500 Days Of Winter.

Känner mig sjuk. Ont i halsen, mår illa. Fryser (nja, det gör jag väl alltid iofs). Min arm är paj, kan inte höja upp den så träning idag är uteslutet. Kollar på 500 Days Of Summer och har sjukligt ont i huvudet. Om det beror på avsaknad av nikotin eller det konstanta oljudet från byggarbeten utanför huset vet jag inte. Kanske borde testa en cigg i alla fall.

Och apropå 500 Days Of Summer, för alla som har sett "Tredje klotet från solen" vet hur svårt det är att se Joseph Gordon-Levitt som vuxen. Det går inte! De kan klä på honom hur många kostymer och slipsar som helt, han kommer ändå alltid se ut som 14 år.. (Som jag ungefär)

Bilder från igår.


New shoes :D


Godiständer.


Vänta på tbanan.


SS och Antabus på Teodoras..


Antabus a.k.a Gurra och Pernilla.


Cristian.


Pernilla försöker göra skakansiktet..


Födelsedagsbarnet Edson och Nille tittar varandra djupt i ögonen. Haha..


Michel försöker göra skakansiktet. Gick inget vidare där heller..


Emo-Henk misslyckades också..


Shake it baby!



Idag känns det som att jag skakat mitt huvud flera timmar i sträck. Bah..
Det blev ingen romantisk middag igår, både jag och Johan kände väl att det inte är våran grej. Så vi drog till Kungsholmen istället och mötte upp bowling-gänget som vi sedan drack billig öl med på Teodoras.
JA, jag vet. Jag skulle inte dricka alkohol före jul. Men äh.. Jag hade roligt igår!

Har segat mig igenom Arsenal - Chelsea, jävla skitmatch. Hoppas på roligare fotboll nu när Barcelona - Real Madrid visas. Åååh, Ronaldo. Mmmm..

Lördagshets.



Istället för fredagsmys: fredagslyx.

Idag ska vi åka till Ikea och Net On Net.. Suck, tre dagar efter löning och bara 3 veckor/5 dagar kvar till julafton, huuur ska detta gå? Tur man har vassa armbågar.

Dricker kaffe och kollar So You Think You Can Dance och försöker kommer på något schysst ställe att käka middag på ikväll. Bishop Arms är ju ett alternativ. Dyr öl dock, väldigt dyr, till och med en stor stark är svindyr.. Så vi får väl se.. Jag är inte den kräsna typen..

Bada badkar. En lyx som man kanske inte har så länge till. OM det nu blir någon jävla badrumsrenovering snart..



Drömde inatt att jag skulle på anställningsintervju på MacDonalds, i Borås.. Mina arbetstider skulle bli 22-05 varje helg. I Borås! På vägen till intervjun kom jag på att "nejfan, jag bor ju i Stockholm, det här jobbet kan jag ju inte ta". Hahaha.. Sjukt. Innan det drömde jag att jag satt på ett flygplan som skulle lyfta, men halkade rakt ner i nån sjö istället och jag satt längst fram. Sjukt äckligt, jag vaknade med ett ryck och började gråta av dödsångest.. Inte kul.

A-kassa i en månad. HA!

Nån mer än jag som är irriterad på att bloggaren och rikemanstjejen Mogi bloggar om hur det är att leva på A-kassa?  Såhär skriver hon:

"De kommande 2 veckorna kommer jag i sammarbete med Aftonbladet gå på a-kassa. Ungdomsarbetslöshet är ett stor samt aktuellt problem i landet som bör tas upp. Jag kommer ge tips och råd för ungdomar som vill ta sig ur sin situation som arbetslös och komma med kreativa ideer för att göra en vardag på budget lite roligare. Det kommer även bli en utmaning för min del att ha en daglig budget att följa. Will I make it?"

Jag tycker det är vidrigt. Det är så lätt för henne. Hon är 20 år, bor fortfarande hemma i en lyxvilla i Äppelviken.. Efter de här veckorna med lite pengar i plånkan så kommer hon återgå till "pappa betalar" och då kommer hon med all säkerhet köpa dyra drinkar, nya märkeskläder och andra prylar som hon "bara måste ha". För det är så lätt för rika människor att ha det bra och inte tänka efter före.
Visst, det är väl bra att arbetslösheten och hur lite vi lever på, uppmärksammas! Men kom igen, de kunde bett mig att blogga för Aftonbladet istället. Hur det är för en person, som är relativt outbildad och därför har svårt att få ett jobb, att leva på 1.972:- i månaden.
Hur det känns när ens sambo hela tiden måste betala för livsnödvändigheterna och andra saker. Den ångesten man lever med varje dag.
Bloggaren Mogi kan aldrig känna sympati med någon som går på a-kassa på riktigt. Det här är bara en "kul grej" för henne, ännu en erfarenhet att lägga i sin lilla låda.
Fy fan jag känner mig förlöjligad, på riktigt..

Twist!

I'm gonna fuck you up beyond repair!
Från vilken film, någon..?

Jag trodde aldrig att jag skulle säga det här men, fy helvete vad skönt det är när man är klar med ett träningspass! Även om det är tråkig styrketräning! Jag ökade min tid på crosstrainern idag med 5 minuter. Det gäller att ha tålamod. Jag märker att jag börjar minska i omfång över börsten och precis under. Det är väl på den vägen det är. Låren försvinner sist. Om de vill försvinna alls.. Så jag kanske ska ändra mitt mål med att i slutet av januari ska jag komma i mina gamla favvotshirts istället för mina favvobyxor!

Sitter och väntar på att Twister ska börja på Canal plus action. Yeah.. Jag gillar dåliga katastroffilmer. Tänk om det vore söndag och jag var smal så jag kunde svulla på ostbågar och julmust utan att få dåligt samvete, mmm.. Då hade det varit ännu bättre..


Materialist, nää.. Eller?

Det kan hända att det blir lite klirr i kassan i dag eller imorrn.
Säljer den andra Stringhyllan och först lade jag upp den på Tradera men där är folk så jävla snåla så jag sänkte priset en hundring och lade upp den på Blocket i stället. Har i dag fått två intresseanmälningar. Nu väntar jag på att kvinna #1 ska höra av sig och om inte så har jag en back up. Tacka fan för det. Hej släkten, ni kanske får julklappar i år i alla fall!

Jag vill träna nu. När jag har en vilodag så känns det som att det har gått flera veckor sen senaste passet. Uääh.. Idag blir det dock styrketräning med Johan. 20 min crosstrainer och sen mage, överarmar, rygg och axlar.



Första gången ever jag skrev något med läppstift på en spegel igår. Kan bero på att jag inte använder läppstift..



Ego Girl Woman.

Dagen D är över, nu har jag varit världens lyckligaste kvinna i två år och ungefär 4 timmar.
Kvällen blev inte direkt som jag planerade. Hade tänkt åka iväg och överraska Johan med något men, vädret gjorde inte direkt att man blev tokpeppad så jag bestämde mig för att fixa detta i helgen i stället. Efter besök på Ikea och nya helvetesgallerian i Sollentuna. Julklappsletning.
Kollade mitt saldo på internetbanken nu. Kul jul.. 1 972:-
Det minus räkningar på sammanlagt: 1 604:- = 368:- som jag kan köpa julklappar för.
Jag hatar det här. Kill me now!

Lite egopics får avsluta detta värdelösa blogginlägg:










Två År.. <3 <3 <3
















God afton..




Min lille sjukling låg i sängen och läste halva dagen idag. Tråkigt när han inte mår bra, ush, det gör ont i mig då..

Ont gör det också i mina muskler idag. Som fan! Men det är väl bra på något sätt, man vet att man har gjort någonting med kroppen istället för att bara sitta på ärslet hela dagen och kollat på Dr Phil..

Imorgon ska jag vila från träning och istället städa kanske.. Jag och Johan firar två år!!!! Jisses.. Det är fan grymt, har inte tröttnat på honom än! Haha, snarare tvärtom, vad det nu blir.


Svetto.

Aaah, jag har träningsvärk idag. Skuldror, axlar, överarmar.. Yeah, som det ska vara efter ett jympapass för fan! Gårdagens pass var tokigt grymt! Ledaren var den bästa jag haft, hon hade en sjuk energi som mer eller mindre spred sig till de övriga deltagarna. Musiken var skön och HÖG vilket fan är ett måste. Ledare som inte vågar dra upp volymen är för mjäkiga och tråkiga.. Nu längtar jag till nästa måndag!



Konst-igt.





God morgon sweetie!


V <3 J

Men jag ÄLSKAR min nya kamera.. Allting blir snyggt, till och med en gammal snusprilla! Haha.. Men snyggast är åter igen min karl.. <3




Merde!

Idag, denna pissiga söndag, stack Johan iväg ut på vad han kallade julklappsinhandling, och jag fick inte följa med. Med försenad PMS och inga pengar satt jag här och tyckte synd om mig själv. Ett tag senare kommer han hem, går in i sovrummet med inslagspapper och efter en liten stund ger han mig paketet och säger "jag kunde inte vänta tills på onsdag". Onsdag undrade jag, julafton är ju inte förrän om 31 dagar..
Detta skulle då vara en 2-årspresent (vi firar två år tillsammans på onsdag..) men han kunde inte hålla sig. "Eftersom det var en så tråkig söndag".
Så jag öppnade paketet och tjena, en Canon EOS 500D.. Jag började toktjuta, haha.. Har önskat mig en ordentlig kamera så sjuuukt länge och nu fick jag en. ÄNTLIGEN!

Älskar dig min finaste, mest underbara Johan!
<3 <3 <3

Hot Hot Heat.

Kom på att jag inte gjort en enda bild på min älskade fästman, så jag gjorde denna tidigare idag:



Han är het, min man..

Ikväll har jag syndat med MacDonaldskäk samt en liten bit brownie som var sjukt mättande. Nu mår jag illa så skräpmat är nog inget för mig längre, jag får helt enkelt hålla mig till husmanskost och riskakor. Och vatten..

Nu kollar jag Fyra Bröllop och En Begravning. Jag älskar den töntiga filmen, å andra sidan älskar jag alla såna där brittiska, romantiska fjantfilmer. Hugh Grant, aaah.. <3


Andas!

Jag och mannen min har vart och styrketränat. Skönt att åka dit tidigt en lördag, inte så mycket folk dvs ingen kö till maskinerna eller till min personliga favorit; crosstrainern! Aahh, den är go den..
Annars är det sjukligt tråkigt att styrketräna, men jag behöver det ju. Vad gör man inte..

Fotboll på TV, känns väldigt längesen man såg en Premier Leaguematch. Liverpool - Man City, skitmatch är det, trots så stor potential! Hoppas att Man Utd - Everton blir roligare..

Annars är jag peppad på att göra någonting, men ändå inte. Jobbig sistuation..

I <3 Adobe.

När jag får idé till en bild slutar det ofta att jag gör en hög med bilder i samma tema. Fixade till en på min kusse i natt när jag satt i soffan och vägrade gå och lägga mig:


Ola + Vendela? Näää.. :(

I natt har jag minsann fått prova på hur det är att vara nästan kändis. Jag drömde nämligen att jag var tillsammans med Idol-Ola! Hahaha.. (Hur det gick till har jag iiingen aning om, tycker inte han är det minsta snygg ens..)
Och vart jag än gick kom det fram fjortisbrudar som frågade om vi hade pussats och frågade hur Ola var i verkligheten. Ja herrejisses vad konstiga drömmar kan vara!

Det är fan fredag idag! Hur gick det till? Det var måndag, den måndagen var jobbig och helt plötsligt är det fredag. Min mens har börjat flöda typiskt nog, det är kärlekstema i Idol (blööh), självmordssnack på Efter Tio (vet verkligen inte varför jag tittar på skiten, jag HATAR Malou..), ja sen vet jag inte vad den här fredagen har att bjuda på mer. Förutom träning kl 16, som jag INTE ska boka utan bara gå dit. Haha.. För det kommer knappt bli 20 pers. Gillar när det är mindre folk, man behöver då inte akta sig för att råka slå till någon under konditionsminutrarna..

Vörtbröd + rödbetssallad.

Varför tar det emot så mycket att gå och lägga sig, men när man vaknar vill man bara fortsätta sova..?

Spanar gamla Big Brotheravsnitt mellan bloggläsning (inga brudbloggar, det måste handla om musik eller foto) och fy fan vad folk är dumma i huvudet. Benji, kommer ni ihåg honom? Hur kan man glömma denna otrogne falsksångare som i princip bara kunde säga "jag ska pissa på dig". Suck.. När jag ser honom på TV, och hur uppriktigt överlycklig han blev när han fick VIPkort till Stureplan, ville jag verkligen klösa ur mina egna ögon och brinna upp i morgonsolen.

Längtar till jul nu. Saknar min familj.. Massor!

1- Jag och min kära mor.
2- Min kusse.
3- Syrran!
4- Moster.
5- Mormor.










Too much, ass.

Vad vidrigt jobbigt det är när man köpt en fin klänning och tycker att den sitter ganska ok och sådär trots omständigheterna. Sen ett par månader senare, när man har PMS, sitter i soffan och degar och klagar på att det aldrig händer något med kroppen trots träning osv, ser en bild på en skitsnygg tjej i en likadan klänning och inser då att den ser klockren ut på henne.. Då vill man bara gräva ner sig tills maskarna har ätit upp överflödet av fett runt armar, lår och mage. Skit också. Jag ska sluta läsa tjejbloggar.

Gordon makes me wanna be a fatty..

Guuuu va snygga vi är.. Haha..


Jag är ganska dum i huvudet jag. När vi kom hem från träning så lagade vi mat och jag åt väl lika mycket som vanligt, inget mer med det. Förutom att jag inte blev mätt. Och jag är en sån som vägrar svälta mig, men nu vill jag inte äta något mer för då riskerar jag att få dåligt samvete över att klockan är för mycket. BLÖH...
Vilket VIDRIGT jävla i-landsproblem, hahahaha..
Nä, en skål med müsli kanske.

Nu ska jag sluta boka pass på Friskis. Glömmer man bort att avboka ett pass och inte attenderar det så får man en prick, efter tre stycken kan man inte boka pass innan man betalat en hundring i "böter". Ganska sjukt men ja ja.. Det hände mig igår utan att jag visste om att jag ens bokat ett pass i söndags och icke avbokat det. Och med två andra dumma prickarna så "vassego Friskis, här har ni en hunka"..
Och när jag kom hem såg jag att jag hade bokat kl 19 idag, INTE 16. Så hej och hå, prick nummer 4 på 3 månader haha.. Sämst.

Annars svettades jag som en häst på passet idag. PMS, lovely...
När jag var klar på Kungsholmen tog jag bussen till Karolinska och tog en runda på crosstrainern medan min karl lyfte vikter för att bli stor och stark. Och vill bli mindre och stark. Fast helst inte kortare. Fan vad jag är kort! Äckligt kort..


God morgon....

Att boka en tid åt sin syster på en vårdcentral i Borås var lättare sagt än gjort. Skitsystem. Och jag vill inte låta som en Sverigedemokrat men herregud, varför anställer man någon till telefontjänst som inte kan svenska? Det går inte! Helt enkelt.. NEJ!
Tack och lov finns det två vårdcentraler i centrum och tack och lov kan man nu byta hej vilt om man vill mellan dem..

Jag är glad som fan att jag bor där jag bor. Jag skulle kunna ringa kl 13 och ändå så en tid hos läkare samma dag, istället för som i Borås, plåga sig upp för att fort som fan ringa exakt kl 8 på morgonen om man vill ha en tid samma dag, och det är inte så säkert att man får. Neeej nej.. Sjukt.

Senare i eftermiddag ska jag röntga min rygg. Behöver jag säga att jag är nervös? Jag måste sluta läsa skräckhistorier på internet...............

Blahaa..

Sötsuget från helvetet. Jag skulle nog kunna tänka mig att gå igenom det mesta för att slippa detta satans verk. Akupunktur, hypnos, tortyr? Vad tror ni?
Nu har jag druckit kopiösa mängder vatten, tuggat på 2 äckliga Extra-tuggummin i två timmar, rökt en cigarett (jag som skulle sluta, damn..) men det fungerar fan inte. Allt sitter i huvudet och det håller på att driva mig till vansinne!

Allt jag tänker på är mackor, choklad, chips, mat, jamen allt jävla onödigt, onyttigt jag kan tänka mig. When will it end? Och hur fan ska det gå till?


ÄGGÄGGÄGGLIKÖR!

NEEEEEJ!

Såg på blogg.se förstasidan att Alladinasken ska utrustas med en ny pralin i år och att en gammal då åker ut. Jag gick in och röstade på min favvo, ägglikören, för att sedan upptäcka med fasa att den ligger sämst till.
Jag trodde stenhårt på att körsbärslikören skulle ligga pyrt till, vem fan tycker om den liksom?

Rösta HÄR.
(Och kom igen då, gör mig en tjänst för fan och rösta på ägglikör..)

Fuck you internet!

Jag blir tokig!
Ska nu anmäla mig till vårterminens andra period på Åsö Vuxengymnasium, men hittar inte en enda kurs som jag läser om i kurskatalogen! Hur fan går det ihop? Och varför ska allting göras online nu för tiden? Tacka vet jag CSN, gamla hederliga skitmyndighet, där kan man i alla fall beställa hem blanketter. Men nu kan jag inte ens göra det för jag har inga kurser att skriva i. För helvete!

Nu är det klart att min nyårsafton ska spenderas med både Sara och Jenny.
En Jenny som kommer att hoppa på kryckor, (och som dessutom fyller år samma dag det ska drickas skumpa, äta god mat och mysas!), stackars, men jag och Sara ska ta hand om henne minsann.

Ett litet minus med detta blir ju att, jag kanske inte får pussas med min karl på tolvslaget, för jag slår vad om att han hellre firar nyår med sina grabbar än att lyssna på när tre brudar snackar misär, män och mensvärk..
Men inget är ju klart än. Vi får se!
(Men lugn Jenny, ingen dans och inga snöpromenader..)


De bästa brudarna ever!

I wanna do bad things with you

Om jag hade mycket pengar skulle jag köpa...
Del 1:

TRUE BLOOD-boxen som släpps 9 december!!


ÄNTLIGEN!




Ärad vare gud i höjden, detta har jag gjort i slöjden.
Jag är ganska stolt över denna faktiskt, tycker den blev riktigt schysst. Ska ge bort den till min far i julklapp och eftersom han troligtvis inte läser min blogg så kan jag visa den för er!

Sista kurstillfället idag alltså. Faktiskt ganska skönt eftersom det är rena döden att åka dig på eftermiddagen/kvällen, då jag hellre vill umgås med min karl som har varit borta hela dagen. Men nu är det alltså över och ja, lite tråkigt, men ganska skönt är det.

Måndagen från helvetet.

Väääääärdelöst. Ställde klockan på 9:30, vaknade 12:48. Piss, dagen förstörd. Missade hela Hem Till Gården också..

Sitter och försöker pilla med Illustrator och de andra programmen men jag har inget kreativt flöde i hjärnan överhuvudtaget idag! Det står helt still.. Och detta måste ändras på snart då det enda jag kan har råd med i juklappsform till släkten det här året är hemmagjorda saker, dvs, utskrivna illustrationer..

Annars är det jämna plågor. Avloppet är fortfarande tillproppat med något äckligt så det går inte att diska utan att vattnet fastnar i diskhon, vilket är ush ush.. Kan heller inte tvätta pga det.
Jag nyser i tid och otid och jag tänker varje gång att "jaha, nu är det klippt, nu kommer svinis och tar mig". Jag är en vidrig hypokondriker, eller har blivit i alla fall. Allt blir ju värre med åren. Jag tror fortfarande att jag har cancer i hela kroppen och att röntgen på onsdag kommer att visa det. Fan..

Kan man inte bara skippa måndagar, låt det bli en förlängning på söndagen bara.. Döp om skiten, vad som helst! Blääh..

Boråskvällen

Uääh! Riktigt bakis är jag. Och hungrig.. Är det ok att skippa frukost och gå direkt på lunchen istället? Har ingen lust att äta yogurt och müsli just nu..

Gårdagen var niiiice. Åkte hem till Stina och Stefan, käkade tacos och kollade på Filmen G.. Längesen jag såg hela och man måste ju faktiskt älska att hata den! Bäst i hela filmen är Magnus Uggla som homosexuell klubbägare hahaha! Jag dööör.. Ja, efter det spelade vi Buzz, lite Guitar Hero och drog sen på spritfest hos Stefans polare som bor 100 meter ifrån deras lägenhet. Perfekt.
Jag drack en San Fransisco, det har jag inte gjort sen jag var 18, började hänga på Trägårn. San Fransisco var den enda spritdrink jag kunde komma på så den fick det bli.. Undrar om någon har druckit den efter mig på det stället, någonsin haha.. Men den är god. Som fan!
Sen beslutade vi oss för att ta en taxi hem. Chaufförn var den segaste ever! Jag minns att jag satt i taxin och grät. Jag har ingen aning om varför.. Och jag fortsatte gråta när vi kom upp i lägenheten och då har jag ett svagt minne av att jag sa till Johan att jag inte ville åka och röntga ryggen själv. Men var det därför jag började gråta? Aaah, jag har ingen aning.. Suck..
NU ska jag inte dricka förrän nyår. Kanske en öl eller två när jag är i Borås över jul.. Men that's it!

Push it!


Idag orkar jag faktiskt inte gå till Friskis. Det får bli lite styrketräning med hantlarna hemma. Situps och sånt där.. Måste ju faktiskt fixa lite muskler. Min kiropraktor gav mig igår en remiss för ryggröntgen.. Lagom kul för en hypokondriker.. Cancer var det första jag tänkte.. Suck..

Ikväll kommer JohanL hit och ska dricka några bärs medan vi smädar Idoldeltagarna på TV. He he he..

mmmm..


JAG VILL HA VÅFFLOR!
Det började med att Per Morberg lagade crepes i sitt program, då kom jag att tänka på pannkakor, sen våfflor och gråter en skvätt när jag tänker på att morfar tog med sig det allra godaste våffelsmetreceptet i världen, ner i graven :(
Efter det visades en mycket dålig reklam där en man pratar i telefon samtidigt som han ska hälla våffelsmeten i järnet men häller det på sin laptop istället. Suck.. JAG VILL HA VÅFFLOR!
Men det blir inget med det. Nej då. Här äter vi clementiner och "powerbars" istället för lunch i stället. Allt för att komma i de där jävla jeansen. Jag inser nu att mitt delmål (att komma i mina favoritjeans i slutet av januari) nu inte kommer att ske. Har det inte hänt någonting på 2½ månad så vettefan alltså.. Men jag ger mig inte!


Jag hoppar på studsmatta i Vasaparken, i mina bääästa jeans! Buuuhuu.. :(




East.



Den här boken köpte jag för 20:- på Skärholmens marknad. Den ligger i kö bland många andra böcker jag köpte den dagen, samt har fått låna utav Johans morfar (triologin Greven av Montecristo.. Den är tung..).
Men nu ser jag att Brick Lane även har filmatiserats och visas på canalplus. Fan va smidigt. Slipper jag stressa med böcker. Dessutom spelas ju filmen faktiskt in i London och ja, då kan jag njuta av riktiga bilder istället för att plocka fram minnesbilderna..

Bloggvärlden.. Suck..

HERREGUD! Sitter och slöglor på Efter Tio, fastän jag hatar Malou, och nu är två bloggare på besök. Kenza och Foki.. Hahaha, jag har aldrig läst Fokis blogg särskilt intenstivt (inte Kenzas heller då jag avskyr modebloggar), men då och då i alla fall, hon har roliga bilder på söta prylar osv.. Har aldrig hört henne prata, förrän nu. Och hjälp! Jag skulle inte klara av att umgås med henne längre än 4 minuter! Hennes röst ÄR FÖR jobbig.


Niiiiiice


Den 22 december blir de här godingarna MINA! Aaah, can't wait.. Plus de där svar/rosa skateskorna som finns på bild längre ner. Jag beställde två par skor och pappa betalar haha.. Faktiskt. Det är min julklapp. Men jag tror inte han förväntade sig två par. Hoppas han gör plats i resväskan :)

Ska snart till min kiropraktor för fjärde gången, andra gången den här veckan så jag är livrädd just nu. JAG VILL INTE!!! Ryggen är fortfarande öm och blåmärkt efter i måndags. Jag får nog säga till på skarpen att han inte ska trycka som en idiot den här gången.
Efter det ska jag åka hem och glo Hem Till Gården och få hjärnblödning pga byggarbetet. Jag pallar fan inte länge till. Det är konstant oljud från 07-15:30 på dagarna. Hysteriskt!

Bitchass.



JAG SKA FÅ FIRA NYÅR MED DEN HÄR UNDERBARA BRUDEN!

Hur grymt är inte det då? Hon har redan bokat biljetten och det blir 4 dagars kvalitetshäng i Stockholm. Sällskapsspel och julmust. Jag peppar som tusan på det här nu! 7 veckor kvar!

Ansiktsburk.


Ryggont ryggont jajjemen! Men här är jag på gott humör i alla fall för att en kanonbra rulle går på SVT1.
Goodbye Lenin! heter den. Tysk, men det gör inget..
Kolla även upp De Feta Åren Är Förbi. Samma huvudrollsinnehavare, Daniel Brühl.

Träningen idag var kul! Man har ju sina favoritledare och dagens ledare är definitivt en utav dem! En riktig krutkvinna som med intensitet peppar upp alla i salen (som vill bli peppade dvs, vissa står ju bara och trampar av ren rutin, samma långsamma tempo, samma slöhet). Imorgon kväll blir det ett pass med ytterligare en favorit, lite yngre är hon och är minst lika peppande.
Någon gång nästa vecka ska jag försöka gå på ett skivstångspass. Ska dra med Johan också, han var peppad.

NU ska jag trixa lite med bilder som en skön Boråsbrud skickade till mig, för att jag vill öva upp mina photoshop/illustratorskills..



h.o.c.k.e.y. skitsport!

Gick upp kl 12 idag. Jesus.. Men så går det väl antar jag, när man sitter upp till två på natten och gör absolut ingenting. Fastnade i filmen Skamgrepp på någon Canal+kanal (nej, ingen porrfilm, en gammal 90talsrulle med Michael Douglas och Demi Moore) sen satt jag bara och läste bloggar.

Ska möta Pernilla kl 15 på Fridhemsplan, ska strosa runt i VMgallerian och sen gå och träna kl 16. Sköönt.

Ja detta inlägg var ju meningsfullt. Avslutar med en lika meningslös bild..



Boink!



Jag gillar tbanekonsten vid Thorildsplan.
Annars sitter jag här med blåmärken på ryggen efter dagens kiropraktorbesök men jag är en första klassbiljett från SJ rikare! Galet.. Första gången jag sett att en sådan biljett är billigare än en andra klassbiljett. Göttans..

Tänker på London. Det grämer mig väldigt djupt att jag nog inte kommer att få återse min andra stora kärlek i livet (staden alltså) på några år. I alla fall typ, ett, två? Om jag börjar plugga i januari så kommer CSNpengarna gå åt till hyra och sånt men också för att spara ihop till Kreta nästa sommar.. Och Ryan Air är tyvärr inte lika billigt som det har varit.
Piss.. Jag saknar den stan så oerhört mycket..

Dagens..




Blondinbella säger att alla tjejer som bloggar vill ha uppmärksamhet därför att de har skilda föräldrar.
Jahaaa, är det därför jag bloggar! TACK Blondinbella för att du upplyste mig om detta. PUH!

Mulet, 7 grader.

Nu läggs det kullerstenar utanför fönstret. Vet inte hur man skriver ner ett ljud men det låter lite som att en hackspett skulle hacka på asfalt istället för i trä. Mycket irriterande hur som helst.

Om 40min ska jag ställa mig på busshållplatsen och börja min resa mot Mariatorget. Att det inte kunde finnas en lika billig kiropraktor på den här sidan stan, att fuska med smsbiljetterna börjar bli läskigt då kontrollanterna verkar vara mycket mer intresserade av vad det står på dem nu än för någon månad sen.. 

Hahaha, de visar ett klipp från Papphammar (Gösta Ekman) på TV4 just nu, fan vad han är bra. Jag älskar Gösta Ekman. Jönssonligan, Morrhår och ärtor, just nämnda Papphammar, Picassos Äventyr.. Underbart..

Nej, nu måste jag borsta tänder och sånt. TJO!


Billie Jean? Nä, MJ!

Råkade surfa in på en tjejs blogg för några dagar sedan och märkte att hon i sin header (alltså bilden som är längst upp på sin blogg) hade stavat fel på en Michael Jacksonlåt. Och stavningspolis som jag är (har inte ALLTID rätt men oftast) så kände jag mig tvungen att skriva och rätta till det lilla felet.
Felet var alltså att hon hade skrivit "she was more lika beautiqueen from a movie-screen".

Jag skrev alltså:
"Innan du gör en header så kanske du borde dubbelkolla vad det egentligen står.
Här är den riktiga textraden från Billie Jean:

"she was more like a beauty queen from a movie scene"

MVH
"

Gissa vad jag får till svar. Inte ett tack.. Nej då, det här:

"Postat av: SANNA SANNA SANNA

SV: eeh, michael jacksson annars???"

Stackars lilla flicka, visste inte ens vad låten hette.


Bida din tid.



Tankade hem den här godingen idag och jag måste faktiskt säga att den var fan inte helt dålig! De fem första låtarna är sådär. De duger i krig. Sen blev det bara bättre och bättre. Ensamheten och Töntarna är de absolut bästa låtarna på skivan. Skulle gärna se en akustisk version av Röd.. Skulle gärna se dem live igen också.. Fan, ytterligare en sak till min julönskelista till farsan..
[Omslaget förresten tycker jag inte alls om. Alla omslag genom tiderna har utstrålat Kent, man har sett skivan från flera, flera meters avstånd men nu, nej jag vet inte. Vad har hänt? Tråkigt, Kent.. Tråkigt!]

SF-Kanalen.

TV när det är som bäst: en nygift, långhårig Göran Gillinger ligger med sin fru. Tuttar får man se, men ingen penis. Nästa klipp: skolavslutning i förorten, nationalsången i falsksång som senare går över i en mer nationalsocialistisk anda.

Vilken film?

[Det enda som gör det värt att se den filmen är Jonas Karlsson som gör en underbar roll. En av Sveriges bästa skådisar, absolut]

Tänkte på en sak. Varför säljs det sparbössor? Seriöst, vem lägger ut 85:- för att köpa en snyggt designad sparbössa när man redan där kunde börjat med att spara 85:-! Hysteriskt dumt, säger jag och kastar ett öga till vänster om soffan och ser där en sparbössa inköpt i Hallsberg förra sommaren. Tror att den kostade 15:- kanske 20:-. Så dumt..



Frisbeeturken.

För en gångs skull så hatar jag inte Com Hem när jag ser den här underbara reklamen:

Det bästa tycker jag är "Vem vare som kasta" hahaha, han är ju verkligen sådär överdrivet bredarmad.. Fejk såklart, jättestora muskler har han ju inte.

Ska iväg och träna om några timmar. Ska bli skööönt! Har ju inte tränat sen i måndag, börjar få abstinens nu! Efter det blir det inhandling av tacoingredienser och sen hem för fredagsmys med min vackra karl.


Hallon?



Idag har jag:

Vaknat och sett hela rummet snurra. Gått upp, kissat och druckit ett glas Berocca. Somnat om och vaknat 4 timmar senare av ett jävla liv utanför fönstret.
Gått ut i vardagsrummet, slagit på datorn och tv'n. Kollat Hem Till Gården och efter det en rad brudiga serier tills Johan kom hem vid 16tiden. Fortsatt legat i soffan, helt utslagen och illamående. Till slut lagat lite mat till mig och mannen. Ätit upp det, käkat en Piggelin till efterätt. Kollat på Mammas pojkar på TV4 och dött av pinsamhet när Bobby skulle dansa som Michael Jackson.
Tagit en dusch efter programmet. Snuskat till det med karln sen blev det soffläge återigen och nu sitter jag här, skriver ett totalt meningslöst blogginlägg som ingen kommer att minnas ens 2 minuter efter de läst det.

ÄMTIVI.

Nääämen man kanske skulle stannat kvar i Stragith Edge-svängen..
Idag vill jag inte alls vara med, jag vill sova bort den här värdelösa torsdagen. Grått. Snöblandat regn. Uäh!
Fast jag hade ju kul igår. Köpte äntligen en vinterjacka! YEY! Och den är varm och skön och snygg. Perfekt. Efter det gick jag och fyllot till Carmen. Det pratades analsex i rökrummet, hahaha, så jävla roligt.. Sen gick vi vidare till Wollmars för att möta upp Jonas och kolla lite CL-fotboll. Inget gick vår väg..
Minns inte vilken tid jag kom hem. Suck..

Läste i en Friskisblogg att vörtbröd + ost + rödbetssallad ska vara gott. Det är det ENDA jag kan tänka på nu. Men, inga pengar och ingen jävla ork att gå ner till Ica. Jag ska be min kära karl fixa det sen. Om han orkar, min finaste..

Funderar på att göra kikärtsbiffar och käka lingon till det, så länge. Tills rödbetssalladen finns tillgängligt.
Och kolla på mina brudbrud-serier. Med andra ord: Greys Anatomy, Gossip Girl, the City och the Hills. :D

Hej pappa, jag önskar mig.....

MUST.. HAVE.. THEM..





OCH DE HÄR:



Ågren

Jag funderar på ifall jag ska kolla senaste Gossip Girl nu eller imorrn. Jag är ju faktiskt ganska seg och mör och har fortfarande lite huvudvärk. Och det är mörkt, tråkigt och ensamt här ute i vardagsrummet när min älskade karl ligger inne i sängen och sover så sött.
Min älskade karl.. Jag är så lycklig som har honom vid min sida i alla lägen. Har jag pms och sitter sur i soffan och stör mig på allt blir han aldrig sur tillbaka eller ignorerar mig. Är jag upprörd eller ledsen över något så finns han alltid där och ger mig kramar, pussar på kinden och papper att torka tårarna med. Han är min stöttepelare, min bästa vän. Han är snygg och sexig. Söt och vacker. Han får mig att skratta varenda dag.
När han går och lägger sig på kvällen, längtar jag tills han vaknar nästa morgon och pussar mig hejdå.
Ush vad fjantig jag är.



CL

Jag mår illa. Och har sjukt ont i huvudet. Jag mår illa därför att jag smällde i mig en pizza nyss. UÄHH! Jag är ofta toksugen på pizza, men lyckas oftast kunna slå bort det. Men idag tyckte jag synd om mig själv för min rygg är så jävla öm så jag gick på sambotrycket.. Och nu mår jag alltså illa och tycker att jag är äckligast i världen för att det ligger en enorm flottig pizza i min mage och jäser.
Och nu såg jag att det står en öl på bordet och glänser. Ja vafan, har jag käkat pizza så ska jag fan dricka upp ölen också. Det kanske botar huvudvärken. Dessutom går liksom fotboll och öl hand i hand.
HEJA MANCHESTER UNITED!!

Uuuullareeeed.

Hemma. Andra besöket hos kiropraktorn och jag känner mig inte lika mörbultad som förra veckan men nära på. Denna gång knäckte han nacken också vilket inte gjorde ont men det är ju en lustig sak att göra så jag skrattade mest efteråt. Han konstaterade att jag är väldigt lättbehandlad. Gött det. Och att jag är överrörlig. Vilket betyder att jag har en tendens att vara FÖR vig.. Uhm, jag har alltid trott att det var något bra. Men, nej. Så det är bra att jag tränar för att bygga upp muskler och bli stelare. Det sistnämnda låter inget vidare i mina öron, men om det är något som är bra för min kropp så visst, låt gå..

Nu ska jag spana på Ullared som Johan spelade in åt mig igår, jag har en känsla av att det kommer att vara hysteriskt roligt! Yiiiiha!


Ensam i en gammal tbanevagn. Ja då går det bra att sätta fötterna på sätet..

HUH??

Förresten, vem FAN är Joanne Reeves?
Hon kommer upp på min Facebook varenda jävla dag!!



Ingen fantasi..

Vilken stress det blev. Jag och stress brukar inte fungera så bra ihop men kanske har huvudet lärt sig nu äntligen att det faktiskt inte är så farligt. Bara det inte blir för mycket..
Jag hann med 16:23bussen från tbanestationen upp till vår gata, (är då framme ca 16:28 eller nåt), sprang in och duschade och hann ta bussen som gick tillbaka igen, 16:47. Det var inte illa.

Indesign stod på schemat på kursen. Det verkar vara ett jävligt bra program, om man har en hjärna som vill fungera kreativt när jag vill att den ska göra det. Hjärnan bara lade av idag. Jag satt mest och letade bilder och texter som jag ville sätta samman men mer än så blev det inte. Sen i slutet skrev jag ut en bild vad som ska komma att bli en juklapp. Mer än så säger jag inte.. Men det är så det får bli i år, mina illustrationer inramade, i juklapp till släkten.. Bättre än inget!

I morgon ska jag till kiropraktorn igen. Ska be en stilla bön att han inte trycker sådär hårt en gång till. Sen MÅSTE jag fan hitta en vinterjacka. Jag fryser ihjäl under mitt tunna löv till jacka. Puh..



Den här kvällen var go. Örnsch, kom hit och bli full med mig igen!!



Oljud.

Smart reporter på aftonbladets tv.. Suck.. Hon rapporterar från Kungsgatan i Stockholm där tusentals AIKfans har samlats för att hylla sina tattare. Och hon säger:
"Nu har de allsvenska spelarna i AIK kommit tillbaka till sin hemstad Stockholm igen".
NEJ. AIK kommer från SOLNA som är en helt egen stad. Brudjävel, kolla fakta innan du öppnar käften.
(Varför ens förpesta Kungsgatan? Dög inte Solna Centrum eller..?)

Imorse vaknade jag 07:30 utav borrar, slipar, helvetesmaskiner.. Satte i öronproppar, hörde inte mitt alarm och vaknade istället 11:40. Grattis världen. Inte för att jag har bråttom nånstans men det känns så jävla onödigt att sova sådär länge ändå. Ja ja.
Kl 15 ska jag träna sen blir det att skynda skynda hem, duscha, försöka slänga i sig någon mat och sen dra iväg till kursen. Det kommer bli tight med tid, men det gör nog inte så mycket att jag kommer för sent. Det är alltid en halvtimmas genomgång på förra lektionen och det där kan jag ju redan.

Nu ska jag sluta skriva en massa skit som ingen vill läsa. Det är ju Hem Till Gården på TV. YEY!

Jag trött.

Snodde detta från Erika. Och eftersom jag bara sitter här och har så jävla tråkigt så blev svaren lite längre än vanligt. Orkar du läsa det? Nä, tänkte väl det..

du heter:
vendela. ett namn jag hatade fram tills jag var sisådär 24 år. nu har jag vant mig.

smeknamn: wendy, baby, lalla.


vad tror folk om dig? jag tror att de TROR att jag är en dryg jävel. men där har de fel. säg hej! jag bits inte. om du inte vill att jag ska bitas.


vad får du oftast komplimanger för? mina ögon, håret och naglarna. kul.. ibland tycker även folk att jag är snäll och rolig och sådär, det ger fan mer än att någon tycker att mina naglar är fina. menar, det vet jag ju. det är ju min självkänsla som vill bli boostad..


brukar du skratta för dig själv? det händer faktiskt. helst skrattar jag högt ÅT mig själv också, när jag gör något korkat som att för 5486786385e gången smälla in smalbenet i sängkanten. HEJ BLÅMÄRKE!


vad står det i ditt senast inkomna SMS?: jag har inte mobilen här just nu, men något i stil med "ja det gör vi. älskar dig också. puss"


var bor du? STOCKHOLM! fjollträsk, storstan, you name it!


trivs du där: självklart. här har jag velat bo sen jag var i yngre tonåren. vackraste stan i sverige. jag lovar! den som inte har stått/gått/åkt över västerbron en sommarkväll och blickat ut över stadshuset, gamla stan och söder kan inte säga något annat!


äger du några converse: yes. eller nej fan eller jo det gör jag ju. men de är fula. med såna där flames på. jag grät nog en skvätt när jag slängde mina svarta i våras. de var liksom för söndriga, gick ju knappt att gå i dem. men jag hatar verkligen att slänga skor!


brukar du bli för full: nej jag har ganska god kontroll över mitt alkoholintag. tycker inte om att tappa kontrollen..


är du blyg? mjo, jag tycker att jag är det. det gör dock inte andra som träffar mig, konstigt nog. men när jag väl varit i samma rum som människorna i fråga så går det ju bättre och bättre. jag tror det mer är en rädsla över att göra bort sig eller säga fel saker..


vill du hellre ha mail än brev: det beror ju helt på. ett långt och vackert kärleksbrev skulle ju passa bättre i pappersform. så man kan spara det i en rosa låda med blommor på. eller nåt. Johan, jag vill ha ett kärleksbrev av dig!!!


tror du på kärlek vid första ögonkastet: nja.. vid andra ögonkastet i alla fall. när jag såg johan första gången var jag så jävla full att jag inte minns någonting. men andra gången jag såg honom tänkte jag "honom ska jag ha" och sen fick jag ju vad jag ville. så japps.


har du spytt offentligt: jag har ju tyvärr det. jag vill minnas att jag spydde som en jävla sprinkler utanför Trägårn i Borås en kväll då jag druckit dålig, tysk vodka. måste varit en förgiftning för att så mycket hade jag inte druckit och mamma var tvungen att hämta mig för benen höll inte uppe mig. dagen efter ska vi inte ens nämna något om..


är du nöjd med ditt liv: just NU ja. jag trivs med att träna, kursen är intressant, har sökt in till en skola i vår, jag älskar johan och vårat liv tillsammans. stockholm är en underbar stad. det enda som jag vill ändra på är ju min ekonomiska situation. men det ordnar sig så småningom..


är du bortskämd: nej det är jag inte. har aldrig varit heller. OM jag nu mot all förmodan får en unge ska jag verkligen se upp med att klema för mycket med ungen. det är det värsta jag vet! bortskämda snorungar alltså som växer upp och tror de kan få allt de pekar på bara och inte behöva jobba för det..


vad gör du i morgon: tränar och pluggar.


vad är det värsta du vet? att bli dumpad. finns det egentligen någon värre känsla? ja förutom djup sorg eller en väldigt stark längtan.. men just det här att bli dumpad, man känner sig totalt värdelös och man tappar all självkänsla man har. ush och fy. jag hoppas jag slipper den känslan för resten av mitt liv nu..

hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? jag har typ inga pengar att slösa så, kanske 50:-?

vilken kändis tycker du är en bra förebild? oj oj.. egentligen ingen kändis överhuvudtaget. jag tycker man ska leta förebilder på närmare håll. i familjen, bland vänner.. kändisar är i grund och botten bara ytliga människor med sjukligt bekräftelsebehov. är det något att sträva efter?

vad längtar du till?
25 november. två år sedan exakt jag frågade chans på världens bästa kille. det ska bli ett sant nöje att hålla om honom och tänka tillbaks på allt vi har gjort tillsammans.. (det kan jag väl göra annars också, men fan, två år!! jag har aldrig haft ett så här långt förhållande..)


är det okej att gråta: haha det är självklart att gråta! jag måste, annars drunknar jag.


när grät du senast: i morse, när jag kollade på idol-reprisen och en snubbe friade till sin tjej. jag är så blödig. undrar hur johan beslutar sig för att fria. OM han nu får tummen ur någon gång....


vad skulle du göra om du vann en miljon: jag skulle se till att alla mina skulder blir betalda, sen skulle jag väl köpa lite grejer, resa en massa sen ge resten till min mor som verkligen behöver det..


bär du glasögon eller linser: ja bär just nu ett par linser som inte vill sitta i mina ögon. de är torra och obehagliga. men mina glasögon är fan mer obehagliga så, linserna får fan gott sitta där.


tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: nej. gud nej! märkeskläder är satans påfund. det är bara en fråga om status och märkeskläder är ett upphov till mobbing i skolan. men tyvärr är det ju väldigt svårt att få ett slut på  denna märkeshets.. då det bara blir större och större och värre genom alla modeblaskor/bloggar.. JAG HATAR MODEBLOGGAR!!


vill du gifta dig: ja.


vill du ha barn: nej.


är du bra på att laga mat: ja det vill jag nog påstå. tydligen grym på att baka också då johans lillasyster elin, 9 år, tycker att jag ska baka muffins när hon öppnar ett bageri. så söt!


är du musikalisk? det kanske jag är, men jag orkar inte.
tror du på ett liv efter döden: nej. jag tror inte på någonting. men visst vore det trevligt om det hände någonting. min största rädsla här i världen är att dö. att bara sluta leva. "jaha, thats it". fan vad tråkigt..


bor dina föräldrar tillsammans: nej de är skilda sen waaaaay back.


har du tandläkarskräck: jag hade. eller jag har väl, lite kvar.. det är ju liksom inte ett ställe man hoppar av glädje inför att besöka direkt..


har du någon gång gråtit dej till sömns: jomen det har jag säkert. jag har också varit 14 år och hopplöst förälskad..


biter du på naglarna: nej, det slutade jag med för några år sedan. nu har jag jättefina naglar minsann! och äkta är dem också. HA!

the war has begun, you evil whore of satan!

Uäh.. Helgen är slut, Allsvenskan är över, länge leve Premier League, jag hatar Gnaget, Mutumba kan vara Sveriges dummaste invånare (LÄS VARFÖR HÄR), Emil Johansson såg ut som en manlig variant av Guldlock på matchen idag, jag har ryggont och jag funderar på ifall jag ska kolla på senaste "Greys Anatomy" eller "I Love You Man".. Hmm..
Jag är sugen på glass också. Men det känns just nu jävligt onödigt. Jag skulle ju kunna ta ett glas vatten och en morot istället. Vi får se.

Jag kom på idag att både jag och herrn antagligen lider av järnbrist. Eller i alla fall min karl, då han är ständigt trött och det kan ofta bero på järnbrist. Jag ska imorrn köpa hem ett lager med bananer, rödbetor och broccoli. Nu jävlar!

Har egentligen ingenting att skriva om.. Så.. Hej då.


Jag och Johan firade 6 månader tillsammans med en utflykt i Sthlm.. Snart 2 år tillsammans. YEAH!




RSS 2.0