Je vais à des palmiers et des plages. Ce n'est pas vous.


Då var klockan 18:25, jag är seg.
Istället för att gå upp klockan 07:00 när väckarklockan ringde i morse somnade jag om och njöt av min karls varma famn några timmar till. Gick upp vid 11. Inte bra. Jag tänkte ju bli sådär härligt trött NU så man kunde gå och lägga sig och gå upp igen vid kanske 01:30. Men nu funderar jag på om det inte är bättre att vara vaken istället.
(Med tanke på att planet går 06:45, vi måste vara där runt 05:00, ska plocka upp Rickard och Rebecca i Hägersten innan dess, samt ta oss till Arlanda, parkera bilen och få skjuts till terminal 2, puh..)
Vi får väl se.
I nuläget känner jag min lugn inför flygresan. Försöker att tänka positivt. Såsom att det är farligare att åka bil och det är större risk att bli knivhuggen på stan än att det skulle hända något när man flyger.
Sen tycker jag ju om att flyga. Starten är grym. Utsikten över molnen är makalös. Jag gillar att all mat, dryck osv är i miniatyrformat. Ah, jag överlever ju. Herregud! Jag ska ju ner till solen och palmerna. Croissanter. Baguetter. Baskrar. Scarfs. Mustascher. Cigariller. Aaah..


Home sweet home.

Kom hem igår kväll efter lite mer än en vecka i Hallsberg och Borås.
Johans morföräldrars stuga ligger en mil utanför Hallsberg ungefär och det området kallas Hultsjö.
Ungefär 500 meter därifrån ligger Hultsjön där man kan bada och det gjorde jag två gånger. Jag var till och med bäst på att doppa mig först. Det är ju faktiskt bara att slänga sig i. Att stå och tveka en halvtimme (som min käre karl gör) gör ju bara saken värre.
Annars blev det mycket mat, glass, godis, tårta, UNO, prat, fotboll och trevligt sällskap i dagarna 5. Ett besök i Hallsbergs simhall blev det också. Sjukt längesen jag satte foten i ett badhus, men det var faktiskt riktigt härligt.

Sen blev det dags för Borås. Vi välkomnades av hemlagad lasagne och öl med procenthalt 9 hemma hos morsan. Vi blev fulla och somnade inte förrän fyratiden. På torsdagen träffade vi Örnsch och drack lite öl på bland annat Trägår'n. Där var det tomt ända fram till elva ungefär. Och inte ens då kom någon jag kände igen. Lite tråkigt men det var i alla fall trevligt att besöka mitt andra hem igen.
Dagen därpå fick jag en ny frisyr och en ny hårfärg. Meningen var att jag skulle bli blond igen men efter ett försök beslöt jag och min härliga frisör oss för att det nog blir bättre med något mörkare.

På lördagen var det bröllopsdags för Candra och Peter!
Det blev en underbar tillställning, de båda var det finaste brudparet jag sett och allt runt omkring var fantastiskt uttänkt!
Från bröllopstårtan till alla tal till lekarna till bröllopsdansen. Jag njöt och funderade på om Vegas i framtiden verkligen är ett bra beslut. Efter några öl kom jag och Johan fram till att vi nog (OM vi gifter oss) ska ha ett bröllop på hemmaplan med vänner och familj.

Idag har det tvättats och vi har bara tagit det lugnt. Imorgon ska det packas resväskor. Det kommer bli en utmaning för vi har bara betalat för EN större resväska och sen får man ju ha ett handbagage med sig som får väga max 10 kilo.. Hur vi ska få plats med sängkläder är en jävla fråga. Den som lever får se.


Marie Serneholt är en f....

Bara så ni vet så sitter jag nu i ett grått och tråkigt Borås. Jag är något bakfull efter 3½ öl med procenthalt 9 igår. Det blev sängdags vid halv fyra på morgonen och det är inte direkt snällt mot kroppen. Blöh..
Idag har vi traskat runt i en död stadskärna där enbart turisterna med sina laddade kameror njöt av Borås beslut att smälla upp statyer överallt. (Min favorit är den tjocka damen vid Stora Torget.)

Nu har vi ätit. Jag har gått på toaletten för 5e gången idag (bakfyllemage, uäääh), Johan och morsan pysslar med digitalboxen (de försöker få in alla kanaler på olagligt sätt) och snart ska vi ut i skogen och plocka svamp! Helylle värre.

Imorgon blir det fika med Sandra, Wii-workout och senare lite öl på Jensens Böfhus (gratis är gott) och förhoppningsvis blir det en liten sväng till Trägårn innan det blir fullt med folk. Jag måste dock ta det lite lugnt för klockan 10:00 på fredag ska jag befinna mig hos frisören (Sören?) där jag ska försöka bli vacker. Antagligen ska vi försöka bleka skiten samt klippa till det lite. Just nu ser jag ut som kusinen från landet.


Thursday.

Eftersom jag inte trodde att jag skulle få ta med mig min egna kamera in i Globen så åkte Johans kamera med istället. Inte riktigt lika bra zoom som min. Men visst ser man att det är Brittan..


the Big Apple Cirkus (tror jag att det var)




Och igen:




BRITTA!




Again..




Haremklädsel...




Räcka ut tungan..




Ze Globe..



Innan vi gick in vart det kändisspotting också. Jag såg Rebecka Hemse, hon som spelar Becks dotter bland annat. Jag var nära att säga hej. Damn these kändisar!
Sen såg jag två tredjedelar av EMD. Jag ville gå fram och sparka D'et i huvudet. Fy fan!

Äckel.

Jag känner mig äcklig. Riktigt, totalt jätteäcklig. Trots att jag har svettats som en gris på vardagsrumsgolvet så är jag trots allt äckligast i hela världen.
Har länge funderat på vad jag ska ha på mig när Candra och Peter gifter sig om strax en vecka. Jag har ju inte råd att köpa något nytt så kom jag på den briljanta idén igår att ha min gamla, fina, hyfsat oanvända klänning som är röd med vita blommor på. (Den är finare än det låter..)
Glad i hågen efter träning och dusch tänkte jag prova den men, ha ha, det gick väl sådär va.
1: Fick inte upp den över benen, var alltså tvungen att dra den över huvudet (som jag aldrig behövt göra förut).
2: Det var cirka 15-20 cm mellan blixtlåsen. WTF?! Har jag verkligen gått upp SÅ mycket?
Jag blev verkligen sjukt ledsen. Nu sitter jag i linne och trosor och vill aldrig mer ta på mig kläder. Skulle gärna sitta i lägenheten ett par år tills Wii Active-träningen gjort sitt. Fy fan. FY FAN!

Love me, hate me. Say what you want about me..

Jo men jag var ju och såg Britney Spears i Globen igår. Många av er kanske tycker att det var konstigt men ärligt talat så tycker jag att Britney är grym. Och igår när jag såg henne skaka rumpan på den runda scenen så kunde jag inte hindra en pyttetår att smita ut från ögat. Jag tänker på all skit hon har fått stå ut med. Drogproblem, vårdnadstvister, paparazzis ÖVERALLT, hån och glopord från media så fort hon går upp ett kg.
Jag har aldrig sagt ett ont ord om damen i fråga, för jag tycker så jävla synd om henne. Och att hon har lyckats komma upp ur hålan hon var nere i ett tag och nu gör succé världen över åter igen är hårresande fantastiskt!
Konserten igår var inte det bästa jag sett. Men en härlig upplevelse var det allt. Trots att hennes cirkusartister och dansare stal showen ibland och att Britney är tusen gånger snyggare som blond.
Bäst var låten Toxic och balladen Everytime då hon faktiskt sjöng live. Annars var det playback för hela slanten och jag antar att det tog bort charmen en hel del. Fast hur det hade låtit om hon hade sjungt live och dansat samtidigt vettefan, antagligen för jävligt.
Lyckades smuggla in Johans kompaktkamera (kunde lika gärna tagit med min, snubbarna vid ingången kollade inte särskilt noga. Tänk om jag hade haft med mig en bomb in..) och tog ett par foton. Fick väl ett eller två helt ok foton. Lägger upp dem här sen.

Nu lyssnar jag på Foo Fighters, ska snart göra mig lite kaffe. Sen ska jag dedikera den här dagen åt tvätt och träning. Tjo!

Slå mig bebis en gång till!

What time is it?
IT'S BRITNEY TIME!




I will kill you!

Ja idag fick jag en jävligt skum överraskning när jag loggade in på Facebook. Mitt mycket märkliga ex i London hade skickat en friend request. Hahaha, varför..? Jag blev tokförbannad och skrev och frågade varför han helt plötsligt ville bli vän med mig igen. Gick efter det in på hans sida och såg att han var singel igen. Jaaaha. That's why. Idiot. Jag nekade hans request och fick svar senare. "I though it would be nice". Grattis Vendela till guldet. Guld i vad? Ja, VM-guld i märkliga ex. Jaha ja, tack så mycket.

Eftermiddagen blev trevlig i alla fall. Vi drog ut till Årsta och kollade Bajens träning. Det kändes sjukt skumt. Gick förbi Rami Shaaban och de andra på två meters avstånd och jag tänkte nästan säga hej till allihopa men näe.. Det gjorde jag ju inte. Hade väl blivit utkastad annars kanske. "Där är den där fanatiska supportern, UT med henne!!!"
Det var riktigt kul att se hur de tränar också, och få se Tony in action, han är en jävligt duktig tränare, det är absolut inte honom man ska skylla på ifall det går dåligt för Bajen.
Kul att de båda brassarna får stanna på lån hela hösten också. De behövs!

Nu ska jag snart kasta mig in i träningen igen. Wii Active är nog det bästa som hänt min blekfeta, sladdriga kropp! Synd bara att det inte kom några veckor tidigare. Hinner ju knappast bli fit till Nice. Fan..


Två mongos vid en sjö.

I've been home all summer.

Just nu känner jag för att gråta rakt ut, högt och hämningslöst. Svårt att andas har jag också.
Min bekant i Belgien skrev till mig på Facebook och sa att the Get Up Kids ska spela i där i augusti. Jag bröt ihop. Sen mådde jag ännu sämre när jag såg att de även ska spela i London dagen innan. (Lite lättare att åka till London för att 1; jag älskar stade och jag hittar bra där och 2; jag kan bo gratis på i alla fall två ställen)
JÄVLA KUKFITTAJÄVLASKITHELVETESFAAAAN OCKSÅ!
Räknade ut att med flyg och biljett går kalaset på ungefär 1000:- och då har jag iofs inte räknat med buss t/f Stanstead men det blir väl typ 300 t/r. Sen tbanekostnader.. Och öl. Och mat. Fast bor jag hos James lär ju han bjuda på sånt.
Så typ högst 2000:- behöver jag. Och ja, det finns inte. Jag har inte dem pengarna och det gör mig förtvivlad och det gör ont. ONT i hjärtat..
Någon som vill köpa lite söndriga skor? Eller en fin tavla? Jag är faktiskt beredd att sälja min bästa, finaste tavla bara för att åka dit och få ett minne för livet. Men med min tur så lär det ju aldrig hända.
Ah, ännu ett bakslag i min behandling. Aint life fucking grand?!


Du får kalla mig vad du vill om du vill.

Jag är kär.
I Johan, i min nya klänning, i Wii Active, i Organismens nya låt.. Fan va fint!

För övrigt har jag fått Satans träningsvärk. Wii Active var fan tuffare än jag trodde. Men det var kul! Vem fan kunde tro att MOI skulle tycka att träna var kul?! Inte många. Jag klarade till och med av att "squatta" i 30 sekunder. Pff, 30 sek tänker ni, det är väl ingenting. Men jooooorå. Damnit! Det var ingen lek. Men jag klarade det, och är gryyymt stolt över mig själv.
Nu kan jag ju dock inte röra mig normalt. Vi var inne i stan idag och varje trappa kändes som att bestiga Mount Everest. Förhoppningsvis har det värsta lagt sig till imorgon, då vi besöker Uppsala. Eller, en bit uppåt från Uppsala. Där ska det fiskas (jag ska titta på.. Fota eller nåt), grillas (vid bra väder), klappas hästar (förhoppningsvis blir det en liten ridtur också, det var längesen) och mysa med katter.

Och idag läste jag att Rebecca har kommit in på bildlärarprogrammet (GRATTIS!) och jag blev så inspirerad att jag sökte en Desktop Publishingkurs på distans. Det fanns platser kvar till hösten så jag håller alla tummar jag har nu!
Wohoo!

Brills.

Varför kan jag inte hålla i mina pengar? Både min mor och min far är riktiga sparare så vart ifrån fick jag slösar-genen?!
Ja ja, jag behöver ju sommarkläder och igår blev jag riktigt kär.

I denna:



Och i dessa:






Blöööh..

Som ni säkert vet så är jag inte alls jätteledsen över Michael Jacksons död. Jag är heller inte glad, missförstå mig inte. Jag är väl lika ledsen över hans död som jag blir när jag läser om "vanligt" folk som dött. Han var ju också bara människa, som vi andra.
Men detta som visas på tv4 just nu måste vara det mest osmakliga jag sett.
En minnesstund i en arena i centrala Los Angeles där artister samlats för att sjunga låtar och tillsammans ska de ta farväl av sin idol, vän och släktmedlem. Det hade räckt med det. Några tal hit och dit slänger de säkert in också.
Men nej då, den idioten som bestämde att Michael Jacksons guldkista skulle stå längst fram, nedanför scenen, måste ha en jävla skruv lös!! Där ligger liket, utan hjärna för den har de tydligen inte undersökt klart än.
Jag tycker det är vidrigt morbidt men nu förstår jag ju varifrån Mr. Jackson fick sin skumma sida, från sin familj såklart. De är uppenbart skruvade hela bunten som tillåter detta.

Jag dansar aldrig nykter.

Vilken jävla dag.. Jag orkade faktiskt ta mig in till stan i alla fall! Fikade i Gamla Stan, där allt är dyrt och turisterna är för många. Blöh.. Men det fick duga för idag. Sen började jag känna av min panikångest och var tvungen att ta omvägar hem. Istället för att sitta på tbanan i 30 min så åkte jag med tbana till Hornstull och tog därifrån bussen över till Fridhemsplan och sen tbana resten av vägen. På det sättet så kan det kännas bättre att åka kommunalt, jag vet ju att jag egentligen borde stå ut men ibland orkar jag inte helt enkelt..

Jenny har lagt upp en bild från helgen, som jag hänsynslöst snodde nu. Hoppas på att jag får några fler imorgon. Min kamera vill liksom inte vara med längre. Dessutom har mitt fotointresse svalnat lite. Jag behöver en bättre kamera helt enkelt. Ingen som vill köpa en Olympus E420 åt mig? Please..?

Jag och mina bäääästa:



Örebro nästa!

Helgen var suverän. Det kändes sjukt bra att ha båda mina bästa i Stockholm trots att helgen kändes som bara några timmar lång. Vi hann i alla fall med att dricka kopiösa mängder alkohol, spela Buzz, bada, hänga på Carmen, egoposera, göra smycken av plastpärlor, snacka skit.. Ja. Sånt som tjejer gör helt enkelt.
Igår när jag kom hem igen efter att ha sagt hejdå på stationen kändes det grymt tomt. Och jag saknar verkligen att ha i alla fall en riktigt nära vän här i stan. Att inte behöva känna sig konstig eller obekväm med en vän är så otroligt viktigt! Och jag saknar det. Som fan..

Idag har jag bara varit TRÖTT.. Sjukt trött. Vaknade runt åtta av att arbetare i huset mitt emot slipade något ute på balkongen. Och det ekar som fan mellan de två husen så ljudet som kanske inte var så farligt blev tusen gånger värre. Och som grädde på moset började ungjäveln i lägenheten bredvid skrika. Och som körsbäret på toppen av moset med grädde var att jag fick dundermensvärken från helvetet. Så jag har legat i soffan och försökt sova större delen av dagen.
Tills Lovisa ringde och frågade om jag ville ses en sväng. Hon åker ju hem imorgon och det vore nice att passa på att ta en fika.
Jag måste bara skärpa till mig. Ta en dusch, något att käka.. Suck..
Det blir nog bra.

Anglofil.

Nu är hela lägenheten (förutom halva sovrummet) dammfritt! Vi har lyft på bord och flyttat soffor. Allt i denna hysteriska värme. Men nu är det över! För imorgon kommer regnet och åskan. Åska har jag dock inget emot. Jag tycker tvärtom, att det är riktigt mysigt. Men betyder åska att det ska komma regn då blir jag fan förbannad!

Förresten så är jag och solen inte klara med varandra än. Jag har legat och pressat i runt en timma varje dag men det har inte hänt ett skit. Johan kan stå ute i en kvart och han blir röd eller brun direkt. Vad har hänt? Vad gör jag för fel? VA?
Nu går ju inte världen under bara för att jag inte kan få en fin solbränna men vafan, jag har ju alltid haft lätt för att bli brun? Varför är det här året annorlunda? Jag skyller på talet 27.

Jag menar, hallåååååå, kolla va brun jag var! Juni 2006. Heja England!



I <3 Timo.

Jag trodde aldrig att jag skulle kunna lyssna på About You Now med Sugababes igen. Men nu är det inte Sugababes version jag har avsatt en plats i mitt hjärta för, det är Timo Räisänen som sjunger den och istället för att känna total ångest när jag hör den låten så känner jag glädje och kärlek och nostalgi.

Grejen är den att när jag bodde i London och hängde större delen av min vistelse nere vid South Bank, tittade på alla skejtare och drack öl och hade det allmänt gött, så hörde jag en dag den här låten om och om igen och jag undrade vad fan det var som pågick! Jag bestämde mig efter ett tag att gå och köpa mer öl. Jag gick förbi alla matställen och fick plötsligt tränga mig igenom en enorm folkmassa för att slutligen se vad som var anledningen till denna hysteri.
Sugababes spelade in sin video i en trappa precis vid det stället jag skulle till. Jaha. Då har man sett en videoinspelning med ett hyfsat stort band tänkte jag. (Band och band, en liten tjejgrupp. Rätt ska vara rätt).
Och jag vet inte i hur många timmar vi hörde den jävla låten. När vi kom hem nynnade både jag och Marc på den oavsiktligt hela tiden. Och eftersom hela min vistelse i London slutade på ett ganska olyckligt sätt har jag alltid associerat den låten med dåliga saker. Tills nu. Åh, tack kära Timo för att du kunde göra en fin version och att jag nu har ett färre minne i hjärtat som gör ont.

Mitt kära South Bank.


Uhm..?

Alltså, ja, jag älskar dokusåpor. Och ja, jag tittar på repriserna av gamla Big Brotheravsnitt. Och jag kan inte sluta förundras över hur de beter sig i det huset. De visas 24 timmar om dygnet på antingen tv eller på internet och ändå så blir det full fart framför speglarna när det är dags för direktsändningen en gång i veckan. Eller som i det avsnittet jag tittar på nu, då de i ett uppdrag ska gå tillbaks till typ 1700-talet och tjärna smör och stoppa korv, och de måste ta ut allt smink från huset.
Då blir Kitty Jutbring fly förbannad och säger att hon är tokful utan smink och vägrar vara med på det uppdraget, fastän svenska folket ser henne varje morgon och kväll utan smink. Förstår dem inte det? Att de faktiskt syns hela tiden och inte bara på direktsändningen? Herregud..
Och en skandal i sig är ju att Kitty Jutbring säger att hon är ful. En osanning utan dess like.


Om mindre än en månad är vi på Rivieran. Fy fan va gott.
Dock några storlekar större än när den här bilden togs. Damnit!

Och jag vill ha tillbaks min hårfärg. Blööööh..
JAG ÄR ALDRIG NÖJD! Hahaha..





Määäh..

Kollade smhi.se precis, som jag gör varje dag nu i hopp om att få se temperaturen sjunka en aning. Fast nu när jag såg skiten så blev jag inte alls glad. Fredag kväll: regn. Lördag: regn. What the fuck?  Vad hände nu med mina bad- grill- hänga i park-planer i helgen? Surt.. Men jag tror nog att vi klarar oss i alla fall. Sålänge det finns alkohol i kylen så är det lugnt.

Idag var det inte mycket med mig när jag vaknade. Kände mig förkyld och febrig och inte alls på humör. Kollade på He's Just Not That Into You som jag brutalt hänsynslöst och olagligt hade laddat ner. Den var klockren men som alla amerikanska filmer slutade den sjukt cheesy, men den var faktiskt så bra att jag inte ens brydde mig om det faktum att Ben Affleck var med.

Efter det drack jag lite kaffe och kände mig lite bättre, så jag drog till Vällingby i hopp om att hitta något somrigt som jag faktiskt passar i, alternativt ett par schyssta flipflops, men utan större framgång. Så jag köpte en halv vattenmelon och de nya chokladkakorna från Göteborgskex istället, gick hem och däckade i soffan.

Det är rena bastun här inne alltså. Lite regn vore ganska schysst ändå..



RSS 2.0