uuuuh..

Jag mår som en liten skit. Mår illa, svettas, är seg i huvudet, konstant hungrig. Jag är med andra ord sjukligt bakfull. Johan har antagligen gått och lagt sig och jag sitter i soffan och vet inte om jag ska sitta upp eller ligga ner. Skulle vilja se alla miljarders foton från karaoken igår men jag tror jag väntar med att kolla på dem tills jag mår bra. Minnet av alla ölkannor är fortfarande färskt, risken finns att det lilla jag ätit idag vänder från magen och kommer upp igen. Uääh..

JAG VILL HA PIZZA! Eller wok. Jag har inte bestämt mig än. Men antagligen blir det pasta och ketchup för jag tror inte att någon av oss slöa as här hemma orkar gå utanför dörren.. Kallt är det säkert ute också. Fy fan..

Vinner det där slemhuvvet Jimmy eller äckelpottan Anders i kvällens Robinson så vet jag inte vad jag gör. Antagligen drar jag en djup suck och fortsätter leva mitt liv..

ush och fy!

Jag blir så jävla förbannad.. Kollar på reprisen av Robinson från igår och hör på de jävla töntarna som trodde att de bara skulle vara fyra i final men sen får fajtas mot de sex som senast röstats ut. De är så jävla osäkra och dumma i huvudet när de säger "de blev ju utröstade för att de inte håller måttet och för deras dålig personligheter". Ööööööh, vad jag kan minnas så har puckot Jimmy inte vunnit mer än en tävling och hållit i paktsnack från dag ett. Snacka om en oförtjänt plats på ön.. IDIOTER. Skulle vara jääävligt kul att se minerna på Anders familj när han sitter och säger att "de andra deltagarna är döda för mig" med stenhård, allvarlig blick.. Okej att man är fast på en ö med en massa andra nötter och  blir tvingade att leva som strandsatta utan mat, eld,  tvål, allt, men man kan väl för helvete inte förlora allt vett man förhoppningsvis har i skallen? Fy fan, jag mår illa..

GE MIG EN ÖÖÖÖÖL!!

jo jo.

Nu är det klippt. I många år har jag hatat H&M för att de säljer tshirts med Rolling Stones-, The Clash- och Ramonesmotiv. Senast gnällde jag för att de hade Star Warstshirts. Men vafan, jag köpte en. Den var blå och fin och jag tyckte jag var värd den efter att ha vunnit mot CSN. Dock är den inte riktigt i min size men hey, jag planerar ju inte att bli större än vad jag är. Den kommer förhoppningsvis passa fint i sommar, på Kreta!

Mitt ölsällskap ikväll fick andra planer och nu försöker jag ragga upp någon på facebook. Går inte alls bra, har ju inte så många att umgås med i denna stora stad.

Ett par bilder från gårdagens kalas:

Johans morbror, kusin, morfan och bror i soffan.



Sandra öppnar presenter!



Freddie tittar trött på..


Elin och Tindra.



Tavlan Sandra fick i julklapp av mig hänger uppe!

vinterland

Sitter i pyjamas och morgonrock kl 16:38 en torsdagseftermiddag. Känns lite lurigt men samtidigt helt rätt. Det snöar deluxe utomhus, det är svinkallt inomhus. 19 grader, ska det verkligen vara så kallt i en lägenhet??
Väntar på karln och besked om när vi ska befinna oss i Sumpan för att fira Sandra. Och om det serveras mat eller om jag får äta nu för jag är tokigt hungrig I tell ya..

Idag fick jag ett väldigt trevligt brev från CSN. Jag befarade det värsta och höll andan när jag rev upp kuvertet. Men, men, OJ! Jag får studiemedel i alla fall! Behövde inte ens överklaga! De skrev att de tog hänsyn till att jag börjat studera igen efter ett längre uppehåll. Fick det högre bidraget också, pga bl.a min ålder och det datum jag lämnade in ansökan. Huh?! Men vafan, gött! Nu kan jag hjälpa Johan med räkningar igen. Känns superhärligt!

Annars har jag huvudvärk, börjar bli en tradition nu varje dag jag har varit i skolan, är hungrig som sagt och mina naglar är nu putsade, filade och målade. Nice..

Åka-buss-och-fota-snön-utanför-bilder:







sing sing swing



Hur tänkte Aftonbladet här? En skånsk bilbrand. Jag hade ingen aning om att det fanns olika sorters bilbränder. Skriker elden på skånska eller blir det spettekaka istället för aska? Finns det stockholmska bilbränder och vad blir det då av askan? Brats?

Nu ska jag kolla på min film som damp ner i brevinkastet idag, Swing Kids. Hoppas den är lika bra som jag minns den..



afrooooo!

Attenderade Dans Afropasset idag. Jag var nervös! Satt i väntytan och mådde lite lätt illa, precis så som jag mådde när jag första gången ställde mig på jympagolvet med Pernilla.. Men sen försvann känslan bara sådär, poff! Skönt. Tittade åt höger och såg en lång kvinna med långt, blondt hår i tofs och med en ganska hemsk lugg.. Vart har jag sett den där luggen? Hmmm.. Bekant, jag VET att jag sett den någonstans, och kommenterat den, ganska nyligen. Men men men.. Ahaaaa, det är hoooon! Åsa Sandell, boxare! Hon är ju med i Mästarnas Mästare som går på SVT nu.. Hon stod bakom mig hela passet så jag såg inte huruvida hennes rumpskak var. Mina var då av den lägre kvaliteten.. Men det är bara att öva öva öva öva öva öva öva öva öva. Kul pass som fan! Blir nog fler repriser på det.

Paradise Hotel. Oh my god.....

cooooookies!

Det blev ingen klänning. Är så trött på mig själv när det gäller kläder. Vet aldrig hur jag vill se ut eller hur jag vill klä mig. Beslutsångest deluxe idag..

Här är bilder från kakbaket igår:











jag tyar inte

Sitter i soffan med pyjamasbyxorna på fortfarande, håret står åt alla håll och borsta tänderna är inget som står högt upp på listan med saker att göra. Jag borde sätta igång med slingorna som skall pryda mitt hemska hår.. Men jag ORKAR inte. Jag skulle vilja åka till Liljeholmen och försöka hitta en jääättesöt klänning på Gina Tricot eftersom min storlek inte fanns i Vby igår.. Men jag ORKAR inte.. Jag somnade först vid 4 i natt pga illamåendet och sov inte särskilt länge, vilket var onödigt. Men jag vill inte vända på dygnet. Hellre somnar jag vid nio ikväll..

Nej. Dags att agera kanske. What to do first?

sur-vendela

Min lördag bestod i att äta, känns det som. Fika i Vby, pyttipanna storlek L, tre bitar hembakade Kärleksmums.. Lägg till två whiskey/cola på det också så har man en sömnlös natt. UÄÄH!! Fy fan. Jag ska komma ihåg den här helgen.

Annars känns det som att jag halkat ner i en låg period. Eller.. Vad fan, jag saknar mina vänner........ MINA vänner. Dem som jag känt i x antal år nu, dem som känner mig, dem som vet att drar jag ett spydigt skämt så menar jag inte allvar..

Ge mig sol så jag kan gå ut och fota något. Men inte ens det får mig på bra humör. Blööööh.. Ge mig sommar!

i miss these days

Ricky Gervais är ett jävla geni! Love him!

Och imorgon börjar jag med steg 1 mot en blond sommar. Minsann.




problemet med lampan

Så, jag började städa lite. Köket är rent, hyfsat i alla fall, flaskorna ligger i påsar.. Fick för mig att flytta den härliga lampan i vardagsrummet från ett hörn till det andra. I ena hörnet stör det ögonen när man tittar på TV, i andra hörnet reflekterades ljuset i TV'n.. Typiskt. Vet inte vart jag ska göra av den. Men snyggt var det i alla fall:




tree

Fredagen är här, jag har ledigt från träningen, likaså Johan. Snön ligger fortfarande kvar, skandal. Jag slöglor på Paradise Hotel i brist på annat att göra. Funderar på hur allt ska fungera när vi ska bo borta i 4-6 veckor.. Jag måste gå upp ännu tidigare på tisdagar och torsdagar för att komma till skolan, uuuh, det är sååå långt.. Och andra saker som vart ska vi sova någonstans? Vad för saker ska jag ta med? Lotta är ju dagismamma hemma så det kommer springa runt en massa barn där hela dagarna. Suck.. Men det är bara att stå ut. Sen har vi ett finfint badrum i alla fall, med golvvärme och dusch. Har inte bestämt mig för vad jag tycker om dusch vs badkar än.. Badkar är krångligt men när man är riktigt frusen och vill ta ett bad så går det inte för där står en dusch och blänger. När man färgat håret och bara vill skölja ur färgen men inte duscha samtidigt, då är det svårare i en dusch än i badkar. ÄH, bara vi blir kvitt mögel och silverfiskar så är jag nöjd..

Lustigt.. En tall som växer igenom ett annat slags träd:


längtan

Uääh.. Tänkte fixa till en god, samt hyfsat nyttig, middag. Det blev honungsmarinerade kycklingbitar och broccolimos. Kanske har jag utvecklat någon slags allergi mot honung för när jag höll på att laga maten smakade jag på honungen och helt plötsligt kunde jag inte andas. Ifall jag svalde fel eller om det liksom bara satte sig i halsen vet jag inte men det kändes som att jag skulle dö. Fick ingen luft.
Åt hur som helst upp maten och nu har jag riktig magknip! Träningskläderna sitter på men jag kan inte resa mig från soffan.. Uuuh.. Blir det inte bättre inom en timma ringer jag sjukvårdsupplysningen..

Skola idag. Läraren uttalar mitt efternamn Qvist som Quuwischt. Han måste vara tysk. Annars var jag nöjd med min inlämning angående gestaltlagarna och idag började jag på den andra uppgiften om den optiska mittpunkten, kvadrat "och resten" samt asymmetri och symmetri. Vår lärare är en sort för sig.. Gillar inte långa utläggningar som svar på hans frågor. Helst JA eller NEJ. Han orkar heller inte alltid lyssnar klart på ett svar utan TROR bara att det är fel och fortsätter prata.. Märkligt.

Idag längtar jag igen. Jag längtar förstås varje dag, men idag längtade jag lite extra..


rädslan

Hur fan kan Takida vara nominerade överhuvudtaget till någonting på P3 Guldgalan?????? Jag förstår inte. Inte alls.
Annars trodde jag att Timo skulle vara bättre, allting känns som ett långt internskämt, lite pinsamt och ja, nej, Timo.. Håll dig till gitarren och sången istället.

Annars:
Man Utd ser ut att gå mot en förlust mot fucking Man City.. Bläh..
Tänkte gå på rekryteringsträff imorgon bitti tills jag såg att det bara gällde de som vill bli maskinoperatörer. Så, nej.
Jag har två skoluppgifter att syssla med imorgon samt orka med ett träningspass på kvällen.
Köpte två böcker idag, eller rättare sagt hämtade två böcker, då jag fick presentkort i julklapp. Det blev Ron Jeremys biografi samt Heroin Diaries, Nikki Sixx. Bra läsning framöver med andra ord.
Andreas Grega är grym.

Godnatt.

himym

Hahaha, man måste älska How I Met Your Mother.. Barneys kommentar när han tagit ett bett av en hamburgare (i jakten på New Yorks bästa hamburgare enligt Marshall):

"I want.. to take this burger out to dinner. Then maybe a movie, then take it back to my place, put on a little Terence Trent D'arby. And then I would just fool around a little bit, nothing serious, just take it slow you know.."

Sen angående Snabba Cash så tyckte jag att det är en helt klart sevärd film. Snygg, snabb och säker. Regissören har tydligen skippat en hel del saker som händer i boken som t.ex storyn om JW's syster och Jorges kusin. Jag hade nog velat se mer om JW's knarkaffärer på Stureplan, men men, en mycket bra film hur som helst.

Nu har jag tjatat om att gå på Dans Afro i flera månader. Men jag hoppar över det idag också eftersom jag inte vill åka in till stan en timma tidigare för att skaffa mig biljett och sen dra runt där en timma, näääe, ush för att bara vänta. Istället bokade jag en plats för nästa måndag. Idag blir det vanlig jympa istället. Gött det.





...

Satan i gatan så mätt man blev igår. Och så matt. Träningen satte sina spår hela dagen då jag tydligen tog ut mig för hårt. Hade knappt käkat frukost så det blir som det blir, dåligt med andra ord.. Redan på uppvärmningen var jag död och innan sista konditionslåten så drog jag ner till omklädningsrummet. Var rädd att jag skulle spy eller svimma eller något dylikt.. Idag har jag sjuuuk träningsvärk men det är ju skönt, att det tar.
Mätt blev jag senare på restaurangen, som var jättemysig och tydligen går Springsteen ofta dit när han är i Sverige. Såg minsann att självaste Han Solo har käkat där också. (Harrison Ford för er som inte förstod det)

Nu blir det Robinsonrepris och frukost. Sen Snabba Cash i Heron City. WOHOO!!

early

Jag kände på mig att jag vaknade ganska tidigt, tänkte för mig själv: är klockan runt 9 så drar jag och tränar vid 12. Yes, klockan var 8:45, perfekt. Jag hatar nämligen att stressa upp till något, går därför hellre upp ett par timmar innan jag måste ge mig iväg. Hinna vakna, äta frulle osv.. Och tur hade jag att det fanns platser kvar i det pass jag ville gå på. Får väl se hur detta ska gå, har ju inte varit på ett jympapass sen 21 december, huuuuua, jag får ta det lugnt helt enkelt.

Bokade biljett till Snabba Cash imorgon! Wohoo, peppen!! Klockan tre i Heron City, lika bra, fanns fler och bättre platser där ute än i stan. Nej. Frulle, Nyhetsmorgon och sen iväg. Tjo!

fredagslyx

Med risk för att låta som en riktig svennebanan.. I ugnen ställde jag precis in en plåt med morötter och potatis. Förra lördagens middag i repris. Är helt såld på ungsstekta morötter. Mmmm.. Tillsammans med lax och sallad. Oh hell yes jag är grym på att laga mat. Till efterrätt: whiskey + cola. På TV: Let's Dance. Japps, svennebanan I am. Håna mig allt ni kan, det är inte jag som går ut på krogen och får med mig ett taskigt fylleligg som man sen måste skämmas för när man vaknat. Jag kan ligga med den bäste och finaste karln och älska honom mer än någonsin morgonen efter. HA!


meow..


Så jävla söt! JAG VILL HA EN KATT!!


matvraket qvist

Jag vill inte verka stendöd eller oempatisk men alltså, facebook står mig upp i halsen ibland! Dessa grejer som människor skriver och ber andra lägga på sin status, för VAD? Vad ska hända? "Känner du någon som har haft diarré? Lägg upp detta på din status om du eller någon du känner någon gång haft diarré." Alltså, vad är det bra för? Jag blir tokig!!!

Fredag idag, min mage gör fortfarande ont, fick i alla fall sova inatt, det hade jag inte väntat mig. Och tack vare att jag numer går upp extra tidigt tisdagar och torsdagar så kan jag somna på högst FEM minuter när jag gått och lagt mig. Lyx..

Snabba Cash har premiär idag och det är väl fan att jag inte har bokat biljetter än! I och för sig vill jag inte gå på premiären, jag väntar nog hellre ett par dagar. Men åååh, jag är SÅ peppad, vill se den NUUU!!

Imorgon blir det trerättersmiddag på Kungsholmen. Mozarellatoast, pasta med babymusslor och chokladtårta. Åh, mmm, ge mig!

längtan..

Följde med Johan till gymet idag, första träningen på en månad nästan. Shit, det kändes.. Flåset var värre än någonsin och orken tog slut ganska snart. Men så fort jag kände att jag ville hoppa av den satans crosstrainern så tänkte jag på det här:







Då orkar jag ytterligare några minuter för jag försöker se mig själv i bikini utan att må illa.. Jag ska INTE se ut som en strandad val på beachen, jag vägrar! Det är nog nu. Jag vill kunna stå i vattenbrynet och spela strandtennis eller något, inte bara skynda ner i vattnet och slänga mig i bara för att inte synas.. Ush. Nog nu!

Imorgon är det skola igen. Ska bli intressant att se vad vi får göra då. Antagligen fortsätta med våra visitkort som vi ska göra. Tänkte att jag kan ju fixa ett åt Johan, hehe..
Efter skolan drar jag till Pernilla. Tänkte gå och fota lite runt Råsunda, det är ju faktiskt fint där, trots att det är oturligt att det ligger i fucking Solna..

bakakaka

Dag två som 28 år. Skaffade mig en nedräknare, tills jag blir 30. Så jag håller koll..




Kalaset igår var trevligt, smörgåstårta och marängtårta och te och livliga diskussioner och berättelser och hundar och kramar och Tomas Brolin på TV och presenter.. Jag fick den här underbara boken av Sandra och Freddie:



Nu jävlar skall här bakas bröd!

Idag ska jag försöka plugga lite inför morgondagen. Typografi står på schemat, fick ett bra boktips av Heidi, tack gumman! Jag tror att det var den boken som min lärare rekommenderade oss att köpa, annars var det något liknande. Får väl söka efter någon billig variant på nätet kanske..
Nu ska jag käka frulle, kolla hemska Paradise Hotel (jamen ja, jag har liksom fastnat nu. FAN) och sen plugga lite. Tjo!


28 år..

Jag möttes av ett kuvert i vardagsrummet efter att jag ganska motvilligt klivit upp ur den varma sängen.. På kuvertet stod det såhär:



Och i detta underbart fina kuvert låg det här:



En resa till Almirida, Kreta i sommar!!!!!!!!!!
Jag tror minsann att jag har världens absolut bästa pojkvän! Eller vad fan, jag tror inte, jag VET att jag har världens absolut bästa pojkvän.. Herregud, storslagna presenter är tydligen hans grej..

Jodå. Tårar i ögonen fick jag så sminket fick läggas om. Sen begav jag mig ut i dödskylan mot Söder där min första lektion skulle hållas. Världen är liten, en bekant till mig går i samma klass. Vad är oddsen?
Annars verkade allting väldigt intressant. Läraren, som var en väldigt virrig karl, berättade om typografins historia och i slutet av timmarna fick vi börja med ett visitkort som ska vara klart den 19e. Så jävla surt bara att på skolan finns bara InDesign CS3. Hemma har jag CS4.. Och det betyder i sin tur att om jag gör något hemma så kan jag inte fortsätta med det i skolan. Skit..

NU ska jag bara ta det lugnt, kanske baka lite muffins till mitt kalas ikväll. Vore niiiiice..

blablabla

Det är så vi gör här i Stockholm, ny blogg varje vecka när det är bråttom.
Eller något sådant..

Idag gick jag upp kl 06:08 bara för att inte behöva stressa med tbana och pendeltåg till Huddinge. Hittade en tjugolapp i en gammal väska (fan vad jag hittar pengar lite varstans numer) och lånade resterande tjugo från Johans myntsamling och köpte cigaretter på Tcentralen. Pendeln var såklart försenad med 10 minuter, det har för fan snöat och vart kallt i en månad nu, VÄNJ ER, STOCKHOLM!!
Frusen stapplade jag den långa raksträckan förbi Södertörns högskola mot Huddinge sjukhus ingång, sen en lång, deprimerande gång fram till min enhet som kallas Internetpsykiatrin. Fick vänta i 10 minuter innan tanten i luckan sa att jag skulle gå en våning ner. Suck.. Väl inne i rummet med psykologen fick jag svara på 3 frågor om hur jag tyckte behandligen hade gått. Det tog 5 minuter sen fick jag gå hem. Jaha.. Var det allt? Ingen tårta, fanfar eller diplom.. Det enda jag fick var "lycka till i framtiden och hör av dig ifall du behöver det". Mmm.. Nä, i framtiden tänker jag lösa mina problem själv. Att ha att göra med myndigheter försämrar bara välmåendet.

Men ärligt, jag lämnade Abans tbanestation 06:48 för att landa i Flemingsberg 07:43 sen tog det längre tid hem pga fucking systemfel i Årsta. Ska jag verkligen behöva åka så långt, i kyla och skitväder, bara för att svara på 3 frågor i 5 minuter?? Var det inte pga såna här situationer som telefonen uppfanns? VA? Herregud.

Jag ser väldigt mycket fram emot morgondagen i alla fall. Förutom det faktum att jag blir äldre. Men att börja skolan ska bli skitkul! Jag hoppas kursen är fylld med bra, roliga och kreativa människor man kan brainstorma med. YEY!

Detta är en bild jag tog idag. I love min nya halsduk, tack finaste baby! <3


tidsfördriv.

1. De 3 senaste köpen jag gjort är: antagligen mat.
2. Den största kändis jag har nummer till i mobilen: Janne Schaffer..?
3. Det senaste jag googlade var: "Free vector stuff" Jag är inget bra på att googla.
4. Mitt absolut sämsta köp någonsin är: det är allt för mycket, men ja t.ex solbrillor med gult glas.
5. I min handväska har jag: nycklar, mobil, "plånbok", kamera.
6. Min favoritgata i världen är: Abrahamsbergsvägen såklart..
7. Mitt signaturplagg är: vanligtvis leggings, eller hoodie.
8. Det absolut finaste/dyraste i min garderob är: min nya svarta klänning. Något dyrt äger jag inte.
9. Jag är beroende av: Johan.
10. Min personliga stil kan beskrivas med dessa tre ord: svart, svängigt, säkert.
11. Om jag bara fick shoppa i en affär skulle jag välja: om jag var smal och rik skulle jag välja Top Shop.
12. Jag har aldrig köpt något från: Esprit.
13. Jag fyndar bäst: när jag inte har mycket pengar kvar.
14. Om jag fick ärva någons hela garderob skulle jag välja: Lily Allens.
15. Mitt nästa stora inköp blir förhoppningsvis: när cashen rullar in. Ööh..
16. Min stilikon är: har ingen sådan.
17. I min skosamling har jag: en jävla massa Vans.
18. Min drömväska är: en hederlig gammal snygg tygväska.
19. Varje månad shoppar jag för: inte mycket alls. Ingenting kanske.
20. På nätet shoppar jag helst från: Interpunk, 80s tees..
21. Min favorit-modeblogg är: jag haatar modebloggar!
22. Jag är som snyggast när: jag vaknar om man ska tro Johan. Han sa det en gång faktiskt.
23. Om jag vill ha smakråd så frågar jag: den som är närmast.
24. Mitt hår är: för långt, men jag sparar, så jag får hålla käften och gilla läget.
25. Mitt drömjobb är: ett jobb som innebär att jag får vara kreativ hela dagen!

filmtips. eller nåt.

Nee, det blev inte the Wrestler igår. Det fick bli vår andra hyrfilm, Bronson. Läs om den HÄR. Den var riktigt grym och jag blev nog mest imponerad av snubben som spelar huvudrollen, hur mycket muskler han kirrade inför filmen.. Damn..

Före:



Efter:


Jag kanske borde gå och lägga mig nu? Ska upp tidigt imorrn. Ska vara på Huddinge Sjukhus kl 08:00. Okristlig jävla tid.. För ett återbesök liksom, får väl skylla mig själv kanske, kunde ju bett om en senare tid. Men men, lika bra att ha det gjort. Måste dessutom öva mig inför tisdag, då jag ska befinna mig på Söder kl 08:30 för min första lektion i grafisk kommunikation. Pepp! Att jag måste gå upp tidigt på min födelsedag suger förresten. Får väl ta en powernap efter skolan för på kvällen vankas det smörgåstårta i Nälsta. Wohoo!

Nej, nu blir det sängen och Den förlorade symbolen.

Go'inglördag.

Klyftpotatis och morötter i ugnen, lax i stekpannan, sås i kastrullen, the Wrestler i blurayspelaren, vatten i glaset (whisky i glaset?), karln och jag i soffan, CHECK.

renovering

Det verkar som att vi äntligen kommer att få ett nytt badrum. 1 februari ska mögel och trasigt kakel blåsas ut och ersättas med nytt, vitt och golvvärme. Antagligen blir det dusch istället för badkar vilket jag nog är ganska emot men vafan, huvudsaken är ju att man blir ren.
Det enda kruxet med detta är ju att vi inte kan använda varken toalett eller dusch hemma i 4-6 veckor, så antagligen får vi bos hos Johans familj i Nälsta.. Men det är det väl värt, för ett nytt, varmt, fräscht badrum!

Sleepless in Stockholm inatt igen. Sov inte en enda jävla sekund och jag börjar bli ganska less på det här nu. Har ont i ena äggstocken och känner mig bara matt. Inte varje dag jag säger såhär men, KAN INTE DEN JÄVLA MENSJÄVELN KOMMA NU DÅ!!

Johan det svinet lade sig i soffan bredvid mig och sover nu. Jag är avundsjuk...


this addiction..

Men vi säger att ett femte inlägg får räcka för idag helt enkelt. Sitter och surfar igenom diverse hälsokostbutiker och letar vettig Omega-3 och annat som kan tänkas bota det jag lider av. Jag hoppas det känns något bättre imorgon i alla fall, saknar att träna! Men nu har det gått så lång tid att det känns som jag aldrig har tagit en enda armhävning i en Friskislokal.. Helt plötsligt känns det pinsamt igen och jag säger "jamen jag går dit imorgon". Jag behöver en personlig tränare, seriöst. En som är med mig 24/7 och som säger till mig när jag ska äta och vad som är nyttigt och bra och tvärtom. Hoppas i alla fall att Johan orkar dra och träna på lördag, kan ju börja lite lugnt med ett styrketräningspass (ja, Friskisjympan är jobbigare).

Godnatt.. Håll en tumme åt mig och att jag kommer kunna somna sen..

<3

Jag tror att jag har lokaliserat problemet runt mitt sömnbesvär nu. Det kallas PMS. P-piller? Nej tack, de gör mig bara ännu mer rubbad i huvudet än vad jag redan är. Motion? Ja tack, jag måste komma igång nu efter jul och nyår. Vitaminer? Ja tack, I'm trying..

Men herregud, ska det verkligen vara såhär att vara kvinna? Deprimerad, svullen som en luftmadrass, lättirriterad, svårt att sova, överkänslig som en kvinna i en spansk såpa.. Tjena, ge mig ett könsbyte i födelsedagspresent, Johan får helt enkelt finna sig i att bli bög.

Mmm, the big 28 närmar sig med hästkliv. Fy fan alltså. Det var längesen jag hade åldersnoja, senast när jag fyllde 20 faktiskt då jag tog ur min piercing i läppen dagen efter i hopp om att då bli vuxen. Efter ett halvår saknade jag den och försökte med all kraft ignorera smärtan då jag var tvungen att trycka i ringen med våld. Sen dess har den suttit där. 28 år nästa vecka alltså, det kanske är dags att göra sig av med den igen? Eller jag kanske ska vänta tills det år jag fyller 30? I don'nt know.. 28 år, saknar utbildning, jobb, pengar, karriär.. Det jag har dock är den bästa fästmannen man kan tänka sig och bara tanken på att han finns i mitt liv ger fjärilarna i magen nya vingar.


1,2,3,4,5,6,7,8,9,10..

Om jag uppdaterar min blogg ca 20 gånger idag så kanske jag hamnar på topplistan. WOHOO! Dö.

Jag fryser, är sjukt trött men kan inte sova. What has happened to me?! Ska jag gå och bli förbannad med insomnia nu också? Och vad händer med världen? Hanna Graaf blir programledare tillsammans med Hans Wiklund, Dolph Lundgren ska tillsammans med några andra nötter leda melodifestivalen, Basscunter är som sagt inlåst i ett hus i England med x antal B-celebriteter och Paolo Roberto får fortfarande, efter 9 millimeter, roller i svenska filmer. Skandal. ORIMLIGT!

Bäst idag:
This Addiction - Alkaline Trio
och DET HÄR.



UKs finest.

Önskar än en gång att jag bodde i England.. Denna gång är det för att jag vill kunna se Celebrity Big Brother.. Min idol Vinnie Jones är med, wohoo! Han är så sjukt grym.. Det mest pinsamma måste väl vara att Basscunter fick en plats i huset, seriöst.. Snubben är ju knappt känd i Sverige och ingen i huset vet vem han är.. Lady Sovereign frågade "What do you do?" han svarar: "I'm a singer". HAHAHAAA, "a singer".. In my ass att Basscunter är sångare.. Han gör dålig svennebanantechno (som jag skulle kunna göra i min mobil) och lägger på dåliga texter. Uselt. USELT! Jag hoppas Vinnie Jones spöar upp honom till oigenkännbarhet (eller vad fan man nu säger..).


macgyver is my hero

Jag är så jävla trött på min blogg nu. Det är inte många som läser den så jag skulle ju faktiskt bara kunna lägga ner skiten. Men jag tycker om att skriva och hålla koll på vad jag gör om dagarna. Bra att ha ifall man trillar ner för trappen och tappar minnet, eller så. Sen är det ju kul att leka med designen såklart. Men nu har jag kört fast ordentligt, inget blir som jag vill och inspirationen har blivit att sno från andra istället. Fan.. Jag är rädd för att vara sämst på kursen i vår, rädd för att göra medelmåttiga saker. Jag antar att jag är något av en perfektionist när det gäller sånt här. Jag är nog mer kreativ i huvudet än vad jag är när det gäller att få ut det i former på papper, dator eller annat..
Aaah.. Jag vet inte..

Min favoritek utanför Linköping:


Blöööh..

Känner mig en aningens bakis. Händer det inte något snart så kommer jag fastna i den här stolen och inte bli normal förrän imorrn bitti.. Tur då att vi snart ska åka till Sumpan, ska käka middag hos Johans syster + hennes pojkvän + Johans farsa och antagligen hans tjej.. Får hålla en tumme för att jag inte kommer att spy rakt över bordet. Uääh..

Käkade tacos med Pernilla och Gurra igår. Vi hyrde Public Enemy också vilken var sådäär bra.. Menar, Johnny Depp och Christian Bale i all ära, men näe, ingen guldfilm. Vi drack öl också. Och vin. Och jag köpte Green Goblin eftersom Strongbow var helt slut och jävlar vad god den var! Mmmm..

Skitsnö som förstörde min fotbollskväll. Vad ska man nu kolla på?

Gurra kollar på VH1..



Pernilla petar upp sin glasögon..



Jag nu. (ser ju för fan helt schleten ut ju..)


071016

Det här är en bild som Metin har tagit, den första bilden på mig och Johan.. Jag minns det som igår haha..! Efter den överförfriskade kvällen på Debaser, då jag och Johan träffades för första gången, så snackade vi lite på Facebook och jag tror vi sa att vi skulle ses på Carmen den här kvällen. Jag gick dit med Hinken först och när Johan + boysen trillade ner så fanns det inte plats nog vid vårat bord. När Johan gick och köpte öl (jag hade såklart utsikt över baren) så tänkte jag "damn, honom ska jag ha!".
Hinken gick vidare efter ett tag och jag snodde en liten plats vid grabbarnas bord. Bredvid Johan..

När kvällen var slut köpte vi fyllekäk vid grillen och Johan lånade min Bruce Williständare och där kom vår icebreaker. Vi bestämde att vi skulle kolla senaste Die Hardfilmen, som ingen av oss faktiskt hade sett. Och det som hände sen ja, vi dejtade, vi blev tillsammans, vi flyttade ihop, vi förlovade oss.. <3

(Ush vilken hemsk bild på oss båda egentligen hahahaha..)


New new new

Ännu en bloggdesign. Det är ju 2010 nu. Man måste ju förnya sig, annars ramlar man ju bakåt.

Klockan är 01:07. Jag är trött men skulle nog vilja läsa lite. Men det går inte för Johan försöker sova och jag vill inte väcka stackarn genom att tända lampan. Jobbigt.. Får väl vänta till imorrn med läsningen.

Ser fram emot ännu en dag med jobbsökning. Det är fan sjukt jobbigt. Det tär.. Inte kul att lägga ner så mycket tid på en ansökan för att sedan få ett mail "vi har tyvärr gått vidare med andra sökande". Vad fan har de som inte JAG har? Jag skulle vilja ha ett ärligt jävla svar någon gång..

En vecka kvar till kursstart. Jag är peppad. Men ångesten gnager. Iiiiih...

2010.


God fortsättning önskar Peta
:


Det kommer att bli svårt för mig att skriva 2010 när jag ska skriva under kvitton och andra papper nu. Jag hatar att siffrorna ändras varje år. Bah!
Annars har 2010 börjat helt ok. Mitt finbesök åkte hem i lördags vid tre och sen fick vi ytterligare besök av min syster + hennes pojkvän. Jag har läst ut Män Som Hatar Kvinnor, såg filmen dagen efter och konstaterade ännu en gång att böckerna ÄR bättre än filmatiseringarna. Oftast. Jag har även konstaterat att läppstift kräver någon större form av överläpp än den som sitter fast på mitt ansikte. Jag har bestämt mig för att låta mitt töjda hål i örat växa igen. Eller i alla fall till den grad att jag kan få i vanliga örhängen bara.

Om en vecka börjar min vuxenutbildning, grafisk kommunikation A. Jag får inte csn-stöd så här gäller det att hitta ett jobb. Illa kvickt. Hur faan ska det gå till??


RSS 2.0