Det är rena grekiskan för mig

Hej och hå. Kreta var underbart! Den lilla byn Almirida satte sina spår i storstadshjärtat hos mig. Där fanns mindre än ett dussin restauranger, ingen nattklubb så långt ögat nådde (skönt), billig öl och billiga drinkar, trevliga greker, en otrolig utsikt och kanske det bästa hotellet jag satt min fot på. Det enda jag saknade var spentapajen. Slut varenda gång jag gick in på bageriet. (Till sist fick jag min spenatpaj, för 4,5 euro på Chanias flygplats...).
Vi gjorde som alla andra, åt, badade och solade. Dock tror jag inte att alla brände sig som vi. Typiskt.. Mitt bröst och min högra vad fick stryk första dagen. Även pannan. Johans mage och lår fick sig en snyting också. Ömma och röda var vi, men nu är det ju värt all skit, för nu strålar man tydligen har jag fått höra. Kanske beror det på något helt annat också som jag kommer att berätta nu, för er som inte redan vet.

Äh, jag säger det med en bild istället..



Så. Nu vet ni. Och ja, det måhända att det har gått fort. Men helvete, skulle ni vara tillsammans med en kille som precis ALLT stämmer med och ni är så sjukligt kära att det gör ont att vara ifrån varandra i mer än 8 timmar så kan ni ju tänka er vad ett par impulshjärtan var tvungna att göra..
Och hade du precis just nu planerat in att kommentera det här med t.ex "svensson!" eller "lite väl tidigt?" så kan du strunta i det. Jag hoppas du/ni kan tänka lite längre än så..

<3



the Dirt och annan skit

Ja då var den sista kvällen kommen. Ja, den sista kvällen i Sverige på en vecka. Fy fan vad skönt det ska bli! Olivlunder och fetaost. Stränder och poolbar. Grekisk tv och hyrd moped. Kräftröd kropp och vita flipflops. Jag har en känsla av att jag aldrig vill åka därifrån faktiskt.. Fast svensk sommar är väl fantastisk? Haha, just nu är det 16 grader och spöregn.

Veckan som gått har vart pepp dock. I måndags sa jag hejdå till kusinen och hans flickvän som fick hänga här över helgen. Lördagens bravader spårade ur, fast på ett bra sätt till slut. Kan väl säga att jag är så in i helvetes kär i min underbara pojkvän så jag förstår inte riktigt hur detta ska sluta..
Söndagen spenderades i soffan. Som vanligt ungefär. Vi svenskar kan ju inte hålla oss från alkoholen på helgen så därför får man lida av den obligatoriska bakfyllan. Fast söndagens var inte så farlig faktiskt. Men soffan var skön ändå.

I måndags tog vi bilen och styrde mot Örebro (där vi stannade till, köpte mig ett örhänge och turistade vid slottet) och sedan Hallsberg och efter det Hultsjön där Johans morföräldrar har en stuga. Där fanns hela släkten, dvs; Johans mamma plus hennes man Per, Johans småsystrar Elin (8år) och Sandra, hennes pojkvän Freddie och Johans morföräldrar såklart. Så vi var ett gäng så att säga. En väldigt högljudd familj men fan vad jag tycker om allihopa! Känns bra. Annars brukar ju folk vara rädda för sina "svärföräldrar", hehe..
Där har vi bara slappat. Otroligt skönt faktiskt att vara på landet. Köpte billig skit i Uffe's Lada. Kollade film. Åt god mat. Snackade massor med Johans mamma, Lotta samt busade med lilla Elin.
Idag har jag shoppat de sista grejerna innan vi åker. En klänning hittade jag ä n t l i g e n på H&M. Fast jag var tvungen att sy in den och det måste jag göra nu! Ååååh.. Det blev även 3 böcker. Eftersom min Jenna Jameson-bok inte kommit på posten ÄN så köpte jag den, "the Dirt" och "Extremt högt och otrolig nära" av Jonathan Safran Foer. Densamme har jag skrivit min favoritfilm "Allt är upplyst" så det ska bli nice att läsa denna också.

Nu ska jag som sagt sy lite till samt duscha och sen kolla Hell's Kitchen.
Så ha det bra nu allihopa, hemma i Sverige. Så hörs vi om en vecka!
Pöss

Aldrig mer bio

Nu får det vara nog. Jag har varit en skeptisk biobesökare i flera år nu men efter dagens biobesök är jag säker på att jag aldrig mer kommer sätta min fot i en biograf igen. Om jag inte får den för mig själv..
Skulle som sagt se the Happening. Filmen var skit, se den inte.. Men det är inte därför jag aldrig mer vill sätta min fot på en biograf igen. Det är folkets fel. Alltså seriöst... Vad är det för fel på människor?
Varför gå på bio när...

1: Du bryr dig mer om din mobiltelefon än filmen på duken framför dig.
2: Att prata med kompisen bredvid och störa alla andra.
3: Du är för lång och stör publiken bakom dig med ditt hutlöst stora huvud/hår.
4: Du är mer intresserad av att hångla med flickvännen/pojkvännen.
5: Du ständigt känner ett behov av att kommentera varenda händelse, alternativt att skratta åt ALLT..


Jag har fått nog nu, Sverige. Skärpning.

Så nu laddar jag ner Sex And the City - the Movie istället. Inte en chans att jag tänker ett gäng fjortisar förstöra den filmen för mig...

Skräck och fläck(iga skor)

Nu har jag haft semester i en vecka och en timma. Visst är det fantastiskt? Synd bara att vädret är så sugigt. Orka gå upp klockan 8 på morgonen bara för att få lite sol på sig. Äh, sol får vänta tills Kreta.

Idag har vi inte gjort någonting förutom när vi åt pannkakor som jag stod och stekte. Kan inte tänka mig hur det är att stå och steka pannkakor till en storfamilj när det räcker gott och väl att steka till bara mig och Johan. Ush.. Skulle egentligen åkt in till stan och hittat på något men Johans humör dog när han upptäckte att hans vita Vans hade blivit gula efter en omgång i tvättmaskinen. (Ett tips från min skogalna kusin: tvätta aldrig skor som har en fast sula, i tvättmaskinen). Men jag hoppas det försvinner med lite Vanish eller klorin.

Det blir i alla fall bio ikväll. Det var längesedan. Vi ska se the Happening. Någon slags skräckis.. Gillar inte sånt fast jag tror att det här var mer en thriller och det är aningens bättre. Helst av allt vill jag ju se Sex And the City-filmen men jag tänker inte plåga Johan med den..

Imorgon hälsar min kusin på igen! Denna gången tar han med sig nya damen, Michaela heter hon och har aldrig varit i Stockholm förut. Hur har man kunnat missa det vid 21 års ålder? Det förstår jag inte.. Men men, bättre sent än aldrig. Så jag hoppas på fint väder så vi kan hänga i stan hela dagen för på kvällen lämnar jag dem två själva då jag, Johan och en hög med löst folk drar till Kolingsborg på fest. Swahili Bob's fyller 3 år. Har jag skrivit det redan? Hmm..
Återkommer på söndag!

Pöss

Djungelvrål och svärord

Bredvid mig ligger en Djungelvrål-klubba jag köpte åt Johan i lördags. Är rätt förvånad över att den fortfarande ligger i sin förpackning, med tanke på hur mycket grabben gillar lakrits.. Ja ja, han kanske sparar den för sämre tider. Som det kommer bli i augusti. CSN tycker att jag måste betala in ungefär 6.900:- Tack för den. Augusti kommer därför att bli den värsta månaden under min Stockholmstid. Fuck. Inget London, inget alls..

Det är sol och varmt ute och Johan sitter i soffan och spelar Formel1-spelet han lånade av sin bror. Att titta på loppet tycker han inte om, men att köra (och fuska) är tydligen grymt. Det förekommer även en hel del svärord. Jag tror nog att "fitta" leder än så länge.

Ikväll blir det öl med Johan-L. Det var sjukt längesedan man såg röken av den killen, han och bruden har varit ute i det stora Europa och kört bil. Lite avundsjuk är jag allt. Det var ju inte igår man såg Österrikes alper eller Italiens sevärdheter. Men jag är ganska nöjd över att åka till Kreta och lapa sol en vecka. Det är runt 30 grader där nu. Jisses, så jag längtar. Har mina flipflops redo i hallen, 9 dagar kvar nu. WOHOO!!

Inatt drömde jag att min chef råkade såg mig naken. Undrar vad det betyder..

Formel 1 och storm

Det är måndag och det är väl egentligen första dagen på min semester kan man nog säga. Eftersom jag egentligen skulle ha jobbat idag men det gör jag ju inte. Sov till elva, halv tolv sedan sa magen ifrån, samt mina ögon. Jag hade visst sovit med linserna i och nu är ögat ömt och det känns som att det ligger en ögonfrans någonstans under ögonlocket och skaver. Mindre kul. Så nu är jag brillmongo ett tag. Kanske funkar det också, jag är bara så trött på mina glajjor.

Helgen som var bjöd på mycket festligheter. I fredags plockade vi upp bästa Sara på stationen. Det blev mat och öl och Balls of Steel på tv. Sedan somnade jag av ren utmattning av sista jobbveckan.
Lördagen spenderades på stan. Vi var överallt. Jag hittade äntligen ett par schyssta, vita tygskor på Urban Outfitters (som för övrigt är en jävligt grym butik, om än lite dyr kanske) och tamponger. Sara däremot shoppade loss ordentligt med sjalar och linnen och de snyggaste tightsen någon kan ha. Fan att jag tipsade henne om dem. Well, kanske kan få låna dem ibland när hon flyttar hit!
På kvällen drack vi öl och jag fick träffa Sandra, Saras klasskamrat, som bor i Alvik. Vilket med andra ord är väldigt nära, så jag hoppas jag kan skaffa lite mod och ringa henne någon dag! Efter X antal öl åkte vi in mot stan. Det blev Debaser eftersom vädergubben på tv4 minsann sagt att det skulle bli regn så Trädgården lät då som ett mindre bra förslag. Men som vanligt hade vädergubben fel, fast vi drog till Debaser ändå.
Efter två öl, konversationer jag inte minns och en djup suck drog jag och Sara till kebabhaket i stan för att träffa Johan och Daniel. Vi åt pizza sedan hade vi en galen photosession på Hötorgets tunnelbane-perrong.  Som om tokigheterna skulle ta slut där, neej då. Väl vid Abrahamsberg ville Sara åka kundvagn. Och Saras ord var tydligen lag så Johan och hon lekte med den ett tag och jag fångade allt i min kamera.

Igår var det söndag. Bakfyllan var ett faktum och tårarna nära när Sara skulle åka hem.
Ush, du måste flytta hit. Jag tänker inte sluta tjata!

Vill ni se roliga bilder så gå som vanligt in på.
http://stupidkid.bilddagboken.se

Puss

Oh fuck me..

Det allra bästa som går på TV just nu:



"Welcome to hell".. Man måste älska Gordon Ramsey!

Sol och bad

Då var semesterresan bestämd och betald. Den 18 juli bär det av mot Kretas varma stränder. Efter flera månaders letande på Apollo och Ving hittade Johan en schysst sida med ett grymt resemål. Hotellet såg sjukt nice ut och med frukost- och middagsbuffé så vann Amirida över alla Apollos resmål lätt! Har läst lite bloggar som andra skrivit om Amirida och det enda negativa jag hittat är att det är väldigt långgrundt där. Men vafan, kan väl säkert hitta klippor och sånt man kan hoppa ifrån om det skulle vara så. Nej jag är grymt peppad!

Så nu har jag två jobbdagar kvar sen är det seeemeesteeer! 3 härliga veckor. Imorgon rivstartar jag helgen med att min bästa Sara kommer upp och hälsar på. Det blir öl på lördag sen bara allmänt skönt och slappt häng. Det som vi är så allra allra bäst på. Helgen efter det fyller Swahili Bob's 3 år och det ska vi fira på Kolingsborg med öl och band och grejer..
Förresten så har jag ÄNTLIGEN bokat tid för min nästa robot på just Swahili Bob's. Den 13 oktober är det dags och det är ju ta mig fan evigheter tills dess! Men men, den som väntar på något gott...

Annars undrar jag mest hur mina vänner där nere i 033 har det.. Och Mickis i Slovakien.. Saknar er allihopa mer än ni kan förstå. <3 <3 <3

Till sist lite bilder på saker som jag och Johan hittat på den senaste tiden.. [om du klickar på bilden blir den större..]

1: Jag äter glass på Söder och njuter av utsikten.
2: Jag råkade köpa en Sudoku-bok till Johan. Nu kan man oftast se honom djupt koncentrerad i soffan..
3&4: Vi grillade med Micke och Carro samt hoppade studsmatta. Sommarens succé. Viva Vasaparken!
5: Ett besök på Gröna Lund fick det bli på 7månadersdagen. Yey!

           

RSS 2.0