jag är bäst. eller, ganska bra i alla fall

YEY! Jag fick VG i Grafisk Kommunikation A. Fan va gött! Var helt säker på att jag bara skulle få G, men där ser man.. Så jävla dum var inte gubbstrutten i alla fall.. Nu ska jag bara kämpa mig igenom Matte A också, men där har jag inte ljusa framtidsutsikter så det lär bli ett G där. Jag siktar i och för sig inte högre heller.

Annars ligger den stora peppen för veckan på fredagens bravader. Mia kommer hit och förgyller dagen med sin närvaro och tillsammans med min partner in svett [pernilla] ska vi till Globen och se män i trikåer göra konster på is. Jag ska alltså få se Evgeni Plushenko [sjukt svårt att stava] live! WOHOO! Hade hoppats på Brian Joubert såklart men man kan inte få allt här i livet.
Hoppas min vårjacka hinner anlända till dess också. Men vädret ser inte ut att bli så jävla bra, inte enligt TV4's rapporter i alla fall.. 10 plusgrader och mörka moln säger SMHI men de har ju också haft jävligt fel de senaste veckorna..

no sugar please

Hur man står emot en godispåse värd 95:- som ens sambo såklart köpte precis när jag bestämt mig att lägga av med snasket: MED REN JÄVLA VILJESTYRKA (och Gin&Tonics..)
Det var rena plågeriet när han sent igår bestämde sig för att börja äta på sina förrädiskt goda sötsaker. Jag bad honom att inte skylta med det, dvs, INTE slänga upp påsen på bordet och riva upp den, som han brukar göra. Han ställde den istället bredvid soffan på golvet och åt tyst, så tyst..
Kände mig något elak men fan, jag är verkligen sockermissbrukare och då vill man inte ha sådant i närheten ens.. Så om han vill äta godis så får han fan göra det i smyg, tills jag har fått ett sunt förhållande till skiten.. Nu står påsen 1 ½ meter ifrån mig men jag har inte ens tittat i den. Känner mig ganska stolt faktiskt. Ska operera fast en bild på en smal version av mig själv på horninnan tror jag, så jag har motivation 24/7..

Så här sitter jag och dricker en Nutrilett smoothie till lunch. Den var faktiskt god men så jävla mättande är det ju faktiskt inte. Kanske i en kvart.. Har ju säkert töjt ut min magsäck till nästan maxgräns så det får plats en hel del skit i den.

Hallen är klar btw! (Eller, vi saknar ju dartpilkrokarna, men de kommer väl nån gång)
Bilder kommer inom en snar framtid..

go Massa!

Njae, nu har jag provat och provat och provat och jag är inte nöjd med några av bågarna.. Blöh.. Men, som tur är kan man bara hiva tillbaks dem till företaget och beställa nya provbågar! Nu satsar jag på en rad av svarta, lite tjockare bågar eftersom jag kommit fram till att det är såna jag gillar bäst. Vi får väl se vad det blir till slut!

Igår handlade vi saker till hallen! Ett skoskåp (eller tre st faktiskt, men vi ska sätta ihop dem på varandra) och där ska det få plats typ 9 par skor, men jag kan säkert trycka in fler. Små ballerinas liksom. Sen köpte vi en hängare med 5 krokar och bredvid den ska vi sen hänga såna HÄR. Det kommer bli gryyyymt! Till sist köpte vi 11 st svarta ramar som jag ska hänga upp på väggen mitt emot skoskåpet (ville egentligen haft den väggen clean, i fotosyfte men vafan..) och sen en spegel till badrummet. VÄCK med det hemska badrumsskåpet! Jag hatar den där vita svensson-stilen. USH!

Hade ställt klockan på 07:45 idag så att jag skulle hinna upp till starten på Formel1loppet. Jag kom upp. Stapplade ut i vardagsrummet och slog på TVn och upptäckte att 27 varv redan hade körts. WTF?!
Ahaa, sommartid. Jävla skit också.. Men jag fick i alla fall se när Hamilton gjorde bort sig med 2 varv kvar HA HA HAAA! SOPA!

Idag blir det att montera upp allting i hall och badrum och sen åka till Täby så jag kan få köpa matteboken. Vill vill vill inte läsa matte, men ja, nu är det redan kört.

hjälp mig!

OK. Favoptik är snabba OCH billiga. Kan det bli bättre..?
Fick hem bågarna idag och nu får ni hjälpa mig vilka jag ska välja..

1 - 2
3 - 4
5 - 6







Mina personliga favoriter är 4an och 5an men jag kan nästan lova att Johan dumpar mig ifall jag köper nr4..
Vad säger ni?

google translate

Haha, surfar vidare i de ytliga bloggarnas värld. Nu hamnade på Natacha Peyres blogg och såg att man kunde översätta hela sidan till engelska med hjälpa av Google Translate. Sjukt roligt!
T.ex:

Tomorrow I fill year, it is my 20year days hehe!
[Imorgon fyller jag år, det är min 20års dag hehe!]

Rekommenderar att göra så om man kan, läsningen blir helt plötsligt ganska rolig..

löjligt

Var på synundersökning idag. Inget hade förändrats med min syn så när jag vinner på Lotto på lördag så ska jag göra en laseroperation. Damnit! Inget skulle göra mig lyckligare! [Det skulle förstås vara en grym plats på Old Trafford när Man Utd har ett spännande möte]
Så nu har jag spanat efter bågar på nätet och beställde hem 6 st provbågar. Jag hoppas att några av de här ska passa mig bra:



VEM köper såna här????


När jag väntade på bussen i Alvik såg jag något fruktansvärt.. En snubbe i min ålder, fräsch, en blandning mellan hipster och reklamare (ni vet, svarta, tjocka bågar, loafers, beige chinos, skinnjacka), och på huvudet hade han... EN JORDGUBBSMÖSSA!! Som BARN har på sig.. Det såg så jävla löjligt ut så jag kunde inte hålla mig för skratt.. Undra ifall han lyckas starta den trenden i sin umgängeskrets eller på hans jobb. Jag hoppas de skrattar åt honom istället för det var bara löööööjligt!



tur tur tur

Någon gång, mitt ibland all otur, måste även jag ha flyt. Igår fick jag reda på att vi måste köpa kurslitteratur till mattekursen. Själva boken kostar 409:- nypris på Akademibokhandeln och på de flesta sajter, plus lösningshäftet för typ 170:- I helvete heller att jag pröjsar 579:- för ett par böcker som jag helst av allt inte ens skulle vilja se.. Så jag googlade boken och hittade en tjej som sålde sin för 250:- GÖTT! Så, även jag har lite flyt ibland..

Ikväll ska jag sticka och träna för första gången på sjuuuukt länge. Tiden går fan snabbt och det är ju april nästa vecka för fan! Inte långt kvar till sommaren med andra ord så nu gäller det!
Slutarökagrejen går väl sådär va.. Två idag, två igår..
Fan. Jag måste verkligen lägga ner nu! Särskilt eftersom på skolan får vi "friska" människor inte använda hissen för att de har bestämt att eleverna måste få mer motion och då får vi bara gå upp för trapporna. Och som att FYRA trappor upp inte räckte, mitt i lektionen ska hela klassen gå ut på en promenad runt huset och samtidigt svara på lärarens frågor. HAHAHA.. Helt sjukt. Men bra förstås, motion är ju...bra..


felix herngren

Första dagen med matematik A och läraren som låter som Felix Herngren ibland. Hysteriskt roligt faktiskt.  Men ja, nu är jag igång med det värsta jag vet.. Svarade i alla fall rätt idag på två frågor så om jag bara kan koncentrera mig och anteckna sjukt mycket så ska jag nog klara ett G! Surt är bara att jag måste köpa en jävla mattebok för 400:- och lära mig Johans knepiga miniräknare. Blöh..
Annars peppar jag medieproduktionen mest! Läraren är bra och rolig till skillnad från det gamla skrället jag hade innan. Idag blev jag klar med mina DNkopior, [vi skulle välja ut 3 sidor från tidningen DN, mäta upp marginaler och spalter sen göra likadant själva i InDesign], och imorgon ska jag börja på min "grönsaksgubbe". Trots att jag gick Adobekurs i höstas så skadar det inte med lite repetition!

Nu ska jag duscha sen hoppa i mina pyjamasbyxor och kolla på film. Det blir "Flickan som lekte med elden". Jag har redan sett den men det har inte Johan så om jag ska få se den sista i triologin så får jag väl offra mig liksom..

Jag har för övrigt världens roligaste fästman! Jag skrattade så jag nästan kissade på mig när jag tog det här fotot:


medieproduktion

Första dagen på nya kursen. Det verkar intressant samtidigt lite svårt. Har så svårt för det här med marginaler och spalter och allt vad det är.. Men det ordnar sig. Jag har ju ungefär 14 andra att fråga ifall jag inte förstår.
Imorgon börjar matten också. Fy fan.. Jag hatar skiten, men det måste göras..

Har lite huvudvärk, antagligen pga vätskebrist. Eller det eviga jävla surret från datorn. Tycker bara den låter mer och mer för varje dag som går.. Annars, så kollade jag bland gamla bilder nyss och hittade några gamla godingar.







Mina gamla, underbara Vans.
Köptes oktober 2005 i Sthlm. Kastades mars 2010 i Sthlm.
RIP..



johan falk

Paus i söndagsfilmen, då passar jag på att blogga.
Igår blev det en impulsresa till Norrtälje för att se Bajen möta Åbo i en träningsmatch. En massa plusgrader och klarblå himmel, det var skönt med andra ord, förutom att det blåste lite så att mina ögon blev helt rinniga. Men annars var det bra! Matchen var väl sådäääär va.. Slutresultatet blev 1-1. Straffen satte Andreas Dahl och sen gjorde Åbo ett mål på övertid. Surt..
På kvällen såg vi Alice i Underlandet och jag tyckte att den var helt underbar! Jättejättejättebra! Förstår inte hur folk kan säga något annat.. Iofs älskar jag konstiga figurer och färgglada filurer så jag satt och njöt i biostolen.. Min favorit är ju Chesire, såklart..
Såhär kommer jag ihåg honom från när jag var liten:


Men han var myyyyycket bättre i Tim Burtons version:



Jag ville ta med mig honom hem.

Bilder från gårdagens fotbollsmatch:






WÄRMLAND

Tänkte att jag skulle prova något nytt i köket och det blev ett recept från "Halv åtta hos mig".. Faktiskt från Sofia Wistams farsas receptbok. Lax i filodeg.. Det blev för jävla äckligt. Jag struntade i den röda thaicurrypastan och glömde purjolöken. Såsen smakade ingenting och jag glömde även krydda laxen innan jag packade in den. Ja jävlar.. Som tur var så hade vi efterrätt i form av chokladkaniner och popcorn! [Johan åt dock upp hela sin portion. Han äter allt, bara det finns salt och grillkrydda]

Vi kollade på Bröllopsfotografen. Mycket bra tyckte jag. Snyggt filmad och jag börjar sakta men säkert att vänja mig vid värmländskan, faktiskt till och med tycka om den lite. Det finns en enorm charm över den, samtidigt är den otroligt skrattretande! Men hur fan ser Tuva Novotny ut nu för tiden? Jisses, gammal och tanig.. Fy fan! Hon var ju faktiskt Sveriges snyggaste skådis en gång i tiden, och inte alls för så längesen heller.. Kanske är det Hollywood som har förstört henne..?

Min kära sambo har en ny leksak. Han hittade ett LED duschhandtag på City Gross för en billigare slant än på Cool Stuff.. Så nu sitter den i duschen.. [Som att det skulle göra duschproceduren roligare..? Försöka duger ju..]


vårvärme

Tittar på termometern i köket och den säger 10 plusgrader. Kan detta vara sant? Typiskt att solen valt att gömma sig bakom molnen och att det blåser lite annars hade det varit en perfekt fredag.
Istället sitter jag inomhus och försöker att inte röka. Andra dagen utan en enda och det går väl ganska bra. Jag har ju gått längre än såhär utan nikotin tidigare, men då har jag bara sagt att jag ska trappa ner istället för att som nu sluta helt! Det är dags nu. Jag vill inte ha glåmig hy längre, jag vill inte få andnöd och mjölksyra i benen efter trapporna upp till vår lägenhet. Jag vill kunna gå upp för helvetesbacken på mindre än 15 minuter.. Och jag vill inte ha fula, svarta tänder..

Lagade kikärtsplättar till brunch idag. Det är fan gott alltså! Man mixar bara ihop kikärtorna (hälften av spadet ska med) och ett ägg och en matsked Maizena, kryddar med salt och peppar och sen steker man tills de är gyllenbruna. Och så käkar man de med lite lingonsylt. Mmmm.. Gött.
Har ingen aning om vad som händer och sker idag, antagligen ingenting.. Men imorgon kväll ska vi gå på bio och se Alice i Underlandet, 3Dversionen. Kommer bli grymt. Jag älskar Rigoletto, definitivt den bästa biosalongen i Sthlm!


...

Världen är bra liten. Den är såpass liten att Facebook ger mig ett förslag på en ny vän, och den personen är en snubbe jag råkade trilla för en gång i tiden och sen sågs vi aldrig mer. Och han är i sin tur vän med en av mina bekanta och därför föreslog vår kära community honom. Puh.. Herregud, man kommer aldrig ifrån sina gamla synder, eller hur?
Annars när jag kliade mig i håret innan så gjorde det tokont och jag kom ihåg att jag brutalt slog i huvudet i taket på O'Connels igår. De har såna där låga valv i trappan och stora skyltar som ska varna för det men såg jag dem? Nej. Därav det något svullna och onda området mitt på huvudet idag.
Halsbränna har jag också. Och nöjd med mitt val av livspartner (haha, så jävla fult ord). Jag älskar Johan, så himla mycket! Ibland har jag såna där dagar då jag bara bestämt mig för att vara sur. Ja, jag är konstig. Och idag var en sån dag.. Men så kommer Johan hem och säger något knasigt, roligt, tokigt och jag kan inte hålla mig för skratt. Han får mig att le varenda dag. Och fastän allt känns piss och jobbigt ibland så vet jag att han älskar mig minst lika mycket tillbaka. Och tur är väl det!


saknar

































<3 <3 <3 <3 <3

tattoo

Jag mår som jag förtjänar. Fast å andra sidan så var jag ganska förnuftig och gick hem tidigt igår, runt 22tiden faktiskt.. Eller tidigare till och med. Men det spelar ju fan ingen roll, blir ju lika bakis ändå med tillhörande cravings. Just nu vill jag ha Burger Kingkäk, en påse chips, ostbågar och världens största Pepsiflaska. Får se om jag orkar gå ner till affären och fixa något att äta sen i alla fall. Tanken på yogurt och flingor får mig att må ännu mer illa..

Gårdagen var bra i alla fall. Satt och tittade på när JohanL fick sin första tatuering. Den blev sjukt snygg! Se bilden här nedanför.. Efter det försökte jag fixa min sista uppgift i skolan men jag lackade ur på InDesign och min lärare och gick därifrån, till Pizza Hut. Fy fan så jävla gott.. Fattar inte att jag aldrig ätit där förut!
Sen tog vi en öl på vägen till Gamla Stan och jag köpte en grön halsduk på Emmaus.. Mötte upp Jonas vid the Liffey och gick till O'Connels, vi borde dock stannat på the Liffeys där det var mer drag men ja ja.. Sen blev det några goda cider i källarn med trevligt sällskap och sen raglade jag hemåt.. Mådde illa på tbanan men lyckades i alla fall klara mig hela vägen till Alvik där jag sen tog en taxi sista biten.. Så det var min St Pattys Day.. Lyckad ändå!


girl and robot

Ny bloggdesign. IGEN. I väntan på att InDesign CS3 ska laddas ner till min dator så leker jag lite med min bloggs utseende. Turkos är det nya svarta. I alla fall i min värld.. Till och med mina senaste våriga Vans matchar hallen nu, haha.. Galet.

Idag var det sista skoldagen för mig i alla fall. Sista är på torsdag men jag är klar med nästa alla mina uppgifter och behöver egentligen inte gå dit. Fredag är sista dag för inlämning och då ska jag åka dit med min sista produkt som ska bli en affisch för en hemlig DJ, och den får jag utforma helt själv. Jag gör den bara för att "visa framfötterna" som det så roligt heter och hoppas på att jag får ett högre betyg än bara G. Jag tycker själv inte att jag behövt lika mycket hjälp som många andra i klassen utan har arbetat ganska självständigt. Och mina grejer jag gjort är väl inte tokfula heller.. Vi får väl se!

Nästa vecka börjar Mediaproduktionkursen samt matte A på en annan skola. Och jag fick höra idag att Mediaproduktionen är 4 dagar i veckan, puh.. Ingen sovmorgon här inte, förrän fredag.. Då börjar jag 13:45 eller vad det nu var.. Men jag ser fram emot att få lite rutin på vardagen och inte behöva känna mig som en dålig hemmafru. (Med dålig menar jag att jag inte städar..)

Imorgon ska jag möta JohanL på Medis vid kvart i tolv, sen ska jag se när han får tusen nålar i armen. Hehe.. Snart är det min tur, jag är tokpeppad! Senare blir det nog minsann någon öl eller tre på O'Connels i alla fall. Får njuta av att kunna ta en bärs på en vardag, för snart är det slut med det!

<3 <3 <3

shooooooes

Nu har jag fått upp tidningsstället och skohyllan får stå där tills vi köper skoskåpen.. Men ja, än en gång, jag är sjukt nöjd!



Mina bästa Vans:



Färg på handen:


blöh

Det är St Pattys Day på onsdag och jag måste vara i skolan 08:30 dagen efter. Hur jävla sugigt är inte det då? Kuken.. Bästa kvällen för utgång på heeela året, då försöker jag vara vuxen och faktiskt fullfölja saker i mitt liv. Tur att det är St Pattys Day nästa år också.. Då jävlar!

En suddig bild från förra årets bästa dag på O'Connels. Alla var glada, alla var nöjda, inget bråk, inga hårda ord. Som det ska vara!


buhuuu..

Uääh, vaknade och var helt täppt i näsan. Som vanligt. Bara lite extra mycket den här morgonen. Svalde och det kändes som jag hade svalt ett ägg med taggtråd runt det. Och sen kom hostan.. Så, jaha. Kul.
Lade mig i soffan och glodde på Sex And The City-filmen, för typ 7e gången. Jag tröttnar aldrig på SATC.. Världens bästa serie och en grymt bra film, jag grät 4 gånger. Extra mycket när de till slut gifter sig och Mr.Big viskar "Ever Thine, Ever Mine, Ever Ours" i Carries öra.. Suck.. Så fint! [Yes, jag är den blödiga, fjantiga typen, bara så ni vet]

Efter filmen gjorde jag en rejäl kraftansträning och målade klart hallen. Nu är jag helt död.



heja heja

Nu har jag varit uppe i sisådär 1½ timma, Johan sover fortfarande.. Jag drömde en obehaglig dröm där Johan drog till Australien för att surfa en helg och jag skulle komma dit dagen efter. Men när jag ringde dagen därpå och skulle säga vilken tid jag kom dit så sa han att det vore nog bäst om jag inte kom dit alls. Eller att jag skulle vänta lite, någon dag eller så.. Så nästa dag ringde jag igen och då svarade han inte ens. Jag åkte dit ändå och fick reda på att han bodde hos en kompis till honom (som för övrigt var Alex Lund, haha..) och att jag inte fick plats. Bla bla bla.. Sen minns jag inte så mycket mer, det blev luddigt och allmänt konstigt bara. Jag HATAR mina drömmar. Ville ge Johan en käftsmäll när jag vaknade och var tvungen att tänka efter en extra gång om det var sant eller inte. Sjukt.

Idag ska jag måla klart hallen tänkte jag! Måste bara fixa mer färg. Köpte ju bara en provburk på ½liter. Ingenting ju. Så hej och välkommen kära mjölksyra i armarna, peppen!

Får såklart inte missa starten på Formel1loppet heller, nu när min bästa finne [Kimi Räikkönen] inte längre är med får jag heja på  Massa och Alonso [båda kör för Ferrari] som får starta som tvåa och trea, spännande! Vinner den jävla Schumacher loppet idag ska jag måla om hallen svart. BLÖH!




turquoise

Nu jävlar ska hallen bli turkos! [Men jag är inte nöjd med färgen, den ser för grön ut i den vanliga hallbelysningen, what to do??]


finally

FÖRE OCH EFTER. En jävla skillnad alltså. Jag är toknöjd!



Äntligen, äntligen hemma.. Så jävla skönt. Kollade På Spåret och käkade pizza. Och jag har druckit ett par lager tops så jag är nöööööjd.. Har även bäddat rent och fastän jag inte är jättetrött så är det väldigt lockande att bara gå och lägga sig och njuta av den stora sängen och nya sängkläderna:



Jag tror minsann att min kära sambo har däckat i sängen redan. Det är ju fredag. Tröttdag borde vi döpa om den till faktiskt.. Imorgon blir det att leta schyssta grejer till badrummet på Ikea bl.a. Woooooho!

...

GAAH, min dator är SEEG! När jag kommer hem måste jag flytta över en massa skit till min externa hårddisk känner jag. Och göra en ordentlig rensning. Vill ju inte att min älskling ska dö i förtid..

FREDAG idag, det snöar ute (är det ett jävla skämt eller? inget kul alls i så fall), jag har druckit två koppar kaffe så jag är lite speedad (dricker inte kaffe så ofta pga att jag får då hjärtklappning och det associerar jag med min panikångest och det är inte roligt), ska snart ringa vår renoverare och fråga ifall det är riktigt säkert att vi får flytta hem idag. Håller en tumme. Två betyder otur.

Fotade kvällshimlen på vägen till Sälen. Här i Hedemora.. Vilken håla..



Johan och hans mor:



Is på bilrutan:



En ensam liten ankarlift:


peppen

Ok. Vi är alltså snart i slutet på 6e veckan i exil. I morgon fredag får vi förhoppningsvis flytta tillbaks till vår älskade, lilla tvåa i finförorten. Bara tanken på att jag är bara några timmar ifrån att få jäsa i soffan utan att några hundar hoppar på en eller att någon kommer och byter kanal eller bara stör får mig att spricka upp i ett leende utan slut.
Jag tycker så himla jättemycket om Johans familj men just nu så orkar jag inte mer!! Mitt härliga, underbara tålamod håller på att ta slut och just nu vill jag öppna dörren och bara skrika HÅLL KÄFT men det tänker jag naturligtvis inte göra. Jag skriker i mitt huvud istället. Som sagt, inget ont om Johans familj, jag kräver bara ensamtid och tystnad kring mig ganska ofta.. Vilket ju inte finns i det här huset.

Saker jag ska göra när jag kommer hem:

1: Ladda ner InDesign CS3 och göra klart de sista uppgifterna till skolan.
[Har CS4 men i skolan har de bara CS3, värdelöst... Och här är det nästintill omöjligt att koncentrera sig.]

2: Duscha länge i nya badrummet sen vira in mig i morgonrock OCH filt, dricka te och mysa i soffan framför TV'n med massa, massa kanaler.
[Där vi sover finns en liiiten, liten TV med tre kanaler...]

3: Ligga. Massor.

4: BAKA!

5: Sova ut på riktigt utan att väckas av hysteriska ADHD-barn som springer i trappor och på golv med hårda hälar.

6: Inreda det nya badrummet såklart!

Saker jag vill ha:

Tandborstmugg + tvålpump, badskum x 3, tandborsthållare i form av en anka (från Lagerhaus)


Krokar, bomullstopshållare och dörrförvaring (från Ikea).


Vi får väl se hur mycket av detta som Johan tillåter mig att skaffa.. ;)

bloody hell

Fy fan vad jag är blödig.. Får tårar i ögonen när jag tittar på Hem Till Gården.. Marlon har blivit skjuten och dog nästan på operationsbordet och i nästa klipp får man se hans fru stå och gråta i korridoren. Och mina tårar sprutar. Men inte för att jag tycker synd om Marlon och hans fru, de är ju bara karaktärer, jag börjar tjuta bara för att jag tänker "tänk om det vore Johan som låg där". Jag står inte ut med tanken på att förlora honom, eller att något allvarligt skulle hända.


.....

Well, jag blev lite gul/orange. Förutom håret närmast hårbotten, den färgen blev grym. Men jag ska i alla fall hälla i en askblond toning idag, orkar inte gå runt i mössa i flera veckor heller.

Annars är jag ganska glad att "ladies week" anlände just idag, jag hade inte klarat av en dag till av irritation/gråtmildhet och aggressivitet. Av någon anledning så har jag bara varit irriterad på Johan och ibland har jag haft lust att slå till honom! Läste att det dock är vanligt att man blir så gentemot sin partner under PMS och mens. Haha, hade jag ingen aning om. Men ja ja, nu vet jag. Det är dock inget roligt alls, jag hatar att bråka och vara tyken när det inte finns någon som helst anledning, bara mina hormoner som lever loppan i min kropp. USH!

Tänker förresten på Borås och min mammas ord när vi stod på flygplatsen förra veckan, då jag berättade för henne att min mage blev lika konstig igen som den var i julas, när jag verkligen mådde skit och knappt kunde äta något. Och då sa hon något som jag väntat på att få höra i flera år, "det är nog inte bra för dig att åka hit till Borås".
Äntligen har hon förstått det! Och det är så jävla sant. Det är inte bra för mig! Jag har alltid sagt att jag inte tål den stan, människorna är idioter. Självklart finns det undantag och dem kallar jag för mina vänner och jag gråter en tår när jag tänker på att de bor där dit jag aldrig mer vill åka.

Det är en svårförklarad känsla, det här med Borås och varför jag inte vill dit. Det har hänt mycket skit där (ja, roliga och bra saker också, men mest skit) som hjärtat och hjärnan kommer ihåg allt för väl. Och hur jag än försöker skapa nya minnen genom att ta med mig Johan så går det inte. Jag kommer ändå alltid behöva åka ner över jul utan Johan och genomlida 3-4 dagar innan det är dags att ta mig tillbaks till mitt nya liv igen.

Det som är jobbigast det är att alla mina underbara vänner undrar varför jag aldrig hör av mig när jag kommer ner. Well, för det första så prioriterar jag min mor när jag kommer till Borås, för det andra så försöker jag pussla ihop tider för att träffa så många som möjligt och det förlorar charmen med allt. "Nu måste jag gå för nu ska jag träffa den och oj oj nu måste jag gå igen för nu ska jag träffa den".
Jag orkar inte! Jag blir helt slutkörd!

Och jag hatar att det här blev något slags försvarstal till de som ska förstå mig bäst.. Utan att jag behöver säga förlåt tusen gånger och ha dålig samvete. Varför? Jag har Facebook, jag har MSN, jag har till och med en adress och en mobiltelefon också!

Äh, jag vet inte. Det är inte lätt att vara i en stad där det är svårt att skaffa nya vänner. Speciellt svårt är det vid 28 års ålder..

blondie

Just i denna skrivande stund halvligger jag i sängen och väntar på att håret ska bli ljusare. Blekmedlet är i och plastpåsen sitter över håret för värmens skull. Utan värmen blir det inte ljust. Tänk på det alla ni som bleker håret hemma! Jag antar att jag kommer se ut ungefär så här när detta är klart:



Lite sådär "ljusgult a'la Vendela är med på de lokala nyheterna 2006".
Man kan ju hoppas på något annat, men med min tur så blir det väl kanariefågelgult.
Yey.....

dream on

Gick hem tidigare från skolan idag. Hade sovit alldeles för lite och oroligt så väl framför datorn så höll jag på att svimma. Fick ont i magen (börjar tro att jag faktiskt har IBS. Kul....) och mådde jätteilla. Så jag drog. Fick i alla fall lite gjort, jag och Johanna gick till Söderhallarna och tog lite foton till det kommande projektet. Smet även in på English Shop för att köpa lite Jelly Beans och mina absoluta favoritchips, McCoys Salt&Vinegar. Fy i helveeete så goda de är!

Känner mig lite stressad med skolan nu, inte många gånger kvar och två projekt ska in snart samt två till ifall jag vill höja betyget, vilket jag självklart vill. Och då får man även välja något eget att göra istället för att få texter, format och direktiv från läraren. Jag får helt enkelt sitta kvar längre på torsdag! Idag vart ingen rolig dag.

Igår samlade jag och Johan vuxenpoäng minsann. Köpte varsin Lottorad. Så imorgon blir någon av oss 10 miljoner rikare. Drömma kan man ju.. Det första jag ska göra ifall jag vinner 10 miljoner är att boka en resa till något varmt land. Kanske ta en sväng förbi London först och njuta av en ljus lager på en pub i Camden.

ferra

Nu har jag vart och köpt Schwarzkopf Blonde Extreme Strong Blondering L1++ [NU JÄVLAR!!] samt en slinghätta och 6 par trosor. Det var dags med trosorna.. Har inga rena kvar och jag orkar fan inte tvätta haha.. Sen kan det ju vara trevligt för Johan att se mig i något annat än tråkiga bomullstrosor från 2001..

Funderar även på att anordna någon slags mindre fest hemma hos oss snart. Inviga det nya badrummet liksom. Det får ju bli någon gång snart efter löning då alla verkar bli på bättre humör med lite kosing i portmonän och då har de även råd att köpa alkoholhaltig dryck för utan berusningsmedel kan det lätt bli stelt. Vi svenskar är ju tyvärr ett väldigt reserverat släkte. Får diskutera detta med karln och ge folket några datum att välja på. Yup.

Före intag av berusningsmedel:




Och efter intag av berusningsmedel:



(h)ellos

Sol ute. Mörkt inne. Jag vägrar gå utomhus bara för att alla säger "idag är det såå fint väder ute". Ja men måste man gå ut bara för det? Jag sitter inomhus och beundrar ljuset utanför fönstret, räcker inte det?

Igår när vi kom hem från fjällen så tog vi en runda förbi vår lägenhet för att se hur långt de hade kommit med renoveringen. Toaletten är på plats, duschdörrarna och badrumsskåpets undre del (som för övrigt var sjukt fult. Ni vet sådär svensson-vitt och tråkigt) och nu är det väl bara handfatet som ska på plats, duschgrejerna, rören som ska dras och så ska väl elementet och handdukstorken upp. Jag hoppas fan att det inte tar mer än 2-3 dagar. Det kan det fan inte göra.
En annan trevlig överraskning var att hela nästan hela lägenheten var dammad och städad! Stöket på databordet i vardagsrummet var i ordningplockat, kuddarna i soffan prydligt lagda och kryddhyllan i köket var nästan pedantiskt städad. Galet! Men otroligt skönt att vi slipper göra det, så nu kan jag koncentrera mig på att tvätta tusen tvättar när jag kommer hem. Suck.. Men det ska bli så jävla skönt att komma hem! Fick nya påslakan från Ellos idag som vi fått av svärmor. De är skitsnygga!



:(

Varför? VAAAARFÖÖÖR tycker min kära karl inte om Star Wars???
VILL HAAAAA:


bildbevis

Ja. Jag var faktiskt uppe på toppen i år. OCH jag åkte ner :D




se upp i backen!

Uuuuh, synd om mig! Har en sjuk träningsvärk i hela överkroppen, till och med i halsen. Gårdagens åk var härligt. Stolt är jag som pallade att åka upp till toppen med sittliften och sen ta sig ner för hela backen (första gången tog ungefär en timma haha) för att sedan njuta av en öl i solen innan nästa åk, som gick strålande. Ramlade inte en enda gång.. Yey! Men idag vilar jag min ömma kropp. Efter Hem Till Gården ska jag ge mig ut i det underbara vintervädret. -8 grader och lite vind, men hittar jag ett hus att gömma mig bakom ska det bli gött att sätta sig i solen och få en ojämn bränna....

Kanske hyr en bräda på lördag också. Har ingen lust att gå till badhuset, känner mig som en äcklig, grå degklump och folk skulle fly åt alla håll ifall de fick se mig i bikini..

tik tok.

Tänkte att det är dags att lägga in lite bilder från helgen. [Klicka på bilden så blir det större och då ser du bättre vad som försigår]












snö på tvären

Här sitter jag i en tvåa i Borås och uppdaterar frenetiskt LFV's hemsida för att se hur mycket förseningar det kommer bli i flygtrafiken. Jag kommer lägga mig på golvet och grina ifall mitt flyg blir inställt. Å andra sidan ser jag inte direkt fram emot att flyga i storm. Ja ja.. 55 minuter av dödsångest har jag väl haft förut.

Festen var grym! Bäst var Örnschs ananasmugg med tillbehör som glittriga sugrör och drinkpinnar. Som sig bör. Saras nya lärarinnaoutfit var ganska häftig den också. Den underbara värdinnan däckade precis innan jag skulle dra, dvs runt ett på natten. Hon tål inte sin sprit den kvinnan hehe..
Annars var det guld att träffa Jenny, Nordan och Kikki igen också. Long time no see.. Skönt också att jag faktiskt förändrats till det bättre... Nog om det.

Nu ska jag käka frulle, duscha och sen förhoppningsvis komma fram till Knalleland, måste kolla en jacka!

RSS 2.0