vårvärme

Tittar på termometern i köket och den säger 10 plusgrader. Kan detta vara sant? Typiskt att solen valt att gömma sig bakom molnen och att det blåser lite annars hade det varit en perfekt fredag.
Istället sitter jag inomhus och försöker att inte röka. Andra dagen utan en enda och det går väl ganska bra. Jag har ju gått längre än såhär utan nikotin tidigare, men då har jag bara sagt att jag ska trappa ner istället för att som nu sluta helt! Det är dags nu. Jag vill inte ha glåmig hy längre, jag vill inte få andnöd och mjölksyra i benen efter trapporna upp till vår lägenhet. Jag vill kunna gå upp för helvetesbacken på mindre än 15 minuter.. Och jag vill inte ha fula, svarta tänder..

Lagade kikärtsplättar till brunch idag. Det är fan gott alltså! Man mixar bara ihop kikärtorna (hälften av spadet ska med) och ett ägg och en matsked Maizena, kryddar med salt och peppar och sen steker man tills de är gyllenbruna. Och så käkar man de med lite lingonsylt. Mmmm.. Gött.
Har ingen aning om vad som händer och sker idag, antagligen ingenting.. Men imorgon kväll ska vi gå på bio och se Alice i Underlandet, 3Dversionen. Kommer bli grymt. Jag älskar Rigoletto, definitivt den bästa biosalongen i Sthlm!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0