Som i en Kista.

Idag skulle varit stora städdagen hos Qvist/Ågren. Men nejdå. Fastnade i en film, sedan satt jag vid datorn ett tag och efter det hade jag en fotosession på balkongen. Och DÅ fick Johan för sig att vi skulle åka in till stan för att kolla efter nyårskläder. Och eftersom bilen pajade i förrgår så kom plastpappa Per hit och kikade på den, konstaterade att den behöver lagas och vi fick låna deras bil. Så det blev Kista Centrum. Fy fan.. Jag vill inte åka dit mer om jag så inte verkligen måste.
Bestämde att istället för att städa nu på kvällen så hets-städar jag imorgon bitti. Michaela och Johan kommer ju inte förrän vid två ändå. Puh..

Sol + frost = the shit.


Garlic hysteria.

Gick och lade mig en kvart efter att Sagan Om Ringen tagit slut, jag fick nog av choklad och vatten och som jag sagt tidigare så hatar jag att bara sitta uppe och vänta, vänta, vänta.. Läste lite ur "Extremt Högt Och Otroligt Nära" av Jonathan Safran Foer som också skrivit den underbara boken "Everything Is Illuminated". Filmen är dock bättre i just det fallet, med Eugene Hütz som en utav huvudrollerna, då kan det inte bli fel. Dessutom är ju Elijah Wood med, vilket inte gör saken sämre. Har ju haft min beskärda del av crushes på honom i mina dagar. (Kanske var det därför jag kollade på Sagan Om Ringen för hundrafemtioelfte gången).

Jag minns inte när Johan äntligen lade sig bredvid mig men herregud, vad människan stank vitlök!
För er som inte vet så är allt man äter på Bröderna Olssons exakt fullproppat med vitlök, i ALLT! Till och med i ölen, om man vill.. Jag älskar vitlök, men inte när lukten sitter fastetsad i en annan människa som dessutom andas väldigt nära min näsa.
Uuuuuh.. Ska skrubba honom med honungsduschkräm när han vaknar..

My name is jonas.

Jag är ganska bra på att lira den låten på Guitar Hero. My name is Jonas alltså. Jag slår i alla fall Johan på medium he he..

Jaha, back in Stockholm. Jag kom hit i förrgår, räckte med en kort visit i hålan. Och för första gången sedan jag var 18 stannade jag hemma på juldagen. Satt hellre i soffan och myste med Johan än trängas på klubb bland överfulla idioter. Yupp.

Jag fick bästa julklappen av Johan, en Lomo Fisheye! YEAH! Ska bara köpa film och batterier sen ska jag fota heeela tiden. Så jävla kul! Fick även Kentboxen, som Johan blev mindre nöjd över, han hatar dem. He he.. Sen blev det lite annat bös som är bra att ha. Som t.ex pengar.

Känner inte för att skriva någonting här riktigt. Sitter ensam hemma, Johan är på födelsedagsfest på Bröderna Olsson på Söder och jag är inte bjuden, men inte gråter jag floder för det. Absolut inte. Tänkte kanske dra dit när de öppnar för allmänheten. Om jag inte fått magsjuka av martinin jag halsade innan. Fy fan, gör inte det. Sjukt äckligt!

Åka skridskor är för övrigt galet kul. Andra gången vi åkte på en vecka nu. Sweeet!


Och en liten kort film:

Bussresa.

Yo. Sitter nu på bus4you ned mot Borås a.k.a Hell. Fast det ska faktiskt bli riktigt trevligt. Att träffa morsan och kusinen och syster och de andra. Och Sandra! Med körkort! Galet hehe..

Igår firade jag och Johan en minijul. Eller nä, vi åkte lite skridskor sen öppnade vi våra paket när vi kom hem. Jag fick en prenumeration på tidningen FOTO, ett set med vattenfärgspennor och det bästa; LOMO fisheye-kameran som jag satte in en bild på här tidigare!! YEY!! Fast den hade inte kommit än men jag får den innan nyår sa Johan. Vilken pepp!
Sen tvingade Johan mig att öppna paketen från hans familj. Och de är alldeles underbara.. Jag fick:
Kents samlingsbox, ett pyjamas-set (tror jag hehe), nagellack och två par raggsockar, en rosa skärbräda, ett presentkort på H&M och 4 roliga strumpor att beställa på nätet.
Jag känner mig ganska dålig som inte har råd att köpa något tillbaks. Men, när jag får cashflow då ska det bli presenter! Det lovar jag..

Jaha.. 3 timmar och 40 minuter kvar. Det går snabbt. Nu blir det Gossip Girl sen ska jag börja på Prison Break säsong 4.

Utsikt från bussfönstret, någonstans utanför Nyköping i morse..


Love Lockdown.

ZTV är på i bakgrunden och jag har suttit halva kvällen och broderat. Bästa sysselsättningen.

Tog en paus nyss och tänkte kolla min mail osv men fastnade i det jävla Mahjongspelet på datorn. Spelade 5 gånger innan jag insett att jag suttit i en halvtimma med skiten och bara väntat och väntat och väntat på att Johan ska komma hem. Han är på julfest med sitt jobb och nu fick jag ett sms där han skrev att de var på Garbo, det jävla Finlandsfärja-haket i Sumpan.. Trots att jag litar totalt på Johan så får jag obehagskänslor från förr. Att sitta och vänta hemma som någon orolig jävla fjant. Har varit med om det så många gånger att jag börjar bli van men då och då dyker obehaget i bröstet och magen upp. Jävla bagage man bär med sig, varför kan man inte bara släppa det?

Ja ja. En timma och tio minuter kvar tills skitstället stänger. Jag hoppas jag däckat av trötthet innan dess. Det värsta är att sitta och vänta när man vet att stället har stängt. Och man bara väntar på att höra nyckeln vridas om i låset. Fy fan..

Love aint easy..

BB + TV = Fy fan..

Blondinbella har ett eget 3minuters tv-program.

Jag ville bara att ni skulle veta det. Att Blondinbella, har ett EGET 3minuters tv-program.

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
hahahahahahahahahaha
ha ha hahahaha ha ha ha ha
ha ha HA...
______________________________________________

Jag måste skaffa mig någon slags inkomst..
Skulle verkligen vilja se denna människa live.

Antony and the Johnsons gör exklusiv spelning på Cirkus 19 mars - Stockholm, Cirkus
BILJETTER 450kr + serviceavgift.

Helvete..

Besvärliga fäder.

Jag vet att det inte bara är jag i världen som har konstiga, dumma, märkliga, fega fäder. Men varför är det oftast så, att det är papporna som går ur skilsmässan med en dumstrut på huvudet och sedan behåller den livet ut?
Min far är dubbel-dum som min mor brukar säga. Och alltså, jag tycker såklart om min far. Vi har mycket gemensamt och när jag var liten var det pappa jag tydde mig till mest. Jag ville till och med flytta med honom efter skilsmässan men det fick jag inte.

Jag är i Borås en extremt kort tid nu över jul. Och min prio 1 att träffa är Sandra, som jag inte umgåtts med eller pratat ordentligt med på evigheter! Jag vill se hennes och Tomas hus som de har köpt, jag vill fika, sitta och dricka en kaffe latte och snacka skit som in the good old days. Samtidigt vill jag träffa min far för att överlämna en julklapp och snacka lite skit där också. Men då passar inte min tid jag föreslog, han vill komma mycket tidigare och efter ett vädjande mail från min sida att snälla, kom senare så jag hinner umgås med vänner, får jag ytterligare ett NEJ.
"Jag är hos din syster klockan 16:00, vill du träffa mig senare så får vi se om jag är kvar".
HERREGUD! Ska det vara så? Han bor 6 mil bort, det är en 40 minuters bilresa för honom. Jag sitter på en buss i 5 timmar, enkel resa, för att få träffa familj och vänner i 2½ dag. Det är inte rättvist någonstans.

Trött och ledsen blir jag. Mest ledsen. Därför blir det nu dagens första cigarett på balkongen.

Sömnlös.

Och när man är sömnlös så gör man nya bloggbilder. Blev ganska nöjd med den här, longing for summer, som fan också. Det kommer inte bli en vit jul, det känner jag på mig. Så då kan det lika gärna bli vår och sommar direkt.

Längtar tillbaks till Kreta. Sol och värme och bad och god mat och billig öl och bara ligga på en solstol och läsa en bra bok i skuggan. Åååååh..
___________________

För övrigt vill jag tacka min vän Herr Sundberg för det glödheta tipset angående Glasvegas. För det fick mig att bestämma årets låt. Strax efter In Vein med Alkaline Trio kommer Geraldine med just Glasvegas. Fy bubblan så sjukt bra låt!!

Sen tror jag att de där skorna jag köpte, med klack, är för små. De var sköna när jag väl kom hem och provade och gick omkring. Idag när jag provade dem klämde de åt som fan överallt! Kanske skulle jag tagit Sandras tips ändå och köpt en större storlek. Men 39 var galet stora. Fan fan fan.. Jag orkar inte åka in till stan imorgon IGEN.................


Vit jul?

Det närmar sig julafton med stora kliv. En vecka kvar idag och jag har nästan alla julklappar klara. Ska bara hitta något till min moster. Jag har en idé om vad jag ska köpa men ja, vi får se. Tänker i alla fall vänta tills jag kommer till Borås, allt är på något sätt mycket billigare där nere.

Nu är min tand hel i alla fall. Hade glömt av hur den såg ut och det är ett under att den inte gjort mer ont innan, den fanns i princip inte alls.. Ja ja. Nu ska jag bara spara ihop pengar och laga alla andra. Hade tydligen ett gäng. Men det är ju så, är man fattig så kan man inte få fina tänder.

Idag var det värsta vädret på länge. 6 plusgrader, regn och sjuukt grått och mörkt.. Ett riktigt tandläkarväder. Inte en jävla snöflinga så långt ögat nådde. Och det känns inte som att det finns hopp för snö innan jul heller. Får jag inte en vit jul så vill jag i alla fall ha en vit nyårsafton, när Michaela och Johan kommer upp. Det vore såå mysigt. Att gå runt i Gamla Stan när det snöar och allt är ljusare och mysigare. Mmm..

GE MIG!!

___________________________________________________________

01. var kommer du ifrån? Borås. Helvetet på jorden.
02. vem kramade du senast? Johan.
03. vad sa du senast? Tjeeena.
04. var du på festival i somras? Jag var på Hultsfred. Aldrig mer säger jag.
05. vad har du på dig? Underkläder, svarta strumpbyxor och svart klänning.
06. gröna eller röda äpplen? Pink Lady-äpplen. Mmm..
07. vem ringer du när du är arg/ledsen? Det beror på vad det handlar om.
08. vad skulle du behöva nu? Mer pengar, helkroppsmassage och fler vänner i sthlm.
09. vad har du nu? Sötsug, ryggont.
10. har du snygga skor? Jajjemen. En massa fina!
11. vilken tid gick du upp idag? Ungefär 07:15..
12. vad var det första du sa imorse? Älskar dig också.
13. har du ätit frukost idag? Müsli och yogurt.
14. har du sovit i din egen säng inatt? Ja.
15. har någon annan sovit i din säng inatt? Ja.
16. vad såg du senast på tv? Det sociala spelet.
17. kan du spela fotboll? Nja, om jag hade bättre kondition.
18. har du strumpor på dig nu? Ja, under mina strumpbyxor.
19. har du körkort? Nä, men jag hoppas det blir så nästa år!
20. är du ensam nu? Nej. Johan hänger upp tvätt bredvid mig.
21. vad ska du göra ikväll? Kolla TV, brodera mera!
22. vad ska du göra imorgon? Tvätta och förhoppningsvis fika med Marsha.
23. vad ser du mest fram emot denna vecka? Att vakna bredvid Johan på lördag, när han inte behöver gå till jobbet!

Irritation.

Nej jag tror jag måste fortsätta på Linda Rosing-temat. Jag blir bara irriterad när det står om henne i media. Varför får hon så mycket uppmärksamhet? Vad exakt är det hon har gjort för världen förutom att knullat i TV och se ut som en man?
Nu har hon gjort ingrepp på sitt utseende inför det kommande dejtingprogrammet. Hela hon är ju plast och jag blev inte förvånad, däremot blev jag väldigt förundrad över varför i helvete människan sprutar in något medel i käken så att den ser större ut. Är det inte den hon borde dölja eftersom en stor haka kan få en kvinna att se mycket manlig ut.
Grattis killar, som valt att dejta Linda Rosing, denna vackra kvinna, inte en kvadradcentimeter på henne är äkta.

"Hon skäms heller inte för att erkänna att de nya ingreppen gjordes på grund av dejtingprogrammet.
 — Ja, det är klart! Jag har fixat löshår och naglar också. Jag har fått massor av komplimanger och är snyggare än någonsin!"



Ja.. Vad ska man säga?

Rubrik schmubrik

Jag läser om Linda Rosings nya dejting-program på aftonbladet.se. De har träffat 3 av de 40 sökande (bara 40?) och en utav dem, dokusåpakändisen Per-Arne Ylipää, säger: "jag blev intresserad när jag började läsa hennes blogg".
Jag undrar vad exakt i den bloggen som han tyckte var intressant. Är det hennes särskrivningar? Eller hennes ego-bilder kanske? Nej jag vet inte. Och ni vet att jag vet att jag inte är världens mest intressanta bloggare. Men alltså, att bli så känd och ha sveriges mest lästa blogg för att man heter Linda Rosing, har knullat i TV, ser ut som en man och har för stora bröst. Det är fan inte ok.

Annars är det måndag igen. Solen skiner. Har inte sett solen på några veckor så detta känns ju jätteskönt! Jag sitter fortfarande i min morgonrock (ja jag har faktiskt en, skönaste morgonrocken någonsin som jag fick av Johan på min födelsedag! Yey!) och funderar på huruvida jag ska ta mig in till stan idag eller kanske imorgon.
Har hittat ett par skor på Din Sko som kostar 99:- och när de är så billiga så tvekar jag inte längre på att köpa dem. Det är dags jag lär mig att gå i skor med klack.

I just need to move!!

Wöööh, spelningen igår med Hoffmaestro var det bästa på länge! Berns stora lokal är grymt fin och jag önskar att det annars inte vore en sådan brat-klubb som det tyvärr är. Släng in lite mer rock och billigare öl så skulle jag hänga där varje helg, kanske..
Hoffmaestro ja. Jag och Sandra stod längst fram och fick stå där och vänta i ungefär 1½ timma. Men vad gör man inte, jag var helt fokuserad på att åtminstone få ett eller två bra foton. Så trots begynnande panik stod jag kvar och vilken tur! När bandet rusade in på scen och började dansa, sjunga, spela, härja så försvann alla dåliga känslor ur kroppen. (Människokroppen är ett galet påhitt)
Efter en timma och en kvart var jag helt slut, törstig och röksugen. Klämde mig ut på terassen och konstaterade att jag inte ville stanna och försöka bli full på dyr öl så vi gick till Max, käkade pommes sedan åkte jag och Sandra hem med tbanan.
Mådde lite illa sådär men försökte andas så gott det gick. Vid Thorildsplan började hjärtklappningen och när den börjar dansa disco i mitt bröst är det inget roligt. Då är det verkligen tankegången "hej då världen" som gäller.. Vid Alvik sa jag till Sandra "jag mååååste gå av!!" och hon sa att vi skulla av för Lotta stod och väntade med bilen där. Puh!
Det var första gången på länge jag har gett mig för panikattacken. Jag brukar kunna kontrollera det men inte den här gången och det är oroväckande. Jävla skit.

Och inatt drömde jag att Johan gjorde slut med mig. Vaknade upp med tårarna rinnande. WTF!
__________________

Lucia idag. Fylleslag på stan. Jag är inte ens sugen på öl. Ska nog lägga ner skiten. Det är ändå inte att folk med panikångest dricker alkohol. Eller kaffe. Eller nikotin. Nähä..
__________________




Kihlen.

Jag har aldrig lagt in något youtube-klipp någonsin i en blogg eller dylikt. Så varför inte börja idag?
Bläddrade igenom någon annans blogg och hittade en sjukt skön video, med Petter och Kihlen.
Var så goda:

Petter är för mig lite hatkärlek. Men Kihlen, fan, allt han gör blir bara bra. Och sedan ser han dessutom bra ut, vilket han även gör i denna video, trots 70tals-outfiten..

Dum blondin.

Nu får det räcka. Mina glory days som blond är över. Idag är det jag som åker till Vällingby och inhandlar en låda hårfärg. Min förra period som blond var helt ok. Jag var nöjd med nyansen och frisyren. Nu har jag inte råd att klippa mig och känner mig mest som en polsk tjackhora, det är för mycket gula nyanser i håret som inte ens går bort med silvershampot. Nej, min hy är inte gjord för att vara blondin, jag är alldeles för rödflammig i ansiktet. Men, man vet aldrig i framtiden, då jag har råd att gå till en frisör och fixa vad än jag vill ha. Men nu är det back to brunett som gäller.

Förresten, läste att Blondinbella leder i form av antal sökningar på Google. Vad är det för fel på världen??
__________________________

Senare..

Nu är jag äntligen brunett igen! Det blev en härlig höstbrun färg och det är en sån färg jag letat efter såå länge. Yey!
Sen försökte jag leta lite julklappar när jag ändå var i Vällingby men, fan det är så jävla svårt! Någon som har tips på vad man kan köpa till sin pojkvän men som inte är för dyrt, maila mig!
[email protected]


Varannan vatten.

Efter en mörk dag och med ömma händer efter allt tokbroderande åkte jag till Fridhemsplan för öldrickning med JohanL. Min mage var ur fas och jag hade precis fått veta att en vän till min mormor och ja, resten familjen, hade avlidit. Så jag mådde inget vidare. Sedan såg jag verkligen inte fram emot en onsdagsbakfylla så jag drack varannan vatten och kände mig jätteduktig, medan Johan satt mitt emot mig och blev fullare så kände jag mig helt okej.
Nä. Jag är fan trött på dessa bakfyllor. Vaknade i morse med ännu sämre mage, illamående och en smygande huvudvärk. För fan! Nu får det räcka..

Sandra har i alla fall bokat en biljett åt mig till Hoffmaestro på fredag. Vet inte om jag har råd. Hon sa att hon skulle fixa det, för det kan jag bara inte missa. Jag vill inte missa det. Vi får se hur det blir.. Berns, där har jag ju aldrig varit..


Everytime I see your face baby I get so weak in my knees..
Everytime I lay my hands on you boy, It’s like I don't know how to speak .

South Bank.

Idag när jag tittar ut och ser blöta granar och tallar och leriga vägar och upprivna byggarbetsplatser så finns det bara en jävla stad jag längtar efter, London. Jag går hellre runt i ett dödsregnigt London än ett dödsregnigt Sverige. Jag skulle kunna ge min vänstra lilltå för att få vara där nu. Käka wok vid Embankment och lyssna på de tre rockabillysnubbarna vid parken. Hänga runt i Covent Garden och känna doften av all världens mat utanför marknaden. Bara sitta vid vattnet vid Southbank och glo på allt folk som strövar omkring.. Åååååh.. Seriööööst.. Om jag inte hade träffat Johan så tror jag med all säkerhet att jag hade bott i London nu. Men, å andra sidan, jag har världens bästa Johan, skulle inte byta honom mot alla storstäder i världen..


Fuck Nordea.

Är så trött på Nordea nu. Skulle fått mitt nya Visakort i fredags men nääää. Och inte idag heller. Piss..

Idag fyller min mamma år. Ringde henne för någon timma sedan, hon hade släkten över på fika. Släkten är inte så stor. Det är jag, min mamma, min syster, moster, en kusin och mormor. Men det räcker. De är bra. Och helt plötsligt längtar jag till Borås över jul, i alla fall hem till mamma. Klä granen på kvällen innan julafton, dricka glögg eller vin eller en öl och kolla dålig tv. Mysbyxor och filtar. Sen på morgonen så väcker jag syrran genom att ta kort på henne. Två år i rad har jag lyckats nu. Jag tvivlar på att det fungerar i år också.

Längtar till nyår också. Michaela och hennes Johan kommer upp och ska fira med oss. Vad vi ska göra är ännu ett mysterium, men det löser sig. Det ska i alla fall bli galet kul att ha vänner här igen! Det var längesedan. Jag saknar mina vänner så såå mycket. Jag var alldeles nere i lördags, hade inget att göra, mina få vänner här var upptagna. Jag saknar att bara kunna ringa någon och att vi ses någonstans och snackar skit i några timmar. Någon som redan känner mig, som vet allt. Det är jobbigt med ytliga bekantskaper, som man måste uppdatera om allting. Jag orkar inte lära känna.. Klart det finns undantag. Och just nu så behöver jag saker att göra, folk att umgås med mer än någonsin, men jag orkar inte! Jag känner mig helt kraftlös. Jobbig känsla.. Märklig känsla..

Hur som helst var det en mysig söndag igår. Med Gröna Lunds julmarknad, brända mandlar, varm choklad.. Och på kvällen åt vi middag hos Johans familj. De är underbara!

BOOOOORED!

Fredag idag då. Och vad har jag gjort den här veckan? INTENTING. Förutom att åkt in till tandläkaren med skräck i hela kroppen. Suck.. Inte något nöje direkt. Men nu är det i alla fall över och det är som sagt fredag. Kanske kanske kanske följer jag med Sundberg på en förfest, sen Debaser. Men det kräver att jag måste låna pengar eftersom Nordea är ena efterblivna nötter som inte kan skicka ett litet Visakort i tid. Fuck..
Helst av allt vill jag ju umgås med Johan och hitta på någonting eftersom vi setts mycket lite den här veckan. Men jag vet precis vad han kommer säga, "jag är för jävla trött". Eller något dylikt. Och jag förstår honom. Jobba dubbelt är inget man är direkt sugen på.

Men åååååååååh! Jag måste göra något. Jag vill inte sitta inne och mögla. Är ganska feg också, har blivit bekväm att hänga med folk jag känner mig säker tillsammans med, folk som vet om mitt konstiga tillstånd och som inte tar illa upp ifall jag helt plötsligt blir onåbar och försvinner hemåt. Jag har på nytt blivit rädd för min panikångest. Och det är inte bra alls. Därför borde jag ge mig ut på Stockholms gator idag. Det lät ju ganska illa, menar ju inte på något vis att jag är prostituerad. Fastän det skulle passa fint med lite snabba cash nu. Men nej.. Ush..

Vi får se. Just nu känner jag mig bara nere, mosig och inte alls peppad på någonting. Blöh!

Nostalgi.

Idag är jag slö och tråkig. Har absolut inget att göra men jag vill inte göra något heller. Jag är låg och känner mig ensam och Johan jobbar massor hela dagen och nu på kvällen och jag saknar honom!

Grävde lite i lådorna som fortfarande står uppe i lägenheten. Hittade foton som jag vill ha i datorn men har ingen scanner så då svor jag över det, tills jag kom på att jag kan ju fota fotografierna! Yey!

Så här:




Översta raden är från vänster: min farmor och jag. Sedan är det jag med napp och syrran bredvid.
Understa raden är från vänster jag med svart hår, under min pop-period. Och till höger är det en bild på mig i blått, Micke bakom trummorna och Jon med mikrofonen.
Vi hette Mick Jagger and the Mongos, spelade torktumlarpunk och hade två spelningar utan att någonsin ha repat.
Släppte till och med en demokasett, haha..

Bedövad.

Jodå, jag överlevde.
Trots skakande ben och illamående på tbana och sedan en mindre panikattack när jag väl satte mig i tandläkarstolen. Berättade för läkaren att jag har panikångest och efter det blev han snällare och försökte förklara på sin bästa, knaggliga svenska hur allt skulle gå till.
Han borrade ner min tand och kom fram till att jag antagligen inte behöver rotfylla skiten. Gött. Fast om jag får problem med tanden inom 2 veckor ska jag gå dit direkt. Annars ska jag dit den 17 december och fylla igen hålet.

Nu är jag helt slut, kinden är fortfarande bedövad och jag saknar Johan.
Har gått igenom min skunk- och helgondagbok och valt ut en hel del inlägg som jag ska sätta ihop någon dag. Antagligen totalt ointressant för andra men jag skulle vilja ha ut det på papper. Man vet ju aldrig med internet. Snart kanske skiten bara dör.

Im alive:

Om än något mörbultad. Ska nog kolla lite mer på Gossip Girl.

Skunk.

Jag är trött i kroppen, men ögonen är fortfarande pigga som fan och jag vill sova men jag vet att det inte kommer att gå. Vill inte bara ligga där och lyssna på bilar som åker förbi utanför fönstret eller på Johan när han snarkar. I och för sig brukar jag vara sådär töntig och ligga och titta på honom när han sover. Han är fin. Finast.

Så istället för att gå och lägga mig och inte kunna sova så har jag skummat igenom min skunk-dagbok sedan oktober 2003. Det är mycket skit som står där. Men också mycket roligt. Små förälskelser jag haft men som jag absolut inte kan minnas just nu. Det var en kille som jag kallade för Norrköpings-killen, men nu kan jag inte minnas att jag någonsin haft med någon sådan att göra. Är det någon som känner sig träffad så hör av dig, för mitt minnes skull. Börjar ju bli rädd här!

Sedan kom jag på att jag kanske skulle trycka ut allt på papper och göra till en bok. Shit, vilken bestseller! Hahaha.. Vendelas vilda liv.. Låter som en porrtitel. Fan. Nej jag vet inte. Just nu skulle det bara sitta fint med lite cash, sömnpiller och friska tänder. Buhuu, save me! Jag vill inte att den jäveln ska karva i min tand imorgon!!

Tjohej.

Här sitter jag i mjukisbyxor och har börjat på dag 2 av mitt Gossip Girl-maraton. Man blir lite mätt på all överklass så ibland måste jag ta en paus och ta en lång titt på mig själv i spegeln för att inse att jag inte alls är lika snygg som Serena Van der Woodsen eller är lika kvicktänkt som Blair Waldorf. Jag är sunkig, känner en svag doft av armhålsvett (wtf?) och håret är slitet efter blekningen, som jag sakta börjar ångra. Jag var nog fan snyggare i brunt hår. Men jag ska ge det blonda någon vecka till. Vi får se.

Imorgon är det tandläkardags och smärtan har nästan helt gått över. Jag är övertygad om att det var min visdomstand som strulade och gjorde ont. Inte tand nummer 7 som min icke svensktalande tandläkare hävdade. Men, det är ett grymt äckligt hål som har görat in sig ett tag så, det är väl lika bra att få det lagat. Men fortsätter det att göra ont efter lagningen så tycker jag att en stämning på City Dental vore på sin plats.

Idag längtar jag tillbaks till det här:




Dammigt värre..

Det är för fan 1 december idag! Hur hände det? Och vart tog september vägen?? Är september alltid en sådan där månad som bara försvinner bort för att den är så jävla tråkig? Man vet aldrig..
Igår ställde vi i alla fall upp vårat enda julpynt, i form av en adventsljusstake, i fönstret. Och idag ser jag hur dammig skiten är. Inte så himla konstigt att både jag och Johan nyser så mycket. Fy fan, det måste jag fixa idag.

Har även hunnit bli ett Gossip Girl-fan under de senaste söndagarna. Så nu tänkte jag ladda ner skiten och se allt på en gång istället för att sitta fast varje söndag i soffan. Blöh..

Sen vet jag inte vad ni tycker men jag funderar i alla fall på att klippa till en käck lugg. Inte för lång, inte för kort. Vad sägs?
_________________________________

Och vad gör Dolph Lundgren i nya MQreklamen?? Hahaha.. Slut på pengar kanske..

RSS 2.0