Måndag är ett tillstånd

Tillbaks på jobbet.
Egentligen tog min semester slut för en vecka sedan, och visst var jag på jobbet förra måndagen. Efter en dag rann kraften ur mig och jag bestämde mig för att utöka min semester 4 dagar till. Tog bussen själv ner till Borås i onsdags. Var i stort behov av att träffa min mor och mina käraste vänner. Det hjälpte. Här sitter jag nu med minskad ångest och nya krafter. Mina vänner är det finaste jag har.

Vistelsen var väldigt trevlig. Hängde med Olle och Örnsch på torsdagen. Åt sushi i parken, kollade in boråsmodet på H&M, köpte alkohol, rökte vattenpipa och lyssnade på Kapten Röd på Johns balkong innan en mindre förfest hos Olle. Efter det traskade vi till Trägår'n och det kan väl sammanfattas med minnesluckor, öl och dans. Örnsch spelade plattor så det var dansvänligt hela kvällen. Fyllekäk på Jennys sen cykel hem i kylan (glömde koftan hos Olle, brrr...).

På fredagen kom Johan ner 13:05. Två dagar ifrån varandra räckte. Tyckte först att det skulle bli ganska skönt att komma bort själv eftersom vi umgåtts i princip dygnet runt på semestern. Men redan i Jönköping började det bli tomt och saknaden gjorde ont..
Fredagens underhållning bestod av Apornas Planet (nya versionen) på dvd och några öl på balkongen.

Lördagen spenderades på stan med kusinen, fick gratis öl på Böfhus (där han jobbar), ännu mer vattenpipa och Kapten Röd på balkongen, en resa till Sjöbo för att gratulera och hälsa på Peter och Candra, förfest i stan hos Mickis och Johan med kära återseenden och till sist fick man stå i kö i ungefär 30-40 min in till Trägår'n. Inget man är van vid direkt.. Men väl därinne var det ganska roligt. SJUUKT mycket folk och mest 18åringar som inte har något vett i huvudet. Men det blir ju vad man gör det till. Så vi fuldansade till Kapten Röd. Schteker.. Vi schteker.. Haha..
Fyllekäk på Jennys sen nattbussen hem. Puh...

Jag har även utvecklat ett ordentligt hat till Swebus eftersom 1; bussen var försenad 2; bussen var full så vi fick vänta på en annan 3; bytet i Jönköping gick inget smidigt, fick vänta i ungefär en halvtimma på en ny 4; ännu ett byte i Norrköping. Trots detta blev vi inte jätteförsenade till Stockholm men ändåååå.. Jag tycker inte om dem alls så hädanefter blir det antingen bara bus4you eller flyg...

Måndag. Say no more....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0