Sushi och snor

Helgen har varit bra. Var hos läkaren ju i fredags och hon var så jävla inkompetent så jag blev förbannad! Det enda hon gjorde var att känna lätt på min rygg och jag sa AJ för att det gjorde ont, sedan gav hon mig en granskande blick uppifrån och ner och sa med en dömande röst "du borde börja träna". Jaha. Sen fick jag numret till en sjukgymnast som jag måste ringa snart.. Idiotläkare. Fan va lack jag blir.. Eftersom det var fredag, sol och sådär så tyckte jag att en öl vore på sin plats. Det blev ett antal fler öl än jag tänkt mig. Tänk att alkoholen kan bedöva fysisk smärta sådär. Underbart. Så det blev spelning med Set The Alarm på Broder Tuck och efter det några öl på Debaser.

Hela lördagen låg jag och Johan som i koma. Det var en av de värre bakfyllorna jag upplevt i mitt liv.

Igår firade vi ett halvår! Det blev Ikea, en glass, en cigg, en Cola och en annan dricka vid vattnet vid Kanaan. Sen blev det utkiksplats och sushi och sen bara slappa framför tv'n eftersom hej och hå vad roligt att jag är förkyld igen!
Fy fan, det kommer aldrig att sluta.. Jag och Johan kommer bara smitta varandra tillbaks hela tiden.
Well hell..
6 månader och en dag idag. Varje morgon jag vaknar känner jag min nykär när jag tittar på Johan. Det är inget dåligt betyg.. Och det känns som att det kommer hålla i sig ett braaaa tag framöver.

image33

Sallad och schlager

Igår var det tydligen dags. Charlotte Perellis delfinal i schlagerhysterin. Och det gick väl bra? Inga konstigheter. Snygga ben igen. Sjöng inte falskt. Synd bara att hon ser ut som en man och den där grejen med att börja i svartvitt var en jävla flopp. Såg helt kackigt ut faktiskt. Sen att ukraina (?) hade en dam i nästan samma fordral som gjorde jobbet mycket hetare än vår Charlotte kan ju inte gjort saken mycket bättre. Nu vet jag ju iofs inte vem som gick vidare. Men jag bryr mig faktiskt inte. Jag tänkte bara säga att igår åt vi sallad och tittade på några av låtarna i schlagerhysterin.

Idag vaknade jag först av att Johans mobilalarm lät. Fick då en massa pussar och kramar och det finns nog inte bättre sätt att vakna på. Mmmm..
Sen somnade jag om efter han stängt ytterdörren och vaknade senare av att min mor ringde. Hon hade tydligen sett mitt mail från igår där jag berättade om min onda rygg osv. Hon ansåg att jag kanske har kvar inflammationen och kanske borde gå till vårdcentralen den här gången först och be om tabletter. Ja. Det verkade som en bra idé.
Så 14:20 it is. Och får jag inga tabletter så river jag skiten.
______________

Natascha Peyre har opererat ut sina silikoninlägg. Grattis världen..

Ge mig ett T!


Just precis innan sidan hade laddats klart så hade jag tusen idéer till ett bra blogg-inlägg här men när jag satte händerna på tangentbordet så försvann allt. Vad hände?
Jag vet inte, men jag kan konstatera några saker. Det är ju kul..

Jag har en koppartråd, modell tjockare, runt mitt vänstra ringfinger.
Jag tänker inte äta kladdkaka på hur jävla länge som helst.
Jobbet är tråkigt.
Min rygg blir mer och mer söndrig igen nu känner jag. Fan.
Jag är röksugen.
Min mage är bubblig.
Nobel Biocare i Australien har ny adress fr.o.m imorgon, Kim Bays Dentallaboratorium är dryga, Elena Evgrafova i Ryssland undrar vad som hänt med filen TBZ2228_8_1 och min kollega Johan har en blå keps på sig idag.

Jag har tråkigt. Vill ut i solen, ligga i en park och läsa Per Hagman med min bästaste jämte mig. Helst ska han ligga och klia mig på ryggen, hela tiden. Det vore bra.
Hejhej.

Sssssstrike!

En bra helg. Igen. Det verkar som att alla mina helger i Stockholm blir bra. Fast jag tror nog att Johan har en stor del med det att göra. Jag blir ju glad så fort jag bara tittar på honom.
Ja, slutade ju sent i fredags så när jag kom hem drack jag två öl, kollade på någon talangjakt och hockey på TV sen somnade jag hur skönt som helst.
Igår när jag tittade ut genom fönstret och träffades av ett grått och trist ljus ville jag bara gå och lägga mig igen. Men det var ju fotbolls-dags så det var bara att dra på sig en massa jävla kläder och åka iväg. Det var dock värt att sitta och frysa lite för Bajen vann med 5-1. När det stod 4-1 i 89e minuten så gick vi, jag var superkissnödig och vi tänkte att segern är ju vår så vi drar.. När jag satt på toaletten hörde jag jublet, då hade Paulinho smällt in ytterligare ett mål och lyckan var ju total. Men för faan, vilket uselt spel i första halvlek. Undrar vad Tony säger till spelarna i pausen?

Efter fotbollen åkte vi hem och panikstädade lite för besöket i form av Sandra och Freddie skulle anlända vilken sekund som helst. Vi drog ner och köpte käk, jag åt wok-käk och de andra åt pizza. Och jag är ganska så tacksam för att Sandra glömde sin 1½liters cola här. Mmmm.. Passar fint just nu.
När vi hade ätit klart åkte vi in till Mariatorget och Rock&Bowl. Två timmars bowling stod på schemat! Peppen var på topp. Det var bara det att, jag söööög.. Fy fan, jag har aldrig varit så USEL på bowling. Men det var roligt. Jag är ingen dålig förlorare. Absolut inte. Jag fick ju till en strike till slut..
Sen blev det öl på Carmen och en till på Bröderna Olsson. Schysst hak. Det blir med all säkerhet fler besök på det stället.

Nu ligger Johan och sover och galet nog så saknar jag honom även fast jag vet att jag kan gå in och krama på honom precis när jag vill. Fast jag låter honom sova ut.
Jag sitter och sneglar på TV'n som visar Gossip Girl och jag funderar på varför jag aldrig har sett det programmet innan. Hmmm.. Ryggen gör ont (för fan, bowling är nog inget bra för min rygg..), huvudet gör ont (öl.. Say no more), foten gör ont (någon jävel på Bröderna Olsson trampade på mig). Men äh, det är söndag, jag får äta chips och jag får faktiskt krama på Johan hur mycket jag vill. Mmmm...

http://stupidkid.bilddagboken.se

Svepskäl

Det finns alltid svepskäl för att dricka alkohol på en vardag. Min vän och låtsasbroder Tobias drack vin igår för att hans sambos syster kommit hem från Thailand. Det var ett svepskäl. Jag brukar annars skylla på veckodagarna. "Ja nu var det onsdag, det är ju faktiskt lill-lördag". Eller, "yey, det är torsdag, då måste vi fira att det snart är fredag". Eller, "nu är det fredag, heeeelg, vi tar en öl". Eller på en lördag, "oooh, så bakis jag är, jag måste ha en återställare". Detta funkar även på måndagar, då kan det låta såhär, "fan det är måndag, såååå tråkigt, det blir nog bättre efter en öl". Svepskäl FTW.

Sitter i en soffa i Olovslund och tittar på Solen Rike på tv i väntan på Hem Till Gården. Måste passa på, för nästa vecka får jag inte se det alls, för att jag jobbar tidigt. Ush.. Fast, jag föredrar nog tidiga veckor. Eller..? Fan, jag har inte bestämt mig än!
Det är fredag idag och jag har 63:- på kontot. 38:- av dem ska gå till ett paket röda L&M's idag. Sen vet jag inte vad de resterande 25 kronorna kan tillföra helgen. Kanske lite nytt te. Eller två påsar salt&vinägerchips. Jag hatar att vara pank. Så jag kanske få låna lite av Johan i alla fall. Blöööh..

Solens Rike förresten, det är en underbar film. Christian Bale gör en av sina första roller och han gör just den här rollen som brittisk, bortskämd snorunge helt fantastiskt bra! Han är nog min bästa skådis. Han och Tom Hanks. Och äh, det finns nog några fler..

Jag längtar efter min karl också. Han spelar golf just nu. Hahaha, han har faktiskt golfklubbor. Jag trodde jag skulle dö... Men jag älskar honom lika mycket för det. Japps!

Polaroids and coffee

image32

Det var bara det jag ville.
Plus att jag vill hämta upp min polaroidkamera från pappa så jag slipper pilla med det i PS. Iofs är det väldigt kul men ändå, det är roligare att ha äkta varan.
Snart är det jobbdags. Wohooooo........................ Fast det är bra för jag är kaffesugen.


Vad gör man nu?

Sitter på jobbet och lyssnar på P4. Ja. Jag lyssnar på P4.. Det är nämligen så att i soliga Stockholm spelas det allsvensk fotboll på Söderstadion just men jag sitter fast i en kontorslokal i Västberga, en bit ifrån.. Går jag några meter till andra sidan av byggnaden så ser jag Globen och ja, det är ju där borta som Söderstadion ligger. Det är sista matchen mot Gefle innan EM-uppehållet. Och med Premier Leauges sköna avslut igår så kom jag precis på att, hey, vad fan ska jag göra nu? Inget Hammarby som spelar, inget Manchester United.. Och eftersom England inte är med i EM i år så är ju det knappast intressant. Visst tänker jag kolla så mycket som möjligt på EM men, det blir ju inte samma sak. Får väl heja på mitt andra bästa lag, Portugal.. Eller Frankrike, som är mitt tredje.

Annars så blir jag sambo snart. Vilket ska bli sjukt kul! Jag frågade Johan idag och han svarade "självklart". Det har tydligen varit på tapeten innan men jag är visst rätt trög och osäker. Men nu känns allt tokbra! Det är ju lika bra liksom. Har ju inte sovit hemma, eller ens vistats i lägenheten i Solna, på en månad, eller till och med mer..

Hittills 0-1 till Bajen. Jag hatar jäfla Gefle. Det är soligt men kallt utomhus. Det finns typ ingenting att göra på jobbet. Jag har mensvärk. Men livet är fan bra ändå!

(Just det, kusinen var ju uppe i helgen. Och aj vad roligt vi hade! Hoppas på att han tar sitt förnuft till fånga och flyttar upp inom en snar framtid! Yey!)

80talet och höga höns

Och nu var det väl lite för längesedan jag skrev här va.. Jomen.

Fast iofs har det inte hänt särskilt mycket. Ett par fotbollsmatcher man svurit eller jublat över. Det sistnämda fick jag göra i förrgår då det var derby mellan Bajen och Östermalms IF (Djurgården). Vi vann med 2-0 och det var skönt att för en gångs skull få gå och lägga sig nöjd efter en match. Nu jävlar tar vi Gefle på måndag också innan uppehållet! Yeah!

Idag kommer det chefer till jobbet. Högre chefer alltså. Eller om det var inspektörer av något slag. I alla fall så är det städat och mycket prydligt här inne nu. Förutom att jag sitter här och skräpar ner min plats med yogurt-burkar och papperslappar. Ska snart gå och slänga skiten och samtidigt passa på att ta en cigg. Dagens första. Gud så duktig jag är.

Veckans pepp är att John (min kusin) kommer till Stockholm imorgon! Yey! Han är så jävla rolig.. Så det blir väl antagligen lite häng på stan imorrn och senare blir det tydligen nån slags grillning hos Rickard i Vällingby. Och efter det bär det av mot Snövit och spelning med Set The Alarm. Fan på tiden att man får se dem live..

Nu spelas Whitney Houston på radion så nu måste jag gå...

Bastubögar och SingStarfjollor

Det är söndag. Det är Hammarby - ICA Göteborg. Beerfest är nedladdad och väntar på att få visas för två trötta as. Helgen är snart över men det gör inte så mycket. Ska bli skönt att komma tillbaks till jobbet. Herregud, jomen ja. Det ska det. Jobbar ju tidiga skiftet nästa vecka och det är sweet. Hinner man njuta lite av solen efter jobbet. Det får nog bli en utomhusfika imorrn när jag ska träffa Sandra, Johans söta syster.

I alla fall, helgen.. Igår åkte vi ut ett gäng till Johan Michels landställe, i Haningetrakten. En finfin villa lite ute i skogen fast ändå nära en sjö. Det blev fotboll (hell yes, Man Utd vann!), det blev grill (haloumiosten är fin som fan), det blev lite bollsparkande och barnsnack.. Det blev ännu mer öl (jag drack ungefär 9 st under dagen/kvällen, huuuh..), och till sist så blev det bastubad och SingStar. Jag tänkte vara som en av grabbarna och hänga med in i bastun men jag hamnade utanför med Niklas och Bella istället. Det var nice. Öl, radio och värmeljus. I bastun satt machokillarna (he he he..) och svettades, jag gick in en sväng med kläderna på och tyckte det var galet nice. Nästa gång ska jag basta på riktigt. När det bli varmare i vattnet också.. Kvar i huset fanns Sara och Therese som roade sig med SingStar, vilket även jag gjorde när vi kom tillbaks från bastun. Det är fan roligt. Men inte när man tappar rösten.

I morse vaknade jag av fågelkvitter och solstrålar i ansiktet. (Egentligen vaknade jag utav att jag mådde riktigt illa och behövde kissa men, det första låter väl mycket bättre änna..). Sen blev det att åka hem och här sitter jag nu. Eller, hem och hem. Det är Johans hem. Fast jag känner mig rätt hemlös. Har inte sovit i Solna på säkert 3 veckor, kanske tillochmed en månad? Well hell..

Vill ni se ett par bilder ifrån helgen så kan nu ju alltid kika på:
http://stupidkid.bilddagboken.se

Tjohej.

RSS 2.0