movin on

JAG FLYTTAR!

HIT: http://blog.vendelaqvist.se

Tack för den här tiden, blogg.se

no smoking please

Nyss var jag ute med Johanna när hon rökte. Jag lämnade medvetet mina cigaretter hemma. Stod och njöt av solen istället och kände mig väldigt duktig, om än ganska sugen. Men jag stod emot och blundade för ett ögonblick och såg mig själv på stranden. Strandad val eller nöjd med mig själv? Det är väl ett lätt val tänker ni. För mig också såklart, men vägen dit kommer att bli så jävla tung. Imorgon ska jag träffa Micke och prata kalorier. Hade jag råd skulle jag gå till Viktväktarna, men det har jag inte så jag får göra't själv. DIY motherfuckers!

Lovade Pernilla att träna idag. Inga undanflykter eller bortförklaringar. Det hårdaste baspasset som finns och jag ser inte fram emot slutet av passet eftersom jag har en tendens att alltid ta i lite för mycket än vad jag egentligen orkar och kan.. Men jag måste börja någonstans och jag börjar idag. Kl 17.

... ... ...

Uuuh.. Jag känner verkligen att mina värsta dagar i månaden närmar sig. Jävla deppdag! Inget jag tänkte göra har jag orkat ta mig för. Soffläge. Well, jag har faktiskt gjort lite nytta också, hjälpte Johan skriva sitt CV till hans ansökning.
Vädret är hur som helst helt fantastiskt! Stod på balkongen och tog min första cigg på två dagar, i bara tshirt och frös ingenting. Mmmm, hoppas det håller i sig nu. Bäst vore det om nästa helg blev ännu varmare, då kusin + brud kommer upp och härjar!

Annars ligger min hemsida uppe nu, www.vendelaqvist.se
Är inte klar än, bara basic stuff som är uppe. Men jag är helt klart nöjd än så länge!

Blev inspirerad av någons bild på bilddagboken igår och gjorde denna, me like:


foootooo

Jag har tråkigt så jag fotar...






smakprov

Här får ni ett smakprov på min hemsida. Webhotell är beställt så nu jävlar!



Annars har jag bett en polare hjälpa mig med mat och kalorier och sånt där eftersom jag är så jävla värdelös på det.. Vill ju verkligen gå ner i vikt. Förstår inte vad det är som gör att jag inte kan hålla någon form av självdisciplin.. Det går fan inte att sluta äta! Sockersuget är enormt och jag tänker oftast "äh, en lite Snickers gör nog ingen skillnad, ska ju ändå träna imorgon" och när chokladen är slut (efter typ 2 minuter) så är ångesten total! Jag känner ånger, värdelöshet, jag blir ledsen och vill bara slå till mig själv hårt över käften och skrika "NU SKÄRPER DU DIG!"

Jag har lyckligtvis inte utvecklat någon form av bulimi i alla fall. Skulle aldrig få för mig att kräkas upp det jag ätit. Har ju ett kärleksfullt förhållande till mat, dock väldigt ett väldigt osunt..
Jag vill bli sund, må bra och trivas med mig själv. Och kunna köpa JEANS! Har tröttnat gruvligt på leggings nu.....

Jag vill dock påpeka att jag aldrig, ALDRIG vill se ut SÅHÄR:




friday Im in love

Fredag! Sol! Ledig!
I helgen ska jag blåsa ut min garderob, den ska rensas och rengöras tydligen då jag har upptäckt en sån där pälsänger.. Små små äckliga larver som gnager hål på kläder och övriga textilier. Läste på ett forum att de aldrig försvinner, även om jag sprutar in gift och tvättar och torktumlar alla mina kläder så betyder det inte att de är borta för om grannen också ha några så färdas de genom ventiler och dylikt. Fan va äckligt. Upptäckte en i kökskåpet härom veckan också. Fräscht.. Blöh..
När det är klart ska jag plugga matte. Ännu mer BLÖH.. Men jag måste. Och om det blir någon tid över så ska jag pilla med min hemsida! Har inte köpt webhotell än men om jag inte minns fel så får man väl nya pengar idag? Hmm..

Matte.. Min lärare är ju rolig. Inte.. Kommunikationen är sämst och han förstår inte vad jag menar och jag skrattar åt hans mail som kan se ut såhär:
"Hej. Kontakta administartionen. Den bör var någon data strull! mvh/Jamal"
Ja.....

Köpte en ny klocka i veckan. Visst är den SNYGG?!


damage

Man vet att man är riktigt Photshop-kortkommando-skadad när man sitter framför datorn, råkar tappa något och är på väg att trycka crtl-z för att ångra att man tappade det.

just idag är jag stark

Det här med att plugga matte på distans var ju spännande. Särskilt när man har en lärarkontakt som inte kan skriva svenska och som inte förstår vad jag menar när jag säger att JAG inte förstår hur man skriver ekvationer i Word..... Aaaaah! Nu har jag iallafall scannat in mina uträkningar och skickat som PDF-fil. Det ska väl för fan fungera!

Väntar på att potatisen ska koka upp på spisen så jag kan börja panera mina kära fiskbitar jag köpte utanför City Gross idag. Viva la fiskbil! 3 st fina filéer för 30:-

Småglor på webbkameror.se för att få en glimt av Bajentåget som beger sig från Medis nu vid 18, kameran jag glor på är placerad i korsningen Götgatan/Ringvägen så jag borde se något snart. Ett grönvitt hav. Fan va vackert. Avskyr mig själv lite innerst inne att jag inte köpte biljett till hemmapremiären. Men men..

FORZA BAJEN!

fail



VA? HUNDEN? VA?
Så lät det i mitt huvud.. Seriöst.. Kunde de inte tagit en bild där inte hunden var i fokus? Ser ju inte ens att det är prinsessan Madeleine.. Ja jisses..

helgen

Mååååndaaaag!
Jag sjukanmälde mig i morse för när jag vaknade och gick upp upptäckte jag att min hals var helt tjock och ond. Svullnade mandlar och en känsla av rakblad i svalget. Uuuh.. Och på det fick jag magknip och var fast på toaletten i 20 minuter. Ingen bra start på dagen direkt. Så nu har jag ätit massa glass, som jag lyckligtvis inhandlade på bakfyllan igår, så svullnaden i halsen har gått ner i alla fall. Puh!

Lördagens partaj var nice! Bea hjälpte mig att bleka håret, så nu är det jämngult istället. WTF! Det ska ju BLEKAS, inte blir mer gult. Ja ja. Ska i alla fall vänta ett par veckor innan jag häller i en pärlblond, nu är ju risken som störst att det blir grönt. Och nej, Bajen i all ära, men grön i håret, där går gränsen..
Vi drack massa öl och cider (not the sliskiga typen) och senare kom Beas vän Alexandra hit (bruden som är Mitt Piano och vars låtar spelas flitigt på P3). Vi lyssnade på 90- och 80-talsmusik och ja, tog det lugnt.
Sen fick vi tag på en taxi som tog oss, om än väääääldigt långsamt, till Debaser Medis där Joel Alme spelade. Det var väl inte det bästa jag sett och lyssnat på men är man full och go är det mesta behagligt. Så jag tyckte där och då om Joel Alme.. Efter det drack jag en sista öl, skulle jag inte ha gjort.. Gick ut och tog en cigg och började må hysteriskt illa. Och för att inte göra misstaget att spy på toalettgolvet som en stackars brud gjorde tidigare på kvällen så tog jag beslutet att gå hem men lyckades inte hitta varken Bea eller Alexandra för att säga hejdå. Blöh..

Igår låg jag i soffan från 08:50 tills jag gick och lade mig vid 22:30, med undantag för toalettbesök och ett väldigt vingligt besök på City Gross för att inhandla mat och glass. Uuuh.. HEMSK bakisdag..

Bea hemma hos mig:


Joel Alme. (Tog med min gamla Sonykamera till Debaser, därav fattig jävla bildkvalitet)


Alme igen.


Jag och Bea i vimlet.


Rökpaus och tid för att se svår ut:


Alexandra och Bea:

herregud

Islands vulkanutbrott är ett bra jävla exempel på att folk inte kan slappna av och ta saker och ting som det kommer. När man är villig att betala 38 000 för en taxiresa, från Barcelona till Stockholm, ja då ska det fan finnas en bra ursäkt!! Varför har vi så bråttom? Om jag satt nere i Barca och fick höra att jag inte kunde komma hem förrän tidigast tisdag, jag skulle jublat av glädje! YES, ytterligare 3 dagar att tillägna avslappning.. Men nä, folk är som gamar, kan gå över lik för att få tag på hyrbilar och tågbiljetter och taxis.. Bara för att de måste hem till sitt jobb. Tragiskt.

Well.. Hemma nu, fick tag på allt jag skulle ha och lite till men glömde natuuuurligtvis snacksen. Så det får Bea ta hand om :)

Nedräkningen har börjat, en timma och 15 minuter kvar, sen är det GO MAN UTD för hela slanten!

england belongs to me

Så jefla typiskt mig att alltid glömma det viktigaste när jag handlar. Skulle åka till Liljeholmen för att köpa mat, öl, en tshirt på Gina och hårfärg.
Kommer hem med mat, öl, en tshirt, leggings (som jag måste byta) och strumpor men ingen hårfärg. Blöh.. Så nu måste jag ändå lämna hemmet imorrn och försöka fixa det. Tyyypiskt. Hade sett fram emot en soft dag, vakna, käka frulle i lugn och ro. Öppna en öl kl 13:45 och heja fram Man Utd, sen invänta Bea. Allt detta fortfarande i pyjamas. Men nähä..
Önskar fortfarande att de slår upp ett Ö&B nere i Aban C.. Åtminstone en jävla bankomat!

Lite kul att den här bilden kommer upp när jag googlar Olde English. Hahahahaha!



dantes peak fast på riktigt

Jag gillar inte det här med Islands vulkanutbrott. Bilderna ser ut som att allt vore en film bara, och jag hatar katastroffilmer. Så det här är verkligen inget roligt! Nu bor jag ju inte på Island som så många andra stackare gör, som måste fly från sina hem, men å andra sidan, vem fan bosätter sig vid en vulkan, egentligen?!

Jag vill ha svar! Aftonbladet är en jävla skvallertidning som bara har i uppgift att skrämma folk, folk som jag. Jag blir ju rädd, för jag tar åt mig så jävla hårt av såna här grejer. Som någon krönikör skrev, varför inte bara lägga ett stort lock på vulkanen? Ska det vara så jävla svårt? Vi lever i 2010 nu, inte 1910.. Blöh..

Det regnar idag och innan jag gick upp och verkligen såg att det regnade tänkte jag SNÖ. Men tack och lov så regnar det bara. Hörde dock att det skulle bli nån decimeter snö i helgen men det får vi fan hoppas att det inte blir. Kanske 1 dm aska. Fy fan va äckligt..
Och eftersom jag bor i ett land utan vulkaner och inte behöver vara livrädd just nu i alla fall så ska jag ta mig till Liljeholmen C senare, ska köpa en tshirt på Gina och blekmedel till håret. Bea och jag ska ju ha färga-håret-dricka-öl-gå-ut-kväll imorgon..

Så sjuuuuukt snyggt foto. Som fototokig så vill man ju faktiskt vara på plats och försöka ta årets bild..

<3

Ibland kan jag tänka såhär.. Att, tänk om Johan verkligen är den mannen som det är menat att jag ska leva med resten av hela mitt liv (det hoppas jag verkligen! tro inget annat), och tänk om jag hade flyttat tillbaks till London istället för Stockholm. Jag hade säkert dejtat otaliga engelsmän och det skulle antagligen tagit slut förr eller senare. Just för att det inte är meningen att jag ska vara tillsammans med någon annan än Johan.
Då hade hela mitt liv gått åt helvete för att jag aldrig hittat den rätte. Bara för att jag gjorde fel val av stad att flytta till. Eller, åt helvete är väl rått att säga, men kortvariga förhållanden är ju fan inte roligt alltså. Att bli dumpad är den värsta känslan och att dumpa någon är inte särskilt underhållande det heller.
Undrar också ifall Johan hade varit med om samma sak om vi inte hade träffats.. Att han också hade gått livet ut med 1årsförhållanden hit och dit? Hmmm..
Nej ush. Jag är glad att jag gjorde rätt val, och träffade min andra hälft redan samma kväll. Mitt hjärta fick äntligen en kompis som känner samma sak och har samma intressen, wohoo!


we are the robots

Lyssnar på the Get Up Kids, sneglar på min tatuering och har nog inte riktigt förstått att jag ska se dem i sommar. Det är 10 år sedan de släppte den bästa skivan någonsin, eller deras egna ord: "The last good record of an entire genre". Kunde inte sagt det bättre själv. Så jävla blödig som jag blivit de senaste åren, herregud, jag kommer stå där och storböla. Maskaran kommer hamna nere vid knävecken innan spelningen är slut. Ja, böla av lycka förstås. Det är helt ok.

Annars har jag haft balkongdörren öppen i en halvtimma nu utan att frysa, sitter fortfarande i tisha bara. GÖTT! Men om SMHI har rätt så ska det bli kallare i helgen, hoppas de har fel. Iaf på lördag. PEPPEN! Jag och Bea ska färga håret på varandra, bleka bort de gula nyanserna, sen blir det utgång och vi kommer se ut som Romy och Michelle hahaha!

Det får faktiskt gärna bli lördag, NU!


bored til death

Har en massa borden att göra. Jag borde diska, jag borde dammsuga, jag borde tvätta, jag borde skissa på annonser och utkast till hemsida, jag borde ringt till läkaren idag som jag glömde IGEN, jag borde gå ut och gå (men det sparar jag till senare).. Min dator låter bara värre och värre för varje dag, känns det som. Har huvudvärk och BORDE väl ta en värktablett eller dricka sju liter vatten på en och samma gång. Jag borde träna också. Har ångest för att jag inte tränat på över en vecka IGEN. Lovade ju mig själv att det inte fick gå så långt tid mellan träningspassen igen.. Fan också.. Men det är inget roligt att träna när man är nytatuerad, har ingen lust att få en massa svett från andra människor i min tatuering.. Men jag SKA gå en prommis ikväll. Ska bli skönt att dra på sig bästa skorna och ge sig ut. Funderar på om jag ska gå ner till Ålsten och sen stigen bort till Solviksbadet och tillbaks, den sträckan är 5km så det blir nog lagom.

Nej fan vad tråkig jag är nu. Tjo.


brorsan

Och idag såg jag Josef Fares sitta och fika på Götgatan. Konstaterade att han är snyggare än sin bror.


once upon a time in mexico

Hittade en bandana som jag köpte för, ja, längesen.. Jag har ett konstigt huvud utan bakhuvud, så det är inget vidare snyggt med bandana på mig. Det duger bara för stunden när man tar stillbilder..


depp vs pepp

Det finns saker jag är väldigt nöjd med och saker som jag är mindre nöjd med. Ett av de sistnämnda är min älskade dator. Har haft den i 2 år nu och använt den väldigt flitigt. Att fläkten låter som ett sågverk är väl då inte konstigt. Men alltså, ska den verkligen göra det? Vad har datorer för livslängd egentligen?
Sen är jag även ganska missnöjd över att jag inte kan tänka. Min hjärna har uppenbart stuckit iväg på semester från mitt tjocka huvud och passade någon gång på när jag inte såg att boka en enkel biljett. Jag får helt enkelt vänta på min partner in love, så han får hjälpa mig med detta otroligt svåra mattetal.
[ (-4/7) x (1/3 - 3/4) = har fan ingen jävla aning! ]

Nu då, lite mer från den positiva sidan, jag är så jäääävla nöjd över att vara Bajare! Ingen klubb i hela jävla Sverige har så fina fans som Bajen har. De andra lagens så kallade supportrar stjäl våra sånger för att de vill vara om oss. Men se det går inte, för Bajensupportrar är inga medgångssupportrar som AIK's till exempel. Vart är alla nu? Nu när de nästan ligger i botten och förlorar sina matcher? VAR ÄR NI? HOHOO? Tusentals Bajare är nu på väg till Ängelholm för en match i Superettan. Om det inte är supportrar med stort hjärta, vad är det då?

Annars är jag otroligt peppad inför sommaren. Jag hyser inget större hopp inför beach 2010 men jag ser fram emot fina besök, och det börjar redan 30 april med att kusin + fru kommer hit. Det ska bli fotboll och GT's och balkonghäng. Sen dröjer det inte länge innan de kommer hit igen, på midsommar. Och innan dess ska väl Sara och Jenny ta deras årliga resa hit för ytterligare balkonghäng. I mitten av juli kommer Peter och Candra hit för första gången (hos oss alltså) och attans vad trevligt! Sen hoppas jag att morsan kommer upp också. Saknar min käraste mor!

...

Johan kommer döda mig nu men det struntar vi i, jag bara måste lägga upp den här underbara bilden! Fick idén från en websida som Johan hittade så nu får han skylla sig själv lite.. (han var ju så bedårande när han var liten!)

Johan som ung - Johan lite äldre..


blaha..

IDAG? Plugga matte och pussas.
IGÅR? Tatuering, gräsänka, film och fotboll, GT's, sova.
IMORGON? Back to plugget!
I ÖVERMORGON? Plugga x 2.
DAGENS MUSIK? Inget än så länge..
DAGENS KLÄDSEL? Leggings och very oversized tshirt.
REKOMMENDERA EN LÅT? Great Expectations - Gaslight Anthem.
EN FILM? Asterix och de tolv stordåden.
VAD SKA DU GÖRA IKVÄLL? Glo på film.
VAD VILL DU GÖRA JUST NU? Äta en riktigt god frulle och väcka min baby..
VAD HAR DU ÄTIT IDAG? Nada.
SENASTE LÅT DU HÖRDE? Nån MTV-skit.
SENASTE INKÖP? Salva till tatueringen.
DET SENASTE DU SLÄNGDE BORT? Ett par skor.
BRUKAR DU ÄTA FRUKOST? Japps.
VAD GÖR DU OM HELGERNA? Umgås med mitt hjärta, kollar film, dricker en öl..
BRUKAR DU BÄDDA SÄNGEN? Ibland.
HAR DU MEST SKIVOR ELLER FILMER? Skivor.
HUR MÅNGA TIMMAR SOVER DU PÅ EN NATT? 7-8. 8-9 på helger.
FÖREDRAR DU ATT VARA SINGEL? Nä.
ÄR DU SINGEL? Nä.
ÄR DU NÖJD MED DIG SJÄLV? Nä.
HUR MÅR DU JUST NU? Helt ok!
SENASTE DU SÅG PÅ TV? The Hills.
SENASTE FILM? Senaste Beck..
VAD VAR DET SENASTE DU SA? Mmm, ok, puss hejdå.
VAD HAR DU I DITT FÖNSTER? En liten skål, två blomvaser med plastblommor i, en liten svart fågel, en rolig ram.
VAD BEHÖVER DU MEST JUST NU? FRUKOST!
VAD HÄNDER I HELGEN: Helgen är över!
VAD HAR DU PÅ MACKAN: Smör, ost, kalkon maybe..
VAD HAR DU I GLASET: Det beror på tillfället.
VAD DANSAR DU TILL: Justin.
VEM SOV DU SENAST ÖVER HOS: Mamma.
VEM SÅG DU SENAST NAKEN: Min baby.
VAD GÖR DU NU: Fördriver tiden.
NÄMN EN HÄNDELSE DU SKRATTAR ÅT BARA DU TÄNKER PÅ DEN: Hmm, jag har dåligt minne..
JAG HAR KYSST: Johan alldeles för lite idag.
JAG VILL BLI: smartare.
ÖL ELLER VIN: Öl.
ÄR DU SNÄLL: Mmm..
VAD DRICKER DU FÖR KAFFE: Gott kaffe.
VEM RINGDE DIG SENAST: Johan.

fuck off

Är det inte världens snyggaste väska så säg!


hur kunde jag glömma?

Vi mötte ju Fares Fares på trottoaren på väg till tatueraren idag! Han såg lite schleten ut. Kanske var det en walk of shame?


klart!

Nu har jag min lille väckarklocka på plats. Den blev söt och lite annorlunda. Och klockan visar 14:50, eller 02:50 om man vill.. (nästan fem-i-tre-raggs-tid)
Blidde inga stjärnor eller något annat. Pallar fan inte mer än 1½ timma i taget.. GAMMAL!

ÄH, här har ni honom, min inplastade klocka, som mer ser ut som en liten gubbe med hatt. Men jag gillar't!!


Ikväll är jag gräsänka och det innebär att jag får se vilken film jag vill!!!
Så jag hyrde senaste Beck-filmen igår, kanske blir det någon cheesy kostymfilm också.. Och så köpte jag en STOR Olde English som ska drickas upp senare. Mmm mmm mmm.. Bra lördag!

UPDATE:

JA, linjerna ska vara slingriga. Det får vara så ibland, just på min tatuering så passade det perfekt, när man tänker till helheten sen.. Och skuggningen inuti, ja den är mycket mörkare nu när den är nygjord såklart. Svullen deluxe för fan! Blir nog lite snyggare när den har läkt. NÖJD NÖJD NÖJD :D




tat2

2 timmar och 10 minuter kvar tills jag ska infinna mig på Swahili Bobs för lite nåltortyr. Alltså, let's face it, det blir inte lättare med åren.. Senast gjorde det så ont att jag inte ville sitta kvar och göra klart hela. Men det gjorde jag, hur skulle det se ut med en halvfärdig robot!
Men aah, idag är jag fan nervös. Antagligen kommer han att köra nånting rakt över armvecket, och fy jävulen så ont det kommer göra. Antagligen kommer jag att gråta och skrika, bita i något hårt eller gå ut därifrån. Vi får se.

Men något sånt här ska det blir:

En gammaldags väckarklocka. Har inte bestämt vilken färg den ska vara eller vad tiden blir.. Men det ordnar sig, jag lägger mycket i händerna på min tatuerare, han är grym och jag litar på honom!
Sen blir det lite fler stjärnor i olika storlekar och färger, om vi hinner vill jag ju helst göra klart hela, och då vill jag ha en skyline samt ett grönt moln bakom alltihop. Men vi får se! Tre timmars tortyr, coming up!

psycho

Tänkte att jag hoppar över mattelektionen idag. Kommer ändå bara sitta där som ett fån och låtsasräkna. Sitter hellre hemma och pluggar och här kanske man till och med kan få lite hjälp. Jag gillar inte min lärare..

Jag har sjukt ont i huvudet, på ena sidan, misstänker att det är linsen i ögat som gör det. Fick veta hos optikern att jag inte alls har -3,50 på höger öga utan det är tvärtom, jag har "bara" -3,25 där. Så jag bytte lins och det blev inte bra alls. Såg lite suddigt. Och idag provade jag igen men det var likadant. Så nu pillade jag i en -3.50 iaf men det är inte heller bra! Buhuuu, what to do? Jag har tydligen astigmatism också, kanske beror huvudvärken på det.

Igår lyckades jag hitta förundersökningen i fallet Linda Chen. Den är på över 4000 sidor och jag valde ut lite saker att läsa. Som t.ex förhören med Mats och de samtal han ringde dagen efter hon försvunnit. Obduktionsrapporten var mindre fräsch att läsa. Fy fan.. Glad att de inte bifogat bilder i alla fall. Eller det kanske dem har, men jag har inte sett några hittills. Och alltså jag vet inte, jag tror att han har mördat Linda Chen, men antingen är han för jävla dum för att förstå eller dumsmart nog att bara tiga om det. Jag vet inte.. Han är bra korkad i alla fall, han måste ju någon slags störning. Vem fan fnissar i ett förhör när man pratar om sin mördade sambo?!?!


illa. jag mår illa.

Mår inget vidare idag alltså.. Har ingen aning om vad som är fel på mig, men jag mår lite illa och är yr. Det började på mattelektionen i tisdags, mådde hysteriskt illa och var tvungen att gå. Sen kom det tillbaks igår kväll och det var ganska jobbigt att sova i natt. Nu mår jag inte riktigt lika illa men är fortfarande yr. Jag hoppas inte att jag får Johans feber och det som han hade förra helgen, vill INTE avboka min tatueringstid, fan, har väntat såå länge nu..

Så här sitter jag, ska kolla på lite Emmerdale snart. Sen funderar jag på att bara lägga mig och läsa. Köpte Anne Franks Dagbok som jag börjat med i veckan. Har påbörjat så många böcker nu men ingen har riktigt intresserat mig, förutom denna, jag älskar biografier! Helst av rocknroll-ikoner men jag tänkte bryta trenden lite nu.

Lite mer av hallen:



Alltså, jag har långt kvar till platina:




reklamfri spotify!

Jag är i alla fall sjukt jävla trött på Spotifyreklamen som kommer allt oftare.
Gå in på den här länken så kan du också fixa gratis Spotify Premium!
http://www.gratispremium.com/?ref=86625

Ganska jobbig konsumentundersökning man måste göra men tänk bara att det är värt Spotify utan reklam!

Go go go!

uääh

Finns det något jag verkligen hatar i livet så är det spindlar, folk utan vett i skallen och mens.
Det sistnämnda har dragit ner mitt humör drastiskt på två dagar, gett mig smärtor som inte ens kan beskrivas och idag blev jag illamående på mattelektionen också. Ingen aning ifall just illamåendet beror på mensen men jag kände att "en Kräk-Eva" var på väg så jag gick tidigare..
Så nu sitter jag hemma, mår fortfarande illa och är yr och läser direktrapporteringen från Söderstadion och matchen mellan Bajen - Mariehamn. Älskade Bajen leder med 3-0 och det verkar vara en folkfest på läktarna. Surt att sitta hemma då, men jag ser fram emot andra, mer varma, vårkvällar på norra läktaren.

Mardrömmen..

angst

Jag har riktig söndagsångest, fastän det är måndag, jag vet. Men för mig känns det som att det är söndag och jag ska till skolan imorgon, det ämnet jag försummat under veckan. Såklart. Visste att det här skulle hända. Drar ut på läxorna så länge som möjligt och struntar rent enkelt i att plugga på övrig tid än lektionstid. Jag är lat och förbannat dum i huvudet. Den här helgen har varit kort och sjuk. Johan har legat i soffan med feber hela helgen och idag har jag legat i soffan med grym mensvärk. Och ju senare klockan blir desto mer växer min ångest.. Just nu vill jag bara skrika och gråta, skära bort min livmoder med äggstockar och hela haparajset, ta mina tatueringspengar och sticka någon annanstans ett tag. Blöööööh.. Men det är väl bara att hålla god min på lektionen imorgon. Göra mitt bästa sen dra hem och plugga. Jag hatar lektionssalar! Och jag känner mig bara dum och i vägen och löjlig om jag ber om hjälp. För jag FÖRSTÅR inget!!! Jag skulle inte ens förstå om jag fick en förklaring god åt 5åringar. Matte är för mig något totalt onödigt och LÖJLIGT DUMT!
VAAAARFÖÖÖR ska jag behöva vet hur man räknar ut: (4x5) / 6+9) x 67 - (-6)???? Så jävla dumt....

Är i alla fall nöjd med min fotovägg i hallen..


sjukis

Formel1 på tv men jag orkar inte koncentrera mig. De nya reglerna är löjligt dumma och tråkiga och Eje Elgh har liksom gjort sitt i kommentatorbåset. GAMMAL!!
Johan sover fortfarande, stackars baby, han har feber och är allmänt jävla tokförkyld och jag vet inte vad jag ska göra. Lät ventilen i sovrummet stå lite öppen inatt för jag har läst att när man har feber så är det bättre att ha svalt i rummet, men när vi vaknade i morse sa han att han vaknat mitt i natten utav att det vart så jävla kallt. Så, det var ju inget bra.. Uuush.. What to do? Får väl fortsätta mata honom med Piggelin och vatten antar jag.


STHLM ice ice baby

Jo. Igår var det ju Stockholm Ice. Här har ni ett gäng bilder.
(som ni ska klicka på för att se stor version, annars är det ju inget kull)


1: Logga på isen. 2: Globens tak. 3: Snygg is.


4: Nån random snubbe. 5: Ett ryskt par? 6: Ett sjuuuukt grymt par med många coola lyft!



7: Evgeny Plushenko!! 8: Evgeny Plushenko!! 9: Stephane Lambiel!!


10: En snubbe som gjorde volter. Bl.a över en bil!! 11: Konståkningslag från Götet. 12: En jävligt skum och böjbar man.



13, 14 och 15: EVGENY PLUSHENKO!!


16: Pernilla. 17: Mia. 18: Mia och jag.

oldies

Har nu handlat mat, ätit pannkakor med ost (fy på mig), kollat på Beverly Hills (de gamla avsnitten), läst bloggar och glott på gamla foton, på mig bl.a. Blir speciellt arg när jag inser att det är inte bara armar, ben, mage och ass som växer och liksom fylls ut när man går upp i vikt. Även ögonlocken tar stryk. Mitt vänstra ögonlock syns knappt för att det täppts till av en massa fett som fan inte fått lov att vara där! Resultatet är nu att det hänger och jag kan inte sminka mig roligt (med roligt menar jag ögonskugga eller eyeliner) för det kommer bara att rinna ner i ögat eller fastna i vecket. Kul..

En annan sak jag kom att tänka på är att jag inte alls är lika kreativ nu för tiden som jag en gång varit. Hittade lite grejer jag gjort:

Tshirt-tryck och ja, patch-tryck:
(Sångaren i the Killers och Beverly Hills-paret Dylan och Brenda)


Patchtryck:
(Dolph från Rocky IV [som jag tyvärr glömde i London] och känd replik från Dirty Dancing)


En tavla under arbete:
(Nätkompisen Miguel fick förevigas på en bit kartong)


Studentpresent till min kusin:
(Min kusin John när han är liten, iklädd sin Bamsedräkt)


En teckning av Per Hagman, min favoritförfattare:


En schablon jag sprayade på ett elskåp i LKPG..



Bitter och cynisk var jag en hel del under min tid i LKPG..


Hittade även det här:
(Scen från en av de bästa filmerna i världen, Everything Is Illuminated. Mmm, Eugene..)

GIF

Sitter i skolan och beundrar mitt nya nagellack, Preppy Pink. Det är så jävla preppy så det finns inte. Kom på att det kommer passa utmärkt på ett bröllop jag ska på i sommar, då det är 50talstema. Wohoo! DÅ är jag förhoppningsvis smal nog att kunna köpa en riktigt fin klänning, utan att magen stör eller att fläskfiléerna på ryggen väller över. Kanske slår jag till med ett par klackskor också. Oj oj oj..

Skärtorsdag, 1 april och jag har hittills sett 3 skämtnyheter. Två i Metro och en på bt.se. Prilaprilius, hahaha! Läs HÄR. Och Metros ena var så dålig att jag inte ens skrattade.

Idag ska det fan städas hemma då finbesöket anländer imorgon! Det är damm överallt och prylar, papper, kläder, skor, hatthyllor, skohyllor, grus, SKIT överallt. Skandalöst hur det har fått gå såhär långt. Men, är man trött så är man. Eller, LAT kanske det skulle stå..

Idag lär vi oss att göra GIF-animationer i skolan, till det fiktiva företaget Rent-A-Pet. Så här ser en av mina tre förslag ut.....


Photobucket

RSS 2.0