the notorious wendy lee.

Kollar på film i väntan på reprisen av Oskyldigt Dömd som börjar om 30 minuter. Filmen heter The Notorious Bettie Page och ja, den handlar om hennes liv. Världens snyggaste modell någonsin, kommer aldrig finnas någon snyggare heller. Kurvor för fan, kurvor!

Annars.. Var vi i stan hela dagen igår. Johan fick kortare hår klockan ett och efter det vandrade vi runt, bort till Gamla Stan för någon slags utförsäljning. Det enda som var av intresse var ett par silvriga trosor. Men när skulle jag få användning av dem? Vet inte alls. Så de fick ligga kvar i lådan. Kanske hamnar de i någon Lidingö-tants byrålåda någon dag.
Sen skulle vi ju käka middag någonstans, fira ett år sådär.. Det slutade med att vi hamnade på Carmen. Jag är inte så brydd. Menar, jag känner mig bara dum och malplacerad på ett fancy ställe. Så varför inte njuta av min mans sällskap på ett ställe vi båda trivs på och som dessutom har billig öl? Och man ska inte underskatta Carmen. Det känns lite som Cheers när man kliver in där. Josef känner alltid igen en och man ser alltid någon man känner. Och igår tog nog priset. Träffade Sara, en gammal väl från Borås och jag har väl inte sett henne på flera, flera år! Det var kul att se att hon lever och har hälsan. Förhoppningsvis..
Efter käk och två öl drog vi vidare till Söderbiljarden och lirade biljard i en timme. Johan vann såklart hela tiden men så jävla dålig är jag inte. Förhoppningsvis hinner jag öva lite till så jag kan vinna över Phillippe när han kommer upp igen, haha!
Och efter biljarden åkte vi till Hägerstensåsen, köpte två folköl var och hängde hemma hos Rickard och Rebecka ett tag, tills vi båda fick huvudvärken från helvetet och tog en taxi hem.

Idag har vi haft Johan Michel på besök. Det blev pizza och massa fotboll. Min tandvärk har inte gått över, den har tvärtom förvärrats. Ont i huvudet konstant och Alvedon 2 x 500mg funkar inte längre heller. Hoppas måndag och tisdag går över snabbt.

Tänkte dokumentera hela våran lördag med bilder. Men det enda foto jag tog var detta på Johan på ett öde Carmen. Ja vi kom dit först av alla.. Totalt öde. Läskigt var det..

Jaha ja..

Ok.
Det var inte visdomstanden som strulade. Det är aset bredvid. Och det aset kanske kanske behöver rotfyllas. Tack världen!
Vi får väl se vad de säger på onsdag då jag ska dit igen. Min läkare jag fick kan inte svenska så bra så det kan ju går hur som helst. Det finns inget som är mer obehagligt än att sitta i en tandläkarstol. Man måste stirra upp i taket, på lampan (och bli bländad), på gardinerna, överallt än på själva tandläkaren. Det går ju inte. Gud förbjude om man fick ögonkontakt, då han kanske skulle se hur ont man har och hur man bara vill karva ut alla hans tänder med det lilla pet-redskapet som ligger på brickan framför en.
Det värsta jag vet, förutom den fruktade borren, är sug-slangen, det där verktyget som ska förhindra överdrivna mängder saliv att ta över när tandläkaren arbetar. Det den egentligen gör är att den skrumpnar ihop tungan så den inte längre känns, den får allt saliv att hamna på andra sidan munnen och när man sen måste svälja ner det så får man skavsår eftersom slangen ligger och skaver mot tunga, tandkött och haka.
Jag kan skriva om 100000 andra saker jag hatar med tandläkare men klockan är 22:54 och jag vill krypa ner i bästa sängen och pussa på Johan. Snart är det helg och fy helvete vad skönt det ska bli och bara kramas hela tiden!


Oj oj oj..

Jag har en bra far. Men jag har en bättre svärmor.
I natt fick jag nog. Bestämde mig för att höra av mig till min far och låna/få pengar till tandläkaren. Jodå, jag fick pengar. 1800:-. De pengarna ska jag även se som julklapp då min chef-på-volvo-pappa "har det lite kärvt" nu. Haha.. Nu skrattar jag åt det. När han skrev det för en timma sedan ville jag bara gråta. Det är ingen idé att gråta över en sådan far. Feg är han också.
Sen bad jag min kära svärmor om pengar till bussresa till/från Borås över jul. (Jag har inga pengar, alls, så mitt hjärta fick igår betala mina räkningar. Min ängel.. Ush så dumt det kändes, men what to do?)
Och vad säger min kära svärmor? Jo, att hon betalar min tandläkar-räkning så kan jag behålla de där pengarna från pappa och göra vad jag vill med. Hoppsan Kerstin! Behöver jag säga igen att min far jobbar på Volvo, som någon chef, han avskedar just nu folk. Sådan makt har han. Och vad gör svärmor Lotta? Hon är dagisfröken. Känn skillnaden i lön.. Och min far kan inte ens ge mig de pengarna bara.. Fy fan. Trött blir jag.

Well, kl 15:00 idag ska jag i alla fall infinna mig på City Dental på Drottninggatan. Undersökning först. Men jag är ganska övertygad om att jag måste dra ut tandjäveln. Gör det bara, jag kommer inte sakna den!

Sedan känner jag på mig att helgen kommer bli finemang. Lördag speciellt. Yeah!


Aj aj aj..

Det är onsdag, om jag minns rätt. Byggarbeterna är fortfarande inte klara med det andra hyreshuset bredvid oss. Helt sanslöst.. Och de låter, hela tiden. Som att det inte vore nog med en bultande tandvärk, det går upp i huvudet av allt grävskopeljud också. Försvinn!

Inatt fick jag en ångestattack i sömnen. Haha, men jaa, inte ens då kan jag slippa skiten. Jag drömde att jag skulle åka någonstan och var jättepeppad, men när jag skulle köpa biljetten så var jag pank. Och det stämmer ju också. Eller, helt pank är jag inte. De få slantar jag har måste gå till julklappar.
I alla fall, min dröm. Jomen det kanske inte var så farligt men jag vaknade i alla fall utav att jag var helt kallsvettig och hade svårt för att andas. Johan låg och höll och mig och snarkade mig i örat och jag minns att jag knuffade iväg honom, hoppas jag inte var hårdhänt.. Stackarn..

Jag mår bara sjukt dåligt just nu för jag vet inte hur allt ska gå ihop!
Jag har räkningar som måste betalas, resor som måste köpas, ett liv som måste levas, en tand som måste dras ut, en far som tycker jag fått tillräckligt med pengar, en mor som är fattig. Kuken!


Julklappsönskan 2.

GRYM!

http://www.kaffebrus.com/lomo-fisheye-23.html

Ett underbart år.

Idag är det den 25 november, jag och Johan har varit tillsammans i ett helt år och i och med det så blir detta mitt längsta förhållande jag någonsin haft. Jag är 26, snart 27 för fan, och har inte haft något längre förhållande än 11 månader och typ 20 dagar. Är det tragiskt kanske? Jag vet inte, men med tanke på alla nötter man har träffat så är det inte så konstigt i alla fall!
Nu har jag i alla fall hittat helt rätt. Och om detta mot all förmodan inte skulle funka, ja då ska jag fan leva som singel resten av mitt liv. Kommer inte hitta en bättre pojkvän än Johan. Så är det bara.

Detta hängde på hallspegeln när jag klev upp idag:

Inga konstigheter

Det är måndag. Och det enda man har att se fram emot på måndagar är Färjan kl. 20:00, eller att måndagen tar slut så det blir tisdag och man kan bli sig själv igen.
Det är full snöstorm ute. Jag blir pepp på att gå ut med kameran men tänker till igen och väntar nog tills vinden har lugnat sig. Kan ju inte ens gå ut på balkongen och röka utan att riskera snö i näsan, under jackan, in i lägenheten och till slut släcker den ciggen.. Men det är fortfarande fint med snö. Fantastiskt.

Igår startade jag mitt Top Model-maraton. Säsong 11, ska börja glo på avsnitt 8 snart. Det är ett värdelös program, men det går snabbt att skumma igenom när man bara vill se själva fotosessionen och sen resultatet. Intrigerna och skitsnacket har jag inte mycket för.
______________________


White Xmas?

Jag vaknade i morse vid åtta och var sjukt kissnödig. Men när jag stack fram armarna ur täcket så bestämde jag mig för att fortsätta vara kissnödig. Det var inte värt att förfrysa tårna för att gå upp, ut till hallen och vidare till ett iskallt badrum.
Jag somnade om, vaknade av att Johan gick upp vid 10.. Han meddelade sedan att det var en massa snö ute! Jag sken upp och blev lika glad som ett barn på julaftons morgon. Då kunde jag inte somna om, drog på mig min bästa hood och leggings och gick direkt till fönstret. Ja se, snö! Det är så fint och ljust och stilla.
Jag gillar snö. Jag gillar att titta på snön, när den yr, när den faller, när den dalar, när den bara ligger där.. Jag gillar att stå i snö. Och gå. Bäst är snön när det knakar om man går i den. Jag gillar att åka pulka i snö. Dock var det jättelängesedan jag gjorde det. Hoppas på en återkomst av pulkan i år! Jag gillar att skapa saker av snö. Snölyktor, snögubbar, snömonster. You name it!
Men när det går över till blötsnö och blask, då vill jag inte vara med längre.



Sen kom jag på varför jag egentligen vill bo mitt i stan. Jag saknar att kunna gå ut när man vaknat, köpa kaffe på Pressbyrån och nybakade frallor på ett café eller på ICA.. Allt är så lätt att få tag på. Man måste inte pracka på sig alla kläder man har bara för att gå i 10min ner till ICA, eller skrapa rutan på bilen och åka någon annanstans för att handla.
Nej suck.. Jag trivs ju jättebra här där jag bor! Inget fel alls på Abrahamsberg. Men jag saknar stadslivet. Det gör jag.

Jag vill ha!

Nu vet jag vad jag önskar mig i julklapp. Eller vad jag ska köpa när jag får en lön någon gång!


ELLER/OCH:


Helst Monsieur Escargot. Fantastiskt underbar!

Sen måste jag ju kommentera om Idol. Det enda jag kan säga är pinsamt Sverige.. Riktigt pinsamt att rösta ut den tjej vars röst kan vara det vackraste och mest unika som tillverkats i det här skitlandet på bra länge. Tack.. Fy fan..

Tull tull

Uääääh! Ett ljud jag gör som betyder "fy fan va dåligt jag mår". Ja. Så blir det dagen efter ens vän bjuder på öl.
Efter gott käk på Copperfields drog vi till ett mer sunkigt ställe, Theodoras vid på St Eriksgatan. Men de har billig öl, rökrum och intressanta karaktärer att snegla på och snacka skit om. Sånt gillar vi, jag och JohanL. Som för övrigt ska bli pappa om sisådär en massa månader. Det är helt galet! Jag vet att han blir en grym far! (Inte alls som min..) Men jag kan bara inte se det framför mig.. Och jag och Johan har slagit vad. Blir det en kille vinner jag och tvärtom. Fast nu är jag inte lika säker.

Fick ett brev från Tullverket idag. Fan, trodde jag skulle slippa undan med min beställning. Men närå. Ja ja, vad gör man inte för att glädja någon annan!

Här är JohanL när han posar.


Här är JohanL när han inte posar.

Elaka drömmar

I natt drömde jag att Johan lämnade mig. Att han bara stack utan att säga något. Han skulle ta ut pengar i automaten och jag gick kanske tio meter bakom honom. När jag stannade för att leta efter mobilen i min jättestora väska så stack han, för när jag tittade upp fanns han inte någonstans. I min mobil hade hans namn bytts från Ågren till Ågrell och numret jag ringde fanns inte. Han fanns heller inte kvar någonstans på internet. Jag vaknade utav att jag skrek och grät, täcket låg på golvet och lakanet var en röra. Fy fan vad jag hatar sådana drömmar. Varför drömmer jag dem?? Det händer ganska ofta..

Älskar ju dig, mitt hjärta.. Försvinn inte sådär..

HOTW



I natt drömde jag om uppochnedvända kors. Det var märkligt. Sen hittade jag den här bilden som jag tog på Mike efter en Hour Of The Wolf-spelning i Motala. Jag gillar den faktiskt.
____________________

Har precis slökollat det sista avsnittet av A shot at love med Tila Tequila 2. Och den hon väljer i slutet vill inte ha henne. Bu-fucking-hu, det är såå synd om Tila.. Stackars lilla perfekta rika tjej.. Äh, gå ut på krogen istället, så hittar du nog nån.
(Och ja, jag skulle skrivit såhär även om jag var singel)

Tog en promenad i stan idag. Köpte te på English Shop, såklart, sen gick jag från Medis, via Gamla Stan (upp och ner för backar och runt runt) bort till Hötorget där min skoskav tog över helt och hållet, fick ta bussen till Fridhemsplan och sen vidare till dödsbacken i Abrahamsberg. Silvershampo är nu inköpt. Har inte testat det än, får bli premiär imorgon.. Har ingen aning om efter hur många gånger det börjar verka men ja ja..
Före:


Ett herrans liv

Nu har jag bytt design. Är mer nöjd nu. Yes.

Fick ett sms från mitt brittiska ex idag. Det stod: "Still getting letters! They say they are taking legal actions now!"
Jaha, men vad kul tänkte jag. Fast nej, det gjorde jag inte. Jag började gråta, rakt ner på min nygjorda ost och tomatmacka. Vafan, hade inte CSN sagt till Intrum i England? Ringde pappa mellan två gråtattacker och bad honom ringa till Intrum och fråga. Innan han hann ringa tillbaks var jag halvvägs ner på golvet i en ångestattack. Sen ringde han och sa att ärendet var avslutat igår och Marc hann få ett sista brev som skickat ut förra veckan. Puh.. Så nu ska jag få ett bekräftelsebrev på att allt är klart så hör aset av sig igen så får han spö.
__________

Igår bestämde jag mig för att idag, skulle jag åka in till stan och köpa nytt te.
Vaknade idag till ett lugn. Det blåste lite ute bara, men annars var det torrt och ett behagligt ljus strimmade in mellan persiennerna. Jag gick upp, satte på datorn och hann logga in på Facebook sen var det kört. Utanför blev det storm, regn, blåst, snö.. Allt på en gång. Så nej, jag tar på mig mina raggsockar, gör annat te, tänder värmeljus och tittar på en film istället. Suck..
__________

Förresten så vore det fint med lite snö, så det blev ljusare ute. Nu är det bedrövligt..
Se så vackert! Viskadalen (utanför Borås) -07


So what..

Ja och vad är nytt såhär på en alldeles sprillans ny och underbart tråkig måndag?
Ny design på bloggen som jag inte alls är nöjd med utan har så länge tills jag kommit på något bättre. Eller tills mitt hår har behandlats några gånger med silvershampo så jag kan ta ett fungerande självporträtt. Jag är inte alls bekväm som blondin längre. Hur klarade jag av det senast? Shit.. Det känns som att det är ett nytt jag. En ny Vendela, och denna nya kvinna måste träna, hon måste skaffa sig ett jobb som ger pengar, hon måste skärpa sig helt enkelt!

Jamen i alla fall så var rockfesten i lördags alldeles jättetrevlig! God mat, hyfsad musik (fast coverbandet var en total katastrof!! Jag avskyr coverband och det här var droppen), trevligt folk (gammal som ung) och jag fick till och med upp Johan på dansgolvet. Slow dancing såklart. Här blev det varken twist eller bara vanlig röra-på-sig-lite-i-hörnet-dans.
Det var en schysst kväll. Jag frågade tydligen min svärmor ifall vi kunde fira min födelsedag hemma hos dem. Ha någon slags fest där. Shit, jag kanske har blivit vuxen på riktigt. Så, alla som vill komma upp/komma dit (Vällingby/Nälsta) helgen innan den 12e januari och gå på skön fest, säg till NU!

Bjuder på en bild (finns fler att se på facebook och på stupidkid.bilddagboken.se)


It's party time duuudes!

Här sitter jag tjugo i ett på natten, med gult hår och snor som inte längre vill vistas i min näsa.
Jag fick ett infall och köpte tre förpackningar blekmedel och har hittills hällt i två av dem. Det är gult nu. Jag ser inte klok ut men imorrn hoppas jag på bättring efter en låda med ljus askblond. Vi får väl se. Blir det katastrof kan jag ju gå på rockfesten och säga att jag är så white trash det kan bli.

Jag har ont i ryggen nu. Nog bäst jag går och lägger mig. Men först, en liter nässpray!

T G I F.

Yes mina vänner, det är fredag. Ännu en arbetsvecka av 2008 har gått förbi. För mig har veckan dock bestått mest av tristess och irritation plus en mindre dos ångest. Men när jag slog upp de tunga ögonlocken i morse och jag insåg att det var fredag så fick jag genast ett leende på läpparna. Som direkt följdes av en sur min då jag kände slemmet i munnen, halsen och upp i näsan. Förkyld. Japp. Tack för den.

Jag tackade nej till filmkväll med Marsha för 1: jag vill inte smitta ner henne och 2: jag känner mig otroligt ofräsch och inte alls särskilt rolig när jag är förkyld. Vem gör det?
Dock tänkte jag tvinga mig ut med Johan senare till Myrorna (hoppas på Sumpan, närmast..) för att kolla på kläder tills imorgon. Det är rockfest i Spånga. Jag tror det är Freddies familj som ordnar det och alla (nästan alla) klär ut sig till olika rock chicks och rock dudes.. Förra året fick jag se en bild på Freddie, Theodor och Anders och ja, det såg ut som att de klädde sig så varje dag. Sjukt kul. Vi får väl se vad jag hittar på. Roligast ska nog bli att se Johan utklädd. Han ska ha läderkeps med inbyggt långt hår och nån slags skinnjacka. Kanske lösmustasch. Läderbög med andra ord, haha..

Nej. Nu ska jag köra en go film. Kanske blir det Can't Buy Me Love? Det var längesedan..

Patrick Dempsey som ung. Yeah!

Dagen efter..

Torr i munnen, en småbankande huvudvärk, spagettiben, ont i revbenen.. Det är dagen efter jag drack 4 öl. Hur kan 4 ynkliga små öl få mig att känna såhär? Jag gick ju till och med hem vid 21 redan! Det är galet och det måste vara något fel på mig.

Det var ändå en trevlig kväll igår. Jag behövde häva ur mig en del dumheter som flyger runt i mitt huvud till någon annan som inte är min kärlek. Dumheter som inte har försvunnit, de har nog mot all förmodan förvärrats. Och jag gillar det inte.

Har precis läst en av mina vänners pågående novell. Det är bra. Det blir bättre och bättre ju mer jag läser. Hon har talang, hon är duktig, hon kan. Hon kanske flyr landet snart igen och jag önskar för hennes skull att det blir så. Hon är värd mer än vad Sveriges Köpenhamn har att erbjuda. Absolut.


Jag måste gå på mer fotopromenader..

Lill-lördag.

Idag vaknade jag 12:11. Hade satt klockan på 09:00 men tydligen hade jag stängt av alarmet istället för att trycka på snooze. Damnit. Jag tycker inte om att sova sådär länge nu för tiden. Det känns onödigt på nåt sätt. I och för sig så har jag ju faktiskt inget att göra men nej, det känns inte okej ändå.

Ska dricka öl lite senare med Bea på Carmen. Längesen jag var där nu, ska bli nice. Så kan Johan göra det som han skulle göra, pallar inte att sitta hemma och bara vänta då. Det har jag alldeles för dåliga erfarenheter av. Det gör lite ont i hjärtat men jag vet ju innerst inne att det inte är något. Alla dåliga känslor och minnen sitter bara för djupt rotat i hjärna och hjärta.
Det tar väl ett tag för det att försvinna helt.

Ush klockan är två och jag känner mig nyvaken. Fy fan. Nej, nu ska jag ta en cigg, en dusch och sen eventuellt laga mat. Eller så köper jag en korv/bröd på Grillen och fixar lyxmat imorgon istället. Yeah, det får nog bli så.

Fantastiskt ljus ute, typ i måndags..

Måndag.


Det är ett jävla helvetes skitväder ute, regn och blåst. Tände x antal värmeljus i hopp om att få en myskänsla i lägenheten. Det är hyfsat städat annars och Ryan Adams i bakgrunden borde fixa allt. Men nej. Jag får ingen ro i kroppen. Allt jag känner är hjärtklappning och en orolig magkänsla inför framtiden. Jag är arbetslös. Letar jag jobb? Nej, inte jätteaktivt. Jag kikar ibland på ams.se och kollar annonser i tidningar jag läser. Men inte mer än så. Vill jag ha ett nytt jobb? Ja, men inte nu. Det känns inte som att jag pallar det. Men jag vill heller inte vara sjukskriven på papper. Fy fan. Vilket dilemma..

Jag vill plugga, men jag vill inte ta csn-lån. Och att fixa ett deltidsjobb mellan plugg låter jobbigt. Det LÅTER jobbigt, alltså skjuter jag den idén åt sidan. Det är något fel på mig..

Jag är lat. Det är jag. Men just nu är det inte lathet som stör mig utan panikångest och feghet. Och stress. Och tanken på att jag inte har råd att köpa julklappar till alla och herregud för att inte tala om att åka ner till Borås över jul. Jag måste ju åka ner. Min kära mor kommer att bli för ledsen annars, det vet jag.
Men som jag sagt innan, jag vill inte åka till Borås någonsin igen utan Johan. Jävla skit..

All denna stress i magen. Jag är så rädd för allting. Rädd för att hamna i samma fack som för 2 år sedan. Loser-facket.. Rädd för att förlora. Rädd för vad som kan hända OM.. Rädd för mig själv blir jag ibland också. Jag måste peppa upp mig. Snarast..

Vecka 46.

Jag undrar ifall någon läser den här bloggen, som inte är en av mina närmare vänner.. Bara för att jag inte enligt statistiken är en av de mest lästa bloggarna eller mest besökta så känns det ibland som att det jag skriver bara försvinner ut någonstans där ingen kan hitta det. Helt galet, jag vet. Jag får ju kommentarer, ibland. Så jag vet att någon i alla fall läser.
För några år sedan när jag bodde i Linköping med min dåvarande pojkvän så skrev jag dagbok på helgon.net. Något som gjorde mitt ex ganska arg då jag var väldigt självutlämnande. Alltså, jag skrev inget om vårat privatliv, men eftersom jag var arg/ledsen/bitter under större delen av vårat förhållande så lät jag min ilska gå ut över andra. Och det tyckte exet inte var så bra. Så han köpte mig en riktig dagbok. Det funkade ett tag. Men jag kände att, skriver jag i den här boken, då är det bara jag som läser det och kanske någon efter min död, jag ville ju att det jag skrev skulle synas, läsas av många andra.
Well..
Nu när jag skummat igenom hela min blogg så blir jag ledsen på mig själv för att jag är så mesig. Jag skriver bara om mig mig mig och hur min dag varit. Och oftast är det väl inte särskilt intressant. "Jag var i stan idag, det regnade. Sen tog jag en öl" blablablaaa.. Nej det är inte alls intressant. Jag har tappat min förmåga att kunna skriva om mig själv, mitt liv och allt annat på ett levande, roligt och ibland bittert sätt..
Det ska bli ändring på det nu..

11:23

Sitter och väntar på att klockan ska bli 11:30. Då börjar Gilmore Girls. Mitt helgfrukostnöje..
Är en aningens bakis också. Hade spelkväll här igår! Väldigt roligt! Varför gör man inte sånt mer? Än att gå ut.. Fan va less jag är på att gå ut. Och då menar jag på klubb. Att gå ut och ta ett par öl på en pub och sitta och snacka är guld..
Så jag och Marsha torskade på TP mot Jonny och Johan. Först när vi fick barnfrågor så gick det lite snabbare. Men ja.. Usha.. Sen spelade vi något annat. Man skriver kändisars namn på en lapp, lägger det i en skål. Man drar en lapp, sätter lappen i pannan så man inte ser det själv. Sen ska man fråga alla andra JA och NEJ-frågor tills man listar ut vem personen på ens lapp är. Blanda det med öl och vin så har du en helkväll! Hehe...

Karaoke eller inte ikväll? Vi får se..


____________________________

12:58

Ungefär 45 minuter kvar. Då ska jag öppna min sista öl från igår och försöka bota baksmällan. Lär ju inte funka iofs..

Jag har namnsdag idag! Johan var först med att gratulera. 2 sekunder efter det fick jag grattis-sms från min Lotta, min svärmor, he he..


Fredag.

Kvällens aktivitet:
Dricka öl/vin/te, äta chips/dip/scones, titta Idol/film med Johan, Marsha och Jonny.

Kan bli en bra fredag. Måste bara lyfta på arslet snart och stäääääääääda. Fan vad tråkigt!

H.O.C.K.E.Y

Jomen, jag var på en ishockeymatch igår, mellan Bajen Fans och Blabla Camelen.. Jag tror vi vann, gick hem efter första perioden för att se sista halvlek av fotbollsmatchen, som Man Utd snörpligt nästan torskade. 1-1 blev det..

Innan hockeyn träffade jag de gamla boysen på stan, Micke och Philippe. Jag kom dit trots yrsel och kallsvettningar! Yey! De käkade på falafelkungen, sen drack vi te och kaffe på Odengatan. När Carro slöt upp bestämde vi oss för att lira biljard på Söder. Det var riktigt roligt trots att jag får sjuk prestationsångest av sällskapsspel, spelar ingen roll vilket. Drack ett par öl innan jag skyndade till Stora Mossen för att träffa Jonas och Stiffe. Halsade en 3/4 öl och började den långa vandringen upp till ishallen. Och resten vet ni.






Per Gessle must die!

Ja, rubriken är en gammal D.S-13-låt men jag står för det jag med. Och nu har han gett sig in i den lite mer ungdomliga genren, fy fan, man vill ju bara spy.

Det är onsdag, Man Utd tar sig an Celtic på bortaplan, det ligger en dimma över Bromma och jag ska snart pallra mig ut i kylan för att träffa Micke och Philippe någonstans vid Rådmansgatan.
Sitter just nu och skakar lite. Mår lite illa. Känner mig yr. Jamen just det, panikångest. Jag hatar skiten! Försöker lista ut andra vägar att åka så jag slipper tbanan så mycket som möjligt. Och jag vet att jag inte borde tänka så, jag måste ta panikångesten vid hornen och bara köra!  Fast det är inte alltid så  lätt..

Jag får tänka på hur gött det blir att komma hem sen. Ta en lång, varm dusch och sen öppna en öl lagom till 20:45 då matchen börjar. Mmm..

Grattis Obama, äntligen slut på mögliga republikaner i det stora landet!

Spencer must die.

Jag har "a thing for" dokusåpor. Särskilt en och den heter the Hills. Ingen vet om det är på riktigt eller om det är uppgjort men det struntar jag i.

Gårdagens match, Bajen - Malmö slutade olyckligt, dvs förlust för Bajen.. Skräp. Sälj David Johansson och köp en riktigt bra målvakt, eller nåt. Trött på alla "lätta" mål och alla felpassningar.. Skärpning Bajen!

Annars var det väldigt roligt. Att stå i klacken och vråla ramsor är sjukt kul! Det ger en härlig adrenalinkick och jag tror jag fick lite för mycket av det eftersom en panikångestattack dök upp och pga den tappade jag 5 minuter av matchen eftersom jag var tvungen att tänka på andning och att inte svimma ihop i en hög.. Fy fan..

Idag är det tisdag. 4 dagar kvar till helg. Vet inte vad som händer i helgen men ändå, jag får umgås mer med Johan. Och det är alltid bra!

Brunett? Blondin?

Jag har beslutsångest. Ska jag orka köpa två blonderingsförpackningar plus en blond toning eller ska jag fortsätta med att vara brunett? Jag vet inte. Jag vill bara ha en förändring! Det blir alltid såhär på hösten/vintern. Jag går upp i vikt. Jag blir trött på hur jag ser ut. Behöver förändring.. Hmm.. Well, ge mig förslag!!


______________

För ett år sedan var jag blond. Fast då med en utväxt som inte alls var särskilt attraktiv så då fick min nödlösning bli en förpackning med Brownie från H&M. För ett år sedan idag var jag bakfull, satt hemma hos Jonas, åt ostbågar och kollade på en Premier League-match. Jag var också fånigt lycklig och pirrig i magen efter min första dejt med Johan. Igår kollade jag på Ensam Mamma Söker och lyssnade på allt fnitter och gulligull de sa, sen tittade jag på Johan och fick samma pirr i magen som för ett år sen. Inget dåligt betyg.. Jag är fortfarande dödskär, fnittrig och löjlig när det gäller vårat förhållande.
<3

Helgen v. 44

Det här kan vara det bästa jag sett:

http://www.1000apor.se/files/u25/bonked.gif
_______________________

Annars var helgen helt ok.
Satt som sagt hemma i fredags, kollade tv osv.
Igår åkte jag, Johan, Freddie och Sandra till norr-om-Uppsala för att äta middag med svärfar Peter och hans tjej Anette. Vi åkte vilse och fel och det tog kanske 1½ timma extra att komma fram. Men men, vi kom i alla fall fram till huset med stall och hästar och hund och katter. Och det bästa, öppen spis! Skönt, jag vill ha en här. Är så äckligt frusen av mig.
Vi käkade mat, drack kaffe, öl, Baileys åt glass.. Sen åkte vi hem igen. Jag ville gå ut, ta någon öl på en pub kanske men, herrn var trött as usual och ja, sen hade väl jag ingen att ringa till. Fan va jag är trött på det.. Jag måste skaffa fler vänner helt enkelt. Suck.. Kontaktannons maybe?


http://stupidkid.bilddagboken.se

Korsstygn.

Råkade gå in på Mique i förrgår och köpte mig ett korsstygns-kit. Grattis. Har suttit nästan hela kvällen och pysslat. Dock gjorde jag fel från början så nu kommer det bli åt helvete. Men man lär sig antar jag. Peppar på andra motiv jag snokat upp via google. Yey, hösten är räddad!

Såhär ska det bli till slut. Med min egna touch. Typ. För att jag gjorde fel. Men skit samma.

RSS 2.0