fina tshirt från 80stees.com idag. Pepp! Den är jättesöt och storleken var perfa. Nu längtar jag till sommaren så man kan glänsa lite ute i parkerna.

Och igår provades det skidkläder hej vilt i Nälsta. En god middag, trevligt sällskap och klädprovning. Nu är jag fit for skidbackarna i Lindvallen. Svarta brallor, svart fleecetröja och grön anorak. Kommer se ut som en mörk michelingubbe men vafan.. Jag ska ju inte ställa upp i Miss Universum direkt. Jag är peppad! Det kommer tydligen bli gokart på is, middag och show, promenader, myskvällar och såklart snowboardåk! Fast jag vet att efter de 5 dagarna kommer jag vara urless på snö. Det är i alla fall mars när vi kommer hem, en månad närmare sommaren!!



Johan på vintern
VS
Johan på sommaren


Inte såå svårt val...


200 cigarettes.

Det är söndag, helgen är snart slut, jag har umgåtts med Johan 24/7 sedan i måndags vid tolvtiden men jag är inte bitter för det. Jag sa det till Johan igår att, är det inte konstigt att man kan umgås med en och samma människa så länge i streck utan att bli irriterad. Perfect match helt enkelt..
Idag ska jag prova skidkläder (eller, snowboardkläder kanske man ska säga? Äh, kläder man har på sig när man åker till fjällen helt enkelt) hos Johans mamma. Jag har ju inga, har inte åkt bräda på sisådär 10 år eller mer. Och jag är livrädd! Annars är det ju fin natur där uppe i Sälen, får väl ta med mig kameran och ett gäng batterier.

Igår var vi på långpromenad. Gick ner till Ålsten, vid vattnet. Det är inte alls långt ju! Sweet.. Och det var så kallt att man kunde gå omkring på isen, fast bra läskigt var det.



<3

I'll Catch You

Skitonsdag. Skitpms. Som tur är så har Johan varit hemma och förgyllt dagen en aning genom att sitta vid datorn och vara snygg. Sen ringde min bästa Sara och det gjorde mig glad. Hon lyckas alltid pigga upp mig genom att bara vara som hon är. Underbar. Och tar hon inte sitt förnuft till fånga och flyttar till Stockholm efter sitt pluggande så vet jag inte vad jag tar mig till. Antagligen tar jag mitt pick och pack och Johan och flyttar efter henne någonstans. Bara det inte är Älmhult eller Boxholm..



Det är också väldigt härligt att hon och Johan kommer bra överrens. Eller hur var det nu igen? Hehe..
<3

Afternoon Delight.

Blöööööööööööööööööööh..
Jag är tokbakis! Örnsch har åkt hem och det känns sorgligt. Det var gött att ha dig här vännen!
Jag tog mig i alla fall till Gärdet igår. Jag gav mig fan på att klara det och det gjorde jag. Efter det var jag stolt över mig själv och blev full. Drack öl, Strongbows och sen snodde jag lite rom/colabål. Uuuh.. Det är inte konstigt att jag mår som jag gör nu.
Festen var kul men det bästa som någonsin skulle kunnat hända, hände igår. Erik frågar om jag ska till Groezrock (festival i Belgien) i år för att the Get Up Kids har en reunion och de ska spela där.. Jag dog. För en vecka sedan sa jag till Johan att jag inte kan dö lycklig eftersom jag inte såg dem live när det begav sig. Men nu har jag en chans! Och jag måste ta den!
Så snart förköpsbiljetterna släpps så ska jag ha en! Jag struntar i om jag så måste lifta ner, jag S K A dit!!!



Ten minutes to downtown, is ten minutes too far..

Lepigen = shit.

Ja. Nu måste jag bara få skriva av mig lite här. I höstas beställde jag Lepigen-piller. Viktminskning/hungersdämpande/sötsugsdämpande piller. 1:- för en burk med 90 piller tyckte jag verkade helt ok. Glömde av detta helt efter en månad men igår så hittade burken fram. Jag tog det första pillret i morse, åkte in till stan med Johan och Anders och mådde totalt jävla skit. Tänkte inte mycket mer på det eftersom överallt stod det att Lepigen är ett naturläkemedel och det kan väl inte medföra biverkningar. När jag kom hem och var helt skakig, yr och illamående och magen hade strulat hela dagen, kollade jag upp detta på nätet. Där kom det fram att i detta "naturläkemedel" gömde sig koffein och.... EFEDRIN!! WHAT THE FUCK?! Inte konstigt jag hade hjärtklappning och blev illamående/yr.
Så nu sitter jag här, mår piss. Medan Johan och Örnsch åkte till festen på Gärdet. Jag känner mig iofs lite bättre än tidigare. Har druckit några öl och det känns som att jag skulle kunna ta mig någonstans snart.
Folk som har panikångest ska definitivt inte ta Lepigen X Strong. No way..

Men, ok, jag mår lite kass. Men jag borde inte stänga in mig. Det är NU jag ska ta tag i mig själv, pressa fram mina positiva tankar, överdriva mina andningsövningar.. Suck.. Jag vägrar låta min panikångest ta över. Inte idag. Hur ofta är Örnsch uppe liksom? Inte ofta.. Så nu jävlar. En öl till, en dusch och en mindre promenad ner till tbanan, så hoppas jag att det är lugnt.

Oprah Schmoprah

Jag förstår inte denna fascination av Oprah Winfrey. Jag tål inte människan! Jag tycker hon är en jävla egoistisk fitta där hon sitter och "lyssnar" på sina gäster. Fine, hon ger bort miljoner till behövande. Men that's it. Det är det enda som är bra.
Hon lär ut självkänsla till människor men klagar själv hela tiden på sin kropp och säger att hon behöver banta. Hon är nedlåtande och elak. Uuuh..

Jag sitter och väntar på att klockan ska bli 11:45, fast programmet jag vill och brukar se då börjar aldrig 11:45 prick. Nejnej, för innan det har Malou von Siwers sitt onödiga Efter 10-program och hon går alltid, alltid över tiden! Jag blir tokig! Om hon nu inte kan hålla käften och hålla sig inom sin tidsram, nej men flytta mitt program 5 minuter då. Så har hon sitt lilla skitutrymme..

Det är fredag, det snö/regnar, Johan är på jobbet, jag sitter hemma, ska städa idag för snart kommer Örnsch! Weeee!
En Borås-Bajare i Stockholm, där han hör hemma, damnit!


Och när jag lägger ut sådana där små bilder, så är de klickvänliga. Alltså, klicka på bilden och ni får se den i större format. OK?

Bernard.

Japp. Diagnos: paniksyndrom samt depression.

Känns skönt att få pratat med en riktig läkare som inte prackar på en piller eller träningsprogram. Någon som verkligen förstår och som jobbar med det på heltid. Nu återstår bara en väntan på svar huruvida jag ska få någon slags behandling eller ej. Fast det känns faktiskt lite bättre just nu. Så bra faktiskt, att jag mitt i tvätthelvetet öppnade en god, kall Strongbow som gömde sig i kylskåpet. Mmmm..




Djurplågare måste dö!

Jag har alltid frågat mig varför man behöver dunjacka. Och dunkudde/täcke är så jävla äckligt. Och nu när det har kommit upp på tapeten att svenska företag använder sig av dun som plockats av levande varelser så hoppas jag att i alla fall dunvaror slutar säljas, överallt. Fast inte i Kina såklart. Där är de bara galna och har inte ens någon djurrättsorganisation överhuvudtaget. Fast sedan så är ju människor idioter. Så personer som Blondinbella eller Linda Rosing kommer ju hålla med i press och media att "ja ush det är ju jäääättehemskt, jag ska sluta köpa dunjackor", för att efter sisådär ett par månader visa sig ute i sin splitternya, exklusiva dunjacka. Så är det ju. Alltid.

Imorgon 9:30 ska jag infinna mig på Karolinska då som sagt. Har studerat kartan över alla byggnader och hittat en bra buss som går dit så detta ska väl inte bli några problem. Kan ju i alla fall se fram emot att luncha med Micke efteråt. Om jag pallar. Men jag måste, jag måste palla..

Sen blir det hem och tvätta, kolla Vem Vet Mest och något annat tv-program, sova sova sova sen är det ju freeedaag! Och då ska jag in till stan, lämna tillbaks i diverse leggings, förhoppningsvis köpa nya (kanske) och sen möta upp Örnsch 18:15. Yey!

Och nu köpte jag den här, kunde fan inte hålla mig.............




Welcome to Miami..

Nu har jag lugnat ner mig lite. Har accepterat Saras öde och ser fram emot friska, nya tider i mars istället. Johan har gått och lagt sig och jag startade en ny tradition igår, att kolla på CSI Miami innan jag går och lägger mig. Det är mest ett försök att bli trött för jag har fortfarande sömnproblem. Inte så att jag vaknar mitt i natten (fastän det händer), jag har mest sjukt svårt för att somna. Så jag litar på att Horatio Cain med sina punchlines kan rädda mina nätter.

På torsdag ska jag till Psykiatriavdelningen på Karolinska. Lite nervigt. Jag är dock mest nervös över att gå vilse. Har hört att det är ett stort ställe det där. Fast då kan man ju faktiskt fråga sig rätt. Jag fick en manlig doktor. Senast jag hade en manlig doktor slutade det med en sjukskrivning. Så man håller ju en tumme nu. Ännu en anledning till varför jag hatar tjejer. De är elaka och vill bara förstöra ens liv.

Vernissage imorgon. Tyvärr inte min egna vernissage utan min bekant Mikales. Jag hoppas på succé! Men hur kan det inte bli det? Med en utställningsyta på 1x1 meter, hehe.. Klockrent!

HÄR skulle jag börja skriva att idag saknade jag London tokmycket och lagt in en ganska photoshopad bild under men blogg.se verkar inte vilja låta mig lägga upp bilder idag så jag ger dem ett härligt långfinger i ansiktet. Varsågod!


Jävla skitleggings!

Nej, jag skrek inte sieg heil till biträderna på Vero Moda. De hade nämligen en större storlek men de passade mig inte heller. På ett annat sätt. Jag fick alltså på mig dem men de satt galet konstigt. Så strunt i det. Gick till H&M istället för att prova sådana där glansiga leggings. Orkade inte prova utan bara slet med mig ett par till kassan.
Kommer hem, provar dem och hahahaha, jag förstår mig inte på dagens mode alltså. Nej detta går inte! Jag är dömd till att för alltid ha fula, tråkiga bomullsleggings i tråkiga färger. Jag dör..

Och nu säger Sara att hon måste stanna hemma till helgen för att hon är förkyld. Varför blir alla sjuka när de ska komma hit? Jag är ledsen och sur och vill inte vara med längre. Nu går jag och lägger mig. Godnatt.


Peak på 34.

Det är inte många som läser min blogg. Men jag har inte någon vilja att bli en ny Blondinbella heller. Förresten läste jag att hon ska lägga ned sin blogg i höst, då hon ska plugga juridik och bli vuxen. Och då kan man ju inte skriva inlägg om hur mycket man bara äääälskar sushi eller hur söt sin pluttenutt-Nils är när han råkat få grädde på näsan. Eller något liknande.
Nej, Blondinbella ska istället sitta i en sal och försöka lösa brott.
Fly från Sverige någon? Anyone?

Min dator har fått tuppjuck också. Man skriver en mening och mitt i ett ord så hoppar markören tillbaks ett par ord. Jag förstår ingenting men om min baby ska gå sönder helt och hållet så hoppas jag att den gör det INNAN april, så jag kan få en ny på garantin.

Jag hade en sak jag tänkt skriva om men nu är den tanken som bortblåst. Fan vad less jag blir. Lika less som jag är på H&M's storlekar. Alltså, jag har länge varit en 38/40. Nu när jag gått upp lite så blir det för tight. Då får jag gå upp till 42. Det har funkat, tills nu. H&M har tydligen bestämt sig för att storlek 42 (som förr var large) nu ska vara som en 38 och får man inte på sig något i 42 så får man gå någon annanstans eller till BiB-avdelningen för H&M gör inte större storlekar. WTF?!
Ja, jag skulle ju kunna banta så jag fick på mig storlek 40 igen, men tänk på de som bantat ner sig till en storlek 42 och som ändå inte får på sig kläderna. De måste ju känna sig sjukt värdelösa, banta ännu mer i ren hets och besvikelse och få anorexia på köpet. Nej, fan, SKÄRPNING.. Jävla H&M..
Detta gäller också Vero Moda. Hittade ett par jeansleggings äntligen och de var dyra (ja, 280:- för ett par leggings är inte normalt för mig) och jag tänkte "jamen storlek M/L borde passa". Jag orkade inte stå i provrumskö så jag köpte skiten och väl hemma och det var dags att prova dem så kom besvikelsen som ett brev på posten. De var tightare än en oskulds vagina.
Går jag tillbaks imorgon och de inte har en större storlek ska jag spotta dem i ansiktet och skrika sieg heil.

RSS 2.0