Brillmongot.

Äntligen har nya the Hills börjat sändas. Pepp! Första avsnittet innehöll redan en stor portion drama, kan bli bra det här. Det sämsta: Spencers klädstil - oversized cowboyhatt med matchande boots, utanpå jeansen. Uääh! Hillbilly..

Annars fick jag hem provbågar som jag beställde i måndags. Efter att ha provat 5 par och de var hemska, såg jag inget hopp när jag öppnade den sjätte påsen. Men, där var dem! Mina blivande glasögon! Såhär ser dem ut:



Inga svarta, emobågar här inte! Nu är det nya tider, ny stil. Jag har alltid velat ha båglösa glajjor. Och nu har jag hittat dem! Billigt är det också men jag kan inte beställa riktigt än.. Får väl åtminstone skaffa ett jobb först som fan är lättare sagt än gjort. Seriöst! Kan den här satans lågkonjunkturen lägga sig någon gång?!

Nu ska jag traska ner till Abrahamsbergs Video och hämta mina skor. Håller en tumme att de kommer att passa!!

En Alaska tack.

Det är nästan sinnesjukt så jävla lat jag är.
Johan: Äh, jag tänkte köpa pizza. Ska du ha nåt?
Jag: Njae.. Eller..? Jo jag tar en sån.
Fan också. Men jag kan ju peppa mig själv med att jag ska träna imorrn igen. Dagens pass var lite mjäkigt. Vanligtvis är ett pass på 45 minuter sen 10 min stretching och avkoppling. Men idag slutade allting efter 30 min! Kollade upp det efteråt och det stod på schemat att det bara var i 30 min, så note to self: kolla alltid tiden på passen!!
Dock var ledaren grym! Hon hade roliga rörelser och lade in en massa boxningstjafs. Me like! Jag kanske ska börja boxas? Dock utan riktiga slag mot ansikte. Man vill ju inte se ut som en kullerstensgata i ansiktet liksom.


En annan bild jag gjorde med ritplattan..


Jag är...

..TRÖTT!

Tröttare, tröttast. Ska snart gå och sussa, måste ju få lite vila innan det bär av till Friskis vid Hornstull. Tänkte bara visa er vad det är jag håller på med 3 timmar varje måndag.

Bl.a denna skapelse, som är gjord i Photoshop (kul att äntligen lära sig hur Layers fungerar. Fan på tiden..):



Jag lånade en ritplatta och blev hooked. Min önskelista till jul kommer enbart att bestå av en ritplatta. Like it, LOVE it..



It's raining cats and dogs utanför. Deluxe också. I morse vaknade jag av en kraftig regnskur och då menar jag fan k k r a f t i g. Jisses.. Den här skuren är dock inte lika farlig. Men man vet inte, med min tur så börjar det väl ösa ner hagel precis när jag ska försöka sova.


Maybe I fall hard!

I natt drömde jag att mitt och Johans förhållande var pissdåligt. Han började meka med bilar och jag försökte förgäves nå honom på hans mobiltelefon hela tiden. Vi pratade knappt med varandra. Jag försökte dock! Jag gav aldrig upp, men från hans sida så verkade det som han givit upp för längesen.
Det var tokäckligt! Jag hatar mina drömmar när de ter sig så här. Och det händer ofta! Varför??
Är det så att mina drömmar har blivit något slags testcentrum? "Hur skulle Vendela reagera i den här situationen? Bäst vi testar henne genom att simulera det i drömmen". DET ÄR INGET ROLIGT LÄNGRE, JÄVLA HJÄRNA!

I alla fall.
Att kunna hjälpa mamma över helgen kändes bra. Kändes dock piss att lämna henne ensam igår när hon fortfarande inte mår bra! Jag lämnade över stafettpinnen till moster och kusin som nu baskemej får ställa upp!

Annars var det väl en ok helg. Vi gick omkring lite på stan i lördags, det var ju höstmarknad. Jag köpte en mössa på H&M och brända mandlar, of course. Det är därför man går på marknad. För mandlarnas skull. Mmmm..
Sen drog vi ut till nästa folkmassa, Knalleland, och där köpte jag nya träningsskor, en t-shirt från Gina Tricot och ny hårfärg som ska sättas i idag! Annars tog vi det lugnt, passade opp på mamma och åt. Åt åt åt.. Fan vad jag ser fram emot träning den här veckan! Ska köra tisdag, onsdag, fredag, söndag tänkte jag.

Ska snart bege mig till Huddinge. Igen. Så jävla onödigt egentligen, att man inte kan lösa sånt här på annat sätt. Men men, jag har väl ändå inget att göra.. Efter det tänkte jag ta en promenad i stan om vädret håller i sig. Ta med kameran kanske.. Fastän jag är trött att fota naturen. Men hösten är ju vacker. Tog förresten inte ett enda foto i Borås. Dock på vägen dit. Molnen var fantastiska över Vättern. Lägger väl upp dem senare. TJO!

Rock of shit.

Kollar på Rock Of Love på tv400 och spyr över Bret Michaels. Han är en äcklig jävla avdankad rockstjärna som söker kärlek genom att bjuda in ca 10-15 brudar med sillisar och botoxläppar och hångla med varenda en.
Är det så man hittar sin kärlek? Åh fan! Tydligen inte eftersom han nu är inne på sin 4e säsong av helvetet och har fortfarande inte hittat kärleken. HA! Bret Michaels, jag hoppas att du aldrig får känna kärlek igen och att din kuk trillar av..

By the way så kände jag på mina vader idag och fan, de är stenhårda! Nu är jag rädd för att de inte blir mindre, att allt fett blir muskler istället och jag får ha jättevader för resten av mitt liv. Fan. What to do?

Parodivardet.

Jamen hallå i stugan! Vilken strålande dag va? Det är fredag, det är mulet, kallt och trist. Mensvärken är ett faktum och nu väntar 4 dagar utan sex. Skitkul!
Men, inte allt är bittert. Jag ska snart göra mig en fruktsmoothie, kolla på True Blood (avsnitt 10, säsong 2, så avslöja inget för mig nu! Gäller speciellt dig Pernilla, hehe..) innan Hem Till Gården börjar. Det borde jag nog hinna.
Sen ska jag duscha, packa och vänta på min ängel sen åker vi ner till Borås.
Att åka ner till Borås ger alltid ångestkänslor. Men bättre att åka med Johan än åka själv. Definitivt!
Jag håller en tumme för mamma att hon får komma hem idag! Hoppashoppashoppas!

Well, annars såg jag en hysteriskt roligt parodi på världens kanske sämsta videobloggare någonsin, Amandavardet. Här får ni se den, hahahaha, underbar:

Originalet är nog faktiskt det sämsta och värsta jag sett. Varenda hårstrå på min kropp reser sig av obehag och pinsamhet. Jag blir mer och mer förbannad när jag ser henne att jag vill hamra sönder hennes ansikte och slita av stämbanden. Så att man slipper se henne. Undra om det är NÅGON som har henne som förebild. Herregud, världen är fan tragisk. Jag vill inte vara med längre!!


SWEET!

Eftersom jag fick ett par hundra över efter att ha betalat mina räkningar så tänkte jag att jag är fan värd de här skorna:


Har spanat på dessa sedan förra sommaren, men har inte haft råd. 500:- då, 200:- nu. GÖTT!
Nu ska jag bara hitta jobb så jag får råd med vinterskor och vinterjacka. Suck.. Wish me luck guys..

Det var bättre förr.

Hittade den här bilden i Facebookgruppen Bäckängkids (min gamla gymnasieskola i Borås):



Bilden visar hur en kille klämmer sig igenom ett hål i räcket som inte var särskilt stort. Vad jag ville ha sagt med detta var att JAG en gång kunde klämma mig igenom det hålet. Hahaha, om jag skulle åka dit idag och prova hade jag inte ens kommit igenom med benet. Möjligtvis båda vaderna. Men inte mer än så. Jag vet inte.

Borås. Brs. Booorås. Hell.

Vaknade av att mamma ringde. Hon ligger kvar på sjukan, ryggmärgsprovet visade ingenting. Nu har de tagit ytterligare med blodprov och stackars mamma har stickningar i händer, fötter och bakhuvud.
Om Johan är med på det så åker vi nog ner imorgon. Det gör ont i hela mig när jag tänker på att mamma ligger där helt själv. Och det enda hon sa när jag sa att jag kanske åker ner imorgon var "men gud det ser för jävligt ut hemma hos mig". Som om jag bryr mig om det.. Jisses..

3h 45min kvar sen är det dags för träning igen. Wöööh! Jag är peppad. Sitter ju bara och väntar av tiden typ. Fast nu är det Hem Till Gården och det får man ju inte missa!


Bästa mamma och jag!




Borde. Sova. Nu.

Mmm, men jag verkar inte kunna slita mig från datorn. Så jag gjorde den här:



Montage gjort i Photoshop. Jag är fan bara nybörjare i PS har jag märkt. Men jag lär mig. Och jag lär mig snabbt. En kurskväll till och vi är klara med PS och rullar veckan efter det vidare till InDesign. Ska bli sååå kul! :D

NUUUU ska jag sova. Trots att jag är dödshungrig. Blöh..

Dancing Queen.

Jag småkikar på Mamma Mia som visas på Canalplus just nu. Den är väl sådär.. Musikaler har aldrig varit min påse chips så att säga. Men fan, Abba är ju bra. Svängiga låtar. Som min gamle mailkompis Jefre en gång skrev när jag var lite deppig:

"Cheer up love.... You're from a country that brought the world Abba.
And i mean come on!... Who doesn't like Abba? Disco Baby!!!!!!!
D-I-S-C-O !!!!!
"

Haha, jag tänker alltid på det när jag här Abba. Skön snubbe det där förresten. Nu bor han i Danmark och är gift.
Visste att han på något sätt skulle hamna i Europa någon dag. Grym konstnär är han förresten också.
Kolla HÄR.

Annars har jag varit lite ledsen större delen av kvällen. Min moster ringde tidigare och meddelade att min mamma ligger på sjukhus.. Det är troligtvis inget allvarligt. Antagligen bara en värre överansträngning. Min mor är en rastlös själ och kan typ inte ta det lugnt. Hon har levt ett väldigt stressigt liv så hon vet inte hur man kopplar av ordentligt. Det är så jävla sorgligt.
Jag blev hur som helst sjukligt orolig för när min moster ringde så sa hon inte särskilt mycket om det. Så timmarna innan jag fick numret till mammas sjukhussal var hemska! Tack och lov så har jag världens bästa stöttepelare som kramar mig och säger att allting kommer att bli bra. Johan, mitt hjärta..
Kanske drar ner i helgen i alla fall. Jag saknar ju min käraste mor!

Näe, om man skulle ta och sova lite? Ska ju träna imorrn! Det är det som gör mig mest peppad just nu. Ska nog köra ett pass imorgon och ett på fredag. Om jag inte ska till Borås dvs. Kanske hinner med ett innan jag åker. Vi får se! TJO!

Vecka två.

Då har jag bokat mitt andra pass på Friskis för den här veckan. Imorgon kl 16 bär det av mot Fridhemsplan igen och jag ser fram emot att svettas som fan. Igår tog jag nog SMguld i att svettas. Men det är skööönt! Och hur trött jag än är efter 30min så kämpar jag vidare och ser en massa jeans framför mig! Fan vad jag längtar efter att kunna gå in i valfri butik och köpa ett par jeans. Att kunna gå ur från provrummet med ett leende på läpparna istället för att sitta kvar i 5 minuter och böla för att INGENTING passar. Jo jo, jag längtar. Men det är en lååååång väg dit.
Just nu är mitt största bekymmer hur jag ska få tag på 2400:- till årskortet. Eventuellet 1400:- för ett säsongskort. Det ska väl pappskallen kunna ge mig. Det tycker jag..

Mitt mål. Ungefär. Såhär smal var jag i 3an på gymnasiet. (Nevermind the tshirt)


I wanna do bad things with you..

För en minut sedan visste jag exakt vad jag skulle skriva här. Nu är det helt borta. Disträ? Ja. Tydligen.

Idag är i alla fall en sån dag då jag bara vill ligga i soffan och titta på film. Och det är nog precis det jag ska göra.
Och hoppas på att Johan kommer hem så snart som möjligt. Saknar honom hela tiden då han är borta. När han pussar mig hejdå på morgonen känns det som att världen ska gå under och att jag kommer leva ensam för resten av mitt liv. Sen kommer han hem ca 9 timmar senare och då börjar jag leva igen. Märkligt. Jag trodde inte att man kunde bli såhär kär. Galet..





Hermans sommar.

Fortfarande är jag bitter efter gårdagens sorgliga upptäckt. Helvete! Jag är så sjukt ledsen och så heligt förbannad. Vet inte vad jag ska ta mig till. Hoppas träningen senare hjälper mig att släppa ut aggressioner.
Är inte alls peppad på träning men vafan, jag vet ju att jag kommer må bättre efterår. Vad är 45 min av ens liv? En piss i Mississippi som mamma skulle sagt.

Gårdagens grafiska formlektion gick bra. Lekte mig fram till en ganska snygg bild. Tyvärr glömde jag att ta med den hem på mitt USBminne så ni får se den nästa vecka. Kanske.
Fick inspiration av en underbar herre vid namn Stian Hole, som använder sig enbart av Photoshop när han skriver barnböcker. Så här kan en av bilderna se ut:


 

Jag tycker han är helt fantastisk! Önskar att jag kommer bli sådär bra i framtiden.


idiotkukjävlaskithelvetesfitta

I kväll blev jag bestulen på min cykel.
Jag cyklade ner i ilfart till tbanestationen eftersom jag hade bråttom till kursen. Ställde cykeln vid alla cykelställ och låste den. När jag kommer tillbaks ca tre timmar senare är den borta. Låset också.
Jag blev så jävla arg, förtvivlad och ledsen att jag bölade hela vägen hem.
Min älskade, finaste cykel. Jag som hade längtat så efter den och fick äntligen upp den från Borås förra månaden.
Nu är den borta, antagligen slängd i något dike eller så tycker idioten som snodde den att den är fin och lackerar om den (skulle inte förvåna mig, den ser splirrans ny ut).
Polisanmälde detta och det roliga i det sorgliga är att i beskrivningen skrev jag "har ett klistermärke som sitter på ramen och på det står det "BAD COP NO DONUT".
Undrar ifall de kastar bort min anmälan direkt eller om de sätter span på mig.

I took his money

Ååååh ja, jag blev precis världens lyckligaste! Huddinge Sjukhus ringde och sa att hon jag skulle träffa var sjuk så vi fick skjuta fram vårat möte en vecka. SWEET! Då kan jag i lugn och ro gå ner till Ica och köpa frallor. Några kronor ska jag väl kunna skrapa fram.

Annars är det nog den första regniga dagen på i alla fall 1½ vecka. Känns både skönt och inte alls bra. Skönt för att jag med gott samvete kan sitta inne och kolla på de tre sista avsnitten av True Blood och inte alls bra för att jag måste ju ändå ut i regnet senare. Det kanske har blivit bättre då, vem vet!

Ja att hitta ett jobb i den här stan är ju fan svårare än att sätta knorren på grisen med ögonbindel för ögonen. Värdelöst. Jag vet fan inte vad jag ska göra längre! Trött på att aldrig ha några pengar. Det finns ju så mycket fina höstkläder att köpa nu. Halsduk och mössa. Vinterjacka behöver jag faktiskt. Min gamla är för liten. Blöh.. Sen måste jag fan ha nya träningsskor också. Lånar ju Pernillas nu vilket inte är så idealiskt. Ja ja, jag får väl börja spela nätpoker..?

Sitter och spanar på gamla bilder som finns på min externa hårddisk. Där fann jag en bild från 2007, när jag precis hade flyttat hit, som beskriver hur jag tog mig från Karlaplan på Östermalm till Åsögatan på Söder. En liten karta liksom. Och fan, det är en bra bit att gå. Tänk att då var allting nytt och spännande, jag tog gärna promenader överallt med kameran ständigt med mig i väskan. Nu orkar jag inte ens gå ner till Alvik eller Brommaplan. Jag har blivit en jävla latmask, fast, det håller jag iofs på att ändra nu. Friskis for the win! Imorrn är det dags igen!

Några random bilder jag hittade (ja, det går att klicka på bilderna, ingen fara) :









1a raden från vänster:
Jag och syrran - Philippe, Erik och jag i Bryssel - Jag är superblond.

2a raden från vänster:
Belysta träd i Borås Stadspark - Jag, smal(are) - Sandra i LKPG.

3e raden från vänster:
Jag saknar min kofta - On Parole Store - Jojo och jag i GBG.

4e raden från vänster:
Utsik från lgh i London - Grafitti vid Brick Lane - Jag och Örnsch på fest.

Nöjd?

Ja, jag tror jag är nöjd för inatt. 3 timmar har jag suttit och letat, lekt, pillat, klippt, suddat, blivit irriterad.. Men nu får det vara bra. Jag ska ju upp hyfsat tidigt imorgon. Dags för ännu ett besök på Huddinge Sjukhus. Så jävla onödigt att åka dit egentligen men, regler är regler. Tydligen.

Nu ska jag borsta tänderna sen lägga mig brevid mitt mys, som antagligen ligger och snarkar. Men hellre det än att behöva lyssna på hysteriskt barnskrik hela natten.


Mmmm, kärlek..


BLÖH!

Nu ska jag vara skitjobbig och designa om min blogg igen. Så går det när man är rastlös och har för mycket fritid..

Neighbours..


Ja. Igår fick jag feber. Tror jag. Kände mig varm samtidigt som jag frös som ett ägg. Gick och lade mig vid typ 23 och läste två kapitel ur Aldrig Fucka Upp (vilken jag faktiskt tycker om, det är ju många som sagt att den inte alls är lika bra som Snabba Cash. Och det är den inte. Men den är heller inte alls dålig..) sen försökte jag somna. Gick ju sådär pga frossa. När Johan gick och lade sig senare så hade jag preciiiis känt att Nuuuu kan jag somna. Johan somnar ju på två sekunder och kan dessutom sova med öronproppar i så han hörde inte det helvete som snart skulle börja.
Grannarna har en son på ungefär 1 år och denna unge börjar naturligtvis skrika när jag äntligen började falla i koma. "Jaha", tänker kanske ni, "lite barnskrik är väl inte så farligt". Nej, det kanske det inte är. Men när ungjäveln låter som att det brinner i huset och enda utvägen är att hoppa mot en säker död så är det inte lika roligt.
Och än mindre roligt blir det när föräldrarna antagligen sätter ungjävlen på diskbänken, som by the way står placerad på andra sidan väggen vår säng. Det lät faktiskt som att ungjäveln satt på sängkanten och skrek, högt, högre, högst! Det går fan inte att beskriva ens.. Och så höll han på en KVART tills mamman eller pappan tog honom ut från köket. Puh.. Det lät fortfarande men inte alls lika högt.

Och imorse, ungefär klockan 9, börjar mamman eller pappan att diska. VÅLDSdiska ska jag tillägga. Det lät som att hon/han var väldigt frustrerad då slammer och dunk lät värre än det värsta barnets trumlek.
Dessutom skrek ungjävlen, igen. Inte med full kaliber som på natten men inte långt därifrån.

Jag ville banka på väggen och skrika HÅLL KÄFT. Men jag lät bli. Hade det varit någon som spelade för hög musik hade jag utan tvekat bankat eller gått och ringt på. Men nu är det så att det är en unge som skriker. Som inte kan prata och berätta vad felet är. Men ska man bara acceptera det då? Det är ju helt befängt.
Om en unge som skriker högre än en levande flådd gris och som stör min nattsömn, ska man inte få klaga då?

Annars kan ju jag helt plötsligt få Tourettes syndrom och börja skrika könsord varje gång jag ser familjen i trappuppgången. AND HOW WOULD THEY LIKE THAT, HUH??

Jag rear ut min själ, allt ska bort.

Om det är någon som känner för att köpa en gammal, härlig analog kamera så passa på nu!
En hyfsat oanvänd Canon EOS 3000, 38-76mm objektiv (tyvärr har jag tappat bort linsskyddet), inbyggd blixt.
Du får köpa den för 700:- och då ingår en väska till den också! Bra va?

(Tryck på bilden för att se större version)



Idag har jag varit rastlös och allt jag kan tänka på är nästa träningspass. Gårdagens var underbart! Lite mer intensivt än det i måndags och ibland ville jag bara lägga mig ner och ge upp. Men då tänker jag på Kreta nästa sommar och hur jag inte vill skämmas och gömma mig på beachen längre, då fortsätter jag och kämpar mer än någonsin!
Jag lade förresten ut en annons på blocket för min kamera i ren frustration över att jag är pank och måste få ihop 3000:- tills den 25/9.. Dels det och dels att jag innan det satt och SYDDE IHOP SMÅ HÅL I MINA LEGGINGS!
Jag har inte ens råd att köpa ett par 99:- leggings på H&M.. Fy fan.
MEN, som tur är, så har jag träffat världens absolut bästa, snällaste, godhjärtade människa!
När jag i gråt och snor satt och beklagade mig över allting (jag har naturligtvis inte berättat för honom att 3000:- måste betalas så snart, jag vill ju alltid klara mig själv) så sätter den underbara mannen in den summan på mitt konto!!!
Villkorslös kärlek kallas detta. Jag hoppas att alla någon gång får uppleva detta. Helt sinnessjukt!

Johan Ågren, jag älskar dig så ofattbart mycket.. Mitt hjärta, min kärlek, min bästa vän..

Sova?

Tänkte gått och lagt mig för två timmar sen men upptäckte då att klockan bara var tio så jag fastnade i Photoshop och grejade till den här:


Hahaha.. Men jag tror jag stavade fel. Säger man "Backstreet Boys IS back"? Ska det inte vara ARE istället för IS??

Ush och fy, pinsamt Vendela i såfall. Jag som alltid klagar på alla andra..

 


Da da..

Visst är det underbart att väggar och golv i det här huset är så tunna att man hör när kvinnan på våningen nedanför gullar med sin unge i en halvtimma. "Dadadadaaa, gulliguuuuuulll" osv.. Blöh, jag spyr.

Träningsvärken är ett faktum och jag hoppas att det inte är lika illa i morgon kväll då jag ska köra pass nummer två. Räknade ut att jag nog hinner med sju eller åtta jympapass under september månad. Kanske ger jag gymet en chans också. Sen får vi se hur jag ska få råd att köpa årskort. Man kan ju ta det på avbetalning men det är så drygt..
Sen fick vi inbetalningskort på kursen igår också. HELA den återstående summan på 3000:- ska vara betalt senast den 25/9. Grattis Vendela! Fan fan fan fan fan fan fan.. Vad ska jag göra? Jag får inte mer än 1500:- i månaden..
Och inget har jag att sälja heller. Förutom en analog Canonkamera från början av 2000talet.
Någon som vill köpa?

En rolig bild, "Fantomen på operan" (klicka för att se större bild):



Nu ska jag äta en banan och ett äpple och glo på del 2/säsong 2 av True Blood. GÖTT!

Fiolbögen.

Yes oh yeah! Då var jympapasset nummer ett avklarat! När jag stod i stora hallen och väntade på att det skulle köra igång kände jag mig skitlöjlig och tänkte för mig själv "vad fan gör jag här bland alla kärringar?". Jag fortsatte att känna mig löjlig tills vi skulle springa runt i hallen för andra gången. Då gick den bättre delen av hjärnan igång och upprepade i huvudet att "jag gör det här för MIN skull och jag behöver det!". Sen orkade jag inte bry mig om att svetten rann på alla möjliga ställen och att mina åttahundrafemtioelva valkar slängde sig hit och dit under vissa övningar. Jag vet ju att de kommer att försvinna om jag bara fortsätter, ligger i och ger järnet!
Om ett tag är det väl dags att gå upp från Bas till Medel och sen ska jag även testa spinning och kanske ger jag mig in i gymvärlden? Vem vet?
Nu har jag i alla fall börjat. Jag gick dit. Jag var med. Jag är sjukt stolt över mig själv! För ett halvår sedan hade jag inte ens kunnat tänka tanken på att springa omkring i en stor grupp sådär. PEPP!

Nu har jag ätit en fruktsallad och om mindre än en timma ska jag bege mig till Odenplan för att lära mig mer om Photoshop. Göttans. Bra måndag!


Johan som Fantomen, hahaha.. Underbart!


Snart..

..ska jag gå och lägga mig men jag hittade ett sånt här frågegrejs i någons blogg och var tvungen att fylla i det själv.. Tvångstankar, vad ska man göra åt dem?

Vilken svordom använder du mest? Fan, vantaligen..
Äger du en iPod? NEJ.
Var köper du dina matvaror ifrån? Ica eller Coop eller City Gross eller Willys.
Om du vann på lotto, vad är det första du skulle köpa? Nya skor.
När var senast någon stötte på dig? Uhm, jag vet inte. Ett bra tag sedan i alla fall.
Vilken är din favoritkarusell på ett nöjesfält? Lisebergsbanan!
Tror du folk pratar bakom ryggen om dig? Ja. Varför inte?
Vilket riktnummer befinner du dig i? 08 of course!
Är du blyg inför det motsatta könet? Inte nu längre. Eller det beror väl på liksom.
Äger du några POP bandst-shirts? Öh, näe.
Hur många stolar står kring ditt köksbord? Fyra stycken som jag aldrig sitter på. Typ.
Har du en stationär dator eller en laptop? En laptop. Finast! Min bäbis!
Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar? Jag måååste snart bygga på min arm. Tats alltså.
Tycker du att killen borde bjuda på första dejten? Äh. Skitsnack.
Har du en blogg? Ja tydligen.
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor och tillit.
Gillar du din boende-situation? Absolut. I <3 Bromma!
Vilken är din favoritfrukt? Pink Ladyäpplen.
Vad var det senaste du åt? Bakfyllekäk. Blöh..
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta? Det beror på, det motsatta oftast.
Hur valde dina föräldrar ditt namn? Min morsa tyckte Vendela var fint liksom. Och tja, det är det väl.
På vilka platser har du bott? Borås, Linköping, London, Stockholm. Flyttat runt en hel del i 3 av 4 städer.. Drygt.



Scoutbög.

Jag är fortfarande bakis. 13 timmar sen jag vaknade och linkade ut till soffan från sängen och där har jag legat nästan hela dagen. Har pendlat lite mellan datorn och soffan. Fy fan.
Formel1loppet var intressant. Kimi började som 4a och slutade som 3a tack vare Hamiltons felsteg i en kurva som ledde till avkörning. Phew! Jag gillar inte Hamilton, samtidigt som jag tycker synd om honom. Jag tror att hans farsa är väldigt bestämd och har höga krav. Men det är ingen ursäkt att köra med fultaktik på banan.. Det är liv det handlar om.

Och Bajen torskade mot Örebro med ett-noll. Skit. Men jag måste ändå ge en eloge till nye tränaren ifall det är hans förtjänst att bollinnehavet vanns av Bajen och de kämpade faktiskt oerhört energiskt, i alla fall i 1a halvlek. Well hell, nu ska vi bara skaffa oss en målskytt också. För det finns nämligen inte en enda sådan i Bajen i dagsläget.

Helgen var niiiice. Jag och Johan var på Eskilstuna Zoo och jag fick äntligen se en bengalisk tiger! De är så fruktansvärt vackra och tiger i övrigt är mitt absoluta favoritdjur. Till min stora förtjusning kunde man spana på tigrarna med bara ett plexiglas emellan mig och dem. Och en av tigrarna var väldigt nyfiken (eller skitirriterad) på människorna utanför så han stod och dreglade på glaset hela tiden. Det är fan inget litet djur!

På kvällen åkte vi till Nacka för att kolla på när KMK (Knullad Med Kniv, länk HÄR) hade lägenhets/födelsedagsspelning. Det gick bra, inget gick sönder (vad jag vet) och de flesta var glada och nöjda. Jag blev full och kom på ett alldeles nytt sätt att gå på hemvägen. Uhm, don't ask.

Imorgon kl. 11 ska jag och Pernilla träna Friskis-jympa. Herregud! Jag vet inte hur detta kommer att sluta med tanke på att jag är så sjukt, jävla otränad. Kommer antagligen vara tvungen att avbryta efter 5 minuter. Och situps är det ju inte på tal att jag pallar nu. Jag får inte ens upp nacken från golvet. Hej, jag är sjukligt otränad!
Men det kommer snart att bli bättre. Hoppas jag..

Lite bilder.. Tryck på dem för att få dem större..










Ny design.

Jag bygger om....

Sweat!

Igår började mitt nya liv. Typ. Jag och Pernilla drog till Friskis och fixade varsitt sånt här kort:



Tyckte jag var helt överkomligt. Träningsformen kanske inte alls är för mig men då vet jag det om ungefär 2½ vecka. Eller vad fan de nu är kvar av den här månaden!
På måndag har vi vårat första pass. Eftersom vi båda är förkylda fortfarande så väntar vi lite. Självklart var jag tvungen att klanta till mig och boka fel på deras hemsida.
Man måste ju boka sina pass och istället för att boka jympa/bas på måndag kl 11:00 så bokade jag samma tid fast IDAG. Åååååh.. Amatör!
Två felbokningar till och de spärrar mitt kort. Ytterligare en sporre att gå dit. Man vill ju inte skämmas.

Igår hade jag världens huvudvärk och stannade hemma trots att jag hade TVÅ erbjudanden om att göra roliga saker. Typiskt. Men jag mådde piss i övrigt också så jag hade ju inte varit ett roligt sällskap.
Idag är det fredag, förhoppningsvis får min älskade sluta tidigare.. Solen skiner! Jag ska snart cykla ner till ICA och köpa frulle. Är så evigt hungrig och det enda som finns hemma är Johans dödsäckliga hjortronsyogurt. FY FAN va äcklig!

Nej nu..!


England krossade Kroatien med 5-1 igår. Fan vad skönt! Äntligen har de börjat rycka upp sig..

Jaha. Kursen i måndags var finfin! Dock började vi med att gå igenom Photoshops färg-, markerings- och penselverktyg. Det mesta av det kunde jag så det var bara att snällt sitta där och lyssna.
Allt kommer att gå väldigt fort. Mycket som ska klämmas in på 10 gånger. Jag ser mest fram emot att lära mig lite In Design och Illustrator.
Nu på måndag ska vi ta med egna foton som vi vill redigera. Yey! Ska bli niiice.

I natt drömde jag att Johan dumpade mig. Helt stört. Vi satt i soffan och kollade på fotboll och helt plötsligt säger han till mig "nä du, börjar inte det här bli lite tråkigt? Känner inte du det också?"
Och trots att han aldrig sa "jag gör slut med dig" så var det så jag uppfattade det. Och ja, det han menade.. Så jag fick ju panik självklart. Vaknade ett tag därefter av att jag inte kunde andas.

Jag vet inte vad jag skulle ta mig till i verkligheten ifall det blev så. Herregud jag blir ju tvungen att elda upp typ allt jag äger och har för att ALLT kommer att påminna mig om Johan.
Jag får helt enkelt hoppas på att han inte tröttnar på mig än. Den dagen, den jävla sorgen.

Idag blir det eventuellt ett besök på Friskis&Svettis vid Fridhemsplan för att kirra månadskort för 150:-
Bra kampanj! Sen åter hem och se klart de två sista avsnitten av True Blood säsong ett. Fan va trist när jag kommer ikapp och måste vänta i en vecka på nästa avsnitt. Blöh.. Men men, den som väntar på något gott.

Och ikväll ska jag nog göra om min bloggdesign. IGEN. Om jag inte ska träffa Lina. Vi får väl se!


Jag längtar tillbaks! Men ser mest fram emot nästa sommar. Kreta igen! Åååh, bästa ön..


Uäh!


Borta bra men hemma bäst. Grillfesten utanför Hallstavik var trevlig! Jag hade en sur jävla huvudvärk som aldrig gav sig, så partyhumöret var inte på topp. Sen gnager det hela tiden i huvudet att "drick inte för mycket nu för då kommer du må tokilla på vägen hem i bilen". Så njae, särskilt jättefull blev jag inte.
Släkten Ågren var rolig och snäll. Maten var god, ladan var mysig. Jag kom på 6e plats i tävlingen! (6e plats av ungefär 15 pers! Yey! Ja, ibland får jag skryta) Sova kunde jag knappt göra. Var så täppt i näsan och nässprayen låg i bilen 100 meter bort i kolsvart natt. Har alltid svårt att sova på nya ställen. Johan däremot slocknade direkt. Typiskt.

Idag var jag på återbesök på Huddinge Sjukhus. Vi kom fram till att det nog är bra om jag kör vidare med internetbehandlingen för paniksyndrom också. Det tyckte jag lät som en väldans bra idé. Depressionen är ju borta. Nu är det oron som ska väck.
Om några timmar ska jag till Odenplan för att börja kursen! Jag är peppad men samtidigt ganska nervös. Inte så konstigt kanske. Första gången på nästan ett år som jag ska göra någonting! Ska bli spännande att se vad det är för slags människor. Jag hoppas det finns åtminstone EN vettig..

Jag gör ett nytt försök att sälja mina tavlor.
(Klicka för större bild)



De finns i Borås men om någon från Stockholm skulle kunna tänka sig att köpa någon av dem så går det att ordna.
De är målade med akrylfärg på kartong. De är inramade med svart ram och glas.
Storleken har jag inte exakt just nu men de är ca. 60x95. Ungefär...
Priset är diskutabelt. Skicka mig ett mail:
[email protected]

(Tavlorna kanske ser lite suddiga ut men det beror på att jag försökte sudda bort blixtarna som reflekterades i glaset..)

Nämen vad nu?

Seriöst. Ska jag bli sjuk IGEN? Har liksom känt mig bättre de senaste dagarna om man bortser från mensvärk och att lite av hostan är kvar. Men idag, shit.. Jag fryser värre än en gris på julafton och huvudvärken är ett bestämt faktum. Dessutom mår jag illa, precis som jag gjorde innan det bröt ut. Tack och lov ingen feber!
Jag har druckit kopiösa mängder vatten, käkat Ipren, druckit en c-vitaminbrustablett och druckit ännu mer vatten. Blöööh, jag får fan inte bli sjuk IGEN!


Jag vill ju vara frisk och full! Och rolig. Och blond. Eller, njae.. Eller jag vet inte..


Bill Compton.

Ja. Jag skrev antagligen det här förra veckan, men jesus vad hooked jag blev på True Blood. Och efter att ha sett andra avsnittet nu på TV så är jag ännu mer peppad! Jag har nog skrivit här att jag ska ladda ner och kika på det sättet. Laddade ner avsnitt 2 och 3 men andra saker har kommit i vägen.
Skulle gärna vilja se del 3 nu men då måste jag ha hörlurar (för Johan sover) och det tycker jag är läskigt. Jag är ju fan mörkrädd och att då kolla på en serie som innehåller mycket blod, våld och vampyrer (som dessutom bara kan visas vid mörkrets infall) blir ju då lite jobbigt för mig.
Hur som helst så är vampyren Bill sjukt het. Inte min påse chips alls egentligen men aah, there's just something there..

Min påse chips ligger och sussar efter en hård dag på jobbet. Jag hoppas verkligen för hans skull att nästa firma han jobbar på blir bättre! Ingen idiotchef och roligare jobb..




Falling slowly.

Det är härligt när man vaknar 11:58 och inser att man missat 3 minuter av Hem Till Gården, rusar upp och hinner nog kissa innan. Då strejkar spolfunktionen och vattnet liksom bara sprutar åt alla håll. Glömde visst att vattnet vart avstängt från 07-09 på morgonen. Yrvaken som ett troll blev jag tokchockad och hoppade 2 meter rakt upp av rädsla. När chocken lagt sig och jag skulle tvätta händerna slog jag på kranen och ur den kom fräsande brunt vatten. Lika rädd blev jag då. Och fy fan vad äckligt det såg ut. Uääh..
Sen borstade jag tänderna i köket, där såg det bättre ut.

Tog en cykeltur ner till Alvik. Egentligen skulle jag tagit en promenad men nu har jag ju faktiskt efter 1½ års tjat fått upp min älskade cykel så det var lika bra att passa på. Innan vintern kommer och förstör.
Stolt över mig själv är jag då jag cyklade hela vägen, hela uppförsbacken via Äppelviken till Abrahamsberg. När det tar emot brukar jag ju annars vara lat och gå den värsta biten men inte idag!
Det är nya tider nu! Nästa vecka vankas det Friskis&Svettis med Pernilla och jag är peppad! Jag hoppas bara torrhostan går över. Enligt Sofia ska man tydligen inte prata. Haha, fan vad skönt. Jag ska hålla käften fr.o.m nu!


Då och nu.
Då: blond (nja, gul på bilden men jävla mobilkamera) och smalare. Nöjd.
Nu: blekfet och onöjd.
Nu får det fan hända någonting!!




Hung over.

Jag och Sara pratar på msn och kom in på ämnet familj och jag nämner min låtsasbroder.. Jag skrev då detta:

"det är han som är anledningen till att jag sitter här idag. annars kanske jag hade vart på ibiza, med upp-pumpade läppar och bröst, sönderblonderat hår och hiiiiigh heels på mig. och dansat till eurodisco varje kväll, vart med i wet tshirt comps och haft sex med britter på dansgolvet under ett skumparty.. who knows!"

Det är ju så sant också. Vem vet vad som hade hänt om farsan inte hade gift om sig med, det där, och hon hade haft en son som fick mig att lämna pojkbandsträsket och börja lyssna på riktig musik som t.ex Weezer, Millencolin och Smashing Pumpkins? Huh, hemska tanke!

Annars är jag mest förfärad över den här bilden på Sarah Jessica Parker:



KOLLA IN HENNES BEN! Eeeuuuu! Om jag var hon skulle jag köpa såna där tjocka tantstrumpbyxor. Och det med basta!

Jag och Johan kollade på Bakfyllan, The Hangover, idag. Hahahaha, klockren och underbar!

"Stu: She's got my grandmother's Holocaust ring!
Alan: I didn't know they gave out rings at the Holocaust.
"


tru' blood.

Då är cirkusen igång. Vem ska ta över Tony Gustavssons tränarplats i vår? Stannar Thom Ålund kvar eller blir det kanske AIK's gamla tränare Rikard Norling? Nja, helst inte va.. Jag låter dock experterna i ämnet spekulera klart. Just nu är det bara sorgligt.

Förutom sorgetid på Abrahamsbergsvägen så har även förkylningen återvänt. Det gick snabbt må jag säga. Jag hann vara snorfri i ungefär 2 dagar sen, PANG, så rinner det ur näsan mer än vanligt. Mindre kul. Tänkte att jag skulle bli frisk innan måndag som kommer, då jag börjar min kurs. Eller, fan, frisk innan lördag! Då jag ska träffa Johans farföräldrar för första gången på någon slags grillfest som de årligen har i Norrtälje. Typ.
Vore ju lagom hett och hosta mellan varje mening och snora ner deras hus.

Men jag är i alla fall inte förlamad som senast. Jag snorar lite. Och hostar till lite ibland. Annars känner jag mig inte dålig. Blir nog bättre när mensen försvinner. Go away, jävla mens. Nuuuuu!

Vädret suger, jag ska snart fixa frulle, sen kolla Hem Till Gården (som äääntligen börjat igen) och sen kolla ifall mina True Blood-avsnitt är nedladdade. Jag fuskar. Att vänta på en bra serie när man kan se allt direkt, dumt..

RSS 2.0