tur tur tur

Någon gång, mitt ibland all otur, måste även jag ha flyt. Igår fick jag reda på att vi måste köpa kurslitteratur till mattekursen. Själva boken kostar 409:- nypris på Akademibokhandeln och på de flesta sajter, plus lösningshäftet för typ 170:- I helvete heller att jag pröjsar 579:- för ett par böcker som jag helst av allt inte ens skulle vilja se.. Så jag googlade boken och hittade en tjej som sålde sin för 250:- GÖTT! Så, även jag har lite flyt ibland..

Ikväll ska jag sticka och träna för första gången på sjuuuukt länge. Tiden går fan snabbt och det är ju april nästa vecka för fan! Inte långt kvar till sommaren med andra ord så nu gäller det!
Slutarökagrejen går väl sådär va.. Två idag, två igår..
Fan. Jag måste verkligen lägga ner nu! Särskilt eftersom på skolan får vi "friska" människor inte använda hissen för att de har bestämt att eleverna måste få mer motion och då får vi bara gå upp för trapporna. Och som att FYRA trappor upp inte räckte, mitt i lektionen ska hela klassen gå ut på en promenad runt huset och samtidigt svara på lärarens frågor. HAHAHA.. Helt sjukt. Men bra förstås, motion är ju...bra..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0