Penny lane.

Vilken tur man har egentligen, att jag lyckades hitta en underbar kille som dessutom har en underbar familj! Jag sitter i min tristess och kollar på Momma's Boys på datorn och en utav mammorna är så sjukt vidrig! Hon vill inte att hennes son ska dejta svarta eller judiska tjejer. Aldrig nöjd liksom. Nu är det ju bara ett tv-program men man ska ju veta att det faktiskt finns sådana idioter i verkligheten också. Och jag bara ler för jag har fan världens bästa "svärmor"!  (Kan man säga svärmor när man "bara" är förlovad eller är det bara för gifta människor?)

Solen skiner, det är varmt deluxe i lägenheten. Tänkte ta en promenad senare idag men JohanL hörde av sig och ville ta en öl i stan, så jag skjuter faktiskt fram promenaden till imorgon. Då jag även ska tvätta handdukar och lakan. Wohoo! Fun day! Men min belöning imorgon kväll får bli jordgubbar och melon. Har jag bestämt.

Varför i helvete finns inte Beatles på Spotify? Jävla fånigt..

En bild jag gjorde igår. Jag lär mig!



Kommentarer
Postat av: Bec

Snygg bild!



Dedär tvsåporna är nog dessvärre bara fiction, men det kan ändå vara roligt att se på ibland. jag brukar sitta och garva åt jerry springerprogrammen när jag inte har nåt annat för mig. Fast det hade ju varit roligare om det faktiskt var på riktigt.



2009-06-24 @ 12:48:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0